Lägenheter och privat boende Pirovac

Pirovac är en livlig turistplats och kommun längst norr om Šibenik-Knin län i Kroatien. Det ligger 26 kilometer norr om staden Šibenik och i den bor nästan 2000 invånare. Det ligger i en djup naturlig vik, som är 12 km snidad djupt in i fastlandet. Det skapar en verkligt medelhavsatmosfär där de berusande dofter av lavendel, rosmarin och olivträd blandas med ren havsluft. Den södra delen av Pirovac-bukten är Makirina naturliga strand...

Utvalda lägenheter och privata boende i Pirovac

Sortera efter:

Lägenheter AB Pirovac

Pirovac

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Čubrić

Pirovac

Från havet 200 m
Kapacitet 17 personer

från 35 €

Lägenheter Irena

Pirovac

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 80 €

Lägenheter Smoljic

Pirovac

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenhet Authentic Camping Dalmatia

Pirovac

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

från 110 €

Lägenheter Villa Punta Royal

Pirovac

Från havet 10 m
Kapacitet 21 personer

från 80 €

Lägenheter Pirovac

Pirovac

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Marijan

Pirovac

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Kuća

Pirovac

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenheter Lord

Pirovac

Från havet 10 m
Kapacitet 33 personer

på förfrågan

Lägenhet Sara

Pirovac

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Tina

Pirovac

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

på förfrågan

Semesterhus Banjevci-Prosika

Pirovac

Från havet 8 km
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenheter Jelić

Pirovac

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenhet Nevena

Pirovac

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Jandrok

Pirovac

Från havet 350 m
Kapacitet 24 personer

från 40 €

Lägenhet Barbara

Pirovac

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenheter Vila Leona

Pirovac

Från havet 30 m
Kapacitet 11 personer

från 50 €

Lägenheter AB Pirovac ( Pirovac)

Pirovac var en medeltida bosättning och befästning av gamla kroatiska adelsmän. Det nämndes för första gången år 1298 som en egendom för en kroatisk familjevänlig Šubić (11-14-talet), som var relaterad till kroatiska kungar Dmitar Zvonimir och Petar Krešimir IV. Enligt tillgänglig information var detta område fotfäste av riddare templars från sjön Vrana. Det är en liten, lugn stad med 2000 invånare, känd för vinproduktion, med stor småbåtshamn, populär för familjesemester och cykelturism, och utmärkt läge för utflykter till nationalparkerna Kornati och Krka, naturparken Vrana Lake (utmärkt sötvattenfiske) och Šibenik (känd katedral och medeltida arkitektur). Beläget vid kusten, mellan havet och närliggande sjön Vrana, längs en vik karakteriserad av ett ovanligt faktum att havstemperaturen är 4 grader högre än i resten av Adriatiska havet är det ett perfekt resmål för mycket bad och andra sommar njutningar . Enden av bukten är känd för sin helande peloids, rikaste i Kroatien. Mildt klimat dominerar över detta område och ger trevliga varma somrar och milda vintrar. Kusten kännetecknas av dess indentedness och många vikar, klara stränder med stenar eller stenar och öar angränsande skärgård i nationalparken Kornati. Huset ligger i tvåvägs gata med enkel tillgång till gränsväg, och ingen parkering problem. Allt i stan är tillgängligt till fots inom några minuter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter AB Pirovac

Från havet 350 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Čubrić ( Pirovac)

Vårt hus har fyra lägenheter som ligger på bottenvåningen, första våningen och vinden. Lägenheterna är fullt möblerade och utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse. Gästerna kan också använda grillplatsen och en lekplats framför huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Čubrić

Från havet 200 m
Kapacitet 17 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Irena ( Pirovac)

Irena House erbjuder tre lyxiga sviter med alla bekvämligheter för en bekväm vistelse. Det är på huvudstranden i Pirovac Lolic där havet i genomsnitt 4 grader C varmare än någon annanstans. Lägenheterna har en stor balkong med havsutsikt och romantiska solnedgångar. Med stort vardagsrum med hörn soffa, som kan vara i en dubbelsäng vände, luftkonditionering, satellit-TV, ett matbord med 6 stolar, kök med diskmaskin, ugn, 3 +1 gas, kyl och frys och alla nödvändiga redskap för 6 personer. I hall är en stor garderob med kassaskåp. Badrummet har golvvärme. Bedroom ins är tre kvalitets sängar med ergonomiska madrasser (90x200 och 160x200) och tillgång till en liten balkong mot öster. Lägenheterna ligger på 1: a, 2: a och 3: e våningen och tar en enda våning (52 m2). Varje lägenhet har använt förvaringsutrymme för resväskor. Det finns: grill, parkering, strandstolar. Lägenheterna har ett liknande hem certifikat.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Irena

