Lägenheter och privat boende Murter - Murter

Murter är en liten turiststad och säte för kommunen Murter-Kornati på ön Murter i centrala Dalmatien, Kroatien. Det täcker den nordvästra sidan av ön och ligger cirka 10 sjömil från Kornati-öarna. Murter har cirka 2 000 fastboende, inklusive cirka 30 permanenta invånare på Kornatiöarna. Murter ö var bebodd i förhistorisk tid och i tiden för illyrierna, liburner och romarna, som bodde på ön, och de har lämnat tydliga spår av deras...

Utvalda lägenheter och privata boende i Murter - Murter

Sortera efter:

Lägenhet Villa Murter - Kornati

Murter - Murter

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

från 45 €

Lägenheter Murter

Murter - Murter

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

från 50 €

8 recensioner - 5/5

Lägenhet Mala od lavande

Murter - Murter

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 110 €

Lägenhet Amalia

Murter - Murter

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

från 75 €

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Tea

Murter - Murter

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 120 €

Lägenheter Beti

Murter - Murter

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

på förfrågan

First minute erbjudande

Semesterhus Julija

Murter - Murter

Från havet 350 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Juraga

Murter - Murter

Från havet 300 m
Kapacitet 5 personer

från 55 €

Lägenheter Villa Dolores

Murter - Murter

Från havet 200 m
Kapacitet 9 personer

från 55 €

Lägenheter Dora Murter

Murter - Murter

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

från 55 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Sunce

Murter - Murter

Från havet 750 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenheter Janči

Murter - Murter

Från havet 40 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Yvonne

Murter - Murter

Från havet 350 m
Kapacitet 12 personer

från 45 €

Lägenheter Slanica

Murter - Murter

Från havet 250 m
Kapacitet 12 personer

från 45 €

Lägenheter Antica

Murter - Murter

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenhet Ježina

Murter - Murter

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Petrović

Murter - Murter

Från havet 400 m
Kapacitet 22 personer

från 38 €

Lägenheter Kate

Murter - Murter

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Hojsak - Murter

Murter - Murter

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

från 55 €

Lägenheter Meli

Murter - Murter

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

från 55 €

Lägenhet Mladenka

Murter - Murter

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenhet Villa Murter - Kornati ( Murter - Murter)

Villa Murter - Kornati ligger i staden Murter på ön med samma namn. Lägenhet ANA är för 2 personer. Det ligger i Villa med utsikt över Luke-stranden. Den är fullt utrustad på första våningen och har ett sovrum, kök och badrum samt en balkong med möbler och utsikt över havet och stranden. Köket är fullt utrustat, rummet är rymligt och luftkonditionerat med ett vardagsrum. Den är utrustad med wi-fi internet. Stor lyxlägenhet VAMI (4+1) har en vacker inredning som är utrustad med alla nödvändiga apparater. Den har 2 sovrum, 1 badrum, hall, kök, vardagsrum, matsal och en vacker terrass med utsikt över trädgården och havet. Lyxlägenhet KATE (4+2) för familjer och ungdomar med havsutsikt. Den har en vacker interiör som är utrustad med allt du behöver. Den har 2 sovrum, 2 badrum, hall, kök, vardagsrum, matsal och terrass med utsikt över trädgården. Parkering finns framför huset. I husets trädgård finns en grill och privat parkering. Trädgården är tillgänglig för användning. Lägenheterna ligger nära alla bekvämligheter - strand, restaurang, café, pizzeria, butik, marknad, fiskmarknad, bageri, apotek, ... Luke Beach ligger framför villan och stranden Slanica och Podvrška är 7-8 minuters promenad samt till centrum av Murter. I närheten av ön bara 30 km finns staden Sibenik och Krka nationalpark. Vrana Lake Nature Park ligger 40 km från huset. Utgångspunkten är att besöka Kornati National Park med båt. Kollektivtrafik och taxi finns tillgängliga. Cyklar, båt, kajak,... kan hyras. Ön Murter är den största och folkrikaste ön i Šibeniks skärgård, skild från fastlandet av den smala Murterkanalen, över vilken en 12 meter lång vindbro byggdes i Tisno. Denna vackra ö har fyra bosättningar, Murter, Betina, Jezera och Tisno, och har varit bebodd i nästan två årtusenden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Murter - Kornati

