Lägenheter och privat boende Prvić

Prvić är en liten ö i Šibenik skärgård, som ligger cirka 1 kilometer från fastlandet, nära staden Vodice. Den totala ytan är 2,5 km2 och här bor 400 fastboende på två platser på ön: Prvić Luka och Šepurine. Šepurine ligger på den västra sidan av ön mittemot staden Vodice och Prvić Luka ligger i en stor vik på den sydöstra sidan av ön, som är väl skyddad från norra och västra vindar. Förutom flera små traktorer och brandfordon...

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Luca

Prvić

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

från 50 €

Lägenheter Datalovi dvori

Prvić

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Ante & Fedora

Prvić

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

på förfrågan

Lägenheter Marčić

Prvić

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Piazza Clara

Prvić

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

från 35 €

Lägenhet Vlahov

Prvić

Från havet 90 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenheter Faust

Prvić

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenhet Ivana

Prvić

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Luca ( Prvić)

Lägenhet Luca (50 m2) på första våningen, med separat ingång, stor terrass med havsutsikt (30 m2) utrustad med diskmaskin och tvätt, luftkonditionering, DVD, TVsat, mikrovågsugn, WiFi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet  Luca

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Datalovi dvori ( Prvić)

Lägenheter Datalovi dvori ligger i ett gammalt stenhus i mer än 200 år. Huset ligger vid kusten med utsikt över staden Vodice, varav du är bara 10 minuter med båt. Det här är rätt ställe att vila utan bil och urbana djunglar

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Datalovi dvori

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Ante & Fedora ( Prvić)

Semesterhus har tre lägenheter. Två lägenheter har 4 + 1 sängar och en lägenhet med 2 + 1 säng. Lägenheterna ligger på första våningen. Huset ligger 45 m från stranden, på stranden är stenar för att komma in i havet, men har också en liten stenbassäng lämplig för barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ante & Fedora

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Marčić ( Prvić)

Lägenheter på ön Prvić, i Prvić Šepurina. Ön har ingen trafik så att ön är idealisk för en familjesemester. Lägenheterna ligger på 1: a våningen i huset. I ett lugnt läge 20 meter från havet finns två lägenheter. Den större lägenheten har 2 sovrum (upp till max 5 personer + bäddsoffa), en liten lägenhet har ett sovrum (boende för 3 personer). Du kan hyra båda lägenheterna samtidigt, villkoren på begäran. Den stora terrassen har utsikt över havet, med utsikt över Srima och Vodice. Terrassen är utrustad med solstolar, en markis, bord och stolar. Förutom att hyra en båt (pasara 5 meter) att använda, men endast med tillstånd av skepparen. Vi organiserar och transporterar gäster. Parkering din bil är i Srima (på parkeringsplatsen eller privat innergård till extra kostnad 20 kuna per dag-privata hyresgäster parkering) eller i långa perioder utan kostnad i Sibenik (på gården). Bredvid huset finns en grill, utomhusdusch, trädgård och ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marčić

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Piazza Clara ( Prvić)

Äkta stenhus med 4 lägenheter. Studio lägenhet 42 m2 med terrass och havsutsikt (2 + 2). Ett sovrum med 65 m2 med vardagsrum, kök och innergård där grillen och ytterligare badrummet (2 + 2). Två dvoetžna lägenheter 2 x 40 m2, där vardagsrum med kök och en terrass nedan, ett sovrum på första våningen, där är en fin utsikt över de många öarna i Sibenik skärgård (2x2 + 2).

