Lägenheter och privat boende Šibenik - Dalmatien

Šibenik - kroatisk historia! I början, naturligtvis, intressant fakta från historien. Dalmatien är full av städer med lång historia, men staden Sibenik är bland dem markerad av det faktum att den inte grundades av illyiska stammar eller romer utan av kroater efter att ha bosatt sig i dessa områden. Staden nämndes först i skrifterna för kroatiska kungen Petar Krešimir IV på j...

Valt erbjudande av lägenheter och privat boende i - Šibenik - Dalmatien

Lägenhet Sovlje

Tribunj

på förfrågan

Lägenheter Bili Galeb

Murter - Tisno

på förfrågan

Lägenheter Pešić

Vodice

från 35 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Charming apartment Tribunj

Tribunj

på förfrågan

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Braco

Rogoznica

från 50 €

Semesterhus Villa ADAMARIS

Rogoznica

från 240 €

Lägenheter Ivis

Ražanj

från 40 €

Semesterhus Villa Maria

Rogoznica

från 350 €

Lägenheter Villa Punta Royal

Pirovac

från 60 €

Lägenhet Hortensia

Šibenik

från 80 €

2 recensioner - 5/5
Lägenhet Jadrija I

Jadrija

från 70 €

Lägenheter S&G Leko

Rogoznica

från 57 €

Lägenheter Ena i Lora

Grebaštica

från 50 €

Lägenheter Villa Stella

Rogoznica

från 80 €

Lägenheter Villa Tanja

Vodice

från 35 €

Lägenheter Leona

Rogoznica

från 50 €

First minute erbjudande
8 recensioner - 5/5
Lägenheter Skorić Fanatic

Primošten

på förfrågan

Lägenheter Mlinar

Grebaštica

från 60 €

3 recensioner - 4.7/5
Lägenheter Villa Maria

Primošten

från 45 €

Lägenheter Dimač

Srima

från 45 €

Lägenheter Kapetanova kuća

Murter - Jezera

från 75 €

Lägenheter Zadro

Tribunj

från 20 €

Lägenheter Milica

Rogoznica

från 80 €

Last minute erbjudande
1 recensioner - 5/5
Lägenheter Mira

Rogoznica

från 60 €

Lägenheter Four Seasons Pirovac

Pirovac

från 40 €

Lägenheter Hiža&Vila

Murter - Betina

från 70 €

Lägenheter Leyla

Vodice

från 55 €

Robinson turism Neda

Kornati

från 140 €

Lägenheter Vodice Marica

Vodice

från 35 €

Lägenheter Baković

Brodarica

från 40 €

Last minute erbjudande
2 recensioner - 5/5
Lägenheter Vila Karlo

Kanica

från 50 €

Šibenik - Dalmatien (540) - sök efter privat boende efter platser

Turistguide Šibenik - Dalmatien

Šibenik - Dalmatien - Vapen

Šibenik - kroatisk historia! I början, naturligtvis, intressant fakta från historien. Dalmatien är full av städer med lång historia, men staden Sibenik är bland dem markerad av det faktum att den inte grundades av illyiska stammar eller romer utan av kroater efter att ha bosatt sig i dessa områden. Staden nämndes först i skrifterna för kroatiska kungen Petar Krešimir IV på jul i 1066. I sin långa historia har Šibenik bytt sina herrar från de ungerska kungarna till Venedig, Österrike och den italienska ockupationen under andra världskriget. Ett annat intressant faktum är att staden Sibenik från december 1944 till maj 1945 var faktiskt huvudstaden i Kroatien, eftersom det var Zavnohs säte (Titos partisaner).

