Lägenheter och privat boende Trpanj

Trpanj är en liten stad och centrum för den benämnda kommunen i Dubrovnik-Neretva län. Förutom hotell och campingplatser erbjuder Trpanj ett brett utbud av lägenheter och rum i privat boende av familjehus och villor. Trpanj ligger nordväst om Peljesac-halvön vid foten av de höga kullarna Gradina och Sveti Rok, där de hittade bitar av förhistoriskt keramik som indikerar att det fanns en förhistorisk bosättning och att från gamla tider...

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Rum Žalo

Trpanj

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenheter Sunny Trpanj

Trpanj

Från havet 150 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenheter Jelavić

Trpanj

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

från 40 €

Lägenheter Roso

Trpanj

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 30 €

Lägenheter Veić

Trpanj

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenhet Klara

Trpanj

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 45 €

Lägenheter Vila Nikol

Trpanj

Från havet 150 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenheter Miljak

Trpanj

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenheter Ljubica

Trpanj

Från havet 200 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenheter La Maison Alvina

Trpanj

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

från 50 €

Lägenhet Villa Montana

Trpanj

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

från 100 €

1 recensioner - 5/5
Rum Žalo ( Trpanj)

Privat boende Žalo erbjuder rum i ett hus vid vattnet med utsikt över havet. Bekväma och ventilerade rum, med en kapacitet på 2 till 3 personer, har egna privata balkonger med bord för att äta. Användningen av ett gemensamt, fullt utrustat, luftkonditionerat kök där varje rum har eget kylskåp och separata skåp med disk. Inkluderar pentry med grundläggande kryddor för matlagning och mat till frukost. Gratis trådlöst nätverk.

Kategorisering Kategorisering - Rum Žalo

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Sunny Trpanj ( Trpanj)

Vi hyr 6 nya lägenheter i Trpanj på Pelješac halvön. Fullt möblerad, luftkonditionering, Wi-Fi internet, TV-LCD, SAT, parkering, terrass, grill. 150 m från centrum och den första stranden. I ett familjehus i en lugn och central del av staden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sunny Trpanj

Från havet 150 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Jelavić ( Trpanj)

Facility Meduza finns i den lilla och fridfulla byn Trpanj. På vattnet ligger 20 meter från stranden. Anläggningen innehåller tre lägenheter. Två lägenheter ligger på marken, varav en med tre sängar och utsikt över havet och den andra med fyra sängar. Den tredje lägenheten har fyra bäddar och ligger på andra våningen, har luftkonditionering och en stor terrass.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jelavić

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Roso ( Trpanj)

Hyra en lägenhet för 2-4 personer. Lägenheten ligger nära centrum av Trpanj. Den har ett stort sovrum, inom vilket det finns en stor soffa, TV, kök, kylskåp och en riktigt utrustad med alla hushållsapparater. Gästerna kan använda trådlöst internet. Trevligt väder kan utföras på balkongen med utsikt över havet. Sanitär del är utrustad med handfat, toalett och dusch. En serie strand ligger 100 meter från lägenheten, medan sandstranden 300 meter bort. Det är också inom 300 meter finns det många restauranger, barer och affärer. Egen ingång och lägenheten av lägenheten gör att gästerna har fullständig integritet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Roso

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Veić ( Trpanj)

Fullt möblerade lägenheter, med luftkonditionering och havsutsikt beläget i centrala Trpanj. De ligger på andra våningen medan bottenvåningen butiken. Restauranger, apotek, bank, postkontor ligger bara 50-70 meter bort. Varje lägenhet består av två sovrum, och i varje sovrum är dubbelsäng. Köket är utrustat med elektrisk ugn, spis, kylskåp och andra nödvändiga apparater. I vardagsrummet finns ett stort bord, TV och soffa, och badrummet är privat för varje lägenhet. Stranden ligger bara 50 meter bort. Parkering och Wi-Fi är gratis för våra gäster och vi erbjuder dem grillen bara 5 minuter från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Veić

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Klara ( Trpanj)

Lägenhet för 4-6 personer med badrum, kök, wifi, tvättmaskin, terrass, separat ingång, parkering framför huset, öppen spis för alla som gillar att grilla. Ca 150 m från havet och ca 200 m från centrum men alla andra stränder är också nära. Beläget på ett lugnt ställe, kommer du att njuta av en naturlig nyans med läckra hemlagad vin från dina värdar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Klara

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Vila Nikol ( Trpanj)

Villa Nikol Apartments ligger i Trpanj - en av de äldsta och mest populära turistmålen på den vackra halvön Peljesac. Huset ligger i ett lugnt område, bara 5 minuter från stranden och består av lägenheter och rum. I närheten finns det ett fotbollsplan och en nöjespark för barn. Lägenheterna är luftkonditionerade och fullt utrustade för att ge en trevlig känsla av hemtmosfär. Varje lägenhet har en parkeringsplats. Tillbringa en trevlig vistelse i lägenheterna Villa Nicole.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vila Nikol

