Lägenheter och privat boende Ston

Ston är en medeltida stad och kommun i länet Dubrovnik-Neretva, som ligger söder om halvön Peljesac. Ston har en rik historia som går tillbaka till fjortonde århundradet. Det är känt som staden med Europas längsta stenmur (5,5 km), med smala tyst kullerstensgator och ståtliga gamla stenhus. Dess utveckling och rika historia är skyldig de äldsta aktiva saltpannorna i världen. Saltpannor som höll en värdefull tradition och ett naturligt...

Sortera efter:

Lägenhet Krile

Ston

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Ston turist

Ston

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 30 €

Lägenhet Lemon & Orange

Ston

Från havet 20 m
Kapacitet 2 personer

från 45 €

Lägenhet Ina

Ston

Från havet 300 m
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Semesterhus Villa Pindo

Ston

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

från 120 €

Lägenhet Suzy

Ston

Från havet 60 m
Kapacitet 2 personer

från 35 €

Lägenhet Krile ( Ston)

Lägenheten ligger i ett familjehus i byn Hodilje i Mali Ston Bay naturreservat. Havet och stranden är 50 m. Gästerna kan använda utomhusgrillen och ytterligare erbjudanden: båtutflykter på Mali Ston Bay, bärbar dator och PS3, lokala produkter: sprit, vin, laga middag med lokala specialiteter på begäran.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Krile

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Ston turist ( Ston)

Prpic lägenheter byggdes vid havet, utrustade med de mest krävande normerna för resor med egen strand. Våra fördelar är extremt renhet i havet, Medelhavsklimatet med ett stort antal soliga dagar, temperaturen måste vara kanalpositionen, ständigt flytta mellan 22 och 25 ° C, privatliv och lägenhet som sällan hittas, men till ett överkomligt pris . Det räcker med att säga att våra gäster återkommer år efter år och att gå in i affärsrelationer och vänskap hos människor i olika länder. Vi erbjuder inte diskotek, officiella partier, servitörer, nattklubbar, kasinon - vi måste försöka alla saker de har gjort och läxor. Glöm inte att även i lyxhotell runt om i världen till högsta pris privatlivet och den naturliga freden. Bara för den typ av fred vi erbjuder glömmer de trånga stränderna och upplever halvön semester som säkert kommer att komma ihåg.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ston turist

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Lemon & Orange ( Ston)

Villa Marita erbjuder boende i två lägenheter Citron & Orange, ganska plats och mest attraktiva del av Mali Ston. Lägenheterna är perfekta för 2 personer som vill ha ett rymligt bostadsutrymme på deras (webbplats dold) kan också till 4 på grund av en omvandlande soffa som gör en fin säng för ytterligare följeslagare. Njut av att sitta på en terrass som har en fantastisk utsikt mot Ston-väggarna eller vid havet. Golvyta 40 m2 +20 m2 balkong, Luftkonditionering, satellit-TV och privat parkering. Villa ligger inte på huvudvägen, vilket är extremt lämpligt för små barn och alla som vill ha en avkopplande och lugn semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Lemon & Orange

Från havet 20 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 45 €

Lägenhet Ina ( Ston)

Besök oss på Ston, stad av rika historiska arv. Vårt hem ligger bara i stadsmuren - 5,5 km lång och inte långt från de äldsta saltpannorna i Europa. Fördelen med Ston är dess närhet till alla bekvämligheter: Dubrovnik och Korcula (50 km), National Park Mljet (3 km till hamnen), Medugorje, Mostar etc. Ston är i början av Peljesac Peninsula, så behöver definitivt nämna det halvön är en vinregion med välkända sorter av röda och vita viner, liksom den berömda Plavac Mali och dess kök: ostron och musslor, som är deras naturliga livsmiljö som finns precis i Mali Stonbukten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ina

Från havet 300 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Villa Pindo ( Ston)

Vår gäst, Om du verkligen vill ha en perfekt semester på Peljesac nära Ston. Då är detta hus en perfekt passform för dig! -Ston och Stons stora väggar ligger bara 4 min körning från huset. Varje par dagar finns det några speciella evenemang i Ston. Och Ston erbjuder helt fantastiska restauranger på havet och italienska restauranger. Du kommer att besöka historiska platser i Ston och Korcula, vingårdar på Peljesac, Du kan fiske eller hejda i skogen Och så mycket mer! Inuti huset har du 2 sovrum. Varje sovrum har 2 king size-sängar med lyxig utrustning! Det finns gott om plats för ditt bagage och dina personliga saker i huset. I köket har du allt du behöver för matlagning. Köket är design i stil av PININFARINA! I vardagsrummet kommer du att koppla av genom att titta på tv på över tiotals kanaler på den fantastiska stora tv-skärmen och lyssna på musiken, eller du öppnade fönstret och lyssnar på fåglarna och naturen, eller du läser boken eller surfar på internet på den slutna balkongen medan du tittar på det underbara havet och naturen. Badrummet är mycket snyggt inredda och luktar färska som naturen! Inuti den slutna trädgården med taket kommer du njuta av genom att lyssna på naturens ljud medan du grillar fisken eller köttet. På den slutna balkongen har du den bästa utsikten över Adriatiska havet och naturen medan du kopplar av, dricker kaffe och surfar på internet. På taket av huset finns två Velux-fönster som vetter mot himlen, välux fönster ger speciellt ljus till huset under dagen, och på natten avkopplar du dig genom att titta på stjärnorna och dricka vin. Husets sanna skönhet är det perfekta för alla som vill koppla av, njuta, äta den bästa maten och ha kul.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Pindo

Från havet 200 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 120 €

Lägenhet Suzy ( Ston)

Studio Suzy ligger i familjehus 900 meter från stadens centrum. Den har egen parkering. Lägenheten har spacy sovrum, litet kök, wc och trädgård med grill. Det har också luftkonditionering, wi-fi och TV. Studiolägenhet Suzy är idealisk för dem som älskar fred bort från stadsmassan.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Suzy

Från havet 60 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Ston

Ston  - Vapen Ston är en medeltida stad och kommun i länet Dubrovnik-Neretva, som ligger söder om halvön Peljesac. Ston har en rik historia som går tillbaka till fjortonde århundradet. Det är känt som staden med Europas längsta stenmur (5,5 km), med smala tyst kullerstensgator och ståtliga gamla stenhus. Dess utveckling och rika historia är skyldig de äldsta aktiva saltpannorna i världen. Saltpannor som höll en värdefull tradition och ett naturligt sätt att producera ett salt som inte har förändrats sedan antiken. Ston är allmänt känt för odling av skaldjur: ostron och musslor sedan romartiden, och ostron från Ston spridit härlighetens härlighet som en certifierad naturlig afrodisiakum. Inte långt från Ston finns det den vackra bukten Prapratno med sina antika olivträd och en oas av lugn och skönhet Zuljana i den sandiga viken mot väster. Sök efter lägenheter och privat boende i Ston och njut av din semester. Välkommen till Ston!

Ston Väderprognos