Vanliga frågor (FAQ)

Detta är en kortlista med vanliga frågor från gäster och boendeägare. För mer information om privata lägenheter-croatia.com, eller om du behöver support, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret

Vad är lagenheterkroatien.se?

LagenheterKroatien.se är ett av de största katalogerna för privat boende i Kroatien som förbinder gäster direkt med boendeägare. Kommunikation mellan gäster och ägare av boende sker direkt via e-post (kontaktformulär), telefon eller länk till sin egen webbplats, och gästerna förhandlar direkt med ägarna om boendepriset och villkoren för bokningen. LagenheterKroatien.se, därför är inte ett resebyrå eller agent och ingen provision debiteras för reservationer. LagenheterKroatien.se är plattformen för reklam för hela turisterbjudandet för privat boende i Kroatien (lägenheter, rum, semesterhus, läger och vandrarhem).

LagenheterKroatien.se är den största privata boendekatalogen i Kroatien med nästan 4000 privata boende och mer än 12 000 boendeenheter. Logi-sökning är mycket enkel och snabb och ger dig direktkontakt med ägarna till privat boende. Tack vare detta betalas inga dyra byråavgifter och avgifter, och lägenheter, rum, fritidshus och annat privat boende i Kroatien är billigare upp till 40%!

LagenheterKroatien.se är helt gratis för gäster som söker boende och för ägare som annonserar sin bostadskapacitet. Bostadsägare betalar några extra tjänster som presenterad reklam, design av webbplatser, konsult...

För att söka efter ditt perfekta boende, gå tillbaka till hemsida där du kan söka privat boende i Kroatien genom att: snabb sökning (ange namn på stad eller plats), region (vi delade Kroatien i 8 regioner: Istria, Kvarner och Gorski kotar, Zadar och omgivningar, Sibenik och omgivningar, Split och omgivning, Dubrovnik och omgivningen, Lika och kontinental Kroatien) och boende typ (beroende på om du letar efter en lägenhet, ett rum, ett fritidshus, ett läger eller kanske ett vandrarhem).

När du hittar det boende du gillar, vänligen kontakta ägaren till boende direkt via kontaktformuläret i annonsen och förhandla om alla villkor för bokning. För att din bokning ska kunna säkerställas kommer de flesta bostadsägare att be dig att betala ett visst belopp i förväg som deposition, och resten vid ankomst.

Efter att vi publicerat annonsen från bostadsägaren utför vi en grundläggande kontroll av riktigheten för de angivna uppgifterna och fotografierna. Bostadsägare (privata hyresvärdar) publicerar annons oberoende och tar fullt ansvar för text- och bildinformation, garanterar deras noggrannhet, fullständighet och sanning samt kvaliteten, säkerheten och lagligheten hos produkterna och erbjudna tjänster. Vi rekommenderar att du ringer ägaren till boendet eller kontrollerar deras webbplats för ytterligare bekräftelse. Innan du betalar i förskott, rekommenderar vi att du begär ett kvitto som varje bostadsägare måste ge dig i Kroatien.

Vi skickar månatliga nyheter, erbjudanden och användbar information till våra kunder via nyhetsbrev. Längst ner i varje e-postmeddelande som skickas via e-post hittar du länken lämplig utloggning. Klicka på länken för att logga ut för nyhetsbrev, så får du inte längre några aviseringar som skickas från lagenheterkroatien.se!

Premiumannonser (betalda annonser) sammanställs och listas före gratisannonser. Vid rankning av gratisannonser har ägarna som först publicerade annonsen och de fullständiga listorna bättre positioner än de andra. För att uppnå en bra position, kom ihåg följande punkter: Ange prislistan för boendeenheter, ange det maximala antalet högkvalitativa bilder med bra upplösning (30), ange en relevant och unik beskrivning av fastigheten, fråga dina gäster att lämna så mycket positiva kommentarer och recensioner. Alla dessa punkter är viktiga inte bara för annonsrankning utan också för besökare och potentiella gäster, vilket resulterar i ett högre antal förfrågningar och därmed ett större antal realiserade reservationer.

Om du är ägaren till boendet i Kroatien och vill publicera din annons kan du registrera dig. Om du behöver hjälp eller support, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär