Robinson turism Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Robinson turism Sunset Romance

Pašman - Neviđane

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 55 €

Robinson turism Diana

Drvenik Mali

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Robinson turism Levantara house

Ugljan - Kali

Från havet 1.5 km
Kapacitet 2 personer

från 80 €

Robinson turism Robinzon

Pašman - Pašman

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

från 90 €

Robinson turism Viskovic

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 60 €

Robinson turism Antonija

Pašman - Tkon

Från havet 400 m
Kapacitet 5 personer

från 80 €

Robinson turism House Pašman Banj

Pašman - Ždrelac

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Robinson turism Welnes robinzon Vranina

Brač - Bol

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

från 65 €

Robinson turism Robinzon Katja

Pašman - Tkon

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 100 €

Robinson turism Pedišić

Pašman - Ždrelac

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 100 €

1 recensioner - 5/5

Robinson turism Vila Valentina

Pašman - Ždrelac

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Robinson turism Green valley retreat

Split

Från havet 20 km
Kapacitet 19 personer

från 266 €

Robinson turism Lujo

Pašman - Neviđane

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

från 70 €

Robinson turism The White House Robinson

Hvar - Jelsa

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 65 €

Robinson turism Freedom

Žminj

Från havet 25 km
Kapacitet 50 personer

från 38 €

Robinson turism Šime

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

1 recensioner - 5/5

Robinson turism Ćosina kuća

Pašman - Dobropoljana

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 220 €

Robinson turism Belvedere

Primošten

Från havet 2 km
Kapacitet 2 personer

från 50 €

Robinson turism Orlovo gnijezdo

Makarska

Från havet 600 m
Kapacitet 10 personer

från 20 €

Robinson turism Sandra

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 65 €

Robinson turism Lanđin

Pašman - Kraj

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 70 €

Robinson turism Murtelica

Pašman - Kraj

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Robinson turism Sunset Romance ( Pašman - Neviđane)

Sunset Romance Robinson hus för 7 personer ligger i Stivan Bay på sydvästra sidan av Pasman Island och omgiven av olivträd och andra träd, så det är vackert dolt. Stivan är en mindre vik med flera hus och utsikt över mindre öar som Sit, Lavdara, Iz, och vidare kan du se Dugi otok. Ankomst till Stivanja-bukten är möjlig via Macadam-vägen, lämplig även för bilar, men det är nödvändigt att köra försiktigt för stötar längs vägen. Tkon ligger cirka 9 km bort, med restauranger, butiker, en liten marknad, ett bageri och en konditori. Det tar färjan från Biograd na Moru (färjelinjen Biograd-Tkon tar cirka 15-20 minuter, färjan går flera gånger om dagen). Det är också möjligt att anlända med färja från Zadar till Preko på ön Ugljan, via bron i Zdrelac till ön Pašman (färjeturen tar cirka 30 minuter, biljettpriset är dyrare än linjen Biograd-Tkon, det är bekvämt att ha en linje runt midnatt). Parkering för flera fordon finns bredvid huset. Båtplatsen för båten ligger i hamnen och är gratis (djup ca 1 m, längd upp till 8 m). Om du har licens kan du hyra en båt (pris beroende på motoreffekt), bränsle ingår inte i priset. Du kan använda trädgårdsgrillen. Vatten i huset är regnvatten som samlas på vintern i tanken under huset, så det är nödvändigt att konsumera vatten rationellt. Vattnet är lämpligt att dricka, men om du är osäker, rekommenderar vi att du tar med vatten på flaska eller kokar det. Det finns en utomhusdusch och en dusch. Ägarna visar hur du använder duschen. El erhålls från solpaneler och omvandlas till 220 V med europeiska standarduttag. Elektriska apparater kan användas dagligen utan begränsningar, på natten måste man ta hand om det. Cove sv. Pölen täcks av en mobil signal. Det avskilda Sunset Romance-huset är utrustat med en spis så att du kan stanna på våren eller hösten och på vintern. Husdjur är välkomna. Gäster kan ha WiFi hemma vid köp av en kupong för minst en vecka med fast internet. Enheten för vilken denna kupong köps fungerar som en hot spot. Stranden i viken är mestadels stenig, men den har en fin gradvis ingång till havet, där grus, havet är kristallklart. Sunset Romance fritidshus kommer att glädja dig med en vacker utsikt över solnedgången. Om vi stänger gränserna på grund av COVID-19 returnerar vi hela förskottsbeloppet - förskott, eller, enligt överenskommelse med dig, vidarebefordrar vi betalningen för säsongen 2022 !! Ägare vaccinerade mot COVID-19 !!!!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Sunset Romance

