Lägenheter och privat boende Mljet

Enligt den antika grekiska myten gick hjälten Odysseus hem efter många äventyr och många års vandring på havet. Han hade en olycka och en enorm storm sjönk fartyget och havet kastar honom till den förtrollade ön som heter Ogigija. Episk beskrivning av skönhet, trevligt klimat, milda vikar, grottor och stränder på denna mytiska ö sammanfaller med den unika skönheten på ön Mljet. Mljet är den sydligaste, den grönaste och vackraste...

Sortera efter:

Lägenhet Rotim

Mljet

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Lägenhet House Meledia

Mljet

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Lägenheter Dalamar

Mljet

Från havet 2 km
Kapacitet 11 personer

på förfrågan

Lägenhet Guesthouse Radulj

Mljet

Från havet 30 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenhet Villa Anita

Mljet

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Dabelić Đurica

Mljet

Från havet 30 m
Kapacitet 16 personer

från 26 €

Lägenheter Flora

Mljet

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenhet Cottage Melita

Mljet

Från havet 1 km
Kapacitet 2 personer

från 25 €

Lägenheter Linda

Mljet

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Rotim ( Mljet)

Lägenheterna från familjen Rotim ligger på ön Mljet, i Uvala Sutmiholjska, som är en av de vackraste stenstrålarna på Mljet. Det ligger på södra sidan av ön, nära huvudbosättningen - Babino Polje. Vårt hus, omgiven av tallar, ligger bredvid havet. Huset använder solenergi, energisparande glödlampor, tankvatten och solpaneler för vattenuppvärmning. Därför är det inte tillåtet att använda värmeapparater (järn, hårtork, långsam spis). Vi erbjuder två nyinredda lägenheter, utformade för att rymma 4 personer (2 + 2). Varje lägenhet har ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum, ett kök och ett vardagsrum med terrass och en fantastisk utsikt över det öppna havet. Vardagsrummet har en utdragbar soffa som passar två personer. Gästerna kan använda utomhuspisen samt solstolar och möbler på terrassen. Värdar finns tillgängliga dygnet runt och erbjuder deras hjälp och råd om gästerna vill utforska ön ytterligare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Rotim

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Lägenhet House Meledia ( Mljet)

Huset "MELEDIA" ligger i Prožurska hamn på ön Mljet, den grönskaste ön av kroatiska Adriatiska havet och en av de vackraste öarna i Medelhavet. Beläget i södra dalmatiska regionen, 20 NM väster om Dubrovnik, med orörd natur och klart hav, är Mljet en oas av perfekt harmoni med sin frodiga medelhavs vegetation och det blå havet, som är en nationalpark. Prozurska Luka ligger tre kilometer från hamnen Sobra. Ursprungligen tänkt som en fiskehamn, så småningom att bli ett favoritmål för turister från hela världen, främst på grund av orörd natur, rent hav och luft och utmärkt mat. Den speciella charmen på platsen ger sin fusion med naturen, och vaknar upp till ljudet av syrsor och måsar, är en upplevelse som alla besökare kommer att minnas för alltid. Trevlig kväll med ljudet av havet, fiske med lokalbefolkningen, möjligheten att hyra båtar och vindsurfare, njuta av färska skaldjur delikatesser, Prožurska porten en idealisk plats för att undvika mängder, rörelse och stress som orsakas av den moderna livsstilen. Huset "MELEDIA" ligger vid kusten (inom 6 m från havet) med privatliv som tillhandahålls av den isolerade platsen. I sin komposition har lägenheten 3 sovrum med 6 bäddar, badrum, kök och en stor upphöjd terrass med utsikt över havet. Lägenheten är luftkonditionerad, har satellit-TV, ett modernt kök och badrum, privat trädgård. Husstorlek är 60 m2.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet House Meledia

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Dalamar ( Mljet)

Apartments Dalamar ligger i Babino Polje på ön Mljet och erbjuder luftkonditionerade rum med gratis WiFi samt tillgång till grillmöjligheter. Alla enheter har en sittgrupp, en platt-TV och ett eget badrum med gratis badprodukter och dusch. Det finns också en matsal och ett kök utrustat med mikrovågsugn, brödrost och kylskåp. Ett fullt utrustat fritidshus för hela familjen. Nära stranden och alla andra turistplatser på ön.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dalamar

Från havet 2 km
Kapacitet 11 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Guesthouse Radulj ( Mljet)

