Lägenheter och privat boende Skradin

Skradin är en liten stad i Šibenik-Knin län Kroatien, med en befolkning på cirka 4 000 invånare. Det ligger i en vacker kanjon vid mynningen av floden Krka i Prokljan sjö 17 kilometer från staden Šibenik. På grund av dess gynnsamma geografiska läge, bördiga mark och överflöd av sötvatten har detta område nästan 6000 år lång bosättningshistoria. Det fanns en gång en illyrisk bosättning (Scardona) och var Liburnernas huvudstad....

Sortera efter:

Lägenhet Krkahouse

Skradin

Från havet 3.5 km
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenhet Petra

Skradin

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Krkahouse ( Skradin)

På plats Lozovac nära Sibenik, 200 m från korsningen av vägen Sibenik-Knin-Zagreb och förgrena sig till Krka vattenfall, som ligger restaurang Krkahaus. Förutom nätter i dubbelrum och trebäddsrum finns och kvalitetslägenheter. Gästerna kan välja en extra frukost. Herr Slavica talar flera språk och hjälper gärna till med utflykter i Sibenik, Split, Krka vattenfall, Visovac eller för att arrangera ett besök på landsbygdsturismen. På grund av det stora innehållet går säsongen från påsk till slutet av oktober. Familjen Slavica bor i huset med en separat ingång och erbjuder rabatt för större grupper, barn och längre vistelser.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Krkahouse

Från havet 3.5 km
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Petra ( Skradin)

Lägenhet Petra (30 m2) ligger i centrum av Skradin, och erbjuder luftkonditionerade rum, inklusive gratis Wi-Fi, uppvärmning, fullt utrustat kök (disk och bestick, spisspanna, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare), balkong, tv. Restauranger, barer, kaféer, affärer och butiker finns runt lägenheten. Typ av strand: stenstrand som ligger 300 m från lägenheten. Staden Skradin ligger nära floden Krka och vid ingången till Krka nationalpark, 17 km (11 mi) från Šibenik och 100 km (62 mi) från Split. Parkens främsta attraktion, Slapovi Krke, är en serie vattenfall, varav den största, Skradinski buk, namngavs efter Skradin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Petra

Från havet 10 km
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Skradin

Skradin  - Vapen Skradin är en liten stad i Šibenik-Knin län Kroatien, med en befolkning på cirka 4 000 invånare. Det ligger i en vacker kanjon vid mynningen av floden Krka i Prokljan sjö 17 kilometer från staden Šibenik. På grund av dess gynnsamma geografiska läge, bördiga mark och överflöd av sötvatten har detta område nästan 6000 år lång bosättningshistoria. Det fanns en gång en illyrisk bosättning (Scardona) och var Liburnernas huvudstad. Det blev senare ett viktigt romerskt administrativt och militärt centrum i regionen tills den förstördes under migrationsperioden, och han var på 900-talet bosatt av kroater. Under medeltiden var det ett av sätena för den mäktiga kroatiska adelsfamiljen Bribir-Šubić. Med tiden har det förlorat sin betydelse som ett centrum i regionen, som flyttades till den närliggande Šibenik. Idag har det emellertid blivit ett mycket berömt turistmål i Šibenik Riviera tack vare dess naturliga skönhet och Krka-floden. Staden är full av charmiga lägenheter och rum i privata hus. Här är en av ingångarna till Krka nationalpark, där du kan njuta av en mängd vattenfall och travertinbarriärer, den största som Skradinski Buk är uppkallad efter Skradin. Skradin är känd för sin marina, som ofta besöks av världens mest kända människor som Bill Gates. Skradin kännetecknas av smala kullerstensgator, passager och trappor. Hela gamla stan är ett skyddat monument och är rikt med charmiga restauranger och kaffebarer. Vi rekommenderar att du går uppför kullen ovanför Skradin där du kan besöka den medeltida fästningen Turina. Det byggdes av guvernör Pavle Šubić på 1300-talet och härifrån kan du njuta av den vackra panoramautsikten. Tillsammans med fästningen är den mest kända symbolen för Skradin klocktornet (Campanile) från 1872. På grund av sin vikt byggdes det på den närliggande klippan snarare än bredvid kyrkan. Du kan koppla av på den vackra stadsstranden där du kan sola och bada i det klara smaragdgröna brackvatten. Besök Skradin och bo i en av budgetlägenheterna eller rummen och upplev sann fred och renhet i naturen som omger den. Privat boende i Skradin. Välkommen till Skradin!

Skradin Väderprognos