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 55 €

Robinson turism Diana ( Drvenik Mali)

I hjärtat av orörd natur, omgiven av olivträd, johannesbrödträd och doftande Medelhavsväxter, kommer vårt hus säkert att ge dig en komplett semester bort från stadens folkmassor med en vacker utsikt över det öppna havet och öarna. Närmaste strand ligger 200 m från huset. Men på själva ön finns det många stränder av alla slag: sand, sten, platt ... valet är ditt. Huset består av ett vardagsrum med kök, två sovrum, badrum och en stor terrass med havsutsikt. Anläggningen rymmer 4 + 1 personer. Det är omgivet av en gård där du kan parkera ditt fordon. Vi ser fram emot din ankomst!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Diana

Från havet 200 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Levantara house ( Ugljan - Kali)

Levantara house är ett litet romantiskt semesterhus av Robinson -typ beläget i en tallskog på en kulle ovanför byn Kali på ön Ugljan, och har en rad underbara vyer. Terrassen ligger vid havet, varifrån du kan se soluppgången och även staden Zadar. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, kök med spis och kylskåp, matsal och badrum. Ett hus har också en öppen spis, så det är möjligt att stanna hela året. Levantara -huset har solpaneler 220 V och samlar upp regnvatten. Det finns en parkeringsplats, men också inga grannar i en 600 m räckvidd. Husdjur är välkomna! Det är en idealisk plats för alla natur-, vandrings- och cykelälskare. Eller för dem som behöver en lugn plats att ladda. Ägare är tillgängliga 24/7 för eventuella frågor eller problemlösning.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Levantara house

Från havet 1.5 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 80 €

Robinson turism Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i ett avlägset område på södra delen av ön, med utsikt över öarna Kornati. Denna del är inte bebodd av fastboende, men har bara ett fåtal hus avsedda för dem som föredrar denna typ av semester. Utrustad med alla moderna semesteräventyrare. Den har solenergi och gas, vattnet i tanken, och rinner genom huset är en liten pump. Duschen är ute. Inuti köket, badrum med handfat, två rum med en extrasäng. Framför finns en stor täckt terrass med öppen spis perfekt för umgänge och trevlig vistelse. Fördelen med denna semester är lugn, tyst, vackra omgivningar av orörd natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 90 €

Robinson turism Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Lägenheter Viskovic ligger i den lugna och lugna vik Pobij, 8 km från den lilla byn Gdinj. Robinzon-typen av turism är idealisk för människor som inte kommer att gå ifrån upptagen vardagens liv och tillbringa semester i harmoni med naturen. Tillgång till huset är möjligt med vägen. Parkeringsplats ligger nära huset. Robinzon typ av turism beskrivning: solceller elkraft (ljus och mobil pfones), vattenförsörjning från tanken, GSM-signal är nåbar, det finns gasverktyg, tillgänglig väg till huset är sista 3 km macadam. Viken är särskilt lugn och tyst i juni och september. September är känd för konstant lugn, mestadels soliga dagar och fortfarande varmt hav. För stora grupper av gäster som hyr våra två lägenheter tillsammans erbjuder vi extra rabatt, speciellt för bokning 15 dagar.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Viskovic

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 60 €

Robinson turism Antonija ( Pašman - Tkon)

