Lägenheter och privat boende Zablaće

Zablaće är en liten by belägen längs kusten 8 km från staden Šibenik, nära den berömda semesterorten Solaris. Platsen själv nämndes först i medeltida dokument från 1432 som en plats där Šibenik byggde och använde saltpannorna. På grund av det ofta turkiska hotet slutade saltpannorna 1646 att fungera helt. Och idag finns det namn på tidigare gamla saltpannor: Veliko Jezero, Mala Solina (Blato) och Mala Solana som är med kanal ansluten...

Sortera efter:

Lägenheter Šibenik

Zablaće

Från havet 40 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenhet Marijana

Zablaće

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 80 €

Lägenheter Šupe

Zablaće

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenheter Vlasta

Zablaće

Från havet 60 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Galešić

Zablaće

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Šibenik ( Zablaće)

Våra lägenheter ligger i Zablace, 6 km från Sibenik. Lägenheterna är bungalow-typ, och alla har en separat ingång och separat terrass. Lägenheterna är avsedda för par eller familjer upp till fyra medlemmar. De är utrustade med luftkonditionering och TV. För gästerna finns parkering, grill i trädgården och en sommardusch. Courtyard är inredd i medelhavsstil. Stone Grill, peka, trädgård dusch, många fruktträd och palmer är bara en del av den rikedom som vi har kunnat andas i Medelhavet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Šibenik

Från havet 40 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Marijana ( Zablaće)

Moderna lägenheter med stor trädgård och terrass. Två rymliga sovrum, stort badrum, fullt utrustat kök och vardagsrum. Fred och integritet garanterad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marijana

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Šupe ( Zablaće)

Šupe lägenheter ligger i Zablace, en liten bosättning 8 km söder om Šibenik, Kroatien. De är klassade som tre-stjärniga och fullt utrustade. Det tar mindre än 2 minuter att nå den första stranden till fots. Detta är din plats för en perfekt semester!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Šupe

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Vlasta ( Zablaće)

Lägenheter Vlasta ligger i en lugn by Zablace, 7 km från Sibenik. De lyxigt inredda lägenheterna, som ger dig och din familj en perfekt och avkopplande semester. Gästerna kan använda gratis Wi-Fi och privat parkering, och närmaste strand ligger 60 meter bort. Alla enheter har en platt-TV med satellitkanaler, sittgrupp och eget badrum med dusch. Luftkonditionerad lägenhet har en terrass med havsutsikt, matbord och ett kök med spis, mikrovågsugn och kylskåp. Busstationen, där avgår linjer till Sibenik, ligger 300 meter bort. De viktigaste buss- och järnvägsstationerna ligger 5 km och Split flygplats 40 km från lägenheten. En pendelservice erbjuds mot en extra kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vlasta

Från havet 60 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Galešić ( Zablaće)

Nyrenoverad lägenhet i en lugn by Zablace nära Sibenik. Anläggningen ligger 300 meter från havet och centrum. I mitten finns restauranger, kaféer och affärer. Bageriet ligger 1 minuters promenad bort. Busstationen ligger tvärs över gatan i lägenheten, lokal buss kör varje timme i centrum av Sibenik. Inom en 20 kilometer lång radie hittar du många attraktioner som: NP Krka, Gamla stan, Fästning, Promenader, Bike Trails och Solaris Tourist Resort. Lägenhet (1) består av vardagsrum med kök och matsal, badrum och sovrum. I vardagsrummet finns en extrasäng för två personer (160x200). Utanför finns en vackert anlagd innergård under den naturliga nyansen av vinstockar och möjligheten att grilla. Lägenhet (2) innehåller allt och lägenhet (1).

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Galešić

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Zablaće

Zablaće  - Vapen Zablaće är en liten by belägen längs kusten 8 km från staden Šibenik, nära den berömda semesterorten Solaris. Platsen själv nämndes först i medeltida dokument från 1432 som en plats där Šibenik byggde och använde saltpannorna. På grund av det ofta turkiska hotet slutade saltpannorna 1646 att fungera helt. Och idag finns det namn på tidigare gamla saltpannor: Veliko Jezero, Mala Solina (Blato) och Mala Solana som är med kanal ansluten till havet. Hela området är extremt rikt på medicinskt lera, användbart vid behandling av reumatiska och olika andra sjukdomar. Befolkningens främsta aktivitet var produktionen av salt, men efter att saltverken hade avslutats börjar invånarna i Zablaće bedriva fiske, boskap och jordbruk. Idag blir turismen emellertid en ny och viktig industri och invånarna erbjuder i allmänhet bekvämt boende i lägenheter och rum i sina privata hem. Denna lugna by utom för boende i privata hus erbjuder möjlighet att campa i en tallskog. Den dekorerade betongstranden lockar många besökare och är mycket populär bland invånarna i staden Šibenik. För alla älskare av sport och aktiv semester rekommenderar vi att du besöker hotellkomplexet Solaris, som erbjuder en mängd olika underhållnings- och sportanläggningar. Sök efter prisvärt privat boende i Zablaće. Välkommen till Zablaće!

Zablaće Väderprognos