Lägenheter och privat boende Ploče

Ploče är en liten modern hamnstad i Dubrovnik-Neretva län, där enligt den senaste folkräkningen bor 10.834 invånare. Staden ligger i en skyddad vik norr om mynningen av floden Neretva i Adriatiska havet, och är som sådan en idealisk hamnport för transport och logistik. Ploče hamnar den primära hamnen som används av Bosnien och Hercegovina. Turism, till skillnad från i andra kuststäder vid Adriatiska kusten, har ingen stor betydelse,...

Sortera efter:

Lägenheter Marcela

Ploče

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenheter Marcela ( Ploče)

Trevlig och solig lägenhet Marcela ligger i Ploce, belägen i floden Neretva, halvvägs mellan Split och Dubrovnik. Färjeport med linjen Peljesac och Korcula 50 m. Bacina sjöar, anslutna till Adriatiska havet, med dekorerad cykel, organiserad båttur och vindsurfing ligger 2 km bort. Munnen av Neretva-floden med vackra sandstränder och kiteboarding är 10 km från panelen. Arkeologiska museet i byn Vid ligger 20 km bort, staden Metkovic och ornitologiska museet 25 km, en pilgrimsfärd i Medjugorje, Bosnien och Hercegovina Mostar 40 km och 60 km. De vackra stenstränderna ligger 10 km från panelen, och ingången till parkens sluttning är tillgänglig på 35 km i byn Igrane. Betydande händelser i Ploce Ploce sommaren i juli och augusti och båtmarathon på Neretva floden från Metkovic till Ploce i augusti. Lägenheten är luftkonditionerad och har ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med två enkelsängar och en bäddsoffa, hall, kök, badrum och vardagsrum med balkong med utsikt över havet. Den är utrustad med tvättmaskin och diskmaskin, LCD-TV, DVD, WI FI internet, mikrovågsugn, gasplatta och spis, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, handdukar, posteljinom. Busstationen är 100 m, postkontor 90 m, 50 m restauranger, kaféer 50 m, 20 m bank, apotek och hälsocenter 60 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marcela

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Ploče

Ploče  - Vapen Ploče är en liten modern hamnstad i Dubrovnik-Neretva län, där enligt den senaste folkräkningen bor 10.834 invånare. Staden ligger i en skyddad vik norr om mynningen av floden Neretva i Adriatiska havet, och är som sådan en idealisk hamnport för transport och logistik. Ploče hamnar den primära hamnen som används av Bosnien och Hercegovina. Turism, till skillnad från i andra kuststäder vid Adriatiska kusten, har ingen stor betydelse, men det finns alla förutsättningar för utveckling av turism på grund av närheten till floden Neretva och vackra Baćina-sjöar. Neretva-dalen är ett mycket attraktivt område för jakt främst på fåglar. Fiske och jordbruk, särskilt produktion av citrusfrukter, är den främsta ockupationen för lokalbefolkningen. Baćina-sjöarna är relativt små och består av sex anslutna och en separat sjö och är bland de mest intressanta fenomenen i karsthydrografi. När du besöker Ploče eller om du bara passerar genom staden, rekommenderar vi dig att bo i ett privat boende med hög kvalitet (lägenheter och rum) och upptäcka och njuta av naturskönheten i sjöarna Neretva Delta och Baćina. Privat boende Ploče. Välkommen till staden Ploce!

Ploče Väderprognos