Antonija House ligger på södra sidan av ön Pašman med en vacker utsikt över de omgivande öarna. Huset är avskilt för att garantera integritet och fred för din semester. Huset är rymligt och utrustat för en idealisk semester bort från stadens buller och vacker natur kommer att förtrolla varje besökare. Köket är fyllt med bestick och bestick, kylskåp med frysfack och TV. Det finns en utomhusdusch, en grill framför och bakom huset, sandlåda och gungor för barn. Husdjur är inte tillåtna. El från 220v till solenergi kan inte använda extra hushållsapparater förutom laddare för mobil, bärbara datorer.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Antonija

Från havet 400 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

Robinson turism House Pašman Banj ( Pašman - Ždrelac)

Njut av din vistelse i vårt hus på landet söder om Pašman i byn Banj. Det ligger på en utmärkt plats, precis vid havet. Robinson turism i orörd natur mot Kornati skärgården och det öppna havet. Om du letar efter en strand bara för dig själv i äkta natur och tystnad, kan du nå oss med gångavstånd med vår hjälp eller bil (rekommenderas). Huset har fullt utrustat kök / vardagsrum, ett sovrum och en toalett. El är på solsystemet, regnvatten från vattentanken som genomförs genom huset, det finns en TV, kök utrustat för användning (spis på gas och kylskåp som arbetar på gas), utomhusdusch, terrass och grill. Det finns en dubbelsäng i sovrummet och bäddsoffa för två i vardagsrummet. Vi har gäster som ständigt kommer till vårt hus i tio år, så några datum är blockerade. max. 4 personer. Bilen ligger 150 meter från stugan. Det finns inga grannar inom 500 meter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism House Pašman Banj

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Du kommer att ha ditt eget paradis eftersom lägenheten ligger lugnt på södra sidan av ön Korcula i bukten Rasohatica. Den två sovrummet ligger på övervåningen i huset, det finns två fler lägenheter på bottenvåningen. Semesterlägenheten är designad i Robinson-stil: enkel utrustning, el och varmvattenförsörjning med solenergi (220 V), spis och kylskåp med propangas ger dig känsla att du är i den dolda pärlan. Bara njut av den privata stranden 10 m från huset eller i privat pool med havsvatten :)

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Welnes robinzon Vranina ( Brač - Bol)

Om du har drömt om att vila i lugn och ro i en stuga nära havet är du på rätt plats. Våra hem har ett barnrum, ett barnrum, ett vardagsrum med kök och matplats. Stor täckt terrass. Egen öppen spis. Veranda med jacuzzi pool med utsikt över havet och stranden "Zlatni rat". Lör-TV fre WI-fi. Varje stuga har sin egen strand bort från stugan cirka 70 meter. Du kan få all ytterligare information via e -post juki.bol @ gmail.com eller på en mobiltelefon. Wot-ap 00385912025264

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Welnes robinzon Vranina

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 65 €

Robinson turism Robinzon Katja ( Pašman - Tkon)

Huset ligger på södra sidan av ön Pasman, beläget i en lugn vik med utsikt över Kornatiöarna. Det är perfekt för en familjesemester. Består av två sovrum, kök, vardagsrum, badrum och stor trädgård. Förutom stugan har vi ytterligare badrum och dusch. Stugan har två eldstäder, i huset och utanför. Framför huset finns en tak och ett sekel gammalt olivträd, så att skuggan kvarstår hela dagen. Elektricitet sker via solpaneler, 220V och 12V. Kylskåp med frys är på 220V. Kaminen med ugnen eldas. Vattnet kommer från brunnen. Vi har också en satellit-TV. Vi har en brygga för gäster som har sin egen båt. Bilåtkomst aktiverad. Parkering är 100 meter bort. Vägen är grusig. Minsta vistelse är 7 dagar och ankomst är på lördagar. Host talar tyska, slovenska och engelska. Du kan kontakta oss via Viber, WhatsApp, Gmail. Med vänliga hälsningar, din värd Ugrinic Milka