Det finns många anledningar till att besöka Šibenik. Berget av gamla stengator fyllda med restauranger, kaféer och nattklubbar gör din vistelse intressant i den här vackra staden. Det finns många sevärdheter som är värda att besöka, särskilt Šibenik-katedralen, fästningar; Šubićevac, Mihovil, Ivan och Nikola och den oumbärliga rundturen i den spektakulära Sibenik-kanalen. Sibenik-katedralen i St James är den viktigaste arkitektoniska byggnaden från 1500-talet och 1600-talet på kroatiska marken. Byggandet startade år 1431. Byggandet varade fram till 1536. På grund av dess enastående värden var katedralen inkluderad i UNESCOs världsarvslista år 2000. St Mihovil fästning fungerade som huvudpunkten i stadens försvarssystem och byggdes i olika etapper från 13 till slutet av 1600-talet, och idag har det blivit restaurerat och anpassat till utomhusluftteatern och representerar den obligatoriska stationen för varje turisttur. Fästningar av St. Nikola och St Ivan var byggda i 1600-talet och 1700-talet, och fästningen Barone är en särskild Sibenik-historia eftersom den byggdes av Šibenik-medborgare på bara två månader före invasionen av den osmanska armén. I dagens Barone-fästning har du möjlighet att uppleva belägringen genom den utvidgade verklighetens teknik, så denna fästning är en oundviklig del av Sibeniks sevärdheter. För att kunna besöka alla dessa underbara platser är det viktigt att hitta bekvämt och prisvärt boende. Boendet är varierat, från strandlägenheter och fritidshus till gamla stan. Allt detta är möjligt genom direktkontakt med husägare utan dyra byråns avgifter!

Men i denna centrala del av Dalmatien, förutom Šibenik, finns det många andra intressanta platser att besöka. I samma län finns det en vacker turiststad Vodice, vars CMC-festival lockar de mest populära namnen på den kroatiska estradeen på sommaren och är också hem till den berömda nattklubben Hacienda. Det finns också den pitoreska staden Primošten byggd på en liten ö i anslutning till fastlandet, med sin vackra stadstranda och den nybyggda statyn av Vår Fru av Loreto, med utsikt över havet, som du måste besöka. Nära Primošten finns en annan turistpärla Rogoznica, som också kallas hjärtat av Dalmatien. I Šibeniks inlandet ligger den välkända nationalparken Krka och dess frodiga vattenfall och den gamla kungliga staden Knin, som genom historien var den kroatiska kungens huvudstad. På kullen ovanför är det monumentala fortet med en stor kroatisk flagga. Från ön Murter kan du besöka Kornati nationalpark, den tätaste ön gruppen på Medelhavet. Liksom överallt i Dalmatien, skulle turist erbjudandet inte vara komplett utan den kulinariska delen och det är mycket imponerande. Rik historia har lagt märke till det traditionella Šibenik-köket, som var under påverkan av Venedig, Österrike-Ungern, Ungern och Turkiet. Idag förenas det med de traditionella Šibenik-rätterna. Från de rätter du måste försöka kommer vi att nämna sparris och sniglar, luganig, små aromatiska korv gjorda av en blandning av fläskkött, lamm, Drniš prosciutto och naturligtvis den berömda dalmatiska pašticada.

Så det är ju dags för ett äventyr som heter Dalmatien och Sibenik. Tack vare de många lägenheterna på kusten, rum och fritidshus, och särskilt via direktkontakt med boendeägare är det aldrig mer bekvämt och mer tillgängligt! Vi önskar dig trevlig vistelse i Šibenik regionen och Dalmatien!

Šibenik - Dalmatien - Naturliga, kulturella och turistattraktioner

St Jacobs katedral - Sibenik

Katedralen St James i Sibenik är en av pärlorna av kroatiska kulturarv. Byggd under hundra år vid vändningen av 15 till 16-talet var det det viktigaste byggprojektet under den perioden i hela Kroatien. Sibenik-katedralen byggdes som en bas med tre nere, som mäter 38 x 14 m och med den högsta höjden på 38 m överst på en stenkupol.

Byggandet av den första katedralen i Sibenik var den århundrades långa önskan av sina invånare att skilja Sibenik från Trogir-stiftet och bygga katedralen denna vackra stad förtjänar. De mest kända kroatiska och venetianska gotiska och renässansbyggare som Juraj Dalmatinac arbetade med byggandet av katedralen och byggdes i tre faser. Konstruktionen startade i venetianska gotiska stilen, och slutfördes i stil med den toskanska renässansen, beroende på hur huvudbyggarna ändras. Det byggdes på södra sidan av huvudtorget i Sibenik, tvärs över gatan från stadshuset, på platsen för den tidigare kyrkan St. James.

