Lägenheter och privat boende Ploče

Ploče är en liten modern hamnstad i Dubrovnik-Neretva län, där enligt den senaste folkräkningen bor 10.834 invånare. Staden ligger i en skyddad vik norr om mynningen av floden Neretva i Adriatiska havet, och är som sådan en idealisk hamnport för transport och logistik. Ploče hamnar den primära hamnen som används av Bosnien och Hercegovina. Turism, till skillnad från i andra kuststäder vid Adriatiska kusten, har ingen stor betydelse,...

Sortera efter:

Lägenhet Marcela

Ploče

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenhet Marcela ( Ploče)

Trevlig och solig lägenhet Marcela ligger i Ploce, beläget i floden Neretva, halvvägs mellan Split och Dubrovnik. Färghamn med linjen Peljesac och Korcula 50 m. Bacina sjöar, anslutna till Adriatiska havet, med dekorerade cyklar, organiserad båttur och vindsurfing ligger 2 km bort. Munningen av floden Neretva med vackra sandstränder och kiteboarding ligger 10 km från panelen. Arkeologiskt museum i byn Vid ligger 20 km bort, staden Metkovic och ornitologiskt museum 25 km, ett pilgrimscenter i Medjugorje, Bosnien och Hercegovina Mostar 40 km och 60 km. De vackra stenstränderna ligger 10 km från panelen, och ingången till parklutningen finns 35 km i byn Igrane. Väsentliga händelser i Ploce Ploce-sommaren i juli och augusti och Båtmaraton på floden Neretva från Metkovic till Ploce i augusti. Lägenheten är luftkonditionerad och har ett sovrum med dubbelsäng, 1 rum med två enkelsängar och en bäddsoffa, hall, kök, badrum och vardagsrum med balkong med utsikt över havet. Den är utrustad med tvättmaskin och diskmaskin, LCD-TV, DVD, WI FI internet, mikrovågsugn, gasplatta och spis, kyl, vattenkokare, kaffebryggare, handdukar, posteljinom. Busstationen är 100 m, postkontor 90 m, 50 m restauranger, kaféer 50 m, 20 m bank, apotek och hälsocenter 60 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marcela

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Turistguide - Ploče

Ploče  - Vapen Ploče är en liten modern hamnstad i Dubrovnik-Neretva län, där enligt den senaste folkräkningen bor 10.834 invånare. Staden ligger i en skyddad vik norr om mynningen av floden Neretva i Adriatiska havet, och är som sådan en idealisk hamnport för transport och logistik. Ploče hamnar den primära hamnen som används av Bosnien och Hercegovina. Turism, till skillnad från i andra kuststäder vid Adriatiska kusten, har ingen stor betydelse, men det finns alla förutsättningar för utveckling av turism på grund av närheten till floden Neretva och vackra Baćina-sjöar. Neretva-dalen är ett mycket attraktivt område för jakt främst på fåglar. Fiske och jordbruk, särskilt produktion av citrusfrukter, är den främsta ockupationen för lokalbefolkningen. Baćina-sjöarna är relativt små och består av sex anslutna och en separat sjö och är bland de mest intressanta fenomenen i karsthydrografi. När du besöker Ploče eller om du bara passerar genom staden, rekommenderar vi dig att bo i ett privat boende med hög kvalitet (lägenheter och rum) och upptäcka och njuta av naturskönheten i sjöarna Neretva Delta och Baćina. Privat boende Ploče. Välkommen till staden Ploce!

Ploče Väderprognos