Lägenheter och privat boende Drniš

Drniš är en liten stad i den centrala delen av Šibenik-Knin län. Det byggdes på 1400-talet vid foten av berget Promina och ovanför kanin i floden Čikola, som en fästning för försvar från det osmanska riket. Det är bara 30 km från Šibenik, eller cirka 25 minuters bilresa. Drniš har cirka 3 300 invånare och erbjuder sina besökare olika turistattraktioner. Drniš är förmodligen mest känd för prosciutto, vilket är en läcker delikatess...

Sortera efter:

Semesterhus Villa Stone Medal

Drniš

Från havet 15 km
Kapacitet 7 personer

från 149 €

Lägenheter Drniš Dream House

Drniš

Från havet 10 km
Kapacitet 9 personer

från 40 €

Semesterhus Villa Stone Medal ( Drniš)

Denna vackra byggnad erbjuder dig 5000 m² vacker natur, landsbygdsidyller och massor av komfort. På utomhuspeisen kan du prova traditionella och läckra specialiteter från fisk och kött. Omgiven av det mesta av grönska och naturen är det rätt plats att njuta av och koppla av. , jacuzzi, biljard, dart eller vila i friluft med en TV och minibar finns i utomhusbaren.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Stone Medal

Från havet 15 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 149 €

Lägenheter Drniš Dream House ( Drniš)

Gammalt stenhus, fullständigt renoverat. Det har 3 rum, vardagsrum, kök, 2 badrum, 2 toaletter och stor terrass. Det är totaly utrustade med Wi-Fi. Parkeringsplats ligger nära trädgården. Huset ligger i Drniš stad, vid gränsen till nationalparken Krka, rumänska lägret Burnum. Det ligger 3 km från mountine Promina och 20 minuter från kusten (Solaris, Sibenik ...) Du kan känna själen på gammal väg som bor i Dalmatien och Mediterran.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Drniš Dream House

Från havet 10 km
Kapacitet 9 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Drniš

Drniš  - Vapen Drniš är en liten stad i den centrala delen av Šibenik-Knin län. Det byggdes på 1400-talet vid foten av berget Promina och ovanför kanin i floden Čikola, som en fästning för försvar från det osmanska riket. Det är bara 30 km från Šibenik, eller cirka 25 minuters bilresa. Drniš har cirka 3 300 invånare och erbjuder sina besökare olika turistattraktioner. Drniš är förmodligen mest känd för prosciutto, vilket är en läcker delikatess tack vare det ideala klimatet. I staden Drniš finns det rester av flera magnifika fästningar, varav den mest berömda är Gradina, belägen på en höjd av 344 m över havet över kanin i floden Čikola. I närheten finns också ett mycket intressant Drniš stadsmuseum som har en imponerande samling verk av Ivan Meštrović, den mest berömda kroatiska skulptören som föddes här. I Drniš kan du också se en arkeologisk och kulturhistorisk samling. I närheten av Drniš ligger den världsberömda nationalparken Krka och dess många naturliga sevärdheter som Roški-vattenfallet eller Visovacön vid Visovacsjön. För alla naturälskare och vandrare rekommenderar vi en lätt stigning till Promina-berget som erbjuder en oförglömlig utsikt över större delen av Dalmatien. På vägen till Šibenik finns en unik temapark Etnoland, där du kan uppleva det traditionella livet för invånarna i Drniš-området, men också prova alla dess välsmakande specialiteter. Mycket prisvärt boende finns i privata lägenheter, rum eller traditionella stenhus för semester. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40% på höga byråavgifter. Välkommen till Drniš!

Drniš Väderprognos