Apartments Radulj ligger i Mljet nationalpark, bara 10 meter från havet. Fastigheten omges av palmer och tallar och har en terrass med grillmöjligheter, gratis Wi-Fi och boenheter med havsutsikt. Polačes centrum ligger 200 meter bort. De ljusa lägenheterna har luftkonditionering och en möblerad balkong med utsikt över havet, medan studiorna har ett pentry. Gratis privat parkering finns på plats. Radulj erbjuder sina gäster gratis provtagning av ett nationellt brandy. Gästerna kan också njuta av nylagad fisk och skaldjur och olika specialiteter från Dalmatien och Medelhavet. Salt Lake med St Mary-klostret finns nära fastigheten. Hela ön erbjuder många vandringsleder. Busstationen ligger i Polače centrum. Färghamnen kan nås inom 30 km från Radulj Apartments. En katamaranhamn med båtar till Dubrovnik kan laddas på 10 minuters promenad, och den går en gång om dagen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Guesthouse Radulj

Från havet 30 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Villa Anita ( Mljet)

Villa Anita ligger i Sobra på ön Mljet. Lägenheterna är fullt utrustade och har balkong med vacker havsutsikt. I närheten finns restauranger, livsmedelsbutiker, stränder och hyra en bil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Anita

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Dabelić Đurica ( Mljet)

Vår anläggning ligger i Polace. Polace ligger inom nationalparken. Anläggningen består av fem lägenheter, varje lägenhet har ett badrum, kök, matsal och ett rum med havsutsikt. Huset har en stor trädgård. Varje kund som kommer får en välkomstdrink och kan smaka och prova de lokala produkterna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dabelić Đurica

Från havet 30 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 26 €

Lägenheter Flora ( Mljet)

Vår lägenhet ligger i byn Sobra. Den har två sovrum, kök, matsal, badrum, vardagsrum och terace med havsutsikt. Lägenheten är ny och bekväm för stor familj eller par. Den har AC, TV och närmaste trådlösa plats är bara 30 meter från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Flora

Från havet 20 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Cottage Melita ( Mljet)

Stuga Melita ligger i Babino Polje mitt på ön. Huset ligger i ett avlägset område på mindre turistort och är en idealisk plats för aktiv rekreation, inklusive vandring, naturvandringar, besök kulturella och historiska platser och lära sig om traditionerna på ön. Babino Polje är en by som är utsatt för solen året runt, så du kan vara en idealisk semester på våren och höst om du inte är en fan av den stora värmen. Lägenheten har en yta på 15 m2 och du har allt du behöver för din semester: rum-vardagsrum, pentry med disk, toalett. Från terrassen (7 m2) har lägenheten utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Cottage Melita

Från havet 1 km
Kapacitet 2 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Linda ( Mljet)

Lägenheten ligger i Polace på ön Mljet, som också är en nationalpark. Lägenheten har ett kök, sovrum, badrum och balkong med havsutsikt. Lägenheten har även luftkonditionering, TV, WiFi och parkering, och erbjuder extra service för att hyra cyklar, kajaker och servera mat och dryck. Inom 100 meter finns restauranger, bagerier, affärer, bankomat, stränder, souvenirbutik och biluthyrning. Husdjur är tillåtna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Linda

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Mljet

Mljet  - Vapen Enligt den antika grekiska myten gick hjälten Odysseus hem efter många äventyr och många års vandring på havet. Han hade en olycka och en enorm storm sjönk fartyget och havet kastar honom till den förtrollade ön som heter Ogigija. Episk beskrivning av skönhet, trevligt klimat, milda vikar, grottor och stränder på denna mytiska ö sammanfaller med den unika skönheten på ön Mljet. Mljet är den sydligaste, den grönaste och vackraste kroatiska ön. Den västra delen av ön gör Mljet National Park, som täcker ett område på 54 km2 och som är allmänt känt för Big and Small Lake, tät tallskog och Santa Maria kloster på ön i de stora sjöarna. Ön Mljet har bara 1 088 invånare och de största bosättningarna är Babino Polje, Goveđari, Sobra, Polače och Pomena. Med en semester på stränderna i de många dolda vikarna kan semestertiden fyllas med en mängd olika aktiviteter som promenader och vandring, cykling, kajakpaddling och paddling, dykning och upptäckt dolda grottor som den berömda Odysseus-grottan. Boka en billig lägenhet i privata familjshus och gå som Odyssey i äventyr och njut av alla härligheter på denna unika ö. Välkommen till ön Mljet.

Mljet Väderprognos