Vandrarhem Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Vandrarhem Odranska Klet

Sisak

Från havet > 50 km
Kapacitet 25 personer

från 20 €

Vandrarhem Odranska Klet ( Sisak)

Odran Cellar är en boendeanläggning, belägen i utkanten av staden Sisak, bara cirka 500 meter från själva staden och 1,5 km från stadens centrum. Anläggningen erbjuder komfort, lugn och trevlig miljö och en vacker upplevelse av att bo i staden Sisak. Vi erbjuder två- och fyrabadsrum utrustade med eget badrum, luftkonditionering, tv och gratis internet. Boendet är också utrustat med ett vardagsrum, som alltid är tillgängligt för gästerna med kök, kylskåp, kaffebryggare för självbetjäning och tv med över 200 olika program. Det finns också en lägre terrass med i byggnaden, som också alltid är tillgänglig för gästerna. I erbjudandet, förutom det föregående, tillkännager och organiserar vi: olika sport- och fritidsaktiviteter, båtturer och endagsturer. Odrankällaren önskar dig en trevlig vistelse i Sisak.

Kategorisering Kategorisering - Vandrarhem Odranska Klet

Från havet > 50 km
Kapacitet 25 personer

Pris från 20 €

Vandrarhem Kroatien
Varför boka Vandrarhem i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Välj ditt idealiska vandrarhem från vårt erbjudande om boende i Kroatien och boka ditt vandrarhem direkt med ägarna av boende och njut av din semester i Kroatien.
Vandrarhem är den minst representerade formen av privatboende i Kroatien, men de är de mest prisvärda därför mycket attraktiva för den yngre befolkningen. Om en låg kostnad är absolut nödvändigt och du inte har problem med att dela ett rum med främlingar, hitta vandrarhemmet från vårt erbjudande och ordna alla bokningsvillkor med vandrarens ägare.
Fördelarna med detta sätt att boka boende är många, och en av de mest framträdande är det låga priset per säng på ett vandrarhem eftersom du inte betalar några avgifter.
Sök vandrarhem från listan nedan eller genom snabb sökmotor på hemsidan.