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon Katja

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 100 €

Robinson turism Pedišić ( Pašman - Ždrelac)

Semesterhuset Pedisic-familjen ligger i ett vackert läge på södra sidan av ön Pasman, med utsikt över skärgården i Kornati. Stugan har en stor terrass, 2 sovrum, ett vardagsrum och ett välutrustat kök. Det rymmer 4-5 personer. Det ligger 10 meter från havet, omgiven av grönska. Sällsynta är platser där du hittar denna lugn och ro, och så de perfekta förhållandena för en semester som denna. Det här är ett Robinson-hus. Robinson turistälskare och alla de som vill fly från vardagen och folkmassorna kommer att njuta av detta hus och vi är säkra på att de kommer ihåg sin semester här. Stormen är 12 V, vatten är 12.000 l. Ägare är tillgängliga om något saknas.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Pedišić

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 100 €

1 recensioner - 5/5
Robinson turism Vila Valentina ( Pašman - Ždrelac)

Robinson House Villa Valentina ligger i Zadar i regionen Zadar län och erbjuder boende med gratis privat parkering. Tack på förhand för dina förfrågningar. Om du bestämmer dig för att tillbringa din välförtjänta semester på vår ö, har du möjlighet att helt koppla av från det dagliga liv och stress. Du har ett brett utbud av njutning av smaker av vin, olivolja som är gjord på det gamla hemmet och konsumerar våra produkter från trädgården. Kom och njut av din semester. Vi erbjuder ett hus med två lägenheter i en vacker orörd natur. Huset har utsikt över nationalparken Kornati. Lägenheten har en stor trädgård som garanterar integritet. Huset har ingen el all kraft är via solpaneler. Stugan erbjuder utsikt över trädgården, utsikt över trädgården, en sittgrupp, en platt-TV med satellitkanaler, ett fullt utrustat kök med kylskåp och ugn samt eget badrum med dusch. Alla enheter har balkong med havsutsikt. Robinson House Villa Valentina erbjuder en solterrass. Denna fastighet har en trädgård med grillmöjligheter, och gästerna kan vandra och dyka i närheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Vila Valentina

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Green valley retreat ( Split)

Retard i den gröna dalen ligger på en kulle i den lilla byn Neorić, bara 30 km från Split, Kroatiens näst största stad, vid Adriatiska kusten. Det är ett boende i robinsonstil på 800 m2 med två tält som rymmer 19 personer med 9 bäddar (8 singlar och 1 dubbel tillsammans med 9 sovväskor). Förutom tält finns det ett välutrustat kök tillsammans med matsal och relaxavdelning och idrottsanläggningar till fullo för våra gäster. Köket är utrustat med kylskåp, gasgrill och spis och alla nödvändiga rätter och matplats. I närheten av köket finns en öppen spis för grillning eller matlagning. När det gäller idrottsanläggningar som våra gäster har till förfogande är bordtennis, bowling, bågskytte, dart, badminton, lekplats och andra sociala spel. Platsen ligger bara 3 km från byns centrum - med livsmedelsbutik och kafé och 20 km från havet. Vi tror verkligen att värdar är en viktig del av upplevelsen, därför kommer vi göra vårt bästa för att du ska må bra på vår webbplats. Därför ser vi fram emot att välkomna dig på plats.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Green valley retreat

Från havet 20 km
Kapacitet 19 personer

Pris från 266 €

Robinson turism Lujo ( Pašman - Neviđane)

