Lägenheter och privat boende Bilice - Šibenik

Bilice är en liten by och centrum i kommunen bara 5 km norr om staden Šibenik. Det ligger vid Prokljan-sjön (floden Krka-floden) nära den välkända nationalparken Krka. Bilice har mer än 2000 invånare och tillhör mindre kommuner i Kroatien. Turismen har utvecklats på senare tid, särskilt eftersom hela Bilice-området har varit bevarat från tung industri och överbyggnad. Det planeras också att bygga en småbåtshamn för båtar. Det är...

Sortera efter:

Lägenhet Baza

Bilice - Šibenik

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenhet Baza ( Bilice - Šibenik)

Denna luftkonditionerade lägenhet (35 kvm + 18 kvm terrass) kommer med ett sovrum för två personer med enkelsängar som kan förenas för att bilda en bekväm dubbelsäng, ett välutrustat kök med matbord, diskmaskin, ugn och kylskåp, vardagsrum med TV (satellit, smart TV), badrum med tvättmaskin och terrass med utsikt över trädgården och grill. Lägenheten är privat och har allt du behöver för att göra vistelsen bekväm, WIFI, AIR CONDITIONING FÖR SOMMAR OCH VINTER, Tvättmaskin, diskmaskin, TV, SMART TV. Du kommer också att vara försedd med rena handdukar, sängen förberedd med rent sängkläder, toalettpapper, duschgel, schampo, hårtork, fullt utrustat kök, strykbräda och strykjärn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Baza

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Bilice - Šibenik

Bilice - Šibenik  - Vapen Bilice är en liten by och centrum i kommunen bara 5 km norr om staden Šibenik. Det ligger vid Prokljan-sjön (floden Krka-floden) nära den välkända nationalparken Krka. Bilice har mer än 2000 invånare och tillhör mindre kommuner i Kroatien. Turismen har utvecklats på senare tid, särskilt eftersom hela Bilice-området har varit bevarat från tung industri och överbyggnad. Det planeras också att bygga en småbåtshamn för båtar. Det är ett lugnt och lugnt område som är idealiskt för alla naturälskare. Nära ligger staden Šibenik, där du hittar många kulturella attraktioner och spännande nattliv. Skradin och ingången till nationalparken Krka ligger bara några kilometer bort så att du kan utforska alla naturliga skönheter i denna rena karstflod. Boende i Bilice erbjuds exklusivt i privata familjehus i lägenheter, rum och fritidshus. Besök Bilice och njut av en lugn familjesemester i klart hav och frisk luft. Välkommen till Bilice!

Bilice - Šibenik Väderprognos