Det mest intressanta faktumet är att hela katedralen byggdes uteslutande av sten utan användning av bindemedelsmortörer och träkonstruktiva element, vilket är unikt i Europa. Det är också rikligt med många stenskulpturer, smycken, dekorerade valv, stendetaljer (cherubim, änglar, helgon ...). På grund av sin unika är St. James-katedralen med i UNESCOs världsarvslista 2000. Som en av de största attraktionerna i Sibenik, domkyrkan med renässanshallen och den omgivande kyrkan, de smala stengatorna, slottet och prinsens slott, är den främsta orsaken till det allt större besöket av turister till denna intressanta dalmatiska stad.

Under vintern är katedralen öppen för besökare varje dag från kl. 08.30 till 12.00 och från kl. 16.00 till 20.00 och under sommarsäsong är det öppet för besökare hela dagen från kl. 08.30 till 20: 00. Det är skyddat kulturminnesmärke, så entrén är laddad och biljettpriset är symboliskt 15,00 kuna (2 euro). Om du vill delta i en ceremoni hålls massan varje dag klockan 09:30, 11:00 och 18:00. Du kan hitta boende i Sibenik i en attraktiv gammal stad i gamla stenhus i privata lägenheter och rum där du kan uppleva den unika atmosfären och andan av några gamla tider. Om du tillbringar sommaren någonstans i närheten av Sibenik, kom och besök denna vackra medeltida kroatiska stad, dess befästningar, gamla stengator och naturligtvis den oundvikliga katedralen i St James, ett unikt monument av europeisk sakral arkitektur.

St Jacobs katedral - Sibenik, Kroatien
St Jacobs katedral - Sibenik, Kroatien
St Jacobs katedral - Sibenik, Kroatien
Nationalparken Krka

Krka National Park ligger i centrala Dalmatien i Sibenik-Knin län och längs Kornati nationalpark är den viktigaste och vackraste naturliga pärlan i denna del av Dalmatien. Nationalparken proklamerades 1985 och var den sjunde nationalparken i Kroatien. Den täcker 109 km2, eller den mest betydelsefulla och vackraste delen av floden Krka på längden av 50 km, där det finns många vackra vattenfall, sjöar och imponerande canyon.

Floden Krka går ner från berg Dinara nära Knin och rinner ut i Adriatiska havet nära Sibenik. Krka är ett naturligt karstfenomen, eftersom det bygger 7 sedimentära barriärer, vattenfall, varav Skradinski buk är den mest imponerande och mest kända. 400 meter bred och nästan 50 meter hög, är den största kaskaden och största sänkbarriären i Europa. Dessa imponerande vattenfall är den främsta anledningen till att bevara denna karstskönhet. Den bästa tiden att besöka parken är på våren och sommaren. På våren rinner Krka och vattenfallen i vatten och visar sin fulla prakt, eftersom snö smälter från berg Dinara. Under sommaren är det möjligt att simma under Skradinski buk eller på Visovac sjön, men på grund av turistsäsongen och närheten av Sibenik, Vodice, Primošten och Rogoznica, är hela parken full av turister.

Det finns flera ingångar till parken, och en av de mest attraktiva är säkert från Skradin, en liten pittoresk stad där floden Krka strömmar in i Prokljansko jezero (översvämmade delen av floden Krka vid Adriatiska havet). Från Skradin går båtar regelbundet genom den vackra kanjonen, upp till ingången till nationalparken vid foten av vattenfallet Skradinski Buk. Förutom Skradin är några av de attraktiva platserna som är värda att besöka: Visovac sjö, Roški vattenfall, Oziđana grotta, Krka kloster och Manojlovački vattenfall. En av attraktionerna i parken är också de många stenvattensålarna, som inte längre används, men har tidigare använts av lokalbefolkningen för framställning av mjöl. Idag finns det lokala specialiteter eller förfriskningar, eftersom de flesta är inredda i restauranger eller barer.

Vi rekommenderar ett besök tidigt på morgonen för att undvika sommarmassorna, men också för att du behöver hela dagen för att se denna vackra naturliga underverk av Dalmatien och njuta av naturens, vattnet och stenens skönhet. Biljettpriserna för National Park Krka varierar i vilken period du vill besöka den, med de dyraste biljetterna under sommarmånaderna (juli och augusti), när den besöks av de flesta turister. Om du väljer att tillbringa en semester i centrala Dalmatien, inte långt från Šibenik, kan du hitta billiga privata boende och lägenheter. Vi rekommenderar verkligen en dagsutflykt och avkoppling i detta naturliga paradis i Dalmatien!

