Lägenheter och privat boende Žirje

Žirje är den längsta och största ön i Šibenik skärgård. Det ligger 22 kilometer sydväst om Šibenik nära Kornati nationalpark. Området är 15 km2 och här bor bara hundra invånare. Ön var troligen uppkallad efter de en gång täta skogarna i Medelhavet ek, som en gång täckte större delen av ön ("žir" på kroatiska betyder ekollon). Idag har ön ett maquis som användes för betande av många får- och getflockar. Förutom maquis...

Sortera efter:

Lägenhet Žirje

Žirje

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenhet Skroza

Žirje

Från havet 70 m
Kapacitet 5 personer

från 40 €

Lägenhet Bilan

Žirje

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Semesterhus Živković

Žirje

Från havet 600 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter More

Žirje

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 45 €

Lägenheter Žirje

Žirje

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 35 €

Lägenhet Baba Marija

Žirje

Från havet 1 km
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Baba Marija

Žirje

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Skorić Žirje

Žirje

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

från 35 €

Lägenhet Konforta

Žirje

Från havet 50 m
Kapacitet 3 personer

från 35 €

Lägenhet Žirje ( Žirje)

Huset ligger vid havet i bukten Koromasna på ön Zirje. Hyr en lägenhet på bottenvåningen, med två sovrum, kök, toalett badrum och terrass. Besök oss med tillförsikt!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Žirje

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenhet Skroza ( Žirje)

Huset ligger 70 meter från havet i bukten Koromašna på ön Zirje. Vi erbjuder vackert möblerad lägenhet med 1 sovrum med kök, vardagsrum, toalett, badrum och balkong. Besök oss med tillförsikt!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Skroza

Från havet 70 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Bilan ( Žirje)

Huset ligger 10 meter från havet i bukten på ön Muna Zirje. Vi erbjuder vackert möblerad lägenhet med 1 sovrum med kök, vardagsrum, toalett, badrum och balkong. Besök oss med tillförsikt!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Bilan

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Živković ( Žirje)

Detta hus att koppla av i ligger inlandet av Zirjes lsland, i utkanten av Zirjes fält. Det ligger nära det lokala postkontoret och en ambulansstation. Huset har en yta på 66 kvadratmeter, på tre nivåer. Det byggdes 1880. Renoverades nyligen i gammaldags stil: men saknar moderna bekvämligheter: gas, el och vatten. Den är utrustad med 4 bäddar (2 + 1 + 1) i två separata rum. Rummen är belägna på första våningen och på vinden. Badrummet och köket ligger på bottenvåningen. En innergård med skuggor från vinsträd ger dig en verklig känsla av ön. På kalla vinterdagar kan du hålla dig varm genom att använda vedspis eller elradiatorer (speciellt för dem som vill jaga). På varma sommardagar kan du använda luftkonditionering. Huset är tre stjärnklassigt (***). Zirje är liten adriatisk lsland (15,5 kvadratkilometer i storlek). Detta bidrar till sin skönhet och charm. Det är ett utmärkt ställe för en avkopplande semester när som helst på året. Ön är full av vackra historiska ruiner, charmig natur och vackra stränder. Det här är rätt plats där du kan, långt ifrån stadsmassan, känna atmosfären i ett lugnt och traditionellt öliv!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Živković

Från havet 600 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter More ( Žirje)

Semesterfastigheten ligger på en av de vildaste och vackraste öarna i den centrala dalmatiska skärgården. Zirje ligger 22 kilometer söder om Sibenik på gränsen till nationalparken Kornati. Med lite över 15 km område är Zirje nöjd under de senaste åren blivit allt populärare bland båtägare och naturälskare som söker lugn och ro Lägenheten har inte luftkonditionering. Fastigheten ligger direkt på stranden (10 meter). Stranden är lättillgänglig och barnvänlig. I bukten finns en restaurang som serverar skaldjur och kötträtter. Den lokala butiken kan nås till fots på 15 minuter, post och ambulans är 20 minuter till fots. Den stora veckobutiken kan göras i Šibenik. Flera rederier förbinder Žirje Sibenik och fastlandet. Resan tar cirka 2 timmar, parkeringsplats framför vårt hus. Det finns cirka 12 kilometer vägar, delvis grus. Viken är Koromasna hervoragend den lugna ön semester, borta från stadens stress.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter More

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Žirje ( Žirje)

