Lägenheter och privat boende Murter - Betina

Betina är en liten turistby på ön Murter, sju kilometer från Tisno, där den mobila bron förbinder ön Murter med fastlandet. Ön Murter är den största ön i Šibenik skärgård och är också den närmaste till fastlandet. Ön är lättillgänglig för alla turister och besökare. Det har varit bebott sedan tiden för Illyrian (Liburna-stammen), och hela ön är full av rester av romerska villor, väggmålningar och mosaiker från Romerska...

Sortera efter:

Lägenheter Žal

Murter - Betina

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

från 30 €

Lägenhet Lucija

Murter - Betina

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Frane

Murter - Betina

Från havet 150 m
Kapacitet 7 personer

på förfrågan

Lägenhet Happy People

Murter - Betina

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenhet Pave

Murter - Betina

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet Jartić

Murter - Betina

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenheter Ana

Murter - Betina

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Karla

Murter - Betina

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Vele

Murter - Betina

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Betina Inn

Murter - Betina

Från havet 80 m
Kapacitet 5 personer

från 60 €

Lägenheter ILLE-ILIC

Murter - Betina

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

från 49 €

Lägenheter Žal ( Murter - Betina)

Lägenheter på 33 m2 är kategoriserade med 3 * och ligger på första och andra våningen i ett stenhus. De har wi-fi, luftkonditionering, sat / tv (platt skärm), alla fönster har myggnät. Matplats / Öppet kök - Takfläkt, 2 Elektrisk platta, Mikrovågsugn, Kylskåp (Frys), Vattenkokare, Rätter och Bestick - På förfrågan; Babymatningsstol. Rum - dubbelsäng 190x160 (cm), nattskåp, garderob, takfläkt, lågskåp Extra säng 200x90 (cm). På förfrågan; barnsäng. Badrum - spegel och handfat, dusch, toalett. Lägenheten har en parkeringsplats 20 m från huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Žal

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Lucija ( Murter - Betina)

Lägenhet Lucia ligger i familjen stuga på planen med ett annat hus. Lägenheten ligger på bottenvåningen och har ett sovrum med dubbelsäng, badrum, kök / matsal, vardagsrum och tvättstuga. Soffa för ytterligare två. Separat ingång.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lucija

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Frane ( Murter - Betina)

Tre rumslägenhet på ön Murter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Frane

Från havet 150 m
Kapacitet 7 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Happy People ( Murter - Betina)

Vi välkomnar dig i det nya byggnaden som ligger första raden vid havet med fyra utrustade och bekväma lägenheter på 40 m2 med 2 + 2 bäddar. Du kan njuta av skuggig terrass, grillen och platsen för avkoppling och roligt i trädgården. Du har egen parkeringsplats och möjlighet att använda solstolar och parasoll för stranden. Till närmaste sandstrand eller stenig strand måste du bara korsa en gata utanför gatan som du kan använda på kvällstid för långa promenader eller cykelturer. På ett avstånd av 500 m finns barer, restauranger, affärer, postkontor och apotek.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Happy People

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Pave ( Murter - Betina)

Enkel och hjärtlig gästfrihet och genom de olika erbjudandenen har Betina blivit en plats för fredlig och trevlig semester för tusentals turister, både inhemska och utländska. Lägenhet Pave ligger i Betina, bara 200 meter från stranden. Några hundra meter från centrum, liksom från Murters centrum, så att du enkelt kan gå till båda sidor. Samtidigt garanterar lägenheten av lägenheterna med utsikt över landsbygden och närliggande hus lugn och ro. Det finns en lägenhet med fyra rum lämpade för familjehus. Lägenheten har egen parkeringsplats, som ligger på andra våningen i huset. Familj Balin kommer att vara värd sina gäster under hela året, men de kan vara själva och försöka laga mat från grillen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pave

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Jartić ( Murter - Betina)

