Lägenheter och privat boende Murter - Jezera

Jezera är en liten turistplats i den sydöstra delen av ön Murter i Sibenik-Knin län, i Kroatien. Administrativt hör det till kommunen Tisno och med nästan 1 000 invånare, efter Tisno, är den näst största bosättningen i kommunen. Jezera ligger 28 km nordväst om Šibenik och ankomst är mycket lätt eftersom ön Murter är ansluten till fastlandet med en löpbrygga. Namn Jezera kommer från stora dammar eller sjöar som skapas under den...

Sortera efter:

Lägenheter Renata

Murter - Jezera

Från havet 200 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Semesterhus Kamenčine

Murter - Jezera

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

från 80 €

Lägenheter Lidija

Murter - Jezera

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Snjezana Carev

Murter - Jezera

Från havet 350 m
Kapacitet 9 personer

från 35 €

Lägenhet Mobile Homes Murter

Murter - Jezera

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Stela

Murter - Jezera

Från havet 150 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenheter Boris

Murter - Jezera

Från havet 300 m
Kapacitet 18 personer

från 33 €

Lägenheter Renata ( Murter - Jezera)

Lägenhet 2 + 1 Studio lägenhet med ett rum och en extra säng. I lägenheten är luftkonditionering, TV-SAT och kök. Lägenhet 4 Lägenhet med två rum. I båda rummen finns toalett och luftkonditionering. I ett rum finns extrasäng. Och även TV-SAT och kök.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Renata

Från havet 200 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Kamenčine ( Murter - Jezera)

Upplev de magiska ögonblicken i ett ursprungligt medeltida stenhus beläget i en dold bukt i Jezera, ön Murter. Det rymmer 3 personer och har ett kök, säng, comfy soffa, grill, trädgård, stor terrass med bord, strand framför ett husHuset ligger i en dold vik som heter Kamencine. Bay ligger ca 500 m från staden och 1 km från centrum, en plats där du kan njuta av din integritet och alla fördelar som denna skönhet kommer att coddle dig med. Även om huset ligger lite längre från staden finns färskvatten, el och värme (solpanel). Inuti huset finns ett stort rum med en soffa som sträcker sig och en säng för en person, ett kök, en handgjord bar (av sten) och ett badrum. Det finns också många äkta souvenirer och detaljer som gör det här huset unikt. Utanför huset finns stor terrass med bord och stolar (mycket lämplig för evenemang), grill, egen båt, fri parkeringsplats och en vacker strand där du kan njuta av och koppla av hela dagen.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Kamenčine

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 80 €

Lägenheter Lidija ( Murter - Jezera)

Lägenheter Lidija ligger på ett lugnt ställe, ca 100 m från havet. Lägenheterna har fantastisk havsutsikt. Alla gäster har säkrat parkering på gården.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lidija

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Snjezana Carev ( Murter - Jezera)

Lägenheterna ligger i ett lugnt område omgivet av grönska och sjöar och olivträd. Perfekt för en lugn och avkopplande semester. klicka på (Kopiera) och kolla här! http://apartmani-snjezana-carev.jimdo.com/

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Snjezana Carev

Från havet 350 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Mobile Homes Murter ( Murter - Jezera)

De luftkonditionerade stugorna ligger i turistorten längs stranden och inkluderar en privat terrass med angränsande trädgårdsmöbler och havsutsikt. De ligger på privata tomter, omgivna av tallar och olivträd, i sjöar, 5 km från nationalparken Kornati. Inom byggnaden erbjuds gästerna en restaurang, bar och luftkonditionerade rum med terrass. I närheten finns en lekplats och stranden är anpassad till familjer med barn i alla åldrar. Alla husvagnar är helt nya och har två sovrum, två badrum, ett vardagsrum med kök och matplats, satellit-TV och en stor täckt och sluten terrass. Middag, tennisbana, biljard, dart och bordtennis finns också till förfogande. I närheten finns möjlighet att cykla och dyka. Gästerna kan också använda den privata parkeringsplatsen på plats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mobile Homes Murter

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Stela ( Murter - Jezera)