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Murter ( Murter - Murter)

Lägenheten ligger i centrum av staden. Allt du letar efter ligger precis utanför din ytterdörr. Inom gångavstånd kan du hitta det klara havet och de underbara östränderna. Njut av att bo i centrum med allt i din hand; närbutiker, jordbrukarmarknad, barer och restauranger där du kan njuta av uteservering. Huset är totalrenoverat med bara två enheter med separat ingång. Parkering finns i centrum. Murter ligger i centrala Dalmatien mellan Zadar och Sibenik och är en riktig ö men är lättillgänglig med bil över en liten bro. Ön är tillräckligt liten för att undvika överbelastning på sommaren men är fortfarande surrande av aktivitet och ger alla bekvämligheter du vill ha till och med för en lång semester. Även om du aldrig behöver lämna Murter för att njuta av en komplett semester, kan du gå ut och njuta av en underbar dagstur till Split eller andra destinationer längs den dalmatiska kusten. Alternativt kan du hyra en båt vid småbåtshamnen och tillbringa dagen med att utforska Kornati Island National Park, bestående av 89 öar, precis utanför Murter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Murter

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 50 €

8 recensioner - 5/5
Lägenhet Mala od lavande ( Murter - Murter)

Bara några meter skiljer dig från utgången till lägenheten till ingången till havet. Ta ett morgonkaffe med utsikt över den vackraste stranden på ön Murter - Slanica. Vi har tillhandahållit en täckt parkeringsplats på en bevakad parkeringsplats framför ingången till byggnaden så att din bil står i skuggan och i ditt öga. Lägenheten rymmer 5 personer (4 + 1). Det är rymligt och tillräckligt utrustat för att ge dig allt du behöver för den semester du förtjänar och att känna dig som hemma. SOVA Lägenheten innehåller en bekväm dubbelsäng i sovrummet (160x200cm). Bäddsoffa med skyddad anatomisk madrass (240x151cm) och en extra säng som kan monteras efter behov. Madrasser och sängkläder är noga utvalda för att säkerställa högkvalitativa material och därmed sömn. Det rymliga vardagsrummet är det rum där du kommer att tillbringa större delen av din tid i lägenheten, så vi har ordnat det så att du känner dig bekväm hemma. Det finns gratis WiFi, 4k-TV med över 5000 program från alla länder, Netflix, Amazon Prime, Playstation 3, HiFi CD / DVD-spelare. Ett vackert sovrum eller sovrum är det mest intima semesterrummet i varje hem, inklusive denna lägenhet. Allt du behöver efter en lång dag. Den är fylld med en stor och bekväm säng. Förutom huvudbelysningen har varje sida av sängen sitt eget bord och lampa och eluttag. Inuti rummet finns en inbyggd garderob där du kan förvara dina saker och en fristående spegel. Köket är utrustat med alla nödvändiga apparater som du kan behöva i din dagliga drift. Vi har försett dig med mer än tio typer av kryddor och grundläggande ingredienser så att du kan laga varje maträtt med minimal ansträngning. Från köksredskap har du absolut allt du förmodligen har hemma. Vi har också tillhandahållit dubbla uppsättningar koppar, koppar, tallrikar och köksredskap så att du inte missar någonting även om det skadas under din vistelse. Badrummet är utrustat med innehåll som kommer att tillfredsställa allas smak, särskilt för den kvinnliga delen. Tvättmaskinen räcker för att hålla din tvätt ren under din vistelse i vår lägenhet, medan det kosmetiska skåpet innehåller absolut alla prylar som en kvinna kan behöva. Vi anstränger oss mycket för att upprätthålla städning och hygien i hela lägenheten, och särskilt badrummet så att du kan slappna av helt när du bor i den.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mala od lavande

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 110 €

Lägenhet Amalia ( Murter - Murter)

