Lägenheter och privat boende Raslina

Raslina är en liten turiststad i Šibenik-Knin län i Kroatien. Det ligger 13 kilometer nordväst om Šibenik, på Prokljan-sjöns västkust. Prokljan sjön ligger i flodens nedre delar av Krka och på grund av blandning med havsvattnet är vattnet i ytlagret bra och salt i botten. Raslina har cirka 500 invånare som främst bedriver jordbruk och turism. Administrativt hör det till staden Sibenik, som kan nås med taxibåtar. Under hela sin historia...

Sortera efter:

Lägenhet Makarin

Raslina

Från havet 20 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Semesterhus Studio Lavanda

Raslina

Från havet 350 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenhet Makarin ( Raslina)

Lägenheten ligger i Raslina, lugnt och fridfullt läge vid kusten Prokljansko där floden Krka förenar Adriatiska havet. Den har en unik skönhet kombinerad flod och havslandskap. Lägenheten har två sovrum, ett stort vardagsrum, matsal, kök och badrum. Om det finns behov kan medföra extra säng eller barnsäng. Lägenheten har 68 m2 och 90 m2 med balkonger, varav den ena har utsikt över stranden och den andra på innergården. Gästerna kan använda tvättmaskinen i det gemensamma tvättstugan. Lägenheten har en privat parkering utan extra kostnad. Gästerna kan använda utomhusgrillen. Lägenheten ligger direkt på stranden, så gästerna behöver inte använda några transportmedel för att komma till stranden. Stranden är stenig. Raslina är idealiskt för familjer med barn. Om gäster har några frågor är ägaren alltid tillgänglig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Makarin

Från havet 20 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Semesterhus Studio Lavanda ( Raslina)

Studio lägenhet i Raslina i en villa. Raslina ligger vid Prokljanskos vik. Studio lägenhet (hus) är lämplig för två personer. Det har luftkonditionering, TV, Wi-Fi. Avståndet till stranden är 5 minuter och 3 minuter till den första affären. Det ligger nära nationalparken Krka. Från Raslina finns fina cykelleder till Zaton och Vodice. Välkommen till Raslina!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Studio Lavanda

Från havet 350 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Raslina

Raslina  - Vapen Raslina är en liten turiststad i Šibenik-Knin län i Kroatien. Det ligger 13 kilometer nordväst om Šibenik, på Prokljan-sjöns västkust. Prokljan sjön ligger i flodens nedre delar av Krka och på grund av blandning med havsvattnet är vattnet i ytlagret bra och salt i botten. Raslina har cirka 500 invånare som främst bedriver jordbruk och turism. Administrativt hör det till staden Sibenik, som kan nås med taxibåtar. Under hela sin historia har Raslina alltid varit nära besläktade med Šibenik och Šibenik adelsfamiljer. Det nämndes först på 1200-talet vid grunden av stiftet Šibenik, och på 1500-talet byggdes här kyrkan St Michael. I början av 1500-talet för att försvara staden mot turkarna byggdes slottet med starka murar och torn. Spår av det gamla slottet har nu tyvärr utrotats på grund av andra världskriget, då Raslina brann ned och förstördes. Idag är Raslina ett attraktivt turistmål som är känt för sina fiskspecialiteter, kvalitetsviner och rent havsvatten. Boende i Raslina erbjuds uteslutande i lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familjebostad. En av de största attraktionerna nära Raslina är verkligen Krka National Park, som ligger bara några kilometer bort. Bortsett från skönheten i floden Krka och Prokljan-sjön, kan gästerna njuta av lugnet, lugnet och harmonin på denna lilla dalmatiska plats, som är perfekt för familjesemestrar. Sök efter billigt boende i Raslina och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Raslina!

Raslina Väderprognos