Valt erbjudande av lägenheter och privat boende i Kroatien

Robinson turism Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Robinson turism Sunset Romance

Pašman - Neviđane

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

från 50 €

Robinson turism Robinzon

Pašman - Pašman

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

från 100 €

Robinson turism Viskovic

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 60 €

Robinson turism Antonija

Pašman - Tkon

Från havet 400 m
Kapacitet 5 personer

från 80 €

Robinson turism House Pašman Banj

Pašman - Ždrelac

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Robinson turism Welnes robinzon Vranina

Brač - Bol

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

från 65 €

Robinson turism Robinzon Katja

Pašman - Tkon

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 100 €

Robinson turism Pedišić

Pašman - Ždrelac

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 100 €

1 recensioner - 5/5

Robinson turism Vila Valentina

Pašman - Ždrelac

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Robinson turism Green valley retreat

Split

Från havet 20 km
Kapacitet 19 personer

från 266 €

Robinson turism Casa Pietra

Pašman - Tkon

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 95 €

Robinson turism Lujo

Pašman - Neviđane

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

från 70 €

Robinson turism Sunset Romance ( Pašman - Neviđane)

Sunset Romance Robinson hus för 7 personer ligger i Stivan Bay på den sydvästra sidan av Pasman Island och omgiven av olivträd och andra träd, så det är vackert dold. Stivan är en mindre vik med flera hus och utsikt över mindre öar som Sit, Lavdara, Iz och vidare kan du se Dugi otok. Ankomst till Stivanja-bukten är möjlig via macadam-vägen, lämplig även för bilar, men det är nödvändigt att köra försiktigt för bulor längs vägen. Tkon ligger cirka 9 km bort, med restauranger, butiker, en liten marknad, ett bageri och en konditori. Det tar färjan från Biograd na Moru (färjan Biograd-Tkon tar cirka 15-20 minuter, färjan går flera gånger om dagen). Det är också möjligt att anlända med färja från Zadar till Preko på ön Ugljan, via bron i Zdrelac till ön Pašman (färjeturen tar cirka 30 minuter, biljettpriset är dyrare än Biograd-Tkon-linjen, Det är bekvämt att ha en linje runt midnatt). Parkering för flera fordon finns bredvid huset. Båten ligger i hamnen och är gratis (djup ca 1 m, längd upp till 8 m). Om du har en licens kan du hyra en båt (pris enligt motorkraft), bränsle ingår inte i priset. Gästerna kan använda trädgårdsgrillen. Vatten i huset är regnvatten som samlas på vintern i tanken under huset, så det är nödvändigt att konsumera vatten rationellt. Vattnet är lämpligt att dricka, men om du är osäker rekommenderar vi att du tar med vatten på flaska eller kokar det. Det finns en utomhusdusch och en dusch. Ägarna visar hur man använder duschen. El erhålls från solpaneler och omvandlas till 220 V med europeiska standarduttag. Elektriska apparater kan användas dagligen utan begränsningar, på natten måste man ta hand om det. Cove sv. Pölen täcks av en mobil signal. Det avskilda Sunset Romance-huset är utrustat med en spis, så att du kan stanna på våren eller hösten och på vintern. Husdjur är välkomna. Gästerna kan ha WiFi hemma genom att köpa en kupong för minst en veckas fast internet. Enheten som denna kupong köps för fungerar som en hot spot. Stranden i viken är mestadels stenig, men den har en fin gradvis ingång till havet, där grus, havet är kristallklart. Sommarstuga Sunset Romance kommer att glädja dig med en vacker solnedgångsutsikt. Pošalji povratne informacije Povijest Spremljeno Zajednica

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Sunset Romance

Från havet 50 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i ett avlägset område på den södra delen av ön, med utsikt över öarna Kornati. Denna del är inte bebodd av fastboende, men har bara ett fåtal hus avsedda för dem som föredrar denna typ av semester. Utrustad med alla moderna semesteräventyrare. Den har solenergi och gas, vattnet i tanken och rinner genom huset är en liten pump. Dusch är utanför. Inuti köket, badrum med handfat, två rum med en extra säng. Framför är en stor täckt terrass med öppen spis perfekt för att umgås och trevlig vistelse. Fördelen med denna semester är lugn, lugn, vacker omgivning av orörd natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 100 €

