Lägenheter och privat boende Opuzen

Opuzen ligger i hjärtat av Neretva-dalen på den vänstra stranden av floden Neretva. Bosättningen ligger i ett specifikt landskap av floddelas mellan sandstänger och bakvatten. I Opuzen delar Neretva sig till den stora och den lilla Neretva-floden och slätterna längs floden idag återvinns främst och används som åkermark där huvudsakligen citrus odlas och är därför känt som ett stort centrum för tangerinproduktion i Kroatien. Opuzen...

Sortera efter:

Lägenheter Prović

Opuzen

Från havet 7 km
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Prović ( Opuzen)

Lägenheterna ligger på bottenvåningen och första våningen i ett hus längs kusten Mala Neretva i en lugn del av staden, inte långt från den närliggande stranden. Lägenhet I. (70 m2) består av två rymliga dubbelrum med en extrasäng eller säng för ett barn (4 +2), stor hall, kök och badrum. Det finns möjlighet att använda grillen. Framför huset finns stort område och parkering. Lägenhet II. (50 m2) har ett rymligt sovrum med möjlighet till extra säng, vardagsrum med kök och badrum. Framsidan är en stor terrass. 7 km från lägenheten är en stor sandstrand lämplig för familjer med små barn och de som älskar kitesurfing. I närheten finns en mängd små och stora stranden bara 10 minuter bort med bil. Det finns möjlighet att plats till liten båt och hålla Trailer. Opuzen ligger vid korsningen till Dubrovnik och Split, ca 100 km, 30 km Medjugorje, Mostar 50 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Prović

Från havet 7 km
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Opuzen

Opuzen  - Vapen Opuzen ligger i hjärtat av Neretva-dalen på den vänstra stranden av floden Neretva. Bosättningen ligger i ett specifikt landskap av floddelas mellan sandstänger och bakvatten. I Opuzen delar Neretva sig till den stora och den lilla Neretva-floden och slätterna längs floden idag återvinns främst och används som åkermark där huvudsakligen citrus odlas och är därför känt som ett stort centrum för tangerinproduktion i Kroatien. Opuzen fick sitt namn efter fästningen Fort Opus, som byggdes 1684 under regeringen av den venetianska republiken. Fortens ruiner är delvis bevarade och är en del av den gamla stadsmuren. Mitten av den gamla delen av Opuzen gör klassiska Roman Forum. Viktiga kultur- och sportevenemang som hålls i Opuzen är "Melodije hrvatskog juga" och båtmaraton. Båtmaraton är ett mycket populärt evenemang och hålls vid floden Neretva varje sommar med deltagande av cirka 35 båtar och deras besättning. Lägenheter och rum i privata familjehus i Opuzen och omgivningarna. Välkommen till Opuzen!

Opuzen Väderprognos