Lägenheter och privat boende Žaborić

Žaborić är en liten turiststad i Šibenik-Knin län i Kroatien. Det ligger bara 10 kilometer söder om den historiska staden Šibenik. Dess befolkning är drygt 300 fastboende. Det har mer än 800 hus och villor som erbjuder kvalitet och bekvämt privat boende. Žaborić är känd för de vackra och mycket välskötta sand- och stenstränderna och kristallklara Adriatiska havet. Stränderna är en riktig attraktion varje sommar och lockar många...

Utvalda lägenheter och privata boende i Žaborić

Sortera efter:

Lägenhet Lavanda

Žaborić

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Lägenheter Relax

Žaborić

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 75 €

Lägenhet Manuela - Vila Doni

Žaborić

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Braco

Žaborić

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Petković

Žaborić

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

från 35 €

Lägenheter Lesić

Žaborić

Från havet 20 m
Kapacitet 9 personer

från 60 €

Lägenheter Monika

Žaborić

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Grgas

Žaborić

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

från 20 €

Lägenhet Madas

Žaborić

Från havet 250 m
Kapacitet 42 personer

på förfrågan

Lägenhet Lavanda ( Žaborić)

Denna vackra lägenhet ligger i en av de vackraste vikarna i Adriatiska havet. Trevligt och lugnt ställe, beläget i Jasenovo Bay, präglat av ett magnifikt läge, kristallklart hav och orörd natur och allt detta mellan attraktiva Adriatiska turistvägen och det azurblå havet, nära det vackra billäget Jasenovo. Vackra naturstränder, sand och grus, klart hav, skärgården med många dolda vikar och goda transportförbindelser med Sibenik gör det från år till år mer och mer favorit turistmål. Lägenheten kan lätt rymma 4 personer som söker bekväm och trevlig semester. Medan du bor i denna lägenhet, kan du enkelt nå de viktigaste stadens historiska sevärdheter, sevärdheter och andra intressanta turistfaciliteter. Lyxlägenheten är utformad som en perfekt plats för en familj där alla gäster kommer att ha sin komfort och integritet vilket garanterar att du bara spenderar en lugn och avkopplande semester. Vi är på en plats isolerad från bullret och bort från stadsbuller och ändå nära alla kultur- och nöjesaktiviteter som erbjuds av turistmål, i nära avstånd från den vackra sandstranden, som beror på sin fina sand och en naturlig nyans av tallar , idealisk för barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lavanda

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Relax ( Žaborić)

Lägenheten består av: ett rum med en säng 180 * 200 och en balkong, det andra sovrummet med en våningssäng för en person och 180 * 200 säng och ett vardagsrum med en bäddsoffa för 1-2 personer och LCD-TV med satellit . Vardagsrum och kök vetter mot en balkong med utsikt över havet. Lägenheten har ett kök (4 kokplattor, 3 gas + 1 elektrisk spis och ugn), kyl och frys, mikrovågsugn, diskmaskin. Lägenheten har ett badrum med toalett och badkar utan extra toalett.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Relax

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 75 €

Lägenhet Manuela - Vila Doni ( Žaborić)

Lägenheten ligger vid havet. Vacker utsikt över havet och öarna. Lämplig för familjer med barn som vill ha lugn och ro utan bilarnas buller. Tydligt vatten med en vacker solnedgång.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Manuela - Vila Doni

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Braco ( Žaborić)

Lägenheter Braco, ligger i Zaboric, Jasenovo Bay, som också är en mycket lugn del av Zaboric, bara 50 meter från det klara vattnet. Lägenheterna hyrs som helhet och grupper upp till 20 personer. Perfekt för par, grupper av vänner eller familj. Den består av 4 lägenheter och varje lägenhet ligger på sitt eget våning med 3 terrasser. På bottenvåningen är tillgänglig för personer med funktionshinder. Det som gör våra lägenheter är annorlunda är dess rymliga och öppna terrasser med havsutsikt, lämpliga för socialisering. Idealiskt geografiskt sammanhang gör det möjligt att besöka många platser naturligt och kulturellt rika. Sibenik är en stad med många historiska platser av stor betydelse för den kroatiska historien som verkligen är värt att besöka. Vi är också nära två nationalparker, Krka vattenfall och Kornati öar (skärgård på 150 öar). Primosten, omgiven av sju små öar är en gåva av naturen. Trogir under UNESCO-skydd. Berömda öarna, Zirje, Krapanj Prvic, Kaprije, Zlarin och många andra ligger nära våra lägenheter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Braco

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Petković ( Žaborić)

Efter stadens liv och rörelse - önskar du fred, stör bara cikader, vila i vårt hus omgivet av grönska, nära stranden som tvättas av vågorna av klart blått hav. Dina värdar kommer att se till att din vistelse är klar! Vi kommer att presentera dig för det naturliga skönhets- och kulturarvet. Vi ligger i den charmiga byn Red Mercury, resorten Žaborić, 10 km från Sibenik. Det har 6 lägenheter med egen ingång, badrum, kök och terrass. Eftersom det finns olika storlek och antal rum / sängar för att tillgodose behoven hos par och familjer. För större grupper finns det möjlighet att ansluta lägenheterna. Det har 6 lägenheter vardera med eget badrum, kök och terrass. Eftersom det finns olika storlek och antal rum / sängar för att tillgodose behoven hos par och familjer. För större grupper finns det möjlighet att ansluta lägenheterna. Pet avgift och använda tvättmaskinen (i ett gemensamt rum) förhandlades. Alla lägenheter är utrustade med luftkonditionering som debiteras extra.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Petković

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Lesić ( Žaborić)

Om du vill tillbringa en lugn semester nära havet, är Lägenheter Lesić ett perfekt val för dig. Vi erbjuder dig två fullt utrustade lägenheter med utsikt över havet. Den på bottenvåningen är för fem personer och den på fistgolvet är för fyra personer. Var och en har en stor terrass. När du slutar simma och dykning kan du använda vår utomhusdusch med varmt och kallt vatten. Därefter kan du ägna dig åt att sola. För lite mer nöje erbjuder vi dig stor stengrill. Trevliga promenader längs havet kommer att berika dig varje natt och garantera dig en god natts sömn, bara 20 meter från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lesić

Från havet 20 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Monika ( Žaborić)

Lägenheterna är strandpromenaden och varje balkong har utsikt över havet. I trädgården finns en stor terrass med grill. Ligger i en lugn miljö för en familjesemester. Lägenheter som erbjuds är: 2 +1, A 2 +2, A 4 +1. Kom och njut av de trevliga omgivningarna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Monika

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Grgas ( Žaborić)

För hyra nyrenoverade lägenheter *** med ett eller två sovrum för 2-4 personer, badrum, kök-vardagsrum, terrass, utomhusdusch och grill, parkering. Fri förtöjning för din båt. Lägenheten ligger i Zaboric nära Sibenik på ett lugnt ställe, inte ens en minuts promenad till stranden (grusbetong). Husdjur ej tillåtna. Skatter ingår i priset. Pris från 20 till 30 euro per natt, det beror på antal personer och termen vistelse. Anslut e-post: emil.grgas@optinet.hr

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Grgas

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 20 €

Lägenhet Madas ( Žaborić)

Vår lägenhet har kök med vardagsrum, balkong, toalett och två separata duschar. Ett rum har en dubbelsäng och i de andra två separata sängarna

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Madas

Från havet 250 m
Kapacitet 42 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Žaborić

Žaborić  - Vapen Žaborić är en liten turiststad i Šibenik-Knin län i Kroatien. Det ligger bara 10 kilometer söder om den historiska staden Šibenik. Dess befolkning är drygt 300 fastboende. Det har mer än 800 hus och villor som erbjuder kvalitet och bekvämt privat boende. Žaborić är känd för de vackra och mycket välskötta sand- och stenstränderna och kristallklara Adriatiska havet. Stränderna är en riktig attraktion varje sommar och lockar många inhemska och utländska gäster som njuter av lugnet och lugnet på en liten dalmatisk plats och dess trevliga medelhavsklimat. Längs kusten, längs några kilometer, finns det en stor strandpromenad där du kan njuta av solnedgångar och nattvandringar. Olivlundar och vingårdar finns i inlandet av Žaborić. Invånare i Žaborić arbetar förutom turism inom jordbruk och fiske. Under sommarmånaderna, som i många andra dalmatiska städer, organiserar Žaborić många festivaler och en av de mest kända är Žaborić-festivalen som hölls i juli. Sportälskare kan njuta av jet-skidåkning, cykling, beachvolleyboll, tennis, bordtennis, bowling, beachvolleyboll, segling och många andra aktiviteter. Du kan också besöka de naturliga juvelerna i Dalmatiens nationalparker Krka och de Kornati öarna som ligger bara 30 kilometer från Žaborić. Lägenheter, rum och privat boende i Žaborić. Sök efter prisvärt privat boende. Välkommen till Žaborić!

Žaborić Väderprognos