Robinson turism Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Lägenheter Viskovic ligger i den lugna och lugna vik Pobij, 8 km från den lilla byn Gdinj. Robinzon-typen av turism är idealisk för människor som inte kommer att gå ifrån upptagen vardagens liv och tillbringa semester i harmoni med naturen. Tillgång till huset är möjligt med vägen. Parkeringsplats ligger nära huset. Robinzon typ av turism beskrivning: solceller elkraft (ljus och mobil pfones), vattenförsörjning från tanken, GSM-signal är nåbar, det finns gasverktyg, tillgänglig väg till huset är sista 3 km macadam. Viken är särskilt lugn och tyst i juni och september. September är känd för konstant lugn, mestadels soliga dagar och fortfarande varmt hav. För stora grupper av gäster som hyr våra två lägenheter tillsammans erbjuder vi extra rabatt, speciellt för bokning 15 dagar.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Viskovic

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 60 €

Robinson turism Antonija ( Pašman - Tkon)

Antonija House ligger på södra sidan av ön Pašman med en vacker utsikt över de omgivande öarna. Huset är avskilt för att garantera integritet och fred för din semester. Huset är rymligt och utrustat för en idealisk semester bort från stadens buller och vacker natur kommer att förtrolla varje besökare. Köket är fyllt med bestick och bestick, kylskåp med frysfack och TV. Det finns en utomhusdusch, en grill framför och bakom huset, sandlåda och gungor för barn. Husdjur är inte tillåtna. El från 220v till solenergi kan inte använda extra hushållsapparater förutom laddare för mobil, bärbara datorer.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Antonija

Från havet 400 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

Robinson turism House Pašman Banj ( Pašman - Ždrelac)

Njut av din vistelse i vårt hus på landet söder om Pašman i byn Banj. Det ligger på en utmärkt plats, precis vid havet. Robinson turism i orörd natur mot Kornati skärgården och det öppna havet. Om du letar efter en strand bara för dig själv i äkta natur och tystnad, kan du nå oss med gångavstånd med vår hjälp eller bil (rekommenderas). Huset har fullt utrustat kök / vardagsrum, ett sovrum och en toalett. El är på solsystemet, regnvatten från vattentanken som genomförs genom huset, det finns en TV, kök utrustat för användning (spis på gas och kylskåp som arbetar på gas), utomhusdusch, terrass och grill. Det finns en dubbelsäng i sovrummet och bäddsoffa för två i vardagsrummet. Vi har gäster som ständigt kommer till vårt hus i tio år, så några datum är blockerade. max. 4 personer. Bilen ligger 150 meter från stugan. Det finns inga grannar inom 500 meter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism House Pašman Banj

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Du kommer att ha ditt eget paradis eftersom lägenheten ligger lugnt på södra sidan av ön Korcula i bukten Rasohatica. Den två sovrummet ligger på övervåningen i huset, det finns två fler lägenheter på bottenvåningen. Semesterlägenheten är designad i Robinson-stil: enkel utrustning, el och varmvattenförsörjning med solenergi (220 V), spis och kylskåp med propangas ger dig känsla att du är i den dolda pärlan. Bara njut av den privata stranden 10 m från huset eller i privat pool med havsvatten :)

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Welnes robinzon Vranina ( Brač - Bol)

Om du har drömt om vila i lugn och ro i en stuga nära havet är du på rätt ställe. Våra hem har ett barnrum, ett barnrum, ett vardagsrum med kök och matplats. Stor täckt terrass. Egen eldstad. Veranda med jacuzzi pool med utsikt över havet och stranden "Zlatni råttan". Lör TV Fri Wi-Fi. Varje stuga har sin egen strand ifrån stugan ca 70 meter. Du kan få all ytterligare information via e-post juki.bol @ gmail.com eller på en mobiltelefon. Wot-ap 00385912025264

