Lägenheter och privat boende Blace

Blace är en liten kuststad nära mynningen av floden Mala Neretva in i Adriatiska havet. Det är beläget i kommunen Slivno i Dubrovnik-Neretva län. Den unika positionen i en vik nära havet och längs floden Neretva, med cirka tre hundra invånare, är Blace en mycket intressant destination för turister med olika profiler och intressen. Besöks oftast av de gäster som vill ha en lugn semester eftersom det inte finns några hotell, men endast...

Sortera efter:

Lägenheter Galeb

Blace

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 45 €

Lägenheter Misko

Blace

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenhet Venera

Blace

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 45 €

Lägenhet Ozana

Blace

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenheter Galeb ( Blace)

Lägenheter Stanka och Ivo ligger i den lilla kustbyen Blace, nära mynningen av floden Neretva, en populär kitesurfing destination. Alla tre lägenheterna har havsutsikt och ligger mycket nära närmaste strand. Alla lägenheter har luftkonditionering, TV och internet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Galeb

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Misko ( Blace)

Boendet ligger i byn Blace, 10 meter från stranden, 5 meter från affären, Objektet är nytt. Byggnaden har ett stort kök, badrum med dusch, ett stort sovrum och ett vardagsrum med bäddsoffa så att den rymmer 4 osobe. I närheten finns tavern som erbjuder en mängd olika specialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Misko

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Venera ( Blace)

Lägenheterna ligger i den lilla byn Blace. Stranden ligger 200 meter från lägenheten. Parkering är tillgänglig. För vindsurfare Neretva River Delta ligger 2 kilometer från lägenheten. Lägenheten har ett kök, vardagsrum, ett barnrum, ett sovrum med dubbelsäng och en bäddsoffa. Även luftkonditioneringen tillhandahålls.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Venera

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Ozana ( Blace)

Lägenhet OZANA ligger i Blace, en liten turiststad i södra Dalmatien nära mynningen av Neretva. Lägenheten har två rum med dubbelsäng och enkelsäng, vardagsrum med Lazaj för två personer, badrum och en balkong där det finns ett bord för 5 eller fler personer. Lägenheten är luftkonditionerad, parkering och grill tillåten. Stranden är 20 m, stormarknad 15 m, restaurang 30 m, efter 70 m från lägenheten. Lägenheterna välkomnar dig välkommen paket. (Frukt och grönsaker från vår egen avel, olja, mjölk, ägg och grönsaker). GUEST MED 10 + bokning kommer att organiseras båtturer GRATIS.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ozana

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Blace

Blace  - Vapen Blace är en liten kuststad nära mynningen av floden Mala Neretva in i Adriatiska havet. Det är beläget i kommunen Slivno i Dubrovnik-Neretva län. Den unika positionen i en vik nära havet och längs floden Neretva, med cirka tre hundra invånare, är Blace en mycket intressant destination för turister med olika profiler och intressen. Besöks oftast av de gäster som vill ha en lugn semester eftersom det inte finns några hotell, men endast boende erbjuds i rum och lägenheter i privata familjehus, vilket ger det en speciell charm. Det lockar också älskare av flodfiske, naturälskare och älskare av god lokal mat. Om du befinner dig bland gästerna på denna unika plats i sommar, missa inte den berömda Fishermen's Night - en traditionell lokal festival i Blace. Privat boende Blace. Lägenheter, rum och fritidshus i Blace och dess omgivningar. Välkommen!

Blace Väderprognos