Lägenheter och privat boende Zlarin

Zlarin är en liten ö i Šibenik skärgård, som ligger 2 km från ingången till Sv. Ante kanal, vid ingången till staden Šibenik. Administrativt hör det till staden Šibenik. Detta är en av de få öarna i Adriatiska havet som inte tillåter biltrafik och säkert erbjuder den en speciell charm. Regelbunden färjetrafik till ön Zlarin kör från Šibenik-hamnen och resan är kort och trevlig och du kan njuta av utsikten över den magnifika...

Utvalda lägenheter och privata boende i Zlarin

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Semesterhus Pelagia House

Zlarin

Från havet 900 m
Kapacitet 4 personer

från 200 €

Semesterhus Oh La La!

Zlarin

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 160 €

1 recensioner - 5/5
Semesterhus Pelagia House ( Zlarin)

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Pelagia House

Från havet 900 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 200 €

Semesterhus Oh La La! ( Zlarin)

Huset ligger på Zlarin, en ö i Adriatiska korallen som kallas en fredlig reträtt för dem som vill fly från bullret från staden. Zlarin kallas den gyllene ön eller den gröna ön och erbjuder en idealisk destination om du letar efter fred, kristallblått hav, ren luft, vackra tallskogar och färgstark roligt för alla. Det finns två nationalparker i närheten! Färjor går från Sibenik och Vodice till Zlarin flera gånger om dagen (25 minuter). Centrum av stan, stränder, barer, restauranger, kaféer etc. ligger inom gångavstånd från huset. Huset garanterar fred och fullständig integritet, eftersom tomten är stor och därför isolerad från sevärdheter eller ljud i grannskapet, men det är nära nog att låta dig komma någonstans inom några minuter till fots. Beläget något uppför, har fastigheten en spektakulär havsutsikt, särskilt vid solnedgången. Huset ligger på en tomt på 1200 kvm, omgiven av en stor medelhavshag med olika typer av örter och träd, vilket garanterar fullständig fred och avskildhet. Den består av flera separata strukturer och terrasser, byggt mest av sten. Huset är särskilt stolt över sina stora terrasser, som erbjuder en fantastisk utsikt över havet och de omgivande öarna. Bostadsområdet består av 3 sovrum (två med en dubbelsäng och den andra med en dubbelsäng och två enkelsängar), ett vardagsrum / matsal med en enkelsäng och en futon, ett litet kök och ett badrum. Bredvid ett litet kök inuti huset finns en sommarkökshäxa i en separat byggnad intill huset och har ett stort fönster med utsikt över den stora terrassen och havet. Det finns också en stor grillplats och en sten diskho utanför.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Oh La La!

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 160 €

Turistguide - Zlarin

Zlarin  - Vapen Zlarin är en liten ö i Šibenik skärgård, som ligger 2 km från ingången till Sv. Ante kanal, vid ingången till staden Šibenik. Administrativt hör det till staden Šibenik. Detta är en av de få öarna i Adriatiska havet som inte tillåter biltrafik och säkert erbjuder den en speciell charm. Regelbunden färjetrafik till ön Zlarin kör från Šibenik-hamnen och resan är kort och trevlig och du kan njuta av utsikten över den magnifika fästningen St. Nicholas. Zlarin är också den enda bosättningen på ön och är ett typiskt exempel på en liten dalmatisk stad med smala och gamla stenhus, smala gator och kyrkans distinkta klocktorn. Hela ön har bara ett område som är större än 8 km2, och det mesta av ön är täckt med skogar av cypress, tall, rosmarin, fikon, oliver och andra medelhavsväxter. De inre delarna av ön är obebodda, täckta med tjock skog och buske och kallas med rätta den gröna ön. Zlarin har det verkliga Medelhavsklimatet med cirka 2700 soltimmar per år, vilket gör det till en av de soligaste öarna i Adriatiska havet. På vintern har ön bara 300 invånare, men från maj till oktober ökar befolkningen betydligt på grund av många gäster och turister. Lokala människor i Zlarin har historiskt huvudsakligen varit engagerade, som de flesta öbor, inom jordbruk, fiske och segling. Här är fortfarande odlade oliver, fikon och andra Medelhavskulturer som fortfarande kan ses i alla delar av ön. Nyligen har turism utvecklats och lokalbefolkningen erbjuder lägenheter och rum i sina privata hem. Zlarin är känd för bearbetning och jakt på röda koraller som finns på ön sedan 1500-talet. Förmågan att bearbeta koraller på traditionellt sätt vårdas fram till idag, och här kan du köpa originalprodukter från koraller i flera souvenirbutiker. Zlarin har vackra små stenstränder och kristallklart vatten. Oberörd natur, frodig grönska och kristallklart hav kommer att glädja alla som försöker fly från stadens buller och liv. Vi inbjuder dig att besöka denna oas av lugn och ro. Kontakta direkt ägarna av lägenheter, spara upp till 40% och spendera en oförglömlig semester. Prisvärd privat boende på ön Zlarin. Välkommen till Zlarin!

Zlarin Väderprognos