Lägenhet Jartic är ett helt nytt och modernt boende med två dubbelsängar och sängar som extra säng! Modernt kök erbjuder dig en diskmaskin, ugn, kokplatta och allt bestick och diskmedel som du behöver. Lägenheten ligger på bottenvåningen med en innergård, det finns bord och stolar där du kan njuta av under skuggan. Du kan också använda en grill på gården, och vår rymliga parkering ger dig möjlighet att lämna din bil eller båt. Genom små, typiska dalmatiska gata når du till den trevliga strandpromenaden (mole) där du kan bada, knyta båten eller sola med utsikt över den lilla ön Moster och fyren på kajan. Du kan se barocktorn från vår gård, och det finns ett sätt att besöka närliggande småbåtshamn. Låt dina husdjur känna sig välkomna och dina barn är fritt att leka. Om du gillar gammal autentisk stil att bygga träbåtar eller fräschare havsmat i en lugn dalmatisk by borde du besöka oss!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jartić

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Ana ( Murter - Betina)

Lägenhet Ana A ligger i Betina på ön Murter i ett familjehus. Avståndet från havet och sandstranden bara 10 meter från centrum och butiker, restauranger 500-1000 meter. Lägenheten Ana Och det finns två sovrum med dubbelsängar, kök, matsal och badrum. I ett rum finns också en extrasäng. Köket är utrustat med all nödvändig utrustning, liksom tillbehör som vattenkokare, mikrovågor och kaffebryggare. Ytterligare faciliteter - Luftkonditionering (5 EUR / dag) - Privat parkering (2 bilar) - Allmän parkering (100 € / bil / under vistelsen) - kaj (3 båtar max.) - Balkong - Grill - Diskmedel - Tvättmaskin. Djur i lägenheten är inte tillåtna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ana

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Karla ( Murter - Betina)

Vi hyr lägenheter 15 meter från det utmärkta läget lämpligt för familjer med små barn

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Karla

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vele ( Murter - Betina)

Familjehus i lugn miljö. Bara 20 meter från sandstranden, som är lämplig för små barn. Eftersom centrum ligger 10 min promenad. Lägenheten består av två sovrum med balkong, badrum och ett rymligt kök, har även luftkonditionering och TV. Parkering finns på gården. Pris på 60-70 euro beroende på antal personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter  Vele

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Betina Inn ( Murter - Betina)

Lägenheten ligger nära centrum (100 meter bort) och stranden (200 meter bort) Allmän parkering finns i närheten av fastigheten, parkeringskort ingår i priset. Lägenheten är två våningar, belägen på 2: a våningen och vinden i ett gammalt stenhus. Entréplanet i lägenheten består av ett vardagsrum med kök och badrum, och inre trappan är ansluten till vinden. Kapacitet 3 + 2, vindsalen är utrustad med en stor dubbelsäng 180x200 cm och en enkelsäng 90x200 cm. Bortsett från sängarna är utrustade med låga garderober med hyllor och ett cykelrum med havsutsikt. I vardagsrummet är tre-sitsen vikad i en bekväm 160x200 säng. Köket är fullt utrustat, samt ett vardagsrum och ett badrum (tillbehör: mikrovågsugn, coffer, tv, wi-fi, minikabel, hårtork, tvål, schampo), alla öppningar har myggor Varje rum är luftkonditionerat. Lägenheten har en terrass på 12 m2, utrustad med markis och sittgrupp.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Betina Inn

Från havet 80 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 60 €

Lägenheter ILLE-ILIC ( Murter - Betina)