Lägenheten ligger på ön Murter i Murter. Den vackra ön Murter ligger mellan de historiska städerna Zadar och Šibenik. Den är ansluten till fastlandet med en bro, som helt säkerställer trafikkommunikation. Lägenheten ligger på första våningen i ett nyrenoverat hus på en lugn gata och ger som sådan lugn och diskretion för en trevlig semester. Lägenheten rymmer 4 personer (2 + 2). Dess yta på 50 m2 består av kök/matsal/vardagsrum, sovrum, badrum och balkong med utsikt över havet. I sovrummet finns en queen size-säng (mått 160x200cm) och i vardagsrummet en bekväm bäddsoffa. Den är utrustad med alla hushållsapparater, 4k android och satellit-tv, internet (Wi-Fi), luftkonditionering och en parkeringsplats under videoövervakning. Tvättmaskinen är tillräcklig för att upprätthålla renligheten i din tvätt under din vistelse i vår lägenhet. Anläggningen är inte avsedd för rökare utan har en balkong där rökning är tillåten. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla renhet och korrekt hygien i hela lägenheten, speciellt badrummet så att du kan koppla av helt under din vistelse i vår lägenhet. Vid ankomsten är gästen skyldig att deponera en summa på 100 euro vid skada, om det inte är någon skada återbetalas beloppet till gästen. Ön Murter är rik på grönska, naturliga stränder, rent hav och ren luft. Murter är huvudkontoret för Kornati nationalpark medan Krka nationalpark ligger i närheten. Du kommer att kunna njuta av ett rikt gastronomiskt utbud, många kulturella och historiska sevärdheter, musik och konstnärliga evenemang. Allt detta ger många möjligheter till en trevlig och oförglömlig semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Amalia

Från havet 500 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 75 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Tea ( Murter - Murter)

Nyinredd lägenhet med två sovrum på 43,55 m2. Det ligger på andra våningen i en bostadsbyggnad som ligger första raden mot havet, närmare bestämt på sandstranden Slanica. Den är utrustad med alla apparater, Android TV med mer än 2000 program, luftkonditionering, gratis Wifi, säker parkering för fordon under videoövervakning. Den består av en hall, 2 sovrum, badrum, kök / matsal / vardagsrum med utsikt över havet och Kornati National Park. I närheten finns en butik, flera restauranger, en stor rutschkana, lekrum och tennisbanor. Stranden är lämplig för de yngsta eftersom den har en stor grunt sanddel, och bara 100 meter bort finns det många platser under tallarna för en något djupare ingång till havet. Terrassen är västerorienterad. Det finns en strandpromenad till centrum av Murter. Det är viktigt att notera att inga musikevenemang sent på kvällen hålls på denna strand utan bara daglig catering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tea

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 120 €

Lägenheter Beti ( Murter - Murter)

Lägenheten har två sovrum, badrum, kök med matsal, balkong, parkeringsplats. Det ligger på stranden Slanica, 20 m från havet. Från centrum av Murter ligger 1 km och 200 m från affären.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Beti

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Julija ( Murter - Murter)

På orten Murter erbjöd vi boende i tre hus: a) hus NEVIJA för max 8 personer - 2 lägenheter (NEVIJA A3 och NEVIJA A4) vardera med 2 sovrum med totalt 4 bäddar, kök med vardagsrum, diskmaskin, balkong, TV/SAT , WI-FI internet, luftkonditionering, parkering. Lägenheterna ligger på första våningen. Ägaren bor på bottenvåningen. b) hus IVO för max 8 personer - 2 lägenheter - IVO A1 (ett sovrum med 3 bäddar), IVO A2 (2 sovrum med 5 bäddar). Lägenheterna har kök, TV, WI-FI internet, luftkonditionering, gård med grill, parkering. Lägenheterna ligger på bottenvåningen. Ägaren bor på första våningen. c) hela huset JULIJA med pool. Huset har 4 sovrum med 10 bäddar, 2 fullt utrustade kök inklusive diskmaskin, vardagsrum, 2 badrum, 2 TV/SAT, 2 luftkonditioneringar, WI-FI internet, stor gård med öppet utrymme för sällskapliga timmar, pool 7,5 m X 3,5 m. Du är ensam i hela huset. SPECIALERBJUDANDEN Hus med pool JULIJA - rabatter för 5 personer inklusive barnlägenheter IVO och NEVIJA - en natt gratis var 7:e natt, 7=6, 14=12