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Welnes robinzon Vranina

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 65 €

Robinson turism Robinzon Katja ( Pašman - Tkon)

Huset ligger på södra sidan av ön Pasman, beläget i en lugn vik med utsikt över Kornatiöarna. Det är perfekt för en familjesemester. Består av två sovrum, kök, vardagsrum, badrum och stor trädgård. Förutom stugan har vi ytterligare badrum och dusch. Stugan har två eldstäder, i huset och utanför. Framför huset finns en tak och ett sekel gammalt olivträd, så att skuggan kvarstår hela dagen. Elektricitet sker via solpaneler, 220V och 12V. Kylskåp med frys är på 220V. Kaminen med ugnen eldas. Vattnet kommer från brunnen. Vi har också en satellit-TV. Vi har en brygga för gäster som har sin egen båt. Bilåtkomst aktiverad. Parkering är 100 meter bort. Vägen är grusig. Minsta vistelse är 7 dagar och ankomst är på lördagar. Host talar tyska, slovenska och engelska. Du kan kontakta oss via Viber, WhatsApp, Gmail. Med vänliga hälsningar, din värd Ugrinic Milka

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon Katja

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 100 €

Robinson turism Pedišić ( Pašman - Ždrelac)

Semesterhuset Pedisic-familjen ligger i ett vackert läge på södra sidan av ön Pasman, med utsikt över skärgården i Kornati. Stugan har en stor terrass, 2 sovrum, ett vardagsrum och ett välutrustat kök. Det rymmer 4-5 personer. Det ligger 10 meter från havet, omgiven av grönska. Sällsynta är platser där du hittar denna lugn och ro, och så de perfekta förhållandena för en semester som denna. Det här är ett Robinson-hus. Robinson turistälskare och alla de som vill fly från vardagen och folkmassorna kommer att njuta av detta hus och vi är säkra på att de kommer ihåg sin semester här. Stormen är 12 V, vatten är 12.000 l. Ägare är tillgängliga om något saknas.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Pedišić

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 100 €

1 recensioner - 5/5
Robinson turism Vila Valentina ( Pašman - Ždrelac)

Robinson House Villa Valentina ligger i Zadar i regionen Zadar län och erbjuder boende med gratis privat parkering. Tack på förhand för dina förfrågningar. Om du bestämmer dig för att tillbringa din välförtjänta semester på vår ö, har du möjlighet att helt koppla av från det dagliga liv och stress. Du har ett brett utbud av njutning av smaker av vin, olivolja som är gjord på det gamla hemmet och konsumerar våra produkter från trädgården. Kom och njut av din semester. Vi erbjuder ett hus med två lägenheter i en vacker orörd natur. Huset har utsikt över nationalparken Kornati. Lägenheten har en stor trädgård som garanterar integritet. Huset har ingen el all kraft är via solpaneler. Stugan erbjuder utsikt över trädgården, utsikt över trädgården, en sittgrupp, en platt-TV med satellitkanaler, ett fullt utrustat kök med kylskåp och ugn samt eget badrum med dusch. Alla enheter har balkong med havsutsikt. Robinson House Villa Valentina erbjuder en solterrass. Denna fastighet har en trädgård med grillmöjligheter, och gästerna kan vandra och dyka i närheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Vila Valentina

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Green valley retreat ( Split)

