Lägenheter och privat boende Žuljana

Žuljana är en liten turiststad i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på den södra delen av Pelješac-halvön i den pittoreska sandviken. Det är orienterat västerut och har utsikt över ön Korčula och Lastovo, och har också en minnesvärd solnedgång, en verkligt speciell upplevelse. Administrativt hör det till staden Ston, som ligger bara 25 kilometer bort. Det nämndes först i skriftliga poster på 1100-talet, och den fick sitt...

Sortera efter:

Lägenheter Zuljana Cavelis

Žuljana

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Žuljana

Žuljana

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 70 €

Lägenheter Primorac

Žuljana

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

3 recensioner - 5/5

Lägenheter Lovrenko

Žuljana

Från havet 10 m
Kapacitet 27 personer

från 50 €

Lägenheter Zuljana Cavelis ( Žuljana)

Våra lägenheter ligger på en liten kulle vid ingången till Zuljana, nära stranden och bara 2 minuters promenad från Zuljana centrum. Bort från bullret och njut av en av de bästa utsikten över Zuljana Bay, är Apartments Cavelis det perfekta valet att spendera din semester på. Vi erbjuder lägenheter och rum för uthyrning, med kök, badrum och terrasser. Privat parkering finns bredvid vårt hus. Alla gäster kan använda vår grill, kol kan köpas i en butik i närheten. Alla våra gäster har full integritet. Gratis trådlöst nätverk.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zuljana Cavelis

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Žuljana ( Žuljana)

Lägenheter av familjen Cakelic ligger i Zuljana, liten plats vid södra sidan av Peljesac halvön. Zuljana är känt för sina sandstränder. Det finns två stora stränder och många mindre, där du kan njuta av i tystnad och privatliv. Tack vare rika vattenkällor finns rik vegetation, och omgivningen av plats är övervuxen med tallskog där du kan träffa många vilda djur. Gästerna har till förfogande posten med utbyte kontor, butik, internetklubb, caffe bar och två restauranger. Våra lägenheter är fullt utrustade, de har privat parkering, några av dem är airconditined, och vad alla har gemensamt är attraktivt läge, med mycket bra priser. Priserna är ännu lägre under lågsäsong, när du kan njuta av alla fördelar som under högsäsong, men med ostörd tystnad och utan många andra turister. Vi kan erbjuda inhemska mat och dryck till våra gäster. Det finns också möjlighet till organiserad dykning, överföring till längre stränder, promenader eller cykling vid skogsförsök och utflykt till Mljet, Korcula, Medugorje eller Dubrovnik. Vi hoppas att du kommer att besöka oss. Vår långa erfarenhet av turism och individuell tillgång till gäst är garanti för din tillfredsställelse.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Žuljana

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Primorac ( Žuljana)

Vi erbjuder boende i ett hus med tre lägenheter är från 35 Eur inklusive internet och luftkonditionering. För grupper och längre vistelser erbjuds extra rabatt och middag i den gamla dalmatiska krogn. För gäster som anländer med flyg, organisera sin egen transportbil. Med rabatt organisera Oizlete National Park Mljet, Korcula, Ston, Dubrovnik, Mostar och Medjugorje. Till din tjänst är 0-24.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Primorac

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

3 recensioner - 5/5
Lägenheter Lovrenko ( Žuljana)

Apartments Lovrenko ligger i Zuljana på södra halvön Peljesac. Zuljana är en pärla som ligger längst ner i dalen och omger en vacker sandstrand lämplig för små barn. I närheten finns några av de vackraste stränderna på Peljesac och vid Adriatiska havet (stränderna Vucine, Kremena). Peljesac är ett paradis för cyklister, särskilt under lågsäsong. Zuljana tillhör kommunen Ston och ligger 25 kilometer bort. Lägenhetshuset Lovrenko ligger på stranden. Huset har egen parkering och några meter bort finns butik, bankomat och restaurang. I byn finns ett postkontor, växlingskontor, flera restauranger och ett café (alla inom 100 meter). Våra lägenheter är fullt utrustade och alla är luftkonditionerade. Lägenheterna är lämpliga för 4-5 personer. Alla har rymliga balkonger, terrasser på bottenvåningen. Våra priser är överkomliga, speciellt under för- och eftersäsong. Gästerna kan också njuta av ubåtsturer, trampbåtar, dykning och vattenskoter. Du kan hyra en båt för att köra till de små stränderna i de närliggande vikarna. En nyhet för barn är att leka i vattenparken. Zuljana är en idealisk plats för resor till Ston, Korcula, Dubrovnik, Neretvadalen och Medjugorje. Vi erbjuder våra gäster rabatt på transport till Mljet National Park. Vi ser fram emot ditt besök. Om du har några speciella önskemål, låt oss veta så ska vi göra vårt bästa för att tillfredsställa dig. Vi är här för att göra din semester så trevlig som möjligt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lovrenko

Från havet 10 m
Kapacitet 27 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Žuljana

Žuljana  - Vapen Žuljana är en liten turiststad i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på den södra delen av Pelješac-halvön i den pittoreska sandviken. Det är orienterat västerut och har utsikt över ön Korčula och Lastovo, och har också en minnesvärd solnedgång, en verkligt speciell upplevelse. Administrativt hör det till staden Ston, som ligger bara 25 kilometer bort. Det nämndes först i skriftliga poster på 1100-talet, och den fick sitt namn efter kyrkan St. Julian. Byn har cirka 200 fastboende, som huvudsakligen bedriver turism samt vin- och olivodling och fiske. Boende i Žuljana erbjuds uteslutande i lägenheter, rum och fritidshus som en del av privat familjebostad. Här är ett postkontor, växelkontor, butik, restaurang, café-bar, fyra små privata billäger och många privata rum och lägenheter. Aktiva semesterälskare kommer att njuta av i dykande kristallklara och fiskrika vatten och cykla genom täta tallskogar. Från Žuljana finns det organiserade utflykter till den närliggande ön Mljet och nationalparken, där du kan tillbringa en trevlig dag. Platsen är mycket lugn och tyst, och dess långa stränder och klara vatten är sanna inbjudningar till alla barnfamiljer. Vi inbjuder dig att besöka ululjana på halvön Pelješac, denna lilla oas av lugn och orörd Medelhavskönhet och tillbringa en trevlig och minnesvärd familjesemester. Lägenheter, rum och fritidshus är billigare upp till 40% utan dyra byråavgifter. Privat boende i Žuljana på Peljesac-halvön. Välkommen till Žuljana!

Žuljana Väderprognos