Lägenheter och privat boende Sreser

Sreser är en liten fiske- och turistby i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det är beläget på norra sidan av den centrala delen av Peljesac-halvön och ser österut, till fastlandet, där floden Neretva rinner ut i havet. Det ligger 3 kilometer från huvudvägen och från staden Janjina, som också är kommunens centrum. Från staden Ston ligger cirka 30 kilometer. Oberörd natur, rent hav och goda stränder är de viktigaste fördelarna med denna...

Sortera efter:

Lägenheter Sreser

Sreser

Från havet 20 m
Kapacitet 22 personer

från 40 €

Lägenheter Kala

Sreser

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 50 €

Lägenhet Sunce

Sreser

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Bela Di

Sreser

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

från 30 €

Lägenheter Sreser ( Sreser)

Lägenheter Ana Mratinović ligger i ett litet lugnt ställe Sreser på halvön Peljesac i Kroatien, fullt utrustat, Wifi och gratis luftkonditionering. Lägenheterna ligger första raden till havet och 50 m från huvudstranden. Bottenvåningen bungalows är idealiska för familjer med små barn. Gästerna i lägenheten har privat parkering, stor grill finns, grillträ är gratis. Om du har en båt tillgänglig har du en fri kaj för båten i hamnen framför lägenheten. Sreser är en önskvärd plats för personer som är på semester för att ta med cyklar, du kan ta med cyklarna, vi har ett speciellt utrymme för cykeluthyrning och vi har vackra cykelvägar utan bil. Alla gäster som anländer gratis får 1 flaska hemgjord vin och en välkommen aperitif. Du har möjlighet att hyra en båt. Färsk fisk och skaldjur finns tillgängliga varje dag. Om du vill ha en riktig semester på ett lugnt ställe med en vacker strand, är Sreser platsen för dig.  Det är möjligt att anlända med flyg i Dubrovnik, överföring till Ana Mratinović lägenhet i Sreser möjligt efter överenskommelse med ägaren.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sreser

Från havet 20 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Kala ( Sreser)

Lägenheter Kala ligger i en liten fiskeby Sreser på halvön Pelješcu. Objekat ligger ca 10 meter från mora. Vårt boende med luftkonditionering, gratis internet. Alla lägenheter har balkonger med utsikt över havet. Vår byggnad har 6 enheter av olika storlekar. Trevligt och lugnt ställe är perfekt för gäster som vill ha en paus från det hektiska och stressiga vardagen. Platsen ligger nära kända turistmål (Dubrovnik, Mljet, Korcula, Ston) gör den här platsen speciellt intressant för gästerna på semesterens önskemål att besöka och de kända platserna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kala

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Sunce ( Sreser)

Lägenhetshuset Sunce ligger i Osobljava, en lugn liten medelhavsby med tillgång till havet, på halvön Peljesac. Huset är omgivet av frodig grön vegetation, erbjuder avskildhet eftersom det har en liten trädgård med en stor stenlagd terrass med sittplatser och solstolar, cirka 250 meter (5 minuters promenad) från stranden där du kan sola, simma eller njuta av skuggan . Den består av 2 sovrum (dubbelsäng i den ena och 2 enkelsängar i den andra), fullt utrustat kök (diskmaskin, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, ugn, spis, kyl, frys och elektrisk grill), vardagsrum med soffa (soffa). säng), TV och badrum (hela 40m2). Badrummet har toalett, dusch, tvättmaskin och hårtork. Huset är luftkonditionerat och har egen gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sunce

Från havet 250 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Bela Di ( Sreser)

Fyrbädds lägenheter 2 + 2, har parkering, wifi, separat kök, sovrum, badrum, terrass, grill på gården. Avstånd från stranden 350 m. Pris 45 EUR dag med vistelse skatt ingår. Över 7 nätter godkänner vi en rabatt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bela Di

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Sreser

Sreser  - Vapen Sreser är en liten fiske- och turistby i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det är beläget på norra sidan av den centrala delen av Peljesac-halvön och ser österut, till fastlandet, där floden Neretva rinner ut i havet. Det ligger 3 kilometer från huvudvägen och från staden Janjina, som också är kommunens centrum. Från staden Ston ligger cirka 30 kilometer. Oberörd natur, rent hav och goda stränder är de viktigaste fördelarna med denna lilla stad. Sreser, som en gång var huvudsakligen en fiskeby, är nu en mycket utvecklad liten turiststad och kvalitetsboende erbjuds i nästan varje privat familjhem. En speciell egenskap hos Sreser är den lilla ön Gospin Skolj som ligger några dussin meter från stranden och som vid lågvatten kan nås till fots. Den lilla ön kan besökas till fots och erbjuder en underbar utsikt och gott om plats för solbad. Sreser är en idealisk plats för en familjesemester, för med all magin i naturen och orörda klara vatten är här bara en restaurang, café och butik. Tillbringa din semester i Sreser på Peljesac-halvön och fly från stora folkmassor och stadsmogad i denna oas av lugn, lugn, rent hav, luft och den berusande doften i Medelhavet. Privat boende i Sreser på Peljesac-halvön. Kontakta direkt ägare av lägenheter, rum och fritidshus och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Sreser på Peljesac-halvön!

Sreser Väderprognos