Lägenheter och privat boende Jadrija

Jadrija är en populär sommardestination och stadsdel från staden Šibenik. Det ligger på en halvö Srima cirka 14 km från den historiska staden Šibenik. Det är känt som en populär helgresort från invånare i Šibenik och är en av favoritens sommardestinationer och stadsstranden. Med Šibenik är den ansluten till Adriatiska motorvägen, liksom en regelbunden båttrafik under sommarmånaderna. Det grundades 1921 på ön St. Andrew. Kampanjen...

Utvalda lägenheter och privata boende i Jadrija

Sortera efter:

Lägenhet Jadrija I

Jadrija

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

från 65 €

Lägenheter Daniela Trklja

Jadrija

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Jadrija I/52

Jadrija

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Niko

Jadrija

Från havet 50 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Jadrija I ( Jadrija)

Lägenhet uthyres i Jadrija, en plats som ligger nära Vodice och Sibenik, en idealisk destination för familjer med barn. Jadrija ligger nära två nationalparker (Krka och Kornati) och är en utmärkt bas för utflykter. Lägenheten ligger på första våningen, i första raden till havet, bara 30 meter från stranden. Lägenheten har ett kök, vardagsrum, 5 bäddar (4 + 1) och ett badrum med dusch. Den har en separat ingång och en stor terrass med utsikt över öarna Sibenik. Lägenheten är fullt utrustad. I mitten finns sportbanor, gungor för barn, en restaurang och pizzeria. Lägenheten hyrs från juni till september, och för att bekräfta bokningen krävs att betala 20% i förskott. Återstående belopp betalas vid ankomst. Förskottsbetalning återbetalas ej vid avbokning. För vistas mindre än 3 nätter, ökar priset med 20%. Checka in 14 h, kolla in 10 h.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jadrija I

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Daniela Trklja ( Jadrija)

Trklja Lägenheter ligger i det kända turistmålet under namnet Jadrija. Anläggningen är belägen på Jadrija 1/34. Ligger halvvägs mellan Vodice och Sibenik. Byggnaden har två lägenheter. Huset ligger vid havet och består av kök, toalett och ett sovrum. Lägenhet A2 är på bottenvåningen lämplig för små barn.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Daniela Trklja

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Jadrija I/52 ( Jadrija)

Lägenheterna ligger intill havet, i orten Jadrija (mellan Vodice och Sibenik). Huset har två lägenheter på 54 m2, vardera för 4 personer, en lägenhet på 70 m2 för 5 personer och studiolägenhet för 2 personer. Varje lägenhet har en terrass med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jadrija I/52

Från havet 50 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Niko ( Jadrija)

Lägenhet för 4 eller 5 personer med ett sovrum, ett kök och ett rymligt vardagsrum med terrass. Runt huset är en vacker trädgård och parkeringsplats. Inte långt borta längs stranden kommer du att böta trevliga barer och restaurang. Jadrija är en privat och lugn plats att koppla av, men erbjuder också möjligheten till många sportaktiviteter, båtturer till Sibenik med mera. (Http://www.jadrija.net)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Niko

Från havet 50 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Jadrija

Jadrija  - Vapen Jadrija är en populär sommardestination och stadsdel från staden Šibenik. Det ligger på en halvö Srima cirka 14 km från den historiska staden Šibenik. Det är känt som en populär helgresort från invånare i Šibenik och är en av favoritens sommardestinationer och stadsstranden. Med Šibenik är den ansluten till Adriatiska motorvägen, liksom en regelbunden båttrafik under sommarmånaderna. Det grundades 1921 på ön St. Andrew. Kampanjen för att bygga en allmän strand lanserade den berömda Šibenik-invånaren och naturens vän Šime Grubišić - Rovio. Jadrija är perfekt för familjer med barn och för vattensporterentusiaster på grund av sin välskötta strand och ett mycket rikt och mångsidigt erbjudande, som inkluderar vattenskidor, segelbåtar, vindsurfing, dykning, bad och fiske. Idag har Jadrija cirka 500 privata familjesemesterhem och i dem kan du hitta prisvärda lägenheter och rum. Resa med båt till Jadrija avslöjar Šibenik-kanalens naturliga skönhet. Under resan kan du njuta av utsikten över Šibenik skärgård och den imponerande fästningen i St. Nicholas. Du kan också besöka de närliggande öarna Zlarin och Prvić. Det populära turistmålet Vodice ligger bara 10 km bort. Kontakta ägarna till lägenheterna och säkerställa högkvalitativt boende på denna intressanta och attraktiva lilla plats där du verkligen kan koppla av från stadens buller. Privat boende i Jadrija. Välkommen till Jadrija!

Jadrija Väderprognos