Valt erbjudande av lägenheter och privat boende i Kroatien

Vandrarhem Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Vandrarhem Canki

Zadar

Från havet 800 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Vandrarhem Party Hostel

Zagreb

Från havet > 50 km
Kapacitet 36 personer

på förfrågan

Vandrarhem Kamp Seget

Seget

Från havet 40 m
Kapacitet 100 personer

på förfrågan

Vandrarhem Sunce

Hvar - Stari Grad

Från havet 150 m
Kapacitet 33 personer

från 16 €

Vandrarhem Canki ( Zadar)

Vårt vandrarhem ligger bara 10 min promenad till centrum, 10 min till postbusstationen och 10 min till stadens strand. Nära är CityGalleria med bio, restorants, affärer, banker och marknad. Gatan är tyst och lugn så att du kan få gott vila och sova för att vara fräsch för att utforska vår gamla men vackra stad som är känd för Forum, solsolning, havsorgan, museer etc. Rummen är luftkonditionerade med våningssängar, vardagsrum , kök och separata badrum och badrum. Vi hoppas att du kommer att besöka oss och känna dig bekväm!

Kategorisering Kategorisering - Vandrarhem Canki

Från havet 800 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Vandrarhem Party Hostel ( Zagreb)

Party Hostel öppnade i augusti 2013. Det erbjuder gratis Wi-Fi och gratis privat parkering bara några steg från spårvagnen vid korsningen Heinzel och Vukovar Street. Det är en 15 minuters spårvagnsresa från torget och de viktigaste turistattraktionerna. Vandrarhemmet har sin egen restaurang Charm med en terrass där gästerna kan njuta av en mängd internationella rätter och kroatiska rätter. Bredvid receptionen lever inomhus, medan på gården tillgänglig sittgrupp med fåtöljer omgivna av bambuplantor. Receptionen är tillgänglig gratis broschyrer och en gratis värdeskåp. Den har 36 bäddar i fyrabäddsrum och tvåbäddsrum med delat badrum och två dubbelrum med eget badrum. Varje dag finns de tillgängliga färskt lakan, handdukar och tvål. Party Hostel ligger 10 minuters promenad från komplexet Green Gold, som rymmer butiker och en mängd olika faciliteter för middagar, möten och underhållning. Zagreb busstation ligger bara 4 spårvagnsstationer och centralstationen ligger vid 7 spårvagnsresa från vandrarhemmet Party.

Kategorisering Kategorisering - Vandrarhem Party Hostel

Från havet > 50 km
Kapacitet 36 personer

Pris på förfrågan

Vandrarhem Kamp Seget ( Seget)

Vandrarhem I vårt vandrarhem hittar du billigaste logi i Trogir och omgivning, perfekt för backpackers, för privatpersoner och grupper, för korttid eller längre vistelse. Det är bara perfekt för idrottsgrupper, spejkar, skolresor, pensionsförening och för de kroatiska unionsarbetarna erbjuder vi speciella priser. Vandrarhemmet ligger 50 meter från stranden och gästerna blir glädjande överraskade hur lätt det är att nå Trogir och Split, vart de väljer att resa med båt eller buss eller med taxi. Vandrarhem erbjuder boende för 100 personer. Bed and breakfast. Halvpension. Gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Vandrarhem Kamp Seget

Från havet 40 m
Kapacitet 100 personer

Pris på förfrågan

Vandrarhem Sunce ( Hvar - Stari Grad)

Hostel Sunce ligger i centrum av Stari Grad på ön Hvar (på en av de vackraste öarna i världen), i stadsområdet kallat Sibirien. Området är lugnt och lugnt, så du kan sova bekvämt. Vandrarhemmet är utrustat med restaurang, matsal och vila. Vi erbjuder boende i enkel-, dubbel- och 3-bäddsrum. Här finns många kulturella, religiösa och andra byggnader och anläggningar nära vandrarhemmet. Vandrarhemmet är perfekt för alla åldersgrupper, särskilt barn och ungdomsgrupper, familjer, seniorer, idrottsföreningar och backpackers förutom alla enskilda gäster. Möjlighet att organisera sport- och kulturaktiviteter, tur på ön, utflykter till närliggande öar.

Kategorisering Kategorisering - Vandrarhem Sunce

Från havet 150 m
Kapacitet 33 personer

Pris från 16 €

Vandrarhem Kroatien
Varför boka Vandrarhem i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Välj ditt idealiska vandrarhem från vårt erbjudande om boende i Kroatien och boka ditt vandrarhem direkt med ägarna av boende och njut av din semester i Kroatien.
Vandrarhem är den minst representerade formen av privatboende i Kroatien, men de är de mest prisvärda därför mycket attraktiva för den yngre befolkningen. Om en låg kostnad är absolut nödvändigt och du inte har problem med att dela ett rum med främlingar, hitta vandrarhemmet från vårt erbjudande och ordna alla bokningsvillkor med vandrarens ägare.
Fördelarna med detta sätt att boka boende är många, och en av de mest framträdande är det låga priset per säng på ett vandrarhem eftersom du inte betalar några avgifter.
Sök vandrarhem från listan nedan eller genom snabb sökmotor på hemsidan.