Vandrarhem Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Vandrarhem Party Hostel

Zagreb

Från havet > 50 km
Kapacitet 36 personer

från 15 €

Vandrarhem Party Hostel ( Zagreb)

Party Hostel öppnade i augusti 2013. Det erbjuder gratis Wi-Fi och gratis privat parkering bara några steg från spårvagnen vid korsningen Heinzel och Vukovar Street. Det är en 15 minuters spårvagnsresa från torget och de viktigaste turistattraktionerna. Vandrarhemmet har sin egen restaurang Charm med en terrass där gästerna kan njuta av en mängd internationella rätter och kroatiska rätter. Bredvid receptionen lever inomhus, medan på gården tillgänglig sittgrupp med fåtöljer omgivna av bambuplantor. Receptionen är tillgänglig gratis broschyrer och en gratis värdeskåp. Den har 36 bäddar i fyrabäddsrum och tvåbäddsrum med delat badrum och två dubbelrum med eget badrum. Varje dag finns de tillgängliga färskt lakan, handdukar och tvål. Party Hostel ligger 10 minuters promenad från komplexet Green Gold, som rymmer butiker och en mängd olika faciliteter för middagar, möten och underhållning. Zagreb busstation ligger bara 4 spårvagnsstationer och centralstationen ligger vid 7 spårvagnsresa från vandrarhemmet Party.

Kategorisering Kategorisering - Vandrarhem Party Hostel

Från havet > 50 km
Kapacitet 36 personer

Pris från 15 €

Vandrarhem Kroatien
Varför boka Vandrarhem i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Välj ditt idealiska vandrarhem från vårt erbjudande om boende i Kroatien och boka ditt vandrarhem direkt med ägarna av boende och njut av din semester i Kroatien.
Vandrarhem är den minst representerade formen av privatboende i Kroatien, men de är de mest prisvärda därför mycket attraktiva för den yngre befolkningen. Om en låg kostnad är absolut nödvändigt och du inte har problem med att dela ett rum med främlingar, hitta vandrarhemmet från vårt erbjudande och ordna alla bokningsvillkor med vandrarens ägare.
Fördelarna med detta sätt att boka boende är många, och en av de mest framträdande är det låga priset per säng på ett vandrarhem eftersom du inte betalar några avgifter.
Sök vandrarhem från listan nedan eller genom snabb sökmotor på hemsidan.