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Julija

Från havet 350 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Juraga ( Murter - Murter)

Lägenheter Juraga ligger i den bredare cirkeln av Murter centrum, nära hamnen Hramina. I närheten finns snabbköp Tommy, restauranger Rebac, Racic och Boba, stenig / concreted strand Zdrace. Avståndet från centrum är 200 m. APARTMENT 4 + 1 - södra sidan av huset Storlek på lägenheten är 60 m2 + balkong. Den har 2 sovrum, vardagsrum och kök, badrum och balkong med utsikt över platsen Murter. Vardagsrum och kök finns i samma rum. Luftkonditionering finns i vardagsrummet och TV / SAT. Vi erbjuder dig en gratis WIFI. Ett sovrum har en dubbelsäng och det andra sovrummet har en dubbelsäng och en enkelsäng.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Juraga

Från havet 300 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Villa Dolores ( Murter - Murter)

Lägenhet "Villa Dolores" - Murter, ligger i en av de vackraste sandiga Adriatiska vikar, Slanica Bay 200 m från stranden. Lägenheten är utrustad, modern möblerad och har egen täckt parkering och en gemensam grill på gården. Luftkonditionering, TV / SAT, WIFI, Mikrovågsugn, Grill, täckt parkering ...... Ön Murter, en magisk juvel av kroatiska Adriatiska havet på Kornati-öarna, är omgiven av stränderna i Čigrađa, Podvrška och Luka och är särskilt stolt över den välkända sandstranden Slanica. Slanica - Murters största strand ligger på södra sidan av ön. Slanica är en av de vackraste och mest besökta stränderna som finns i överflöd med många bekvämligheter och animeringar. På grund av sin grundlöshet är det speciellt roligt för barn och icke-simmare, men också för dem som njuter av överflöd av strandinnehåll. Var säker på att besöka Slanica Beach omgiven av tallskogar, klart hav, sandbotten och vacker utsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Dolores

Från havet 200 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Dora Murter ( Murter - Murter)

Beläget på en av de mest attraktiva positionerna i Murter. Det är bara 200 meter från hamnstadens strand, marknad, bank och 600 meter från stadens centrum och sandstranden Slanica, är lämplig för en idealisk och prisvärd familjesemester. Fullt utrustade lägenheter med privat parkering och grillterrass i denna rymliga, närhet till de mest attraktiva stränderna och staden Murter garanterar kvalitet och avkopplande semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dora Murter

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 55 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Sunce ( Murter - Murter)

Lägenheterna ligger i den gamla autentiska delen av Murter, nära havet, i ett nyrenoverat stenhus med utsikt över havet och den gröna trädgården. Lägenheterna ligger i en lugn och grön miljö, perfekt för en semester av sommarfolk och buller. De uppgraderas till allt. De har egen terrass och intimitet, separata ingångar. Det här är lugnt, tyst, natur, det här är en idealisk plats för vila och avkoppling. Terrasserna har utsikt över havet och Kornati, och från rummet till naturen och grönska. Huset är sten, så lägenheterna är bekväma och friska.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sunce

Från havet 750 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Janči ( Murter - Murter)

House Janči-familjen ligger i det rika grönskan (Murters «Bel Air"), bara 40 meter från stranden. Det erbjuder två välutrustade lägenheter (typ 2 2) på 38 m2. Terrassen har en vacker utsikt över havet och havet Kornati skärgård. Gästerna kan använda en trädgårdsterrass med grill och få möjlighet att använda en boj framför huset. Du kan också använda cyklar för att åka till affären och liknande korta avstånd. Dessa lägenheter är perfekta för dem som vill en lugn semester, villig att engagera och aktiv semester. Du kan simma i det kristallklara havet framför huset. Sandstranden Slanica med underhållning för barn och ungdomar ligger bara 600 m från huset. Ytterligare möjligheter att fiska, tennis, ridning, cykling eller promenader runt Murter och omgivande områden, hyra en båt, dagsutflykter till nationalparkerna Kornati och Krka, Robinson-resa, helande lerbad, besöka historiska städer Zadar och Sibenik. ent gastronomiskt erbjudande. De som gillar att gå ut på natten kommer inte att ha svårt att resa till närliggande Vodice, där de verkligen kommer att komma till sin rätt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Janči