Robinson-semesterhuset "Lujo" ligger på ön Pašman, i bukten som heter "Stivanja". Sandstranden ligger 30 meter bort. Viken "Stivanja" (eller lokalt kallad "Lokvice") ligger på öns västra sida och vänder sig till nationalparken "Kornati" och öarna Sit, Žut, Dugi otok och Iž. Huset har ett sovrum för två personer. Det har också kök, matsal och badrum. Köket har allt du behöver - rätter, middagsservetter, disktrasor, gasspis, kyl (120 liter), frys (80 liter) och öppen spis med grill. Det finns terrassen vid huset med solstol och trädgårdsmöbler. Du kan också hitta trädgårdsduschen bakom huset. Det finns handdukar och sängkläder förberedd för dig i sovrummet. Vårt hus är gjort för robinson-turism, så vattentanken levereras med 3000 liter vatten från vattensystemet. Även om vattnet är för att dricka, är vårt råd att koka vatten innan fullbordandet på grund av de höga temperaturerna på sommaren. Ett annat råd är att ta med vatten på flaska. Kranvatten installeras i kök, badrum och utomhusdusch. Elen i huset genereras av solenergin (220 V). Vatten och elektricitet bör sparas så mycket som möjligt. Huset är direkt tillgängligt med bil (parkering ligger framför huset) på improviserade och grova (sten / jord) vägar över kullen, vilket kan påverkas av väderförhållandena. Därför rekommenderas inte vägar för lågbilar, men det betyder inte att du måste ha SUV. Dessa vägar kan passeras med normal bil med försiktig körning. Båtplats ligger gratis på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Lujo

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 70 €

Robinson turism The White House Robinson ( Hvar - Jelsa)

Jag hyr en semesterbostad av typen Robinson, perfekt för familjer med barn som vill fly från stress, orörd natur, kristallklart hav, lugn och ro.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism The White House Robinson

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 65 €

Robinson turism Freedom ( Žminj)

Robinson boende "Freedom" är en plats i vacker nästan fristående natur, det ligger i centrala regionen od Istrien nära liten by Čubani, Cere. Det är en plats för äventyrare som gillar att tillbringa sin tid i naturen, andas frisk luft, ha kul runt lägerelden, lyssna på syrsor på natten och titta på stjärnorna, eftersom det inte finns någon ljusförorening. Gästerna sover i tält utrustade med luftmadrasser med nödvändiga lakan och kuddar. Bredvid lägereld finns duschar med soluppvärmt vatten, toalett, ekoträdgård, utekök som du kan använda för att förbereda din grill och gratis parkeringsplats. Och naturligtvis gott om plats att spela. Ytterligare funktioner inkluderar: volleybollplan, liten fotbollsplan, bordtennis, bågskytte, snygg linje, gunga, lekplats för barnen och naturligtvis gott om plats att spela. Om du känner behov av att hitta lugn inuti dig, att vila öronen från stadens buller, sakta ner ditt liv en stund, komma i kontakt med dig själv och din partner kanske, det här är rätt plats för dig.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Freedom

Från havet 25 km
Kapacitet 50 personer

Pris från 38 €

Robinson turism Šime ( Korčula - Korčula)

Nära den gamla staden Korcula, bara 15 km bort ligger den vackra bukten Pupnatska luka där våra lägenheter ligger. Om du letar efter lägenheter långt ifrån stadsljud och du vill ha lugn och ro, då är våra lägenheter det rätta valet för dig. Pupnatska luka bay ligger på en skyddad del av ön och har ingen infrastruktur, men lägenheterna drivs av solenergi som är tillräcklig för belysning, laddning av mobiltelefoner, bärbara datorer etc. Bredvid lägenheten finns en utomhusdusch uppvärmd av solceller energi, och nedanför lägenheten finns en liten privat strand, så havet ligger bara några steg från lägenheten. Den vackraste sandstranden på ön ligger 40 meter från lägenheten. Alla lägenheter har privata terrasser med utsikt över havet och den vackra stranden, två sovrum, utrustat kök med gasspis och kylskåp samt badrum (toalett och dusch). Utomhusgrillen ligger intill lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Šime

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

1 recensioner - 5/5
Robinson turism Ćosina kuća ( Pašman - Dobropoljana)

