Lägenheter och privat boende Brodarica

Brodarica är en liten turiststad som ligger vid Adriatiska vägen, 5 km söder om Šibenik. Det ligger längs fem kilometer med den vackra Adriatiska kusten och är orienterat mot väster. Framför Brodarica finns flera öar som tillsammans bildar en stor lagun. Nästan hela kustens längd täcks av stenar och steniga stränder som är lämpliga för familjer med barn, men också för de gäster som uppskattar lugn och ro. Eftersom lugna och lugna...

Sortera efter:

Lägenheter Katarina

Brodarica

Från havet 100 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

Lägenheter Baković

Brodarica

Från havet 100 m
Kapacitet 10 personer

från 30 €

Lägenheter Villa Maria

Brodarica

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 35 €

Lägenheter Horvat

Brodarica

Från havet 250 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

Lägenhet Jurišić

Brodarica

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenhet Zorica

Brodarica

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Korina

Brodarica

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

från 40 €

Lägenhet Petar

Brodarica

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Milka

Brodarica

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

från 30 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Villa Daniela

Brodarica

Från havet 200 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Lägenhet Onix

Brodarica

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Sara&Kike

Brodarica

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

från 45 €

Lägenheter Brodarica

Brodarica

Från havet 350 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Magnolija

Brodarica

Från havet 300 m
Kapacitet 15 personer

på förfrågan

Lägenheter Belak

Brodarica

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 55 €

Lägenheter Katarina ( Brodarica)

Välkommen till lägenheterna Katarina, ligger på den vackra rivieren Sibenik i Brodarica, 7 km från Sibenik. Huset ligger i en lugn del av staden med inget stort buller och trafik. Lägenheterna ligger 100 m från havet. Det finns 3 vackert inredda luftkonditionerade lägenheter (lägenhet 8 och 2 lägenheter 2 + 2), och du hittar en grill och parkering för din bil. Lägenhet 8 ligger på första våningen och består av: 3 sovrum, vardagsrum med en säng för 2 personer, kök och 2 badrum. Alla rum har terrasser. 2 + 2 Lägenheterna ligger på översta våningen, utrustade med ett sovrum, vardagsrum, kök, badrum med dusch och balkong. Ägaren äger en båt (8 m) med vilken du enligt dina önskemål kan ta en resa för att besöka de vackra öarna och göra din vistelse så bekväm som möjligt i lägenheterna Katarina.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Katarina

Från havet 100 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Baković ( Brodarica)

Lägenheterna ligger i ett familjshus. Den nybyggda byggnaden ligger tredje raden från havet. Lägenheterna ligger på en liten kulle där den sträcker sig över vacker utsikt över stranden och de närliggande öarna. Lägenheterna ligger på första våningen i huset där värdarna bor och är alltid tillgängliga för dig. Anläggningen har två lägenheter för 6-10 personer. Fastigheten ligger 2 minuters promenad från havet och 5 minuter från restauranger, pizzeriaer, kaffebarer som erbjuder utsökt mat och dryck. Det finns många köpcentra inom 2-5 km; Dalmare, Lidl, Kaufland, Plodine, etc. ... I närheten finns två av de populäraste diskoteken. Staden Šibenik ligger 5 km från gamla stan mycket trevlig för sightseeing. Vi är omgiven av naturliga skönheter som Krka nationalpark och Kornati som ligger cirka 15 km bort. En plats för din familjs lugna och romantiska semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Baković

Från havet 100 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Villa Maria ( Brodarica)

Villa Maria är ett lägenhetshus i Brodarica, med en rymlig gård, belägen första raden till havet och perfekt för en lugn semester. Gästerna har en privat strand framför huset (med möjlighet att parkera båten), stanna på gården och använda grillen. Parkering ligger intill fastigheten och är gratis. Alla lägenheter har balkong / terrass och är utrustade med ett kök med alla nödvändigheter och apparater, TV, luftkonditionering, trådlöst internet och handdukar och sängkläder. Lägenheterna har utsikt över havet och de omgivande öarna, bland annat Krapanj, den minsta bebodda ön i Kroatien, känd för sin svampiga tradition. Inom 500 meter från byggnaden finns restauranger, cafébarer, butiker, busstation, båtbrygga för Krapanj och läkare. Den närmaste staden är Šibenik, 6 km bort, och 16 km från fastigheten finns också Krka nationalpark känd för sina naturliga skönheter och UNESCO-skyddade. Den närmaste flygplatsen ligger i Kaštela, 40 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Maria

