Valt erbjudande av lägenheter och privat boende i Kroatien

Läger Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Läger Autokamp Korita

Plitvice sjoar

Från havet 10 km
Kapacitet 100 personer

från 16 €

Läger Turist Grabovac

Rakovica

Från havet 150 m
Kapacitet 119 personer

på förfrågan

Läger Autokamp PUNTA

Vrsi

Från havet 60 m
Kapacitet 3 personer

från 25 €

Last minute erbjudande

Läger Mobilne kučice Milan

Privlaka

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 75 €

Läger Katinka

Starigrad-Paklenica

Från havet 150 m
Kapacitet 50 personer

från 45 €

Läger Autokamp Korita ( Plitvice sjoar)

Korita Camp är en liten campingplats idyllisk och unik atmosfär, som tar emot endast cirka sjuttio gäster. Det ligger i Grabovac, bara 8 km från de vackraste kroatiska nationalparken Plitvice Lakes. Inom lägrena finns en liten familjerestaurang med en terrass som tar emot 150 personer. Vår campingplats ligger i motsats till överfulla läger som räknas av tusentals än. Denna typ av camping till dem som strävar efter ett individuellt tillvägagångssätt som vi övar med våra gäster.

Kategorisering Kategorisering - Läger Autokamp Korita

Från havet 10 km
Kapacitet 100 personer

Pris från 16 €

Läger Turist Grabovac ( Rakovica)

Tourist Resort Grabovac ligger i ett lugnt och fridfullt läge 8 km från Plitvice Lakes National Park och omgivet av höga tallar och böljande kullar. Komplexet inkluderar boende: dubbelrum i paviljongen Jelena, dubbelrum i trähus, husbilar och tält i typisk indisk by. Hela anläggningen är tillgänglig gratis WiFi. Alla rum har uppvärmning och satellit-TV. Består huvudsakligen av trämöbler, inklusive ett skrivbord. De innehåller ett modernt privat badrum. Alla gäster kan använda utomhuspoolen, sportområdet med utomhusgymnastik, volleyboll, lekplats och andra. Restaurangen på orten serverar traditionella kroatiska rätter, speciellt Lika specialiteter. Måltiderna kan avnjutas i matsalen eller på den stora terrassen. Det är möjligt att organisera utflykter till Plitvice, Barać Caves eller vattenfall i Rastoke. Närliggande gäster kan träna olika sporter som bergsklättring och kajakpaddling och aktiviteter, inklusive paintball, cykling och ridning. I receptionen finns cykeluthyrning och anordnar utflykter. Byggnaden inkluderar valutaväxling, bankomat och handel. Bensinstation och bilverkstad finns i närheten.

Kategorisering Kategorisering - Läger Turist Grabovac

Från havet 150 m
Kapacitet 119 personer

Pris på förfrågan

Läger Autokamp PUNTA ( Vrsi)

VRSI MULO är en liten fiskeby, en av de sista i kroatiska Adriatiska havet, där en man inte drastiskt ingripit, en naturlig strand längs tallskogen ger dig oförglömliga promenader längs en av de vackraste solnedgångarna på Adriatiska havet. Vrsi har 32 km kust, där alla kan hitta något; sandstränder, naturliga steniga stränder, dolda vikar och kära ... och otaliga naturliga skönheter !!! Hela viken är riklig med välkänt läkningsmud, vars kemiska och fysiska egenskaper har bekräftats av världens medicinska experter. Om du är en älskare av historia och arkeologi, är 5 km från oss en av de äldsta kroatiska städerna och huvudstaden i Nin, som gömmer några historiska sevärdheter vid varje steg. Men om du vill ha lite rekreation och underhållning ligger bara 7 km från oss en turistort Zaton som erbjuder dig många sportaktiviteter .20 km från oss är Zadars stad. Zadar-regionen är ett område som kan skryta med 3000 års rik historia. Nin, Pag och Biograd var en gång kungliga städer, och centrum av regionen är Zadars stad, som enligt dess historiska och kulturella arv hör till de mest intressanta kroatiska städerna. Zadar-regionen är omgiven av 5 nationalparker: Paklenica, Kornati, Plitvice Lakes, Krka vattenfall, Northern Velebit. Det är möjligt att nå alla nationalparker på bara 1-2 timmar med bil eller båt

