Lägenheter och privat boende Klek

Klek är en liten kuststad som ligger i den vackra viken längs huvudvägen mellan Split och Dubrovnik. Det ligger nära den kroatiska gränsen till Bosnien och Hercegovina, i kommunen Slivno, i Dubrovnik-Neretva län. Det brukade vara en integrerad del av den berömda Dubrovnik-republiken och har idag cirka tvåhundra invånare med jordbruk, fiske och turism. Boende erbjuds uteslutande i lägenheter och rum i privata hus. Omgiven av forntida olivträd,...

Sortera efter:

Lägenheter Komarna

Klek

Från havet 100 m
Kapacitet 10 personer

från 40 €

Lägenhet Kremena

Klek

Från havet 300 m
Kapacitet 9 personer

från 35 €

Lägenheter Stella

Klek

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 35 €

Semesterhus Villa Kata

Klek

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 180 €

Lägenhet Rubin

Klek

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Adriatic House

Klek

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Dragobratović

Klek

Från havet 10 m
Kapacitet 13 personer

från 45 €

Lägenheter Villa Delija

Klek

Från havet 30 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenhet Villa Klek

Klek

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

från 45 €

Lägenheter Villa Vinka

Klek

Från havet 10 m
Kapacitet 24 personer

från 35 €

Lägenhet Maria

Klek

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Lägenhet Nela

Klek

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 35 €

Lägenheter Komarna ( Klek)

Lägenheter KOMARNA har 3-stjärnor inklusive maximal komfort och rymd. Vi kommer också att försöka hjälpa dig att planera din resa genom att erbjuda användbar information och länkar relaterade till Komarno och Dalmatien. Vi hoppas att vårt erbjudande kommer att tillfredsställa alla dina önskemål att tillbringa en oförglömlig semester som kommer att ge våra lägenheter, våra stränder och vårt trevliga lugna ställe KOMARNA.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Komarna

Från havet 100 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Kremena ( Klek)

Stenhus från 1700-talet. I kombination med oförstörd natur och vackert hav (avstånd 300 meter) är det en perfekt plats för dig. Fred, lugn och vacker utsikt, en kombination av rustik och modern kommer att ge dig en drömsemester. Hyr en lägenhet på bottenvåningen bestående av ett vardagsrum, kök, två sovrum och ett badrum. Närheten till städerna (Dubrovnik, Mostar, Medjugorje, Ston ...) ger dig möjlighet till oförglömliga resor. Kom och se själv ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kremena

Från havet 300 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Stella ( Klek)

Seaside House 15 m från havet med privata parkeringsplatser och 70 km norr om Dubrovnik och är en idealisk plats för familjer eller par. På första våningen finns en lägenhetstorlek på 45 m2 och på bottenvåningen finns en lägenhetstorlek på 35m2 Lägenheterna är med terrasser med fantastisk havsutsikt, solnedgångar, luftkonditionerade, gratis WIFI-internet. Stränderna ligger 1 minuts promenad från huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Stella

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 35 €

Semesterhus Villa Kata ( Klek)

Villa Kata ligger i en lugn dalmatisk stad i Komarna. Semesterhus Villa Kata rymmer 8 personer. Perfekt för en liten grupp eller två familjer med barn. Två privata parkeringsplatser finns framför huset. Stor terrass med utsikt över havet. Utomhusgrill i trädgården för speciellt nöje i att umgås och förbereda dina favoritgrillade måltider. Villa Kata ligger i en lugn gata utan stor trafik och erbjuder fullständig integritet under din vistelse.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Kata

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 180 €

Lägenhet Rubin ( Klek)

Lägenhet Rubin ligger i en lugn vik, Repic, 950 meter från turistuppgången Klek, Dubrovnik är 70 km från Čilipi DBK 85 km till närmaste flygplats, anslutning till motorvägen 25 km (Ploce). Området är 45m2 + 25m2 terrass. Terrassen är täckt med medelhavsbalkar och markis. På terrassen finns en grill. Lägenheten har en parkeringsplats och kaj för en båt upp till 5m. Lägenhet 2 + 2 kategoriserad med 3 * Inkluderar TV, SAT-TV, Wi-Fi, luftkonditionering, kök är utrustat med kylskåp, spis, mikrovågsugn. Vattenkokare Badrum, dusch, hårtork, tvättmaskin. Lägenheten har 4 solstolar och en plats på stranden

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Rubin

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Adriatic House ( Klek)

Lägenheter i en liten by Komarna, i Neretva dalen. Avstånd från Dubrovnik 80 km, och närmaste större stad, Opuzen, 12 km. Lägenheterna ligger i en byggnad, parkering är gratis parkering, och fronten är grillen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Adriatic House

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Dragobratović ( Klek)

I Dubrovnik-Neretva län kommunen Slivno är en liten turiststad Komarna. Perfekt för dem som vill njuta av en Medelhavet oas, med klart vatten och orörd strand, svepte honom en mild sommarbris som passar för surfing. I centrum finns lägenheter Dragobratovic, som erbjuder gästerna en fantastisk utsikt över havet och halvön Peljesac. Alla lägenheter har parkeringsplatser är luftkonditionerade och utrustade med TV. Alla gäster som vill se Komarno havet, som ger en trevlig souvenir från din semester, erbjuder vi gratis båttur. Användningen av strandstolar är gratis.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dragobratović

Från havet 10 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Villa Delija ( Klek)

Delija Villa ligger i en av de vackraste platserna i Riviera Catchment, i den pittoreska Klek. Er bara 30 meter från de vackra stenstränderna med utsikt över det kristallklara vattnet, ön och halvön Lanterna halvön, erbjuder Villa Delija fyra bekväma och lyxiga lägenheter som med dina nära och kära kan njuta av och tillbringa en minnesvärd sommardag. Varje lägenhet består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med en hörn soffa som har möjlighet att sängar, kök, badrum, hallar och terrasser. Faciliteterna inkluderar luftkonditionering, satellit-TV, gratis Wi-Fi, tvättmaskin, hårtork, dator, utrustat kök, mikrovågsugn och parkering. Lägenheter i nybyggd urban villa Delija, med utsikt över havet och en terrass på 30 kvadratmeter, är inbjudna att njuta av de berusande dofter av århundraden gammal olivolja, mullbär och vinstockar och idyllen är klar och oleander och andra medelhavsplanter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Delija

Från havet 30 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Villa Klek ( Klek)

Villa Klek ligger i en lugn by Radalj - Klek i södra kroatiska, nära Metkovic och Neretva älvdalen. Villa Klek är nybyggda, modernt utrustade och ger full komfort för att tillgodose behoven hos dem som vill koppla av efter daglig stress, rörelse och affärstryck. Garanterar isolering, fred, tyst och lukt av Medelhavet naturen. Villa Klek består av fem separata enheter. Alla lägenheter har havsutsikt. Villa Klek ligger 50 m från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Klek

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Villa Vinka ( Klek)

Välkommen till vårt privata boende bara 