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Horvat ( Brodarica)

Lägenheter på ett lugnt ställe Brodarica idealisk för familjer med vacker havsutsikt. Avstånd från stranden - 250 m. Staden Sibenik 4 km, Vodice och Primosten 20 km, köpcentrum Dalmare 2 km och komplex Solaris 2 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Horvat

Från havet 250 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Jurišić ( Brodarica)

Jurisic lägenhet ligger i en vacker Sibenik Riviera i Brodarica bara 7 km från staden Sibenik. Brodarica ligger mittemot ön Krapanj lägsta ön i Medelhavet med en lång svamp tradition. Brodarica har vackra sandstränder och klart vatten. I närheten finns nationalparkerna Krka och Kornati och vackra öar i Sibenik skärgård, stadens fästning och gamla stan. Lägenheten ligger i bottenvåningen är ett kök, badrum med dusch och tvättmaskin, och ett sovrum med en dubbelsäng och två enkelsängar. Rummet har en terrass med ett stort bord och stolar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jurišić

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Zorica ( Brodarica)

Lägenheter Zorica Brodarica, 300 meter från havet. I närheten av hotellkomplexet Solaris. Lägenheten har en TV, luftkonditionering, privat badrum, balkong med havsutsikt, parkering, grill ... Priset är mycket bra!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Zorica

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Korina ( Brodarica)

Välkommen till den moderna och nyinredda villa Korina, belägen i en liten stad Brodarica, vid Dalmatiska kusten, bara några kilometer söder om Sibenik. Villa Korina erbjuder 6 rymliga och bekväma lägenheter med tre stjärnor, som alla innehåller ett välutrustat kök, badrum med dusch, bekväma och luftiga rum, luftkonditionering, parkering och grill. Varje lägenhet har en rymlig och möblerad terrass, och efter en lång dag njuter av solen och havet, det är en idealisk möjlighet för avkoppling. Tack vare det vackra stranden läge bara 100 meter bort, lämpat för lek för små barn, kommer äventyrare att hitta erbjudanden av olika vattensporter och andra aktiviteter på strandpromenaden längs kusten, "Lungo Mare". Älskare av historia och kultur kommer att vara intresserade av närheten av Sibenik med sina många monument och en rik historia och nationalparker Krka och Kornati, som med sin naturliga skönhet lockar många turister. Vi hoppas verkligen att du väljer våra lägenheter att hyra och ser fram emot att träffa dig!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Korina

Från havet 150 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Petar ( Brodarica)

Kapacitet: 6 personer. Andra våningen. Lägenhetstorlek: 75. m2. Hav: 130 m. Terrass: 20 m2. Husdjur: Husdjur endast efter överenskommelse med byrån (extra avgift betald som värd). Vattenförsörjning: lokala vattenverk. Rökning BBQ. Utsikt: Hav. Tillgång med bil: bra. Parkeringsplats. Närmaste strand: 200 m

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Petar

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Milka ( Brodarica)