Nationalparken Krka, Kroatien
Nationalparken Krka, Kroatien
Nationalparken Krka, Kroatien
Vår Fru av Loreto - Primošten

Vår Fru av Loreto är skyddshelgon i staden Primošten, en av de mest kända turistcentra i Dalmatien, och en av de mest pittoreska små platserna vid Adriatiska havet. I maj 2017 öppnade en 17 meter hög staty av Vår Fru av Loreto på toppen av en 170 meter hög kulle Gaj (Kremik), där hon tittar på och skyddar Primošten. Förutom statyn är här en vacker synvinkel och perfekt utsikt på en av de mest pittoreska platserna i Dalmatien - Primošten. Under fint väder härifrån kan du tydligt se staden Šibenik, Rogoznica, Kornati öarna, hela Sibenik skärgård och det öppna Adriatiska havet.

Det är möjligt att nå en synpunkt med bil, men också till fots, och den bästa tiden att besöka denna vackra plats är sent på eftermiddagen före solnedgången, när man tydligt kan se öarna Hvar, Vis och avlägsen Jabuka. Alla gäster och besökare kommer att vara glada över den oförglömliga solnedgången, liksom den vackra statyn av Our Lady of Loreto, inredd i en mosaik av guld, silver och målat glas.

Historien om Vår Fru av Loreto går tillbaka till 1835, då en av Primoštens invånare Marko Prgin, som såg i sömnen Lady of Our Ladys bild och hörde meddelandet att han skulle återhämta sig från allvarlig sjukdom om han tog hennes bild från Loreto i Italien. Denna dröm var så riktig och imponerade honom så mycket att han inte hade någon frid tills han lånade armbandet, samlade människor och gick till Adriatiska havet - Loreto. Där hittade han en bild i Jungfru Marias träd med ett litet barn Jesus i hennes armar. Marko Prgin tog bilden i en träkista och transporterade den med båt till Primošten. Under epidemin av kolera i 1800-talet i Primošten organiserade pastor Mate Livić en procession runt byn med Vår Fruas bild den 10 maj, och gjorde sålunda Vår Fru av Loretos löfte, och den utbredda kolersjukan blev framgångsrikt undertryckt.

Festerna den 10 maj firas varje år som dagen för Primosten, och en särskild fest är organiserad. Vi uppmanar alla besökare och turister att besöka denna unika synvinkel i Dalmatien och statyn av Vår Fru av Loreto och njuta av utsikten, tystnaden och den naturliga skönheten i Primošten och Dalmatien regionen i Kroatien. Om du vill stanna och tillbringa stora semestrar här, erbjuder Primošten ett stort urval av lägenheter, rum och fritidshus i prisvärt privatboende.

Vår Fru av Loreto - Primošten, Kroatien
Vår Fru av Loreto - Primošten, Kroatien
Vår Fru av Loreto - Primošten, Kroatien
Faust Vrancic minnescentrum

Faust Vrančić minnescenter ligger i Prvic Luka på den vackra små ön Prvic. Prvić är en liten ö i Sibenik skärgård, cirka en kilometer från fastlandet, nära Vodice. Det finns ingen bil på ön och fastlandsförbindelsen upprätthålls av en skeppslinje som reser flera gånger om dagen på linjen Sibenik - Prvic - Vodice. Ön kännetecknas av fred, tystnad, vacker natur, många sten- och stenstränder och kristallklart hav.

Minnesmärke byggdes 2012 för att hedra Faust Vrancic, den mest kända medlemmen i den Šibenik ädla familjen som föddes i Prvić. Faust Vrancic var en berömd kroatisk polyhistor, uppfinnare och diplomat född år 1551. Han hade en väldigt intressant livsstil. Han studerade i Padua, han höll olika höga kontor; av sekreterare av kung Rudolf II. i Prag, biskopen av Chanada och befälhavaren av staden Veszprem i Ungern, och kungadirektör för Ungern och Transsylvanien. Han dog i Venedig år 1617 och var enligt sin egen önskan begravd i kyrkan St Mary of Mercy i Prvic Luka på ön Prvic.

