Valt erbjudande av lägenheter och privat boende i Kroatien

Robinson turism Kroatien
Välj det perfekta boendet och tillbringa en oförglömlig semester i Kroatien!

Sortera efter:

Robinson turism Robinzon

Pašman - Pašman

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

från 80 €

Robinson turism Viskovic

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 60 €

Robinson turism Antonija

Pašman - Tkon

Från havet 400 m
Kapacitet 5 personer

från 80 €

Robinson turism House Pašman Banj

Pašman - Ždrelac

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Robinson turism Welnes robinzon Vranina

Brač - Bol

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

från 65 €

Robinson turism Robinzon Katja

Pašman - Tkon

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 90 €

Robinson turism Robinzon ( Pašman - Pašman)

Huset ligger i ett avlägset område av den södra delen av ön, med utsikt över öarna Kornati. Denna del är inte bebodd av fast bosatta, men har bara några hus avsedda för dem som föredrar denna typ av semester. Utrustad med alla moderna semester äventyrare. Den har solenergi och gas, vattnet i tanken, och går genom huset är en liten pump. Duschen är ute. Inuti köket, badrum med handfat, två rum med en extrasäng. Framsidan är en stor täckt terrass med öppen spis perfekt för socializing och behaglig vistelse. Fördelen med denna semester är fred, tyst, vackra omgivningar av orörd natur.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon

Från havet 70 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 80 €

Robinson turism Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Lägenheter Viskovic ligger i den lugna och lugna vik Pobij, 8 km från den lilla byn Gdinj. Robinzon-typen av turism är idealisk för människor som inte kommer att gå ifrån upptagen vardagens liv och tillbringa semester i harmoni med naturen. Tillgång till huset är möjligt med vägen. Parkeringsplats ligger nära huset. Robinzon typ av turism beskrivning: solceller elkraft (ljus och mobil pfones), vattenförsörjning från tanken, GSM-signal är nåbar, det finns gasverktyg, tillgänglig väg till huset är sista 3 km macadam. Viken är särskilt lugn och tyst i juni och september. September är känd för konstant lugn, mestadels soliga dagar och fortfarande varmt hav. För stora grupper av gäster som hyr våra två lägenheter tillsammans erbjuder vi extra rabatt, speciellt för bokning 15 dagar.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Viskovic

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 60 €

Robinson turism Antonija ( Pašman - Tkon)

Antonija House ligger på södra sidan av ön Pašman med en vacker utsikt över de omgivande öarna. Huset är avskilt för att garantera integritet och fred för din semester. Huset är rymligt och utrustat för en idealisk semester bort från stadens buller och vacker natur kommer att förtrolla varje besökare. Köket är fyllt med bestick och bestick, kylskåp med frysfack och TV. Det finns en utomhusdusch, en grill framför och bakom huset, sandlåda och gungor för barn. Husdjur är inte tillåtna. El från 220v till solenergi kan inte använda extra hushållsapparater förutom laddare för mobil, bärbara datorer.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Antonija

Från havet 400 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

Robinson turism House Pašman Banj ( Pašman - Ždrelac)

Njut av din vistelse i vårt hus på landet söder om Pašman i byn Banj. Det ligger på en utmärkt plats, precis vid havet. Robinson turism i orörd natur mot Kornati skärgården och det öppna havet. Om du letar efter en strand bara för dig själv i äkta natur och tystnad, kan du nå oss med gångavstånd med vår hjälp eller bil (rekommenderas). Huset har fullt utrustat kök / vardagsrum, ett sovrum och en toalett. El är på solsystemet, regnvatten från vattentanken som genomförs genom huset, det finns en TV, kök utrustat för användning (spis på gas och kylskåp som arbetar på gas), utomhusdusch, terrass och grill. Det finns en dubbelsäng i sovrummet och bäddsoffa för två i vardagsrummet. Vi har gäster som ständigt kommer till vårt hus i tio år, så några datum är blockerade. max. 4 personer. Bilen ligger 150 meter från stugan. Det finns inga grannar inom 500 meter.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism House Pašman Banj

Från havet 40 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Du kommer att ha ditt eget paradis eftersom lägenheten ligger lugnt på södra sidan av ön Korcula i bukten Rasohatica. Den två sovrummet ligger på övervåningen i huset, det finns två fler lägenheter på bottenvåningen. Semesterlägenheten är designad i Robinson-stil: enkel utrustning, el och varmvattenförsörjning med solenergi (220 V), spis och kylskåp med propangas ger dig känsla att du är i den dolda pärlan. Bara njut av den privata stranden 10 m från huset eller i privat pool med havsvatten :)