Studio lägenhet för 2 personer ligger vid Adriatiska kusten, på ett lugnt läge 300 meter från Brodarica-stranden. Det erbjuder luftkonditionerade rum med gratis trådlöst internet (Wi-Fi). Lägenheten har ett eget badrum och ett fullt utrustat kök, inklusive köksredskap, kokplattor, kylskåp och sittgrupp. Som en del av lägenheter på 19 m2 balkong på 5 m2. Lägenheten ligger på 2: a våningen. Utrustad med utländska och inhemska program på TV. Gästerna kan koppla av på gården med grill. Den historiska staden Sibenik ligger 8 km bort. Nationalparken Krka ligger 17 km bort. Lägenheten har gratis parkering. Det finns ingen gräns för hur mycket kunden kan hyra. 2 Lägenhetstyp: 3 stjärnor till 4 personer (dubbelsäng med extrasäng på soffan), belägen vid Adriatiska kusten, lugnt läge 300 meter från Brodarica-stranden. Det erbjuder luftkonditionerade rum med gratis trådlöst internet (Wi-Fi). Lägenheten har ett eget badrum med tvättmaskin och ett fullt utrustat kök, inklusive köksredskap, tallrikar, mikrovågsugn, kylskåp. I en del av lägenheter på 30 m2 terrass på 25 m2. Lägenheten ligger på 2: a våningen. Utrustad med utländska och inhemska program på modern TV. Gästerna kan koppla av på gården med grill. Den historiska staden Sibenik ligger 8 km bort. Nationalparken Krka ligger 17 km bort. Mindre butiker ligger inom 200 m och köpcentret 3 km. Lägenheten har gratis parkering. Det finns ingen gräns för hur mycket kunden kan hyra. Lägenhet 3 Typ: 3 stjärna till 5 personer (dubbelsäng med extrasäng säng och en säng för 1 person), beläget vid Adriatiska kusten, på ett lugnt läge 300 meter från Brodarica-stranden. Det erbjuder luftkonditionerade rum med gratis trådlöst internet (Wi-Fi). Lägenheten har ett eget badrum och ett fullt utrustat kök, inklusive köksredskap, tallrikar, ugn, kylskåp och sittgrupp. Lägenheten på 40 m2 terrass på 15 m2 och balkong på 6 m2. Lägenheten ligger på 2 katu. Utrustad med utländska och inhemska program på modern TV. Gästerna kan koppla av på gården med grill. Den historiska staden Sibenik ligger 8 km bort. Nationalparken Krka ligger 17 km bort. Mindre butiker ligger inom 200 m och köpcentret 3 km. Lägenheten har gratis parkering. Det finns ingen gräns för hur mycket kunden kan hyra.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Milka

Från havet 500 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 30 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Villa Daniela ( Brodarica)

Guest House Villa Daniela erbjuder gratis Wi-Fi, en grill och en terrass och erbjuder boende i Brodarica. Gästerna kan njuta av hotellets restaurang. Gratis privat parkering finns på plats. Varje rum på detta pensionat är luftkonditionerat och har en TV med satellitkanaler. Vissa enheter har en sittgrupp där du kan koppla av. På vissa rum finns en terrass eller balkong. En plattskärms-TV ingår. Det finns en presentbutik på fastigheten. Gästerna kan njuta av olika aktiviteter i omgivningen, inklusive ridning, snorkling och vindsurfing. Split ligger 46 km från Guest House Villa Daniela, medan Trogir ligger 32 km bort. Närmaste flygplats är Split Airport, 34 km från Guest House Villa Daniela.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Daniela

Från havet 200 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Onix ( Brodarica)

Lägenheten har två sovrum, kök, badrum och terrass. Lägenheten ligger 30 meter från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Onix

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Sara&Kike ( Brodarica)

• objekt har 3 lägenheter, 4+4, 2+2, 2+3 Lägenheter Sara & Kike ligger i Brodarica, bara 150 meter från stranden och 6 km från Šibeniks historiska centrum med katedralen St. Jakova, som står under skydd av UNESCO. Här finns en modernt inredd lägenhet med en möblerad balkong och gratis Wi-Fi. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök med matplats, bäddsoffa och satellit -TV, terrass, sittgrupp, egen ingång, klinkergolv, garderob, klädstativ, bäddsoffa, hårtork, badrum, kylskåp, kök, matsal, vattenkokare, köksutrustning , kokplattor, grill, utemöbler, uteservering, handdukar / sängkläder, hela enheten ligger på bottenvåningen. Grillutrustning finns gratis, men på begäran. Gratis parkering finns på plats. Närmaste bageri ligger bara 200 meter från lägenheten, och närmaste mataffär ligger 200 meter bort. Restaurang-pizzerian ligger 500 meter bort, och fiskrestaurangen ligger 800 meter från boendet. Den lokala busstationen ligger 100 meter från Sara & Kike Apartment. Busstationen och färjehamnen ligger i Sibenik. Krka nationalpark ligger 15 km bort och Splits flygplats ligger 51 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sara&Kike