Om du vill ha en semester utan bilar, turistmassor, fördelarna med civilisation och infrastruktur är detta det rätta valet för dig. Huset ligger på södra sidan av ön Pasman i Cerene Bay med utsikt över Kornati National Park. Det erbjuder solenergi och rinnande vatten från en tank som måste hanteras sparsamt. LÄGENHET 1 - Två sovrum med totalt 6 bäddar, badrum, kök, matsal, vardagsrum, terrass. LÄGENHET 2 - Två sovrum med totalt 4 sängar, badrum, kök, matsal, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, terrass och utomhusgrill. Utanför huset finns en soldusch och grill. Huset kan nås med en väg som i vissa delar är makadam. Transport till fastigheten kan ordnas på begäran. Huset hyrs som en enhet. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Ćosina kuća

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 220 €

Robinson turism Belvedere ( Primošten)

Huset ligger på kullen ovanför Primošten. Det är perfekt för naturälskare som vill njuta i lugn och ro. Terrassen har utsikt över havet, Gamla stan i Primosten och statyn av Lady of Loreto.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Belvedere

Från havet 2 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Orlovo gnijezdo ( Makarska)

En plats där staden förvandlas till en by bara 600 meter ovanför torget i Makarska. Hus i naturen, perfekt för familjer med barn och / eller husdjur med vacker havsutsikt. Njut av lugn och ro och romantiska solnedgångar. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Orlovo gnijezdo

Från havet 600 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 20 €

Robinson turism Sandra ( Hvar - Sućuraj)

House Sandra ligger i en lugn vik i Pelinovik, i byn Bogomolje. Bogomolje är en liten by längs vägen och består av flera byar. Det ligger 15 km väster om Sucuraj. Vägen som går genom Jerkov dvor till byn Bogomolje leder till bukten Pelinovik som ligger på södra sidan av ön. Pelinovikbukten ligger cirka 3 km från byn Bogomolja. I byn finns en butik och ett postkontor. Det finns restauranger i de närliggande vikarna. Alla vikar är anslutna på väg (macadam). Huset i bukten ligger på stranden och passar alla naturälskare och de som vill ha en lugn och avkopplande semester. Huset har en stor terrass med utsikt över havet. Den har två våningar och har cirka 70m2. På första våningen finns ett utrustat kök, vardagsrum och en terrass som har tillgång till stranden. Kylskåpet är på el medan spisen är gas. På övervåningen finns rum och badrum med dusch. Den har totalt 3 dubbelrum. Två rum har tillgång till balkongen. Viken har ingen el och vatten, så vi använder alternativa energikällor. El finns på solpaneler 220 V (ekonomisk användning), vatten är regnvatten från cisternen (kräver ekonomisk användning). Grillen ligger bakom huset. Parkeringsplats på gården. Tillfartsvägen är delvis asfalterad och delvis makadam. Husdjur välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Sandra

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 65 €

Robinson turism Lanđin ( Pašman - Kraj)

Hus Lanđin ligger på sydöstra sidan av ön Pašman i bukten Lanđin. Det är omgivet av en olivlund (ca 1500 kvadratmeter) och framför huset (endast 6 m) ligger havet och piren, som kan användas gratis för båtplats. Huset är i sten och kräver ingen luftkonditionering. Huset är fullt utrustat. Vatten är regnvatten och el går via solpaneler. Det finns en grill-öppen spis och en utomhusdusch. Bilen har en egen parkeringsplats cirka 200 meter från huset. Huset ligger avskilt (ca 100 m från nästa hus). Daglig leverans av nyfångad fisk är möjlig.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Lanđin