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Smoljic ( Pirovac)

Lägenheter Smoljić i Pirovac erbjuder boende i helt nya två lägenheter i ett lugnt område i Pirovac. Gratis WiFi, platt-TV, eget badrum och ett fullt utrustat kök med diskmaskin finns. Båda lägenheterna är omgivna av stora terrasser och en sittgrupp. Hos oss kan du använda gratis cyklar och ta dem dagligen till Pirovac centrum. Vi skulle definitivt rekommendera dig att åka cykel eller till fots till Vransko sjön naturpark bara 4 kilometer från vår lägenhet. Det finns en cykling, macadamspår runt Vrana-sjön. Hos oss har du till ditt förfogande Smoljić Grill där du kan tillverka olika gourmet-delikatesser själv. Och om du behöver professionell service på grillen, så kan du också. Vår Smoljić-familj producerar extra jungfruolja, premium dalmatiskt rött vin, hembakade vinstockar och örter, och från vår trädgård kan vi erbjuda dig hemlagad potatis och lök. Det är inte allt, vi är också fiskare och vi äger en liten fiskebåt. Vi kan erbjuda dig färsk fisk, men vi kan också ordna en båttur för ett dopp, och du kan gå med oss ​​för att fiska och prova lyckan.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Smoljic

Från havet 500 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Authentic Camping Dalmatia ( Pirovac)

Autentisk Camping Dalmatien är ett läger beläget i hjärtat av Dalmatien i Pirovac. Lägret är idealiskt för människor som vill ha en lugn semester utan stress, och ett trevligt medelhavsklimat är något som säkert kommer att matcha dig med lukten av Medelhavet växter och tallar i närheten. I lägret finns ett husvagn, tre campare campingplatser, en swimmingpool och en utomhus sanitär anläggning. Stugan är omgiven av olivträd och kommer säkert att göra din semester vacker och bekväm. Stugan har två sovrum (ett med dubbelsäng, det andra med två enkelsängar) och två badrum, vardagsrum och kök. Huset är luftkonditionerat. SAT-TV och internet är tillgängliga för gästerna. Huset har också en täckt träterrass. Uppfriskning på de varma sommardagen i poolen som ligger i mitten av lägret. Den yngsta kan leka roligt och sorglöst på barnens lekplats. Om du vill ha adrenalin, kul och sportaktiviteter, spela volleyboll på vattnet. Vi ser fram emot din ankomst

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Authentic Camping Dalmatia

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 110 €

Lägenheter Villa Punta Royal ( Pirovac)

Villa Punta Royal ligger vid havet i en lugn vik och har egen stenstrand. Havet är grundt och blir djupare när det går bort från kusten, vilket är perfekt för små barn. Framför Villa är en medelhavshag där du kan njuta av charmerna i Dalmatien och Adriatiska havet. Allt är på ett ställe, du behöver inte oroa dig för att lagra dina tillhörigheter för att gå till stranden eftersom din lägenhet ligger bara 15 meter från stranden som ligger framför Villa. Trådlöst internet är gratis och tillgängligt i hela Villa och hela stranden. Parkering ligger bredvid Villa och är gratis för alla våra gäster. Solstolar och parasoller i Medelhavet och på stranden finns för alla våra gäster och är gratis. Lägenheterna är moderna och fullt utrustade för familjehem. Vi befinner oss mitt i Adriatiska kusten så att alla lokala attraktioner i Dalmatien ligger nära oss. Njut av din semester, för dig i Villa Punta Royal, alltid någon tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Punta Royal

Från havet 10 m
Kapacitet 21 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Pirovac ( Pirovac)

Vänligen ring för all information. NY * - Fisketurer · Merry Fisher 585 Marlin • Evinrude E-TEC 90 HO • Minnkota Ulterra 80lb 72 "• Garmin Echomap plus 92sv + GT51M-TM • Stänger • Rullar • Fiskeutrustning • Bästa positioner;) • Pris efter överenskommelse (med eller utan skeppare) VI Hyr ut två lägenheter på 85 m2 + terrass 12m2 för upp till 8 personer Lägenheterna består av tre sovrum, två med dubbelsäng och ett rum med två enkelsängar (som kan anslutas). Till ditt förfogande PIROVAC - VODICE - 8 km - ŠIBENIK 13 km PIROVAC - BIOGRAD NA MORU (fun park Mirnovec) - 17 km - ZADAR 35 km

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pirovac

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Marijan ( Pirovac)

