Agrotourism Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Agrotourism Stara Iža

Sisak

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Agrotourism Green Valley

Omiš

Från havet 15 km
Kapacitet 8 personer

från 80 €

Agrotourism Sablić

Ozalj

Från havet > 50 km
Kapacitet 7 personer

från 200 €

Agrotourism Svirekić

Unešić

Från havet 25 km
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Agrotourism Stara Iža ( Sisak)

Landsbygdsturism "Stara Iža" ligger i centrum av Lonjsko polje naturpark i Kratečko byn ca 30 km. från Sisak. Lägenheten är utrustad med en LCD-TV, luftkonditionering och Wi-Fi. Som en del av "Stara Iža" landsbygdsturism kan gästerna även använda tjänsterna av restauranger där vi serverar traditionell mat, och speciellt specialiteten av "Carp on rails", Moslavina viner och plommon specialiteter. Som en integrerad del av landsbygdsturismen finns också en gåva av galleriet "Roda -art". Stara Iža erbjuder boende i ett gammalt (200 g) traditionellt familjehus inrett med ursprungliga inredning. Lägenheten är anpassad till modernt boende och består av ett rum utrustat med pentry och toalett med dusch. Gästerna kan använda trädgårdsterrassen, familjen gården och trädgården. Gästerna kan använda gårds terrassen, familjen gården, parkeringen och grillen. Boende skatt 5,50 kn per gäst och dag (förutom barn) debiteras på fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Stara Iža

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Agrotourism Green Valley ( Omiš)

Apartament Green Valley ligger i Omiš och erbjuder trädgård, gratis WiFi, en 24-timmarsreception och ett gemensamt kök med luftkonditionering. Lägenheten har 3 sovrum, en platt-TV med kabelkanaler, ett utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn, tvättmaskin och 2 badrum med badkar. Lägenheten erbjuder grill. En lekplats finns på Apartament Green Valley tillsammans med en gemensam lounge. Split ligger 30 km från boendet, medan Makarska ligger 46 km från fastigheten. Den närmaste flygplatsen är Split flygplats, 46 km från Apartament Green Valley.

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Green Valley

Från havet 15 km
Kapacitet 8 personer

Pris från 80 €

Agrotourism Sablić ( Ozalj)

Country House Sablic är ett århundrade gammalt familjshus som ursprungligen byggdes av ek i en traditionell stil av Pokuplje (regionen runt floden Kupa, nära staden Ozalj). 2008 har vi återställt huset med respekt för några gamla och originella element och utrustat det för att passa dagens livsstil. Vårt rustika fritidshus ligger i den nybyggda källaren med en terrass som heter "ganak", för vilken denna typ av hus är känd och erkänd som typen av den gamla kroatiska konstruktionen. Ingången till vardagsrummet är från terrassen, vilket med köket och matsalen blir ett stort rum. Den första våningen består av tre sovrum och två badrum. Detta mysiga fritidshus uppfyller stor parkering och utekök som är avsett att umgås utomhus med ytterligare två toaletter. Vi erbjuder en unik naturupplevelse: sova i en äkta trästuga, omgiven av betesmarker, skogar och vacker utsikt över Žumberak Highlands. äter frukt och grönsaker nyplockade från sin egen ekologiska ekologiska trädgård, sola på sin steniga strand. Och det finns en vedeldad kakelugn för att värma alla rum under kalla dagar. Välkommen !

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Sablić

Från havet > 50 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 200 €

Agrotourism Svirekić ( Unešić)

Huset ligger 25 km från Sibenik och 15 km från Drnis, inte långt från nationalparken Krka (8 km). Vi ligger i ensamheten i flera hektar orörd natur, och vi erbjuder gästerna möjlighet att smaka på lokala delikatesser från egen produktion, vi odlar även grönsaker i vårt hushåll som är tillgängliga för gästerna! Huset består av ett fullt utrustat kök med öppen spis inomhus och ett rum med kapacitet för 4 personer, toaletten ligger utanför byggnaden! Lugn, tystnad och fågelkvitter är den dagliga rutinen på vår lilla gård och bara 100 m nedanför ligger en av de mest besökta restaurangerna i vårt län, tavernan Camapnelo där du kan njuta av den unga kocken Mates bästa delikatesser! Husdjur är välkomna och hos oss möter du husdjur som gör hushållet lyckligt

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Svirekić

Från havet 25 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Agrotourism Kroatien
Varför boka Agrotourism i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Agroturism är en form av turism som utvecklas snabbt i Kroatien, särskilt i Dalmatiens och Istriens inlandet. Om du vill komma bort från vardagslivet och rutinen och uppleva något nytt och litet annat tillbringa semestern, är agrotourism idealisk för dig. Bor du i storstaden och vill flytta bort och förändra livsstilstakt eller föredra natur och alternativa upplevelser till traditionella hotell och lägenheter? Agrotourism ger livet i naturen och samexistens med naturen och eftersträvas av turister och gäster runt om i världen i traditionella lantmiljöer. Agroturism kan relateras till olika aktiviteter som kan omfatta traditionell jordbruksverksamhet som plockning av oliver, fikon, frukt och grönsaker, djurfoder etc. Under din vistelse kommer allt detta att göra din upplevelse unik, speciellt för familjer med små barn!

Kroatien är ett land med djupa rötter inom jordbruk, vinodling och olivodling, vilket skapar perfekta förutsättningar för agrotourister och erbjuder obegränsade möjligheter. Att bo i privata familjehus och gårdar ger dig en bättre inblick i livsstil, tull och kultur hos lokala invånare. Det relativt små området i Kroatien erbjuder så många som 3 klimatzoner (kontinentala, bergiga och medelhavsrika) och många unika regioner som Istrien, Kvarner, Dalmatien, Zagorje, Slavonien, Lika, Gorski kotar ... Varje region erbjuder ett unikt sätt att liv, tull, tradition och matlagning, och det bästa sättet att utforska allt är att boka boende på en av familjegårdarna. Ta reda på mer om hållbart jordbruk, tillbringa semester omgiven av naturen och smakar naturligtvis utsökta och oöverträffade lokala rätter och lokala specialiteter.

De flesta städerna i Kroatien i stadens centrum har en marknad där du kan hitta lokala råvaror, men vill du ta reda på hur all denna mat produceras? Föreställ dig att du bor i en traditionell bondgård från 1600-talet i den vackra omgivningen av grönska med doftande Medelhavet vegetation, utrustad med alla moderna lyxiga funktioner som en utomhuspool. Lär känna ägarna - familjer som har behållit sin livsstil i århundraden. De kommer gärna att låta dig komma in i sin värld och dela sin livsstil med dig. Njut av en liten matlagningsskola, vinodling eller olivodlingsskola och lär dig teknikerna för autentiskt ekologiskt jordbruk och trädgårdsarbete. Omgiven av naturen kan du njuta av många andra aktiviteter som vandring, ridning, cykling, vinprovning, simning, adrenalin sport etc. Dagen är aldrig tråkig! Gå tillbaka från en rolig och aktiv dag och försök med utsökt middag som utarbetats av dina värdar, vilket är frukten av det dagliga arbetet och det rika och bördiga landet.

Agroturism i Kroatien erbjuder en unik upplevelse. I vårt erbjudande hittar du gästvänliga värdar som du kan kontakta direkt och boka din nästa semester på en av dessa familjejordbruk. Sök agritourism boende i Kroatien från listan nedan eller genom en snabbsökning och boka ditt idealiska och prisvärda boende innan det är för sent. Ditt idealiska boende är bara två musklick från dig, din familj och dina vänner!