Från havet 150 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Miljak ( Trpanj)

Välkommen till Trpanj i Kroatien! Trpanj är en lugn by som ligger i Pelješac halvön i Dalmation kusten 100 km norr om Dubrovnik. Det är en vacker liten hamn omgiven av många stränder. Dessutom kan du njuta av Dalmation-specialiteter och det berömda röda vinet Pelješac Du kommer att njuta av din vistelse i våra fullt möblerade lägenheter: de har sovrum, kök, matsal badrum och balkong. Det finns en privat parkeringsplats. Internet är gratis. Det passar för ett par eller en familj med 2 barn. Husdjur är välkomna Våra boende ligger 50 m från centrum av byn och 200 m från stranden Trpanj är ett utmärkt val för din semester Hur kommer man hit? Med färja från hamnen i Ploce eller via väg via Ston. Ring oss gärna för att få veta mer om vår by och boende Du kommer att tillbringa en underbar tid här!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Miljak

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Ljubica ( Trpanj)

Lägenheter Ljubica har 2 lägenheter, en lägenhet för 11 personer har 5 sovrum, 3 badrum med dusch, kök med vardagsrum och terrass. Köket är utrustat med luftkonditionering. Den andra lägenheten har två sovrum, två badrum med dusch, kök och terrass. Varje sovrum har en fläkt. Gsterna har tillgång till en utomhusgrill samt privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ljubica

Från havet 200 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter La Maison Alvina ( Trpanj)

Charmigt stenhus, belägen på en sluttning i en lugn del av Trpanj, ca 200 - 250 meter över havet, där en trevlig vind alltid är närvarande. Från varje lägenhet kan du gå direkt till en stor terrass som erbjuder en vacker utsikt. Huset är lämpligt för en stor familj och har ett komplett innehåll som gör ett hushåll. Möblerade i vintage stil, extremt ren och luftig för maximal komfort och vila.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter La Maison Alvina

Från havet 200 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Villa Montana ( Trpanj)

Villa Montana ligger vid havet, och dess rymliga terrasser med vacker utsikt ligger i skuggan av tall och palmer och medelhavsplanter. Vi ligger i Trpanj, på halvön Peljesac, en romantisk dalmatisk plats med rikliga promenader vid havet, vackra vikar, stränder och kristallklart hav. Framför huset är en stenstrand, lämplig för barn, och en stor lokal strand med restaurang och duschar är 70-100 meter från huset. Centrum av staden med affärer, restauranger, postkontor, bankomater, ambulans, apotek ... ligger inom 250 meter från huset. Stora turistcentra som Dubrovnik-100 km, Korcula-24km, en båt till nationalparken Mljet-20 km från anläggningen. Villan är lämplig för familjer som kommer ensamma eller i företaget. Boende hyrs från lördag till lördag. Det finns också ett garage tillgängligt för besökare, där saker till roligt till sjöss och liknande kan sättas av.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Montana

Från havet 10 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 100 €

Turistguide - Trpanj

Trpanj  - Vapen Trpanj är en liten stad och centrum för den benämnda kommunen i Dubrovnik-Neretva län. Förutom hotell och campingplatser erbjuder Trpanj ett brett utbud av lägenheter och rum i privat boende av familjehus och villor. Trpanj ligger nordväst om Peljesac-halvön vid foten av de höga kullarna Gradina och Sveti Rok, där de hittade bitar av förhistoriskt keramik som indikerar att det fanns en förhistorisk bosättning och att från gamla tider befolkade detta område på halvön Peljesac. Trpanj var under romerskt styre, och sedan från 1300-talet under republiken Dubrovnik och administrationen av den berömda adelsfamiljen Gundulic-Gondola. Även under förhistorisk tid har människan uppmärksammat lockelsen av det unika läget där idag finns Trpanj, som är Medelhavets äkthet, oförstörd natur och särskilt vackra sandstränder som ofta besöker gäster från mer avlägsna platser på Peljesac-halvön. På stränderna kan du njuta av sola och skugga av tallar, palmer, tamarisk och andra medelhavsväxter. På grund av det gynnsamma mikroläget är klimatet i Trpanj milt året och somrarna är varma på eftermiddagen uppdaterade av den milda vindbrisen. Trpanj är idag ett populärt turistmål och mycket populärt bland alla de turister som vill ha unika stränder, klart hav, orörd natur, hälsosam autentisk mat och vinsmakning av toppviner från Peljesac. Boende i Trpanj. Lägenheter, rum och privat boende i Trpanj och omgivningen. Välkommen till Trpanj!

Trpanj Väderprognos