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 70 €

Robinson turism Murtelica ( Pašman - Kraj)

robinsonhus som ligger på andra sidan ön Pašman. Tillgången till huset är med bil och den innehåller en privat täckt parkering med en stenväg till själva huset. Inuti huset har du ett fullt utrustat kök med kylskåp och spis också som sängkläder i sovrummen och handdukar som byts var 7: e dag. Elen är tillgänglig via solpaneler, även som varmt vatten som kommer från vattentankar och filtreras. Utanför huset har du en vacker utsikt över havet och naturen från terrassen också som en gunga och en rutschkana för de yngsta. På fastigheten får du en privat strand med en brygga, båtuthyrning är möjlig under förutsättning att du äger en båtlicens. Fastigheten i sig är isolerad från staden och trafiken utom några andra robinsonhus och restauranger. För gäster som stannar 14 dagar eller längre erbjuder vi en middag som tillagas av ägaren efter överenskommelse. Om du hittar några oklarheter i beskrivningen eller har ytterligare frågor som du inte hittar svaren i beskrivningen, vänligen kontakta oss. Ägaren kan inte hållas ansvarig om kunden inte frågar om detaljer som är viktiga för honom och som inte anges i beskrivningen, eller av någon anledning inte är helt klara för kunden. Ser fram emot att välja oss som din semesterplats!

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Murtelica

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Robinson turism Kroatien
Varför boka Robinson turism i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Många nya former av turism har uppstått i världen de senaste åren, som är inriktade på att ge gästerna unika och autentiska upplevelser på de platser och länder de besöker, och en av de nya trenderna är den så kallade Robinson-turismen! Robinson turism är en form av turism avsedd för alla äventyrare och turister som vill uppleva livet ifrån civilisationen, i hjärtat av naturen och i stor utsträckning med de begränsade fördelarna med det moderna samhället.

Robinson boende i Kroatien finns i gamla stenhus i de mest avlägsna vikarna, i oförbädda delar av ön, i trähus i skogar, berg och olika naturparker. Denna typ av boende och semester lämnar ett djupt intryck av den orörda och orörda vildmarken. Om du vill ha absolut lugn och ro och en vistelse i naturen, är Robinson boende och Robinson stil semester ett riktigt äventyr som väntar på dig i Kroatien!

Robinson turism innebär boende som oftast utan vatten eller el och verktyg finns i mycket begränsade kvantiteter. I de flesta fall samlas regnvatten i bra och el tillhandahålls av solpaneler. De knappa resurserna måste spenderas mycket noggrant och rationellt. Det finns vanligtvis inget varmt vatten i huset, liksom många andra fördelar med dagens liv som vi alla är vana vid. Det är därför fler och fler gäster bestämmer sig för denna typ av semester som en typ av utmaning. Att köpa all nödvändig mat är nödvändig innan man kommer till ett sådant boende, eftersom närmaste butiker ofta är ganska avlägsna och svårtillgängliga. Om du vill vara helt utesluten från vardagen under din semester eller bara för att prova ett sommaräventyr omgivet av natur och vilda djur, kommer Robinson boende vara ett utmärkt val. Flykten från civilisationen, stress, arbete, stad, folkmassor, smog med en viss dos av äventyr verkar vara den bästa semestern.

Robinson turism namnges efter hjälten från romanen av Daniel Defoe. År 1719 publicerade han den äventyrliga roman Robinson Crusoe, som blev en slump tillbaka och är fortfarande slagen bland dagens publik. Robinson Crusoe spenderade 28 år på en avlägsen tropisk ö efter ett skeppsbrott och upplevde många äventyr innan hans sista befrielse. Han tjänade som inspiration för denna turism, där tonvikten ligger på en livsstil med begränsade resurser.

Hitta Robinson boende som uppfyller alla dina behov och ordna alla villkor för att boka direkt med ägare av privat boende. Fördelarna med denna typ av bokning är många, och en av de viktigaste är ett mycket billigare pris eftersom du inte betalar några byråavgifter. Du kan hitta upp till 40% billigare boende och tillbringa en prisvärd semester i olika typer av privat boende i Kroatien.
Alla bokningsdetaljer förhandlas med ägaren av boende, så du är säker på att det inte finns några obehagliga överraskningar. Sök efter Robinson boende i Kroatien från listan nedan eller genom en snabbsökning och boka ditt ideal boende innan det är för sent. Ditt idealiska Robinson boende är bara 2 musklick från dig, din familj och dina vänner.