Retard i den gröna dalen ligger på en kulle i den lilla byn Neorić, bara 30 km från Split, Kroatiens näst största stad, vid Adriatiska kusten. Det är ett boende i robinsonstil på 800 m2 med två tält som rymmer 19 personer med 9 bäddar (8 singlar och 1 dubbel tillsammans med 9 sovväskor). Förutom tält finns det ett välutrustat kök tillsammans med matsal och relaxavdelning och idrottsanläggningar till fullo för våra gäster. Köket är utrustat med kylskåp, gasgrill och spis och alla nödvändiga rätter och matplats. I närheten av köket finns en öppen spis för grillning eller matlagning. När det gäller idrottsanläggningar som våra gäster har till förfogande är bordtennis, bowling, bågskytte, dart, badminton, lekplats och andra sociala spel. Platsen ligger bara 3 km från byns centrum - med livsmedelsbutik och kafé och 20 km från havet. Vi tror verkligen att värdar är en viktig del av upplevelsen, därför kommer vi göra vårt bästa för att du ska må bra på vår webbplats. Därför ser vi fram emot att välkomna dig på plats.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Green valley retreat

Från havet 20 km
Kapacitet 19 personer

Pris från 266 €

Robinson turism Casa Pietra ( Pašman - Tkon)

Fiskarhuset Pietra för 4-5 personer ligger på sydöstra sidan av ön Pasman, norr om Vitane-bukten och söder om ön Orlic. Detta är ett nytt mycket smakfullt inredda avskilt hus i vårt erbjudande. Du kan enkelt nå ön Pasman med färjan Biograd na moru - Tkon (rutten varar cirka 15 minuter) eller Zadar - Preko (rutten varar cirka 30 minuter). Från Preko på ön Ugljan går du över bron i Zdrelac till ön Pašman. Gästerna betalar själva färjan. Parkering för gäster är möjlig i bukten Vitane, där du kommer med bagage med båt till huset (transfer av båten vid ankomst och avgång är gratis). Eller så kan du parkera din bil cirka 200 meter från huset i en sväng mot Vitane Bay och du kan gå till huset (lämpliga promenadskor krävs). De närmaste grannarna är belägna i söder om 60 m och i norr ca 20 m. Det finns en vacker trädgård med medelhavsväxter, och i trädgården har gästerna tillgång till en utomhusgrill och solstuga. Framför huset finns en lång brygga som fungerar som förtöjning för en nöjesbåt eller jolle (djup är maximalt 1,5 m och längd upp till 10 m). Om du äger en skepparlicens kan du hyra en båt (4 hk motor), bränsle betalas av kunderna. Ägaren ger sin jolle med åror gratis eftersom du inte behöver ett tillstånd för det. Solstolar från trädgården kan flyttas till piren, där det också finns plats för ett paraply. Framför huset finns en stenstrand med en gradvis ingång till vattnet lämpligt för mindre barn och icke-simmare. Det klara havet överrasker dig behagligt. Husdjur är välkomna i huset utan extra kostnad. Vattnet i det avskilda huset Goleta är regnvatten, så vi rekommenderar att du dricker vatten på flaska eller kokar vatten. Vattnet värms upp av solenergi. Vid kallare väder bör vattnet värmas på kaminen. Du måste göra matreserver i förväg eller så kan du återvända till Tkon. Stormarknadsbåten kommer inte in i viken. El erhålls från 220V solpaneler. Ankomst och avresa för vistelse är möjlig på lördag eller söndag, och lägsta vistelse är 7 nätter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Casa Pietra

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 95 €

Robinson turism Lujo ( Pašman - Neviđane)

Robinson-semesterhuset "Lujo" ligger på ön Pašman, i bukten som heter "Stivanja". Sandstranden ligger 30 meter bort. Viken "Stivanja" (eller lokalt kallas "Lokvice") ligger på öns västra sida och vänder sig till nationalparken "Kornati" och öarna Sit, Žut, Dugi otok och Iž. Huset har ett sovrum för två personer. Det har också kök, matsal och badrum. Köket har allt du behöver - disk, middagsservice, diskdukar, gasspis, kyl (120 liter), frys (80 liter) och öppen spis med grill. Det finns terrassen vid huset med solstol och trädgårdsmöbler. Du kan också hitta trädgårdsduschen bakom huset. Det finns handdukar och sängkläder förberedda för dig i sovrummet. Vårt hus är tillverkat för robinson turism, så vattentanken levereras med 3000 liter vatten från vattensystemet. Även om vattnet är att dricka, är vårt råd att koka vatten innan slutförandet på grund av de höga temperaturerna på sommaren. Ett annat råd är att ta med vatten på flaska. Kranvatten installeras i kök, badrum och utomhusdusch. Elektriciteten i huset genereras av solenergin (220 V). Vatten och elektricitet bör skonas så mycket som det kan vara. Huset är direkt tillgängligt med bil (parkering finns framför huset) på improviserade och grova (sten / jord) vägar över kullen, vilket kan påverkas av väderförhållandena. Därför rekommenderas inte vägar för lågbilar, men det betyder inte att du måste ha SUV. Dessa vägar kan passeras med vanlig bil med noggrann körning. Båtplatsen ligger gratis på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Lujo