Från havet 40 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Yvonne ( Murter - Murter)

4 lägenheter - alla med egen ingång, parkering och skuggad terrass. Vi är omgivna av olivträd, fikonträd, fruktträd, blommor, grönsaker ...... 5 min promenad till stranden Slanice.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Yvonne

Från havet 350 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Slanica ( Murter - Murter)

Lägenheterna ligger i en lugn och hög del av staden, bort från huvudvägen 100 m. Den vackra utsikten från terrassen över havet och närliggande holmar ger gästerna en trevlig vistelse. En av de fyra stränderna, sandstranden Brine ett långt stim, rutschbanor och rikt innehåll och massor av sol och skugga, lämplig för barn yngre besökare, ligger 5 minuters promenad bort. För alla som älskar sport och rekreation nära stranden finns en lekplats för tennis. Lägenheterna är nyinredda och möblerade, med en separat ingång och en separat täckt terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Slanica

Från havet 250 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Antica ( Murter - Murter)

Lägenheter Antica ligger i ett lugnt område i Murter, 5 minuters promenad från stranden Slanica och Luke. Gästerna har parkering, gratis Wi-Fi, grill. Lägenhet AP-1 har ett sovrum med en dubbelsäng, ett vardagsrum med 2 sängar, kök, badrum och terrass. Lägenhet AP-2 har ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med dubbelsäng, badrum, kök och balkong. Studiolägenhet är rymlig, har en dubbelsäng och klickbädd säng, kök, badrum och balkong.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antica

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Ježina ( Murter - Murter)

Välkommen till den moderna lägenheten i Murter, som ligger på första våningen, omgiven av en medelhavshage. Lägenheten är modernt utrustad (SMART TV, diskmaskin, luftkonditionering, internet), har två sovrum, kök och matsal, badrum, balkong, terrass och havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ježina

Från havet 500 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Petrović ( Murter - Murter)

Apartments Petrović ligger i Murter. De ligger 440 m från den mest berömda sandstranden Slanice och 380 meter från den andra stenstranden Luka. Huset har 6 lägenheter, 3 studiolägenheter 2 + 1, 2 tre sovrumslägenheter 4 + 2 och en lägenhet 2 + 2. Alla lägenheter har luftkonditionering, internet, grill, parkering, sänglinne, disk och handdukar. Helt och modernt inredda lägenheter, bara 440 meter från sandstranden Slanica. Luka andra strand är 400 meter bort så de två stränderna ligger 5 minuters promenad från lägenheten. Alla lägenheter är luftkonditionerade och alla lägenheter har internetanslutning. Varje lägenhet har sin egen terrass, säker parkering, möjlighet att använda grillen. Absolut allt ligger nära lägenheten 100-400m (stormarknad, lekplats, restauranger, kaféer, apotek, konditori, bageri, pizzeria, hyra båt, hyra cykel, dykcenter, vattenrutschbanor, beachvolleyboll, tennisbanor Hundar är välkomna i vårt boende! På Murter finns det många stränder och vikar där du kan simma i lugn och ha kul med dina husdjur.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Petrović

Från havet 400 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 38 €

Lägenheter Kate ( Murter - Murter)

Lägenhet Kate är fullt utrustad och lämpar sig för par, tre eller fyra personer. Den består av: - kök med bäddsoffa - separata sovrum - badrum - terrass. Läge lägenhet Kate är ett idealiskt val på grund av närheten till den viktigaste sandstranden i Murter Slanica. Från lägenheter till stranden delas av bara olivlundar och vandringsleder och det är bara en kort promenad till stranden Brine. Lägenheterna är omgivna av olivträd och utsikten sträcker sig uteslutande på den naturliga miljön, vilket ger en trevlig naturlig miljö under vistelsen i lägenheterna. Närliggande lägenheter Kate är tre stränder: Brine, Luke och Podvrske. Lägenheter Kate ligger i Murter, på Murter-ön, som ligger mellan Zadar och Sibenik. Murter ligger nära alla större städer i centrala Dalmatien (Zadar, Split, Sibenik) och nära tre nationalparker. Vad du kan se från Murter - Kornati National Park (båttur organiseras från Murter) - Krka National Park (ca 40 kilometer) - Paklenica National Park (ca 90 kilometer) - Vrana Lake (ca 30 kilometer) Ett besök i vackra städer, symboler för centrala Adriatiska havet: Sibenik (35 km), Split (110 kilometer) och Zadar (65 kilometer). Mer information: http://www.apartments-zivogosce.com/murter.php