Lägenheter Stella ligger i ett lugnt område omgivet av grönska och en stor trädgård med grill, parkering, gratis wifi, luftkonditionering, satellit-TV, användning av cyklar. Lägenheterna är välutrustade med allt du behöver för att stanna i lägenheten: sängkläder, handdukar, kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp + frys. Lägenheterna har 4 boende enheter: A4 lägenhet för 4 med två sovrum, kök, vardagsrum, badrum och terrass. A2 lägenhet för två personer med hall, sovrum, kök, badrum, terrass. A2 + 2 (55 m) för 2-4 personer med hall, sovrum, kök, vardagsrum, badrum och stor terrass. A2 + 2 (50 m våning) för 2-4 personer med hall, sovrum, kök, vardagsrum, badrum och terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stela

Från havet 150 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Boris ( Murter - Jezera)

"Lägenheter Boris" ligger i ett nybyggt hus där det finns 5 lägenheter och en lägenhet för oss (3 lägenheter är 2 + 2 och 2 studiolägenheter 2 + 1). Alla lägenheter har 3 stjärnor, parkering, luftkonditionering, TV (lör), Wi-Fi, balkong och / eller terrass. På bottenvåningen finns en grill samt en gasgrill. Vi bor på bottenvåningen, vi är nästan alltid tillgängliga och vi försöker få dig att trivas. Huset ligger i en lugn del av Jezera, på ön Murter (bron) i Dalmatien. Det är bara 300-500 meter från stranden, havet, affärer, sportanläggningar, kaféer, restauranger, postkontor, centrum, ACI marina, skolor för dykning och segling. Vi önskar dig ett varmt välkomnande och en trevlig vistelse i lägenheter "Boris", Murter, Jezera.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Boris

Från havet 300 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 33 €

Turistguide - Murter - Jezera

Murter - Jezera  - Vapen Jezera är en liten turistplats i den sydöstra delen av ön Murter i Sibenik-Knin län, i Kroatien. Administrativt hör det till kommunen Tisno och med nästan 1 000 invånare, efter Tisno, är den näst största bosättningen i kommunen. Jezera ligger 28 km nordväst om Šibenik och ankomst är mycket lätt eftersom ön Murter är ansluten till fastlandet med en löpbrygga. Namn Jezera kommer från stora dammar eller sjöar som skapas under den regniga delen av året. Lera eller sjö, som bildades i forntida tider i våtmarker sydväst om staden, för det mesta, dräneras på grund av malaria i början av 1900-talet. Beläget i den sydöstra delen av ön Murter i viken naturligt skyddad från starka vindar, är Jezera bosatt hela vägen till bukten Lovišća, som har ett turistmål Jezera-Lovišća. Murter är efter befolkningen den största och tätaste ön i Šibenik skärgård. Invånare i Jezera är traditionellt engagerade i vinodling, olivodling, fruktodling, fiske, segling och utvinning av sand och stenar. På grund av lite åkermark, sedan antiken, vände den lokala befolkningen till havet, segling och fiske. På sommaren vid stadens strandvatten tidigt på morgonen kan du alltid hitta och köpa färsk fisk. Invånarna i Jezera är ägare till ett antal öar öster och söder om ön Murter, inklusive en del av ön Kaprije och Žirje och nedre del av gården på Kornati. Idag, som de flesta av byarna, vänder sig Jezera till turism och majoriteten av lokalbefolkningen tillhandahåller högkvalitativt och billigt boende i lägenheter och rum i sina privata hem. Jezera har mottagit flera utmärkelser och fem år i rad har vunnit den mest prestigefyllda utmärkelsen för miljön skönhet och städning: Blue Flower från kroatiska National Tourist Board. Det finns ett hotell nära stranden och marinan Jezera, som är en av de bästa nautiska centra i norra Dalmatien och vinnaren av den blå flaggan. I den andra änden av staden är bukten Lovišća en turistort och ett läger är en destination för många europeiska campare. Från Jezera organiseras dagliga utflykter till de närliggande Kornatiöarna och Krka-vattenfallen, så vi rekommenderar att du åker åtminstone på en av de erbjudna utflykterna. I Jezera kan du njuta och ha kul under havets dagar, ett evenemang som löper från mitten av juli till början av september, och erbjuder ett antal kulturevenemang, underhållning och idrottsanläggningar. Vi inbjuder dig att besöka Jezera på Murter, boka prisvärt privat boende och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds av dess vänliga invånare. Lägenheter, rum och fritidshus i Jezera på ön Murter. Välkommen till Jezera!

Murter - Jezera Väderprognos