På ön Prvic ägde den ädla familjen Vrancic, som ursprungligen var från Sibenik, ett sommarhem där Faust tillbringade sin barndom. Med den här speciella ön förblev han djupt ansluten under hela sitt liv. Han skrev ordboken av de fem mest prestigefyllda europeiska språken, latinska, italienska, tyska, kroatiska och ungerska, som var den första flerspråkiga ordlistan i Europa. Machinae novae - nya maskiner är förmodligen den mest kända delen av hans arbete. I denna samling av maskiner och tekniska konstruktioner är den första tryckta fallskärmsdesignen, tidsmätningsutrustning med vatten och eld, olika typer av kvarn och broar, livbälte, linbana och många andra. Ett intressant liv, en rik kreativ opus, en samling modeller av hans uppfinning och hans mest betydelsefulla skriftliga verk, allt detta kan du se om du besöker detta minnescenter.

Besökare har ljudguider tillgängliga på fem språk (kroatiska, engelska, tyska, italienska och franska), och de yngsta besökarna kan prova utbildnings spelen. På golvet finns en restaurang där du kan koppla av med en vacker utsikt över Prvic Bay, Fausts uppfinningar i naturlig storlek och Medelhavet örter. Vi uppmanar alla besökare från regionen Sibenik att besöka denna vackra lilla ön och minnescentret och ta reda på varför Faust Vrančić var ​​så knuten till denna lilla ön som verkligen är medelhavsparadiset. Om du vill stanna här på Prvić finns det många privata boende och lägenheter som erbjuds av boende i Prvić Luka och Šepurine.

Faust Vrancic minnescentrum, Kroatien
Faust Vrancic minnescentrum, Kroatien
Faust Vrancic minnescentrum, Kroatien
Nationalparken Kornati

Kornati öarna är Medelhavets mest täta skärgård, och inte så många öar i världen ligger i ett sådant litet område. Specifikt är omkring 140 öar spridda på en yta av 320 km2. Kornati ligger i centrala Dalmatien, väster om Sibenik, i Sibenik-Knin-länet, och nationalparken proklamerades 1980, främst för skydd av det marina ekosystemet.

Av parkens totala yta upptar endast 1/4 marken eller öarna, medan den återstående delen gör ett rikt marina ekosystem. Den största ön i skärgården är Kornat, med en yta på 32,44 km2 som upptar två tredjedelar av nationalparken. Kornati skärgårdens särskiljningsförmåga är små öar och öar, många vikar och stränder, kristallklart hav, rik undervattensvärld och höga klippor på västra sidan av de yttre öarna.

Det finns inga permanenta bosättningar eller fast bosatta på Kornati. Hus och flera restauranger i välskyddade vikar som Vrulje, Kravjačica och Lavsa används mestadels under sommaren och turistsäsongen. De flesta markägare i Kornati är från ön Murter och från ön Dugi Otok. En gång i det förflutna bodde markägarna uteslutande av jordbruk och boskap (fåruppfödning), medan betesmarkerna och senare odlade områden skulle komma från förbränning av låg vegetation. Resultatet av förbränning av bete idag är nästan månlandskapet Kornati och några av de större öarna, t.ex. Kurbe, Škuja, Lunge. En av de mest slående utsikten över Kornati är dess torrväggar. Eftersom alla de stora öarna är långsträckta byggs alla väggar från havet till havet, från ena sidan till den andra. Gipsgarden användes för att hålla fåren, så att de inte kunde passera till andra betesmarker eller på isolerade staket där olivlundar hölls inne i en bred gipsmur.

Kornatiöarna är mestadels besökta av organiserade turistbåtar från Murter, och priset inkluderar entréavgiften för parken, besöket till parkens största attraktioner och lunch på en av öarna. Du kan också dyka på Kornati med professionella dykningsklubbar och uppleva alla skönheter som skyddas under havets marina liv. Du kan också gå på de välskötta spåren som en gång använde Kornati s boskapsuppfödare eller njuta av fiskspecialiteterna i flera vackert inredda lokala restauranger. Om du planerar att tillbringa en semester i centrala Dalmatien, i Sibenik-området, är Kornati en oundviklig destination eftersom du kommer att uppleva Medelhavet som det en gång var.

Nationalparken Kornati, Kroatien
Nationalparken Kornati, Kroatien
Nationalparken Kornati, Kroatien
Strand Slanica - Murter

Slanica Beach är en av de mest populära och kända stränderna på ön Murter, liksom på hela Sibenik Riviera. Det ligger i staden Murter, på västra sidan av ön Murter, med en vacker utsikt över det öppna havet och Kornatiöarna.

