Läger Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Läger Korita

Plitvice sjoar

Från havet 10 km
Kapacitet 99 personer

på förfrågan

Läger PUNTA

Vrsi

Från havet 60 m
Kapacitet 3 personer

från 25 €

Läger Anića Kuk

Starigrad-Paklenica

Från havet 300 m
Kapacitet 60 personer

på förfrågan

Läger S&M Camping

Sveti Filip i Jakov

Från havet 80 m
Kapacitet 25 personer

från 16 €

Läger Adriana

Starigrad-Paklenica

Från havet 200 m
Kapacitet 30 personer

från 17 €

Läger Korita ( Plitvice sjoar)

Korita Camp är en liten campingplats idyllisk och unik atmosfär, som tar emot endast cirka sjuttio gäster. Det ligger i Grabovac, bara 8 km från de vackraste kroatiska nationalparken Plitvice Lakes. Inom lägrena finns en liten familjerestaurang med en terrass som tar emot 150 personer. Vår campingplats ligger i motsats till överfulla läger som räknas av tusentals än. Denna typ av camping till dem som strävar efter ett individuellt tillvägagångssätt som vi övar med våra gäster.

Kategorisering Kategorisering - Läger Korita

Från havet 10 km
Kapacitet 99 personer

Pris på förfrågan

Läger PUNTA ( Vrsi)

VRSI MULO är en liten fiskeby, en av de sista i kroatiska Adriatiska havet, där en man inte drastiskt ingripit, en naturlig strand längs tallskogen ger dig oförglömliga promenader längs en av de vackraste solnedgångarna på Adriatiska havet. Vrsi har 32 km kust, där alla kan hitta något; sandstränder, naturliga steniga stränder, dolda vikar och kära ... och otaliga naturliga skönheter !!! Hela viken är riklig med välkänt läkningsmud, vars kemiska och fysiska egenskaper har bekräftats av världens medicinska experter. Om du är en älskare av historia och arkeologi, är 5 km från oss en av de äldsta kroatiska städerna och huvudstaden i Nin, som gömmer några historiska sevärdheter vid varje steg. Men om du vill ha lite rekreation och underhållning ligger bara 7 km från oss en turistort Zaton som erbjuder dig många sportaktiviteter .20 km från oss är Zadars stad. Zadar-regionen är ett område som kan skryta med 3000 års rik historia. Nin, Pag och Biograd var en gång kungliga städer, och centrum av regionen är Zadars stad, som enligt dess historiska och kulturella arv hör till de mest intressanta kroatiska städerna. Zadar-regionen är omgiven av 5 nationalparker: Paklenica, Kornati, Plitvice Lakes, Krka vattenfall, Northern Velebit. Det är möjligt att nå alla nationalparker på bara 1-2 timmar med bil eller båt

Kategorisering Kategorisering - Läger PUNTA

Från havet 60 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 25 €

Läger Anića Kuk ( Starigrad-Paklenica)

Camp Anića kuk är en plats för lugn vila i skuggan av tallar vid ingången till nationalparken Paklenica. Den sträcker sig till 3200m2, anpassad för tält och campare, kapacitet för 60 personer. Campinggästerna har uppvärmda sanitetsanläggningar, ett gemensamt kök med mer än ett kylskåp, en stor gasspis, en matplats och ett stort utrymme för fritid när det gäller dåliga väderförhållanden. Vi erbjuder även boende i studiolägenheten i ett familj hus vid campingen. Lägenhetens kapacitet är 2 + 1. Lägenheten har en liten terrass, en stor gård och en grill kan användas. Eftersom campingen ligger 200 meter från ingången till nationalparken Paklenica är den idealisk för äventyrare och naturälskare och barnfamiljer. Camp Anića kuk existerar framgångsrikt i 20 år och varje år återkommer våra nöjda gäster. Unna dig en oförglömlig semester där berget älskar havet!

Kategorisering Kategorisering - Läger Anića Kuk

Från havet 300 m
Kapacitet 60 personer

Pris på förfrågan

Läger S&M Camping ( Sveti Filip i Jakov)

Familjecamp i St. Filip Jakov med 5 boendeenheter. Lägret är lämpligt för en avslappnad och lugn semester i naturen. Det lilla antalet boendeenheter ger möjlighet till njutning och trygghet när det gäller socialt avstånd med tanke på den nya situationen relaterad till (Covid-19). Det finns flera stränder i omedelbar närhet av byggnaden. Så du kan välja en lugn strand eller en strand med fler människor. Fred, tysta och trevliga värdar, ger dig en lugn, avslappnad och säker semester, medan du njuter av sol, hav och natur PRISEN Pris per tonhöjd / dag: 15.06.-15.07. 2020. (18-Euro), 15.07.-20.08. 2020. (22.- Euro) (betalas kontant eller via banköverföring) Prissättningen inkluderar campingplats med 2 personer, toalett / dusch, vatten, el, avfall / bortskaffande, turistskatt - extra person: 15.06.-15.07. 2020. (4 Euro), 15.07.-20.08. 2020. (5.- €) - Barn 7-12: 15.06.-15.07. 2020. (4 Euro), 15.07.-20.08. 2020. (5.- €) - Barn upp till 7 år: gratis Alla priser per dag

Kategorisering Kategorisering - Läger S&M Camping

Från havet 80 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 16 €

Läger Adriana ( Starigrad-Paklenica)

Camping "Adriana" ligger i Starigrad-Paklenica. Lägret består av 10 campingplatser och rymmer 30 personer. Det ligger i ett lugnt läge och nära alla nödvändiga faciliteter (restaurang, kafébar, stormarknad, bensinstation, apotek, bankomat, souvenirbutik ligger inom 100 m från campingen). Närmaste strand ligger 200 m från lägret. Paklenica nationalpark ligger 1,2 km bort (vandring, sportklättring, vandring, vandring, cykling). Gästerna kan njuta av en avslappnad atmosfär omgiven av olivträd och med vacker utsikt över bergen. Tillgänglig användning av grill, tvättmaskin (extra avgift på 3,00 euro per användning) och kylskåp. I priset ingår turistskatt och lokala skatter. Husdjur är välkomna (gratis).

Kategorisering Kategorisering - Läger Adriana

Från havet 200 m
Kapacitet 30 personer

Pris från 17 €

Läger Kroatien
Varför boka Läger i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Välj ditt idealiska läger från vårt erbjudande om boende i Kroatien och boka ditt läger direkt med ägarna av boende och njut av din semester i Kroatien.
Lägren är mest frekventa i privatboende i Kroatien strax bakom lägenheterna. Genom att erbjuda ett mycket attraktivt läge nära havet gör denna form av boende mycket intressant, särskilt om det är ett litet privatläger. Hitta ett läger där du föredrar att spendera din semester i naturen och utomhus och ordna alla bokningsvillkor direkt med ägaren.
Fördelarna med detta sätt att boka boende är många, och en av de mest framträdande är det mycket lägre priset på en campingplats eftersom du inte betalar några provisioner. Alla detaljer och ytterligare erbjudanden du förhandlar uteslutande med ägaren av lägret.
Sök läger från listan nedan eller genom snabb sökmotor på hemsidan.