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kate

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Hojsak - Murter ( Murter - Murter)

Vi erbjuder bekväma lägenheter för 4 till 6 personer. Varje lägenhet har ett fullt utrustat kök, badrum, vardagsrum, 2 sovrum och en privat balkong. Det finns en stor trädgård med trädgård, grill, bord och stolar och förvaring för cyklar eller barnvagn. Lägenheterna ligger bara 150 meter från en av de vackraste stränderna vid Adriatiska havet. Lägenheterna "Hojsak" ligger vid ingången till Murter. Vi ligger mellan stranden "Čigrađa", kullen "Raduč" och den gamla delen av Murter, "Selo".

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Hojsak - Murter

Från havet 150 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Meli ( Murter - Murter)

House Meli i Murter, Murter - Norra Dalmatien har boendeenheter av typen Lägenheter och ligger 300 m från havet. Den närmaste stranden till detta boende är sandstranden Slanica.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Meli

Från havet 300 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Mladenka ( Murter - Murter)

Lägenhet 1/4 ligger på första våningen har 2 sovrum, badrum, kök och vardagsrum och en terrass. Lägenheten ligger nära centrum har gratis parkering och WI FI. Studiolägenhet 1/2 ligger på bottenvåningen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mladenka

Från havet 800 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Murter - Murter

Murter - Murter  - Vapen Murter är en liten turiststad och säte för kommunen Murter-Kornati på ön Murter i centrala Dalmatien, Kroatien. Det täcker den nordvästra sidan av ön och ligger cirka 10 sjömil från Kornati-öarna. Murter har cirka 2 000 fastboende, inklusive cirka 30 permanenta invånare på Kornatiöarna. Murter ö var bebodd i förhistorisk tid och i tiden för illyrierna, liburner och romarna, som bodde på ön, och de har lämnat tydliga spår av deras närvaro. Arkitektoniska resterna av romerska byggnader, hamnfaciliteter och mosaiker talar om öns betydelse i forntiden. Murter, som en gång var främst en fiskeby, är mer orienterad mot turism tack vare den orörda naturen, vackra stränder, klart vatten och nationalparken Kornati. I centrum av staden finns det ett hotell, men det mesta erbjuds i privata lägenheter, rum och fritidshus. Nästan varje hus i Murter har lägenheter och rum fullt utrustade för mottagande av gäster. Robinson boende erbjuds på de 10 nautiska miles avlägsna Kornati öarna, som ägs främst av invånare i Murter. Förutom turism bedriver lokalbefolkningen fiske och jordbruk, vilket vanligtvis reduceras till produktionen för personligt bruk. Det viktigaste är produktionen av olivolja, vin och fikon. På Murter kan du koppla av på en sandstrand Slanica och Podvrške, och förutom dessa populära stränder finns det också stränder i vikarna Cigrada och Luke. Cousine är rikt och varierat med många barer, tavernor och restauranger som erbjuder lokala specialiteter och nyfångad fisk med lokal olivolja. Glöm inte att besöka nationalparken Kornati, Medelhavets pärla, där det dagligen arrangeras en dags båtturer. I centrum av Murter ligger administrationen av nationalparken Kornati. Om du råkar vara i Murter den 8 september kommer du att vara en del av de berömda lokala firandet och festivalerna. Tack vare tre småbåtshamnar, varav en är i Murter, och två på Kornati, är Murter ett viktigt nautiskt centrum vid Adriatiska havet. Kontakta direkt ägare av lägenheter i Murter och spara upp till 40%. Privat boende i Murter på ön Murter. Välkommen till Murter!

Murter - Murter Väderprognos