Lägenheterna ligger på 1: a våningen i huset på ett lugnt ställe. Fullt utrustat för en bekväm vistelse. Två studiolägenheter med utsikt över havet och trädgården är en del av bilagan (en separat lägenhet). Våra gäster har tillgång till en attraktiv inhägnad trädgård där barnens miniklubb, täckt parkering, uteplats för att tillbringa kvällen med en stor grill som gästerna fritt använde ensam eller enligt överenskommelse som vi förbereder efter deras önskemål. Vi som värdar en gång i veckan för alla våra gäster förbereder vi en gemensam samling med grill eller grillat (fisk) efter önskemål.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marijan

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Kuća ( Pirovac)

Två lägenheter, 1 våningen lägenhet, 2 sovrum, kök, vardagsrum, badrum och terrass. 2: a våningen på första våningen, tre sovrum, kök, vardagsrum, badrum och tre terrasser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kuća

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Lord ( Pirovac)

Lägenheten Lord 1 upptar hela tredje våningen (95 m2 tillsammans med terrass), innehåller en terrass, ett kök, ett vardagsrum, två sovrum, ett badrum och en liten hall med förråd. Terrassen sträcker sig genom hela längden av kök och vardagsrum, med utsikt över havet, vilket ger dig möjlighet att njuta av oförglömliga solnedgångar. Balkongen är möblerad med bord och stolar så att du kan äta och bo där. Köket är utrustat med ugn och spis på 3 + 1 gas, stort kylskåp med frysfack, A-C, matbord och köksredskap för 6 personer och kaffebryggare. Det rymliga vardagsrummet har en soffa som kan sättas ner till en dubbelsäng, om det behövs. Det finns (email hidden) + SAT som ger 1000 program på alla språk. Hallen har byrå med spegel och bakom ingångsdörren finns det lite utrymme för bagage och foder. Ett av sovrummen har ett par sängar för 2 personer. Dess ansluten till en liten balkong som också har utsikt över havet. Den har en dubbelsäng 160x200 och det andra sovrummet har 2 separata sängar 90x200 de båda är utrustade med kroppsformade madrasser och anatomiska kuddar. Badrummet har dusch, toalett, handfat och en spegel. På gården har du strandstolar och dusch med varmt vatten tillsammans med grill och "peka". Parkeringsmöjligheterna ligger i närheten av ett hus. Om du har en båt, har vi en förtöjning för dig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lord

Från havet 10 m
Kapacitet 33 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Sara ( Pirovac)

Seafront, vid vattnet, lägenhet med den bästa utsikten i Pirovac. Lägenheten ligger på andra våningen på vinden. Det finns två separata sovrum, ett vardagsrum, ett separat kök, badrum och en terrass där sittningen. Lägenheten har luftkonditionering, och har WIFI.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sara

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Tina ( Pirovac)

Lägenheter Petrovic består av två lägenheter som ligger på första våningen. Lägenheterna är fullt utrustade och nyrenoverade med allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse. Våra gäster kan använda grillplatsen och parkeringsplatsen på gården.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tina

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Banjevci-Prosika ( Pirovac)

Huset består av en entréväg, hall, badrum, kök, matsal, vardagsrum, sovrum. Den har grillplats.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Banjevci-Prosika

Från havet 8 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Jelić ( Pirovac)

Lägenheterna ligger i en lugn del av Pirovac, omgiven av grönska och idealisk för en lugn och trevlig semester. Att komma fram till stranden sträcker sig cirka tio minuters promenad. Pirovac ligger nära två nationalparker Kornati och Krka, liksom Vrana-sjön med Europas största ornitologiska reservat och en cykelleder. Njut av din sommarsemester i Jelic!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jelić

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Nevena ( Pirovac)

Lägenhet Nevena ligger i centrum av Pirovac. Lägenheten har två sovrum, badrum, vardagsrum och kök. Gästerna kan också använda terrassen. Priset inkluderar Wi-Fi, satellit-TV och luftkonditionering. På grund av platsen och närheten till affärer, restauranger, kaféer, stränder rekommenderar vi att du kommer till vår lägenhet och njut av fördelarna med vår plats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nevena

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Jandrok ( Pirovac)

Jandrok Apartments är moderna lägenheter kategoriserade som höga 3 stjärnor och skryter av hög kvalitet och erbjudande. De är utformade för att rymma upp till 4 personer med möjlighet till extrasäng, och innehåller två sovrum, kök, badrum, balkong och parkeringsplats. Alla rum är i drift nu 6 lägenheter. Lägenheter Jandrok är gjorda enligt högsta standard, inklusive luftkonditionerade rum som kan kylas eller uppvärmas vid behov, tv med markbundna och satellitprogram. Utanför byggnaden finns en mycket trevlig grill och utomhusdusch för duscha. Byggnaden har bekväm tillgång, parkering, nära centrum (300 m-5 min) och i närheten av stranden (300 m-5 min). På grund av stort intresse vänligen kontakta oss då, anmäla dig till en trevlig vistelse i lägenheter Jandrok. I flera dagar och gruppbesök gav en extra rabatt. * Priset inkluderar inte skatt och användning av luftkonditioneringsapparater Vi hoppas att vi kommer att vara det bästa valet för din semester eller semester och ser fram emot att träffa dig. Med vänliga hälsningar, familjen Jandrok!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jandrok