Från havet 150 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Brodarica ( Brodarica)

Nyrenoverade lägenheter med allt du behöver för att göra din vistelse så trevlig och avkopplande som möjligt. Stranden ligger bara 350 m eller 4 minuters promenad bort. Extremt tyst plats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Brodarica

Från havet 350 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Magnolija ( Brodarica)

Välkommen till Villa Magnolia! Vi erbjuder dig boende i Villa Magnolia, inom vilket vi kan erbjuda 3 separata lägenheter. När du är på semester kan du besöka vår restaurang och pizzeria Riva och njuta av det rika utbudet av mat och dryck. Vi erbjuder dig möjlighet att transportera med vårt fordon till/från flygplatser, närliggande städer eller attraktiva platser som du vill besöka. Om du vill åka på en resa kan du kontakta eller besöka vår resebyrå för att ordna en resa du väljer. Som en del av villan erbjuder vi en grill och en rymlig terrass. Lägenheterna ligger i Brodarica i Šibenik-Knin County, 47,1 km från Split, Trogir 33,4 km. Gratis WiFi internet. Det är möjligt att bo med husdjur, luftkonditionering inkluderar satellit -TV. Köket är utrustat med mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, kylskåp och gasspis. Sängkläder och handdukar ingår i priset. Ägaren äger också en restaurang och pizzeria Riva bara 200 m från huset. Šibenik ligger cirka 5,5 km bort och Vodice 13,4 km. Närmaste flygplats i Split ligger 54 km från Villa Magnolia. Villan har också parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Magnolija

Från havet 300 m
Kapacitet 15 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Belak ( Brodarica)

Apartments Belak Brodarica ligger vid havet (första raden mot havet) vid den vackra klapperstensstranden i Brodarica nära Sibenik. Vi erbjuder 3 lägenheter: A2 + 1, A6 och A7. På bottenvåningen finns en studiolägenhet med ett stort vardagsrum med öppen spis. Stor lägenhet på mellanplan och en stor lägenhet på den höga vinden. Pebble Beach ligger precis framför huset. Privat parkering, trädgård med tallar och medelhavsväxter, stenlagd gård med stenbord, båtplats, grill, gratis Wi-Fi, parabol, luftkonditionering. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Belak

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Brodarica

Brodarica  - Vapen Brodarica är en liten turiststad som ligger vid Adriatiska vägen, 5 km söder om Šibenik. Det ligger längs fem kilometer med den vackra Adriatiska kusten och är orienterat mot väster. Framför Brodarica finns flera öar som tillsammans bildar en stor lagun. Nästan hela kustens längd täcks av stenar och steniga stränder som är lämpliga för familjer med barn, men också för de gäster som uppskattar lugn och ro. Eftersom lugna och lugna byvillor och hus i Brodarica lockar ständigt nya besökare och turister med sitt varierade turisterbjudande som inkluderar restauranger, kaffebarer, tavernor, nattklubb, idrottsanläggningar (tennis, minigolf, bordtennis), vattensporter och dykning skola. Här är en av de mest populära fiskrestaurangerna i Dalmatien och det är värt att besöka den och smaka på några av de färska fiskarna och Dalmatiens specialiteter. Lokala invånare är jordbrukare och fiskare som främst bedriver turism. Hela området erbjuder nästan 2000 bäddar i lägenheter och rum i privat familjebostad. En av de måste se attraktionerna inte bara i Brodarica utan också i hela Šibenik skärgård är ön Krapanj. Det är bara 300 meter från Brodaricas strand. Krapanj är den minsta och lägst bebodda ön i Adriatiska havet och täcker endast 0,36 km2 och en medellängd på 1,5 meter. Det är känt för sin tradition att skörda och bearbeta svampar. Vi inbjuder dig att besöka Brodarica och direkt kontakta ägare av lägenheter och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Lägenheter, rum och privat boende i Brodarica. Välkommen till Brodarica!

Brodarica Väderprognos