Lägenheter och privat boende Kaprije

Kaprije är en liten ö i Šibenik skärgård, cirka en timme med färja från Šibenik. Området är 7 km2 och har en befolkning på 150 fastboende i den enskilda byn på ön, som också har namnet Kaprije. Ön var uppkallad efter en medelhavsväxtkapsel som används som ett känt medelhavskryddat, som en gång täckte hela ön. På 1300- och 1400-talet tillhörde ön adelsmännen från Šibenik, som de flesta andra öar i närheten. Ön bosatte...

Sortera efter:

Lägenhet Monika - Kaprije

Kaprije

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Kaprije

Kaprije

Från havet 10 m
Kapacitet 15 personer

från 50 €

Lägenheter Villa Gulin

Kaprije

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 12 €

Lägenhet Vanka vale

Kaprije

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenhet Monika - Kaprije ( Kaprije)

Vårt lägenhetshus ligger i centrum av byn, 30 meter från havet. Huset är omgivet av terrassen och balkongen. Balkongen erbjuder utsikt över hamnen ingången och se. Huset är omgivet av trädgård med grill och medelhavs örter. Lägenhet inkluderar: två badrum, toalett (dusch, spegel, handdukar och hårtork), kök (köket innehåller alla nödvändiga föremål för matberedning), TV, radio, luftkonditionering. Också vi har en liten båt för att fiska eller utforska jungfrustränder Kaprije och de närliggande obebodda öarna, du kan hyra vår 6,30 m lång båt för att fiska något till middag eller hitta en ödes ö bara för dig själv!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Monika - Kaprije

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Kaprije ( Kaprije)

På ön Kaprije, som annars inte har några motorfordon, hyr två lägenheter med fyra sängar och en lägenhet för sex personer. Lägenheterna är utrustade med luftkonditionering och satellit. Boendeenheter ligger några meter från havet. Om du anländer med båt har vi en kaj. Lägenheten har en stor trädgård med ett svart kök och grillen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kaprije

Från havet 10 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Villa Gulin ( Kaprije)

På ön Kaprije nära staden Sibenik Vi erbjuder boende för din semester. Här är det idealiskt för familjer och grupper. Du kan hyra hela golvet eller hela huset. Vi har vår egen strand nära 50 m från huset, fri förtöjning för din båt. Priser på tjänster för en person / dag: * 12 eur endast säng. * 5 eur frukost . Kaprije är en vacker ö med många vackra stränder och vikar. Här finns många bra restauranger och kaféer Kaprije ligger nära två nationalparker Kornati och Krka. Vi organiserar utflykter till nationalparker och andra öar. Kaprije är väl ansluten till staden Sibenik med båtledning 8 gånger om dagen i båda riktningarna. Alla våra gäster har möjlighet att parkera i Sibenik, parkering i centrum eller privat parkering, Priser Parkin 5 eur per dag / dag. Vi hjälper våra gäster om parkering, bagage och transport till ön.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Gulin

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 12 €

Lägenhet Vanka vale ( Kaprije)

Lägenheterna Vanka Vale ligger vid kusten. Vi kan erbjuda boende enheter 2 + 1 eller 2 + 2. Lägenheterna ligger utanför byn i en idealisk miljö för en lugn semester. För att nå centrum av byn finns en strandpromenad längs havet. Gästerna har tillgång till cyklar, solstolar, utomhusdusch och grill. Ön kunde inte nås med bil, och vi kunde ordna parkering och överföra till skeppet. Ön är ansluten till Sibenik med fyra fraktlinjer per dag.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vanka vale

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Kaprije

Kaprije  - Vapen Kaprije är en liten ö i Šibenik skärgård, cirka en timme med färja från Šibenik. Området är 7 km2 och har en befolkning på 150 fastboende i den enskilda byn på ön, som också har namnet Kaprije. Ön var uppkallad efter en medelhavsväxtkapsel som används som ett känt medelhavskryddat, som en gång täckte hela ön. På 1300- och 1400-talet tillhörde ön adelsmännen från Šibenik, som de flesta andra öar i närheten. Ön bosatte sig först av invånare i det omgivande området Šibenik och flydde flyktingar från den turkiska invasionen på 1500- och 1600-talet. Sedan byggdes det St. Peters kyrka. Efter slutet av det turkiska hotet och invasionerna återvänder flyktingar till Šibenik, men några av dem fortsätter att leva på ön och utveckla denna underbara lilla plats. Kaprije har ett postkontor, livsmedelsbutik, flera mysiga barer och ett par restauranger med färsk fisk och utmärkta rätter som uppskattas särskilt av yachtsmen. De flesta av byborna bedriver fortfarande traditionella yrken som jordbruk, fiske och segling, särskilt vin- och olivoljeproduktion. Nyligen på ön utvecklar turismen, och dess vänliga värdar kommer att ge dig service av högsta kvalitet i lägenheter och rum och de gör allt för att du ska känna dig som hemma. Bilar är inte tillåtna på ön, så det är verkligen garanterat en paus från buller, smog och stora folkmassor. Kaprije-vik som ligger på den sydvästra delen av ön är naturligt skyddad från nästan alla vindar och är ett populärt resmål för många seglare som efter en hel dag med kryssning genom den angränsande ön Kornati ankar här för säker sömn. Kontakta ägarna till lägenheterna på Kaprije och spara upp till 40%. Lägenheter, rum och privat boende på ön Kaprije. Välkommen till Kaprije!

Kaprije Väderprognos