Från havet 350 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Barbara ( Pirovac)

Lägenhet Barbara ligger i en lugn del av Pirovac bort från buller från bilar. Den består av två sovrum för 4 personer och ett vardagsrum med två extrasängar, en TV, satellit, luftkonditionering. Byggnaden innehåller också ett badrum med dusch, ett kök med matplats utrustat med disk, köksredskap för mat, köksdukar, kylskåp med frys, spis, kaffebryggare, brödrost. Lägenheten är en stor balkong med bord och stolar för avkoppling. Lägenheten har en separat ingång från gården av huset och har en separat parkering i skuggan. Gästerna har möjlighet att duscha trädgårdsduschen och grillen. Pirovac är en liten tillgänglig by som ligger i bukten och därför det varma havet och skyddat från vinden. Det ligger i ett bra läge, nära andra stora turistattraktioner som staden Murter, Biograd, Zadar, Sibenik. I närheten finns nationalparkerna Krka och Kornati. Den är väl ansluten och är idealisk för familjesemester. Huvudstranden har en blå flagga, sandig och rik skugga. Pirovac erbjuder en rik kultur och underhållning. Under sommarmånaderna hålls på olika konserter, föreställningar, traditionell åsnapplöpning, sportanläggningar och olika andra kulturella evenemang. Med Pirovac finns en rik gastronomisk restaurang med lokala dalmatiska specialiteter. Skatt ingår. Luftkonditionering är 5 euro. Priset är 50 euro.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Barbara

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Vila Leona ( Pirovac)

Lägenheter i en lugn del av Pirovac, nära stranden. Perfekt för familjesemester och för dem som inte gillar folkmassorna på stranden. Möjlighet att använda utomhusgrill och dusch. Njut av kiselstranden! Det är möjligt att ordna transport av passagerare till / från Zadar eller Split. Det är också möjligt att ordna båtutflykter på Kornati på begäran.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Leona

Från havet 30 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Pirovac

Pirovac  - Vapen Pirovac är en livlig turistplats och kommun längst norr om Šibenik-Knin län i Kroatien. Det ligger 26 kilometer norr om staden Šibenik och i den bor nästan 2000 invånare. Det ligger i en djup naturlig vik, som är 12 km snidad djupt in i fastlandet. Det skapar en verkligt medelhavsatmosfär där de berusande dofter av lavendel, rosmarin och olivträd blandas med ren havsluft. Den södra delen av Pirovac-bukten är Makirina naturliga strand med helande lera och slam. Kvalitet och kvantitet på denna webbplats med botande lera är en av de rikaste i Kroatien. Det första historiska omnämnandet av Pirovac var 1298 med titeln Zlosela. På den tiden tillhörde platsen den gamla kroatiska aristokratiska familjen Šubić, och blev senare tillhörande Šibenik stift och några adelsmän från Šibenik. Detta område beboddes under Romerska tidens tid, avslöjat i historiska monument som resterna av en romersk villa i Ivinje från det 1: a århundradet. Pirovac är stolt över många attraktioner. Den gamla delen av staden vid kusten med dess medeltida murar och porten till byn är en av de mest attraktiva symbolerna för Pirovac. Lär känna gamla stan, en titt i de dolda stengatorna som bevarar och döljer många spår från det senaste århundradet. Detta område domineras av det milda medelhavsklimatet med långa, varma somrar och korta och milda vintrar, vilket gynnar turismens utveckling under hela året. Den indragna kusten runt Pirovac kännetecknas av många vikar där de ligger vackra små sten- och stenstränder med mycket varmt och rent vatten. Utsikt över det öppna havet är dold med många öar som Murter och de Kornati öarna, till vilka de är organiserade dagliga resor. Det finns många möjligheter för en trevlig semester och njuta av att promenera i vacker natur, cykla, göra sport och fritidsaktiviteter, segla, dyka, utforska de historiska och kulturella attraktionerna och smaka dalmatiska specialiteter. Kontakta direkt ägare av lägenheter och privat boende, spara upp till 40% och lära känna dina värdar som kommer att överraska dig med dess gästfrihet. Privat boende i Pirovac. Välkommen till Pirovac!

Pirovac Väderprognos