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Robinson turism Welnes robinzon Vranina ( Brač - Bol)

Om du har drömt om vila i lugn och ro i en stuga nära havet är du på rätt ställe. Våra hem har ett barnrum, ett barnrum, ett vardagsrum med kök och matplats. Stor täckt terrass. Egen eldstad. Veranda med jacuzzi pool med utsikt över havet och stranden "Zlatni råttan". Lör TV Fri Wi-Fi. Varje stuga har sin egen strand ifrån stugan ca 70 meter. Du kan få all ytterligare information via e-post juki.bol @ gmail.com eller på en mobiltelefon. Wot-ap 00385912025264

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Welnes robinzon Vranina

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 65 €

Robinson turism Robinzon Katja ( Pašman - Tkon)

Hus på södra sidan av ön Pasman, belägen i en lugn vik med utsikt över Kornatiöarna. Perfekt hus för familjesammanträden. Anläggningen består av två sovrum, kök, vardagsrum, badrum och stor trädgård. Parkera bilen vid ägaren eller 500 meter från fastigheten på en grusväg. Överföring till fastigheten är gratis, det sker med båt. Det finns en båt förtöjning framför huset. Annan tillgänglig information.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon Katja

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 90 €

Robinson turism Kroatien
Varför boka Robinson turism i Kroatien direkt med ägare av privat boende?

Många nya former av turism har uppstått i världen de senaste åren, som är inriktade på att ge gästerna unika och autentiska upplevelser på de platser och länder de besöker, och en av de nya trenderna är den så kallade Robinson-turismen! Robinson turism är en form av turism avsedd för alla äventyrare och turister som vill uppleva livet ifrån civilisationen, i hjärtat av naturen och i stor utsträckning med de begränsade fördelarna med det moderna samhället.

Robinson boende i Kroatien finns i gamla stenhus i de mest avlägsna vikarna, i oförbädda delar av ön, i trähus i skogar, berg och olika naturparker. Denna typ av boende och semester lämnar ett djupt intryck av den orörda och orörda vildmarken. Om du vill ha absolut lugn och ro och en vistelse i naturen, är Robinson boende och Robinson stil semester ett riktigt äventyr som väntar på dig i Kroatien!

Robinson turism innebär boende som oftast utan vatten eller el och verktyg finns i mycket begränsade kvantiteter. I de flesta fall samlas regnvatten i bra och el tillhandahålls av solpaneler. De knappa resurserna måste spenderas mycket noggrant och rationellt. Det finns vanligtvis inget varmt vatten i huset, liksom många andra fördelar med dagens liv som vi alla är vana vid. Det är därför fler och fler gäster bestämmer sig för denna typ av semester som en typ av utmaning. Att köpa all nödvändig mat är nödvändig innan man kommer till ett sådant boende, eftersom närmaste butiker ofta är ganska avlägsna och svårtillgängliga. Om du vill vara helt utesluten från vardagen under din semester eller bara för att prova ett sommaräventyr omgivet av natur och vilda djur, kommer Robinson boende vara ett utmärkt val. Flykten från civilisationen, stress, arbete, stad, folkmassor, smog med en viss dos av äventyr verkar vara den bästa semestern.

Robinson turism namnges efter hjälten från romanen av Daniel Defoe. År 1719 publicerade han den äventyrliga roman Robinson Crusoe, som blev en slump tillbaka och är fortfarande slagen bland dagens publik. Robinson Crusoe spenderade 28 år på en avlägsen tropisk ö efter ett skeppsbrott och upplevde många äventyr innan hans sista befrielse. Han tjänade som inspiration för denna turism, där tonvikten ligger på en livsstil med begränsade resurser.

Hitta Robinson boende som uppfyller alla dina behov och ordna alla villkor för att boka direkt med ägare av privat boende. Fördelarna med denna typ av bokning är många, och en av de viktigaste är ett mycket billigare pris eftersom du inte betalar några byråavgifter. Du kan hitta upp till 40% billigare boende och tillbringa en prisvärd semester i olika typer av privat boende i Kroatien.
Alla bokningsdetaljer förhandlas med ägaren av boende, så du är säker på att det inte finns några obehagliga överraskningar. Sök efter Robinson boende i Kroatien från listan nedan eller genom en snabbsökning och boka ditt ideal boende innan det är för sent. Ditt idealiska Robinson boende är bara 2 musklick från dig, din familj och dina vänner.