Kategorisering Kategorisering - Läger Autokamp PUNTA

Från havet 60 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 25 €

Läger Mobilne kučice Milan ( Privlaka)

Att hyra ett fritidshus, nytt i ett litet privat läger i Privlaka, adressen Put mula bb Privlaka 23 233, Kroatien Camp Tabor, strax utanför kusten, 15 km från Zadar, juni 2019, storlek 34 m2 - 8,5 mx 4,0 m plus täckt terrass 8,2 mx 3,8 mz höjt sommarkök, badtunna, diskmaskin, grill, trädgårdsmöbler för 6 personer. Interiören är fullt utrustad som hem, sängkläder, handdukar, kökshanddukar, toalettpapper ingår i priset en gång i veckan. Men du kan titta på Bokning i termer av att priset är 7% billigare än vid Bokning. Dessutom betalas kontant till mottagningsavgiften 200 euro som återbetalas fullt ut vid utcheckningen om allt är detsamma som du fick huset vid upprättandet, turistskatt per person ca. 1 eur, utcheckning 10-eur och städning 40.-eur. För en bekräftad bokning är det nödvändigt att överföra 250.-eur till SI56 0230 5401 8915 216, för resten kontant innan du ställer in

Kategorisering Kategorisering - Läger Mobilne kučice Milan

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 75 €

Läger Katinka ( Starigrad-Paklenica)

Husbilar är nya och förra året hyrs de ut för första gången. Inom 32 m2 finns det två sovrum (ett med dubbelsäng, det andra med två enkelsängar), två badrum med dusch, kök och vardagsrum. Huset rymmer 4 personer + 2 personer på extrasängen i vardagsrummet. Köket är utrustat med kokplatta, handfat, dusch, kylskåp, matlagnings- och serveringsfat, bestick och drycker. I vardagsrummet finns LCD-TV och luftkonditionering. Det finns myggnät i alla fönster. Sängkläder och handdukar för varje säng ingår i priset. Terrassen är 24 m2 och är täckt med bord och stolar för 6 personer och 2 solstolar. Avståndet från havet är 150 m. Avståndet från ingången till nationalparken Paklenica är 800 m. Parkeringsplatsen tillhandahålls också gratis. Turistskatt debiteras i lägres mottagning. Parkeringsplatsen tillhandahålls gratis. Deposition vid ankomst: 100,00 € Slutstädning: 35,00 € (ingår inte i priset) Bostadsskatt ingår inte i priset och debiteras i lägres receptionen. Moms ingår i priserna. Husdjur är inte tillåtna att röka är inte tillåtet i mobila hem, endast på terrasser

Kategorisering Kategorisering - Läger Katinka

Från havet 150 m
Kapacitet 50 personer

Pris från 45 €

Läger Kroatien
Varför boka Läger i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Välj ditt idealiska läger från vårt erbjudande om boende i Kroatien och boka ditt läger direkt med ägarna av boende och njut av din semester i Kroatien.
Lägren är mest frekventa i privatboende i Kroatien strax bakom lägenheterna. Genom att erbjuda ett mycket attraktivt läge nära havet gör denna form av boende mycket intressant, särskilt om det är ett litet privatläger. Hitta ett läger där du föredrar att spendera din semester i naturen och utomhus och ordna alla bokningsvillkor direkt med ägaren.
Fördelarna med detta sätt att boka boende är många, och en av de mest framträdande är det mycket lägre priset på en campingplats eftersom du inte betalar några provisioner. Alla detaljer och ytterligare erbjudanden du förhandlar uteslutande med ägaren av lägret.
Sök läger från listan nedan eller genom snabb sökmotor på hemsidan.