Från havet 30 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 70 €

Robinson turism Kroatien
Varför boka Robinson turism i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Många nya former av turism har uppstått i världen de senaste åren, som är inriktade på att ge gästerna unika och autentiska upplevelser på de platser och länder de besöker, och en av de nya trenderna är den så kallade Robinson-turismen! Robinson turism är en form av turism avsedd för alla äventyrare och turister som vill uppleva livet ifrån civilisationen, i hjärtat av naturen och i stor utsträckning med de begränsade fördelarna med det moderna samhället.

Robinson boende i Kroatien finns i gamla stenhus i de mest avlägsna vikarna, i oförbädda delar av ön, i trähus i skogar, berg och olika naturparker. Denna typ av boende och semester lämnar ett djupt intryck av den orörda och orörda vildmarken. Om du vill ha absolut lugn och ro och en vistelse i naturen, är Robinson boende och Robinson stil semester ett riktigt äventyr som väntar på dig i Kroatien!

Robinson turism innebär boende som oftast utan vatten eller el och verktyg finns i mycket begränsade kvantiteter. I de flesta fall samlas regnvatten i bra och el tillhandahålls av solpaneler. De knappa resurserna måste spenderas mycket noggrant och rationellt. Det finns vanligtvis inget varmt vatten i huset, liksom många andra fördelar med dagens liv som vi alla är vana vid. Det är därför fler och fler gäster bestämmer sig för denna typ av semester som en typ av utmaning. Att köpa all nödvändig mat är nödvändig innan man kommer till ett sådant boende, eftersom närmaste butiker ofta är ganska avlägsna och svårtillgängliga. Om du vill vara helt utesluten från vardagen under din semester eller bara för att prova ett sommaräventyr omgivet av natur och vilda djur, kommer Robinson boende vara ett utmärkt val. Flykten från civilisationen, stress, arbete, stad, folkmassor, smog med en viss dos av äventyr verkar vara den bästa semestern.

Robinson turism namnges efter hjälten från romanen av Daniel Defoe. År 1719 publicerade han den äventyrliga roman Robinson Crusoe, som blev en slump tillbaka och är fortfarande slagen bland dagens publik. Robinson Crusoe spenderade 28 år på en avlägsen tropisk ö efter ett skeppsbrott och upplevde många äventyr innan hans sista befrielse. Han tjänade som inspiration för denna turism, där tonvikten ligger på en livsstil med begränsade resurser.

Hitta Robinson boende som uppfyller alla dina behov och ordna alla villkor för att boka direkt med ägare av privat boende. Fördelarna med denna typ av bokning är många, och en av de viktigaste är ett mycket billigare pris eftersom du inte betalar några byråavgifter. Du kan hitta upp till 40% billigare boende och tillbringa en prisvärd semester i olika typer av privat boende i Kroatien.
Alla bokningsdetaljer förhandlas med ägaren av boende, så du är säker på att det inte finns några obehagliga överraskningar. Sök efter Robinson boende i Kroatien från listan nedan eller genom en snabbsökning och boka ditt ideal boende innan det är för sent. Ditt idealiska Robinson boende är bara 2 musklick från dig, din familj och dina vänner.