Lägenheter och privat boende Zaton - Šibenik

Zaton är en liten by som ligger i den nordvästra delen av bukten Šibenik, 10 km från Šibenik. Omgiven av kullar, ligger det vid kanten av viken nära kanalen som förbinder Prukljan-sjön med den saltade Šibenik-bukten. I den ligger nästan 1200 invånare, och ekonomins ryggrad består av jordbruk, fiske och mer nyligen inom turism. Tack vare sin utvecklade verksamhet har Zaton ett rikt gastronomiskt erbjudande som inkluderar skinka, ost, lamm,...

Sortera efter:

Lägenheter Zaton

Zaton - Šibenik

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenheter Martinović

Zaton - Šibenik

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenhet Biber

Zaton - Šibenik

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenheter Zaton ( Zaton - Šibenik)

Lägenheten ligger i Zaton, ett litet ställe nära Šibenik, bort från stadens stress, perfekt för en semester. På cirka tio kilometer från platsen finns Vodice, alltid mycket aktuellt sommarresmål för dem som letar efter kul och fester. Möjlighet att använda en personlig båt efter 7 dagars vistelse i lägenheten, genom vilken du kan besöka omgivande öar och floden Krka flod.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zaton

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Martinović ( Zaton - Šibenik)

Lägenheter Marijan Martinovic består av lägenheter för 8 personer och lägenheter för 4 personer. Med de lägenheter som utsikt över havet erbjuder vi: parkering, terrass, grill, TV, internet, utomhusdusch, parasoll och solstolar och trädgård bord med stolar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Martinović

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Biber ( Zaton - Šibenik)

I en vacker fiskeby Zaton nära Sibenik i centrum hyras nyinredda och möblerade lägenhet (37 m2), från havet ca 300 meter. Lägenheten består av ett rum där det finns en dubbelsäng, kök, vardagsrum med bäddsoffa och badrum. Lägenheten har en stor terrass för en trevlig semester och morgonkaffe. Det är idealiskt för familjer eller vänner i flera medlemmar. Stadsparkering erbjuds och internettjänsten är gratis. Zaton är en lugn by som varje år lockar fler turister. Det är perfekt för semester efter bullret. I omedelbar närhet av turistcentra Sibenik och Vodice. Raslina med Prokljan sjön, Skradin och den berömda nationalparken Krka. Kom och se över och bli övertygad i all skönhet! Pris under lågsäsong är 26 euro per natt under högsäsong 39 euro (juli och augusti). Vänligen skicka dina förfrågningar via e-post: ivan.zivkovic7@si.t-com.hr eller kontakta oss på ONE gör numren nedan: Kontakt: 385 996 469 638 BSG-385.998.800.383. Gör en bokning i tid .. Välkommen, jag önskar dig en trevlig vistelse! I huset har vi färre nyrenoverade lägenhet 2 + 1 med en vacker terrass. Preseason pris 25 euro SEASON EUR 35 (7 och 8 månader)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Biber

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Zaton - Šibenik

Zaton - Šibenik  - Vapen Zaton är en liten by som ligger i den nordvästra delen av bukten Šibenik, 10 km från Šibenik. Omgiven av kullar, ligger det vid kanten av viken nära kanalen som förbinder Prukljan-sjön med den saltade Šibenik-bukten. I den ligger nästan 1200 invånare, och ekonomins ryggrad består av jordbruk, fiske och mer nyligen inom turism. Tack vare sin utvecklade verksamhet har Zaton ett rikt gastronomiskt erbjudande som inkluderar skinka, ost, lamm, färsk fisk, skaldjur från viken, krabbor, högkvalitativ olivolja och vin. Zaton nås bäst med båt från Šibenik. Havet är lugnt, oavsett starka vindar eller stormar, och den perfekta hamnen för små båtar och yachter. Den här specialiteten är blandningen av sötvatten som transporteras av floden Krka och saltet från havet som kommer från Šibenik-kanalen. Vi rekommenderar att du besöker Krka National Park och dess vackra vattenfall. Zaton är en idealisk plats för en lugn och fridfull familjesemester, rekreation och utflykter. På grund av de extremt gynnsamma naturförhållandena har här byggts en roddkvalitet med tillhörande anläggningar för Medelhavets idrottsspel. Zaton har sin egen festival, som traditionellt hålls den sextonde augusti på St Roch-festen då plötsligt hela platsen återupplivas. Om du älskar naturen och lugn och ro är Zaton den perfekta destinationen för din semester. Kontakta lägenhetsägare direkt och spara upp till 40%. Sök efter högkvalitativt privat boende i Zaton - Šibenik. Välkommen till Zaton-Šibenik!

Zaton - Šibenik Väderprognos