Lägenheter och privat boende Kanica

Kanica är en liten turiststad i kommunen Rogoznica i söder av Šibenik-Knin län i Kroatien. Det är beläget i den namnge djupa naturliga viken och ligger 11 km från Rogoznica. Det är idealiskt för en lugn, tyst och trevlig familjesemester men också för alla de gäster som vill känna den varma atmosfären i det privata familjens boende och gästfrihet för de lokala invånarna. På grund av dess läge och det milda medelhavsklimatet är Kanica...

Utvalda lägenheter och privata boende i Kanica

Sortera efter:

Lägenheter Kanica

Kanica

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Frane

Kanica

Från havet 80 m
Kapacitet 15 personer

från 40 €

Semesterhus Vila Kuzma

Kanica

Från havet 250 m
Kapacitet 8 personer

från 100 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Perić

Kanica

Från havet 80 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenhet Lili

Kanica

Från havet 80 m
Kapacitet 11 personer

från 70 €

Semesterhus Sunny

Kanica

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 250 €

Lägenheter Villa Nevenka

Kanica

Från havet 20 m
Kapacitet 22 personer

på förfrågan

Semesterhus Villa Chiara

Kanica

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Laim

Kanica

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Vila Karlo

Kanica

Från havet 60 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenhet Oštrička Luka

Kanica

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter Kanica ( Kanica)

2 helt nya 4-personer lägenheter att hyra. Perfekt för familjer, 10 m från havet med privat strand, gratis parkeringsplatser, med vacker utsikt över Adriatiska havet. Lugn och fredlig plats Kanica inte långt bort från Rogoznica, Primošten och Trogir. Varje lägenhet är fullt utrustad och har en terrass som passar för att äta lunch, tillbringa kvällar eller bara njuta av utsikten och ljudet av havet. +385913653062 (Vedran) +385992728566 (Ivanka)

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kanica

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Frane ( Kanica)

Våra lägenheter ligger i ett litet ställe med namnet Kanica, Ostricka, perfekt för familjesemester eller för någon som letar efter en lugn oas. Kanica, Ostricka ligger nära Rogoznica och 45 km från Sibenik och Split. Lägenheterna är omgivna av tallskogar, naturliga stränder och kristallrenat hav. De ligger 60 meter från havet. Centrum av Rogoznica ligger 8 km bort med affärer, restaurang etc. I Rogoznica kan du hitta andra turisterbjudanden som massor av restauranger, nöjen, butiker, turistbyrå, postkontor, ambulans etc. Lägenheterna består av två dubbelrum, vardagsrum, badrum , terrass (balkong) med havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Frane

Från havet 80 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Vila Kuzma ( Kanica)

Huset ligger i en lugn miljö. Luftkonditionering, WiFi. Den har tre sovrum, badrum, kök, vardagsrum, terrass och balkong. Avstånd från närmaste hus i grannskapet: 20 m trafikanslutning Objektet är tillgängligt med bil, Avståndet från den lokala vägen är 7 m, avstånd från större närliggande städer: 11 km - Zagreb, närmaste flygplats: Trogir avstånd på 25 km, Avståndet från busstationen är 5 km. Tjänster i huset. Sänglinne och handdukar ingår, solstolar och parasoller finns hos hyresvärden. Barn och extrasängar. Spjälsäng (i förväg)

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vila Kuzma

Från havet 250 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Perić ( Kanica)

Det finns 2 lägenheter i huset. I aparmentsna finns rum, badrum, kök, vardagsrum och terrass. Stranden ligger 80 m från huset och det är mycket lugnt område. Det är idealiskt för familjeturism.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Perić

Från havet 80 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Lili ( Kanica)

Min weekend hause är 80 meter från havet. Jag har 3 lägenheter. Stor ifrån varandra. är för 4 + 2 personer. i juli och augusti är 80 Eur. Mellansprång. är för 2 + 1 personer och / säsong månader är 50 Eur och: Små apart, är för 2 personer / i säsong månader är 40 Eura. Min weekend hause har en swimmingpool, stor grill, parkering och mycket klart hav.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lili

Från havet 80 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 70 €

Semesterhus Sunny ( Kanica)

Soligt privat hus ligger i Kanica cove, strandpromenaden. Det har 4 fordon privat parkering, brygga brygga för en mindre båt och ett utrymme för att sola och simma. Maximal kapacitet är 12 personer, Den består av 5 sovrum, 6 badrockar och 6 kök. Platsen ligger i ett lugnt och fridfullt område.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Sunny

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 250 €

Lägenheter Villa Nevenka ( Kanica)

Kanica är en liten by i hjärtat av Adriatiska havet. Denna plats är känd för sitt rena hav, vacker natur, vänliga lokalbefolkningen och kännetecknas av lugn och ro som passar för lugn familjesemester. Det finns en restaurang Sandokan där du kan prova många dalmatiska specialiteter. Villa Nevenka ligger 30 meter från stranden, som delvis är sandig och delvis asfalterad. Huset är byggt på två våningar, bottenvåningen i en privat lägenhet där vi bor (värdar), på första våningen finns en rymlig lägenhet A3, och på andra våningen finns lägenheter A1 och A2. Huset har en stor trädgård och privat parkering för minst 6 bilar, även framför huset finns ett lusthus med öppen spis, som gästerna kan använda