Betina på ön Murter största och närmaste ön i Sibenik skärgård. Vackra stränder och orörd natur kommer att göra dig åtminstone någon gång i fred Betina bay. Lush Mediterranean vegetation, sol, hav och vind från den närliggande Kornati (Kornati National Park) kommer att göra här, vid kanten av det mystiska havet, vid civilisationens fot och olydiga, orörda natur, återigen känna det som kallas länge har dämpats djupt inuti dig. Vårt hus har 4 lägenheter. Det ligger i Betina och ligger nära havet. Byggnaden ligger bara 20 meter från stranden och 800 meter från stadens centrum. Den är öppen från 1,04 - 1,11. och är idealisk för båtägare eftersom husets framsida är 5 (bojar) och vattnet för inresa och utfart av fartyg. Alla gäster är glada och inspirerar dem att simma nära havet. Här kan du tillbringa trevliga stunder med familj eller vänner. Parkeringsplatsen är försäkrad framför huset. Huset har trådlös ADSL-åtkomst. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering och satellit-TV. Ön har fyra platser, Betina, Murter, Jezera och Tisno. Det är en av de vackraste öarna i centrala Adriatiska havet. Omgiven av nationalparkerna Kornati och Krka och Vrana Lake Nature Park. Ön är ansluten med en bro (50 m) från fastlandet och bort från Sibenik, ca 30 km och Zadar, ca 60 km. För att komma fram med bil rekommenderar vi motorvägen A1 - avfart Pirovac (25 km) och Jadranska magistrala - Kapela (11 km). Närmaste flygplatser är Zadar (60 km) och Split (100 km) Position: Latitud 43.81 ° N, Längd 15,60 ° E

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter ILLE-ILIC

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 49 €

Turistguide - Murter - Betina

Murter - Betina  - Vapen Betina är en liten turistby på ön Murter, sju kilometer från Tisno, där den mobila bron förbinder ön Murter med fastlandet. Ön Murter är den största ön i Šibenik skärgård och är också den närmaste till fastlandet. Ön är lättillgänglig för alla turister och besökare. Det har varit bebott sedan tiden för Illyrian (Liburna-stammen), och hela ön är full av rester av romerska villor, väggmålningar och mosaiker från Romerska tidens tid. Namnet Betina kommer från det keltiska ordet "bet" som i översättning betyder "mun" - och beskriver utseendet på en naturligt bildad hamn i Betina, som har skyddat från forntida skepp av stormar och vindar. Bosättningen är skyddad som ett kulturmonument på grund av dess mycket välbevarade historiska kärna och därför kallas den "skönheten i Medelhavsarkitekturen". Även om det bara ligger 1-2 km från den största staden Murter, tillhör Betina administrativt kommunen Tisno. Cirka 800 fastboende bor i Betina som traditionellt bedriver jordbruk (odling av oliver och fikon) och fiske. Bosättningen är också känd för sina skeppsbyggare som har en lång tradition att bygga träbåtar. Nyligen utvecklas turismen och fler människor tillhandahåller boende i sina familjhem. I bosättningen finns det marina Betina som är lämplig för utveckling av nautisk turism, särskilt på grund av närheten till Kornatiöarna. Vi rekommenderar alla gäster att besöka museet för träflottaarkitektur, kyrkan St. Franjo, Plitka Vala, där resterna av den antika Villa Rustica och den gamla romanska kyrkogården hittades, kyrkan St. Rok på kullen St. Rok med vacker utsikt. I närheten finns också Gradina och resterna av den antika staden Colentum med gamla villor och romerska rester. Här är också den gamla kristna kyrkan Our Lady of Gradine från 600-talet. På den lilla ön Moster, bara en halv nautisk mil från Betina, finns resterna av det franciskanska klostret från 1100-talet. Betina och ön Murter finns i överflöd med vackra naturliga stränder som kännetecknas av exceptionell havsrenhet. De är lämpliga för familjer med barn, och du kan välja mellan sandstränder och stenstränder. De mest kända är Plitka Vala, Kosirina, Zdrače, Bisage och Slanica i närliggande Murter. Om du tillbringar din semester i Betina kan du njuta av stora möjligheter för en dagsutflykter till nationalparkerna Kornati och Krka och den närliggande UNESCO-staden Šibenik. Du kan också utforska ön Murter som erbjuder många stränder, vikar och utsiktspunkter. Boende i Betina finns i många privata lägenheter, rum och fritidshus som erbjuds av boende. Kontakta direkt ägarna till privat boende i Betina och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Vi inbjuder dig att tillbringa en semester på den vackra ön Murter och den lilla och charmiga byn Betina. Välkommen till Betina!

Murter - Betina Väderprognos