Slanica är omgiven av täta tallskogar som ger skugga under varma sommardagar. Från de många faciliteter som finns tillgängliga för gästerna kan vi markera vattenrutschbanor, beachvolleyboll, tennis, trampolin, jetski, sanitära faciliteter, dusch och flera restauranger, där du kan prova några dalmatiska specialiteter. En del av stranden är sandig, delvis betong och stenig. Simning är möjlig längs hela kusten av det närliggande Slanica lägret på naturliga stenar. Havet är mycket rent och är grunda ca 30 meter från stranden.

Allt detta gör det perfekt för familjer med barn, unga par och de som söker kul. Sport och aktiva semesterälskare kommer att njuta av att spela beachvolleyboll, tennis och många andra vattensporter. För den yngsta finns en nöjespark. Under den höga turistsäsongen i juli och augusti är stranden överväldigande trångt och kanske inte det rätta valet för dem som vill tillbringa sin semester i lugn och ro. Om du kommer med bil från närliggande platser, nära stranden finns stor parkering. I närheten Slanica finns det många attraktioner att besöka, till exempel möjligheten att organisera dykning och dagsturer till Kornati-öarna och båtuthyrning, vilket gör din vistelse i Murter ännu mer intressant.

Slanica är också attraktivt under promenader på kvällen på grund av den spektakulära utsikten över de indragna Kornatiöarna och den oförglömliga solnedgången. Vi rekommenderar prisvärda men bra kvalitet boende i Murter, där du kan hitta billiga lägenheter, det bästa alternativet för en vårdfri familjesemester. Vi är säkra på att du kommer att tillbringa underbara stunder med dina nära och kära på en av de mest attraktiva stränderna i Murter och centrala Dalmatien.

Strand Slanica - Murter, Kroatien
Strand Slanica - Murter, Kroatien
Strand Slanica - Murter, Kroatien

Šibenik - Dalmatien - Klimat och väderprognos

Šibenik - Dalmatien Väderprognos

Dalmatien är en historisk region i Kroatien som sträcker sig från Zadar och berget Velebit i norr till Dubrovnik och Konavle i södra Kroatien. I nästan hela Dalmatien dominerar det typiska Medelhavsklimatet med torra, soliga och heta somrar, milda och regniga vintrar. I Dalmatiens hinterland (Dalmatiska Zagora) dominerar submediterrane klimat, som skiljer sig från det typiska Medelhavsklimatet, eftersom vintrarna är lite kallare och somrarna oftast är lite varmare än genomsnittet. Tack vare mängden sol och värme dominerar här typiska vintergröna växter; holm ek, Aleppo furu, dalmatisk svart tall och jordbruksgrödor; oliver, fikon och vingårdar.

Sibenik regionen är specifikt av faktum att nära Rogoznica ligger Rt Ploče, gränsen till norra och mellersta Dalmatien. Här är det ofta kollision mellan olika luftmassor, liksom norra och sydliga vindar, bora och jugo. Denna region kännetecknas också av solens sol, klar himmel och trevliga havstemperaturer. Sibenik och omgivningen, liksom Sibenik skärgård, är ofta destinationen för turister som söker en trevlig och oförglömlig semester i kända turistorter som Vodice och Primošten. Havets kvalitet och renhet är en kännetecken för hela Dalmatiens kust, särskilt dalmatiska öar på grund av den relativt låga befolkningstätheten och underutvecklingen av industrin. Många dalmatiska stränder är bärare av den blå flaggan - en symbol för renlighet, servicekvalitet och ekologiskt bevarad miljö.

Nedan är grafikon med den genomsnittliga maximala och minsta dagliga lufttemperaturen och havstemperaturen i Šibenik, vilket bäst återspeglar det trevliga Medelhavsklimatet.

Genomsnittlig lufttemperatur - Šibenik - Dalmatien
Genomsnittlig havstemperatur - Šibenik - Dalmatien
Senast tillagda boende i regionen Šibenik - Dalmatien
Läger Uno

från 35 €

Lägenheter San Lorenzo

från 70 €

Lägenheter Tonči

från 88 €

Lägenhet Paola

från 70 €