Valt erbjudande av lägenheter och privat boende i Kroatien

Agrotourism Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Agrotourism Rural tourism Ivulici

Lovran

Från havet 3 km
Kapacitet 6 personer

från 140 €

Agrotourism Pod Dudom - Aljmaš

Osijek

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

från 700 €

Agrotourism Stara Iža

Sisak

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Agrotourism Green Valley

Omiš

Från havet 15 km
Kapacitet 7 personer

från 80 €

Agrotourism Rural tourism Ivulici ( Lovran)

Hamlet Ivulici ligger vid foten av det vackra berget Ucka. På en höjd av 330 meter, med utsikt över den antika kuststaden Lovran. Här, i utkanten av Ucka Nature Park, kan man samtidigt uppleva och njuta av både havs och skogs beröring. Till ditt förfogande finns mer än 300 år gammal, traditionellt inredda, hus, tillsammans med vacker trädgård och fruktträdgård med kastanj- och körsbärsträd. Huset är utrustat för att ge all komfort och samtidigt ta dig tillbaka med sin rustikhet. Terrass framför huset erbjuder den oförglömliga utsikten över Kvarnerbukten. Alla de nämnda kommer att hjälpa dig att uppleva Medelhavet från gamla dagar. Värdarna, alltid till din tjänst, hjälper dig gärna till att återuppliva all sin charm. Krsanac-familjen

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Rural tourism Ivulici

Från havet 3 km
Kapacitet 6 personer

Pris från 140 €

Agrotourism Pod Dudom - Aljmaš ( Osijek)

Lokal samling av traditionella hus, dess struktur och utsatta ämnen vittnar om den kultur som bor på landet under decenniet Aljmas slut. Anläggningshus inredda i traditionella värderingar, anpassade till det moderna sättet att leva. Huset består av två sovrum (5 +1), vardagsrum, badrum, toalett, en gemensam sammankomster, grillar. Den är utrustad med moderna apparater.

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Pod Dudom - Aljmaš

Från havet 10 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 700 €

Agrotourism Stara Iža ( Sisak)

Landsbygdsturism "Stara Iža" ligger i centrum av Lonjsko polje naturpark i Kratečko byn ca 30 km. från Sisak. Lägenheten är utrustad med en LCD-TV, luftkonditionering och Wi-Fi. Som en del av "Stara Iža" landsbygdsturism kan gästerna även använda tjänsterna av restauranger där vi serverar traditionell mat, och speciellt specialiteten av "Carp on rails", Moslavina viner och plommon specialiteter. Som en integrerad del av landsbygdsturismen finns också en gåva av galleriet "Roda -art". Stara Iža erbjuder boende i ett gammalt (200 g) traditionellt familjehus inrett med ursprungliga inredning. Lägenheten är anpassad till modernt boende och består av ett rum utrustat med pentry och toalett med dusch. Gästerna kan använda trädgårdsterrassen, familjen gården och trädgården. Gästerna kan använda gårds terrassen, familjen gården, parkeringen och grillen. Boende skatt 5,50 kn per gäst och dag (förutom barn) debiteras på fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Stara Iža

Från havet > 50 km
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Agrotourism Green Valley ( Omiš)

Apartament Green Valley ligger i Omiš och erbjuder trädgård, gratis WiFi, en 24-timmarsreception och ett gemensamt kök med luftkonditionering. Lägenheten har 3 sovrum, en platt-TV med kabelkanaler, ett utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn, tvättmaskin och 2 badrum med badkar. Lägenheten erbjuder grill. En lekplats finns på Apartament Green Valley tillsammans med en gemensam lounge. Split ligger 30 km från boendet, medan Makarska ligger 46 km från fastigheten. Den närmaste flygplatsen är Split flygplats, 46 km från Apartament Green Valley.

Kategorisering Kategorisering - Agrotourism Green Valley

Från havet 15 km
Kapacitet 7 personer

Pris från 80 €

Agrotourism Kroatien
Varför boka Agrotourism i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Agroturism är en form av turism som utvecklas snabbt i Kroatien, särskilt i Dalmatiens och Istriens inlandet. Om du vill komma bort från vardagslivet och rutinen och uppleva något nytt och litet annat tillbringa semestern, är agrotourism idealisk för dig. Bor du i storstaden och vill flytta bort och förändra livsstilstakt eller föredra natur och alternativa upplevelser till traditionella hotell och lägenheter? Agrotourism ger livet i naturen och samexistens med naturen och eftersträvas av turister och gäster runt om i världen i traditionella lantmiljöer. Agroturism kan relateras till olika aktiviteter som kan omfatta traditionell jordbruksverksamhet som plockning av oliver, fikon, frukt och grönsaker, djurfoder etc. Under din vistelse kommer allt detta att göra din upplevelse unik, speciellt för familjer med små barn!

Kroatien är ett land med djupa rötter inom jordbruk, vinodling och olivodling, vilket skapar perfekta förutsättningar för agrotourister och erbjuder obegränsade möjligheter. Att bo i privata familjehus och gårdar ger dig en bättre inblick i livsstil, tull och kultur hos lokala invånare. Det relativt små området i Kroatien erbjuder så många som 3 klimatzoner (kontinentala, bergiga och medelhavsrika) och många unika regioner som Istrien, Kvarner, Dalmatien, Zagorje, Slavonien, Lika, Gorski kotar ... Varje region erbjuder ett unikt sätt att liv, tull, tradition och matlagning, och det bästa sättet att utforska allt är att boka boende på en av familjegårdarna. Ta reda på mer om hållbart jordbruk, tillbringa semester omgiven av naturen och smakar naturligtvis utsökta och oöverträffade lokala rätter och lokala specialiteter.

De flesta städerna i Kroatien i stadens centrum har en marknad där du kan hitta lokala råvaror, men vill du ta reda på hur all denna mat produceras? Föreställ dig att du bor i en traditionell bondgård från 1600-talet i den vackra omgivningen av grönska med doftande Medelhavet vegetation, utrustad med alla moderna lyxiga funktioner som en utomhuspool. Lär känna ägarna - familjer som har behållit sin livsstil i århundraden. De kommer gärna att låta dig komma in i sin värld och dela sin livsstil med dig. Njut av en liten matlagningsskola, vinodling eller olivodlingsskola och lär dig teknikerna för autentiskt ekologiskt jordbruk och trädgårdsarbete. Omgiven av naturen kan du njuta av många andra aktiviteter som vandring, ridning, cykling, vinprovning, simning, adrenalin sport etc. Dagen är aldrig tråkig! Gå tillbaka från en rolig och aktiv dag och försök med utsökt middag som utarbetats av dina värdar, vilket är frukten av det dagliga arbetet och det rika och bördiga landet.

Agroturism i Kroatien erbjuder en unik upplevelse. I vårt erbjudande hittar du gästvänliga värdar som du kan kontakta direkt och boka din nästa semester på en av dessa familjejordbruk. Sök agritourism boende i Kroatien från listan nedan eller genom en snabbsökning och boka ditt idealiska och prisvärda boende innan det är för sent. Ditt idealiska boende är bara två musklick från dig, din familj och dina vänner!