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Piazza Clara

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Vlahov ( Prvić)

Lägenhet (dvs. golv i huset) har ett sovrum med dubbelsäng, ett annat rum med två enkelsängar och i fråga om den större familjen, i vardagsrummet finns en stor soffa som också kan tjäna Av utrustningen finns luftkonditionering, satellit-TV, tvättmaskin, diskmaskin, DVD, wi-fi internet är obegränsat, kök. Terrassen (4 kvadratmeter) har ett bord och 4 stolar. Vår lägenhet är tillgänglig från 15. maj till 1. oktober. Om du tidigare var i Sepurina, ligger vi nära en ny stor kyrka, 40 m mot havet på sidan av ön som tittar på stranden: Srima. Apartmant ligger nära 5 minuter vart du vill gå och tillräckligt utanför Central Square of Sepurina, vilket gör att du inte hör något ljud från pub, bar, ungdomar som spelar gitarr och sång (medelhavsstil). Om du anländer med bil, kan du parkera i Srima, en familj på bara en minut från den lilla marina hamnen har stora olivlundar, som passar många bilar och kommer att debiteras 20 kroatiska Kuna (2,7 Eur) per dag. Om du anländer till Vodice eller Srima låter vi dig komma ombord på vår båt och överföra dig på ön. Om du anländer till Sibenik kommer vi att leda dig till färjebåten, det tar 1 timmes segling mellan floden Krka och annan ö för att komma fram till Prvic Sepurine. Från Vodice till Prvic Sepurine bör vara 15 minuter med vår båt och från Srima 5 min. Prvic Sepurine är verkligen väldigt bra ansluten till stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vlahov

Från havet 90 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Faust ( Prvić)

Lägenheter Faust ligger i en liten by Šepurine på en lugn ö Prvic där det inte finns bilar. Huset är omgivet av en trädgård och inkluderar gratis grillutrustning. Lägenheterna har balkong, matplats, sittgrupp med TV och kök med kylskåp. Handdukar och sängkläder tillhandahålls för gästerna. Butiker, kaféer och restauranger bara några minuter från huset. Ön är också hem för den historiska kyrkan och museet för den berömda uppfinnaren Faust Vrancic, som föddes här. Du kan nå Prvić med båt från Vodice, som ligger bara 1 km bort. Välkommen till Prvic Island!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Faust

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Ivana ( Prvić)

Lägenhet i ett hus på första våningen på den vackra ön Prvić (Šepurine) nära Vodice. Separat ingång och består av en hall, två sovrum, badrum, vardagsrum med kök balkong och terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ivana

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Turistguide - Prvić

Prvić  - Vapen Prvić är en liten ö i Šibenik skärgård, som ligger cirka 1 kilometer från fastlandet, nära staden Vodice. Den totala ytan är 2,5 km2 och här bor 400 fastboende på två platser på ön: Prvić Luka och Šepurine. Šepurine ligger på den västra sidan av ön mittemot staden Vodice och Prvić Luka ligger i en stor vik på den sydöstra sidan av ön, som är väl skyddad från norra och västra vindar. Förutom flera små traktorer och brandfordon har ön inga bilar, och förbindelsen med fastlandet är med en färja som kör några gånger om dagen från Šibenik - Prvić - Vodice. Hela ön skyddas av det kroatiska kulturministeriet på grund av dess exceptionella och rika kultur- och naturarv. På 1300- och 1400-talet tillhörde ön adelsfamiljer från Šibenik. Den mest berömda medlemmen av en ädla familj som föddes på Prvić var ​​en berömd kroatisk historiker, uppfinnare och diplomat Faust Vrančić. Till hans ära uppfördes museet fullt av hans uppfinningar i Prvić Luka. Invånare i Prvić bedriver främst produktion av oliver, druvor, fiske och turism. Turism i dag är en viktig ekonomisk sektor, de flesta av boendefaciliteterna avser privat boende i lägenheter eftersom ön bara har ett litet hotell. Ön har flera restauranger, pizzeriaer och kaféer, och under sommarmånaderna organiseras ofta föreställningar av traditionell capella-sång och berömd folkfestival i augusti. På ön Prvić kan du koppla av och vila på en av de många stenstränderna i Šepurine eller välskötta grusbetongstränder i Prvić Luka. Mot havet och öarna i Kornati är havet exceptionellt klart och rent och klimatet är mer än trevligt. Besök denna naturliga oas av lugn, lugn och äkta dalmatisk charm och boka din lägenhet direkt hos ägarna av privata hus. Lägenheter, rum och privat boende på ön Prvić. Välkommen till Prvić!

Prvić Väderprognos