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Nevenka

Från havet 20 m
Kapacitet 22 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Villa Chiara ( Kanica)

Vårt Medelhavet pensionat, bulit i 2016., ligger i viken Kanica, 20 m från havet och precis runt hörnet av Trogir, Split och Sibenik. Den består av rymligt vardagsrum, ett sovrum, ett badrum, fullt utrustat inomhus kök, grill utomhus, utedusch och stor privat terrass med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Chiara

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Laim ( Kanica)

Lägenheterna ligger på ett litet och lugnt ställe Kanica, perfekt för semester och njut av det kristallklara havet. I närheten finns Rogoznica, Primošten, Krka, Trogir och Split.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Laim

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Vila Karlo ( Kanica)

Lägenheterna ligger i en liten by Kanica, vackra stränder idealiska för familjesemester. En plats att njuta av det klara vattnet och den vackra orörda landsbygden. Kanica ligger så att den förbinder norra kusten i söder, det perfekta resmålet för resan (nationalparker Krk och Kornati 40 km bort kan besöks med båt från Rogoznica. Town Primosten (15 km), en stad rik på antik historia Sibenik (40 km), Trogir (25 km) Split (50 km) och resterna av gamla salonger (40 km) Lägenheterna är nybyggda välutrustade 60m från havet, restaurangen är bara 40m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Karlo

Från havet 60 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Oštrička Luka ( Kanica)

Lägenhet ligger i Kanica - Oštrička luka Kroatien. Om du letar efter en semester där sinnena kan sträcka sig och slappna av, har du hittat rätt plats för dig. Stress inte orsakad av massan av turister, stranden och centrala hotellet trångt. Njut av en avkopplande vistelse i en pittoresk vik Kanica. När vi öppnar bokningar för nästa sommar kan du välja den term som passar dig. Cove Kanica är en liten turiststad belägen utanför huvudvägen nära Rogoznica. Den här vackra viken med kristallklart vatten är perfekt för dem som vill bryta sig bort från turistcentrets sommarmassor, många restauranger och kaféer. Kanica Bay erbjuder ett stort antal lägenheter i privatboende. Ligger i landet finns en restaurang, en mataffär är 3 km Dvornica, och för alla andra faciliteter och turisttjänster adresserar vi den närliggande staden Kanica Rogoznica. Kanica ligger vid Adriatiska kusten, mellan Split och Sibenik, 15 km från Primosten . På grund av sitt läge och mildt medelhavsklimat är Kanica en idealisk plats för semester under hela året. Kanica är ett ekologiskt paradis med kristallklart hav och jungfrulig bevarad miljö, tillräckligt från transit och stadscentrum som Split och Sibenik. I närheten finns även två nationalparker; Krka och Kornati och t Med vänliga hälsningar Kroatien Lägenheter han reser rekommenderar vi ett besök i Sibenik och Trogir, en stad under skydd av UNESCO. Lägenheterna ligger bara 10 meter från havet och kan ge en riktig sommarstämning. I vårt hus erbjuder vi 2 lägenheter med utrustade kök, badrum och sommar terrasser med roštiljem.Svaki lägenhet är utrustad med en parabol och en TV, och hur rummet är täckt med GSM / 3G-signal, kan du använda mobila enheter. Nära den här lägenheten finns endast parkeringsplatser för våra gäster. Varje morgon organiseras leverans av bröd och mjölk, och det finns en butik 3 km bort med många restauranger med lokala specialiteter i Rogoznica, Primosten och Sibenik. Priset är tillgängligt. Kan ses på portalen http://www.accommodationincroatia.net/ under namnet kroatiska lägenheter Kanica du och din familj kan erbjuda oförglömliga stunder!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Oštrička Luka

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Kanica

Kanica  - Vapen Kanica är en liten turiststad i kommunen Rogoznica i söder av Šibenik-Knin län i Kroatien. Det är beläget i den namnge djupa naturliga viken och ligger 11 km från Rogoznica. Det är idealiskt för en lugn, tyst och trevlig familjesemester men också för alla de gäster som vill känna den varma atmosfären i det privata familjens boende och gästfrihet för de lokala invånarna. På grund av dess läge och det milda medelhavsklimatet är Kanica en idealisk plats för semester under hela året. För gäster som letar efter en mer aktiv semester erbjuder Kanica vandrings- och cykelleder, dykning, fiske, vattenskidor och i viken kan du hyra paddelbåtar, kajaker och båtar (vattentaxi). Kanica kännetecknas av steniga stränder med liten privat betongstrand framför husen längs viken. Den vackra stora stenstranden ligger i stadens centrum, där det finns en restaurang och kaffebar. Bristen på stora sommarmassor, gästernas brus och buller samt de lugna och lugna sommarnätter skapar ideala förutsättningar för en trevlig semester. Harmony av sol, sten, kristallklara havsvatten och avstånd från de viktigaste turistmålen är den bästa inbjudan att upptäcka magin i denna lilla dalmatiska by. Sök efter privat boende i Kanica och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Kanica!

Kanica Väderprognos