Kom till de nyrenoverade lägenheterna Zirje, som ligger i Muna-bukten på ön Zirje och ta ett dopp i det kristallklara vattnet. Tillbringa din semester utan alltför stora sommarmassor och ljud med lukten av hav och tallar och ljudet av syrsor. Lägenheten och studiolägen är omgiven av Medelhavshagen med tallar som ger skugga på varma sommardagar och en unik utsikt mot havet. Lägenhet 2 + 2 består av ett sovrum, vardagsrum, kök, matsal och badrum. Lägenheten har direkt tillgång till terrassen. Lägenheten har TV, luftkonditionering och tvättmaskin. Studiolägenhet består av ett gemensamt sovrum med kök och matsal och badrum. Studion har en TV. Det finns möjlighet att hyra hela huset i gratis perioder med rabatt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Žirje

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Baba Marija ( Žirje)

Lägenheten har 80 kvadratmeter. Det ligger på tredje våningen i ett hus. Köket har ett vardagsrum och utgång till terrassen. 3 sovrum - två med dubbelsäng och en enkelsäng. Lägenheten har luftkonditionering, TV, gratis WiFi och parkeringsplats. Köket är utrustat med spis och köksfläkt, ugn, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. Hand mixer, vattenkokare, kaffebryggare och alla erforderliga rätter. WC har duschkabin. Avståndet från båtterminalen till en lägenhet är mindre än 10 minuters promenad, eller ett par minuters bilresa.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Baba Marija

Från havet 1 km
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Baba Marija ( Žirje)

Lägenheten har 80 m2 inklusive balkong. Kök och vardagsrum är anslutna och måste gå ut på balkongen. Två sovrum med dubbelsängar. Toalett med dusch. Lägenheten ligger i första våningen i ett hus.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Baba Marija

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Skorić Žirje ( Žirje)

Lägenheterna Skorić ligger på ön Žirje i bukten Muna, en 1:40 h färjetur från Šibenik. En gemensam täckt grill med bord och bänkar och en utomhusdusch är tillgängliga för gäster i båda lägenheterna. Bakom huset finns två parkeringsplatser. Boot förtöjning finns också. Rökning är inte tillåten i lägenheterna och de är inte tillgängliga för personer med funktionshinder. Stranden är stenig, bara 30 meter från lägenheterna. Butiken och restaurangen ligger 150 m från lägenheterna, och postkontoret och ambulansen ligger på 1500 m avstånd från lägenheterna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Skorić Žirje

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Konforta ( Žirje)

Familjen Konfortas hus ligger på ön Žirje. Det är avsett för gäster som vill gå ifrån staden folkmassan och njuta av lugnet, tystnad och ovanliga färgstarka blåa i Koromašna bay. Det är också avsett för fiske och dykning entusiaster eftersom Žirje maritima zonen vimlar i fisk. På bottenvåningen av huset finns en 1-rumslägenhet med en terrass i skuggan och en vingårdstängsel. "Det finns en kaj för gästerna som har egen båt. Det är också värt att nämna att Koromašna-bukten skyddas mot de flesta vindar, vilket dessutom är attraktivt", säger Konforta.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Konforta

Från havet 50 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Žirje

Žirje  - Vapen Žirje är den längsta och största ön i Šibenik skärgård. Det ligger 22 kilometer sydväst om Šibenik nära Kornati nationalpark. Området är 15 km2 och här bor bara hundra invånare. Ön var troligen uppkallad efter de en gång täta skogarna i Medelhavet ek, som en gång täckte större delen av ön ("žir" på kroatiska betyder ekollon). Idag har ön ett maquis som användes för betande av många får- och getflockar. Förutom maquis här finns viktiga tallskogar och små vilda djur. De viktigaste jordbruksgrödorna är oliver, druvor, fikon, katrinplommon och mandlar, främst i det platta bördiga fältet som ligger i öns inre. Med fastlandet och staden Šibenik förbinds det med färjor och expresslinjer, som går flera gånger om dagen. På ön finns vägar och stigar som utgör ett omfattande nätverk på över trettio kilometer. Žirje är känd som en fiskeby och ett rikt fiskeområde. Det sticker ut med sin naturliga skönhet, vilda och orörda naturen, klara och blåa havet, vilda, klippiga stränder som de i vikarna Velika, Mala Stupica och Koromačna, som är ett vanligt mål för båtfartyg. Från sportaktiviteter kan du njuta av cykling och vandring, men om du vill tillbringa en lugn semester och njuta av fördelarna med en varm sommar rekommenderar vi en hel dag avkopplande i integriteten i de många dolda vikarna och stränderna. Liksom alla andra bebodda dalmatiska öar har Žirje sin fiskarefestival och förutom den finns det idrotts- och underhållningsevenemangsöar och landsbygdsfestivaler för festens antagande. Besök den längsta ön Šibenik skärgård, hitta din perfekta lägenhet eller rum och fly kort från den hektiska vardagen. Privat boende på ön Žirje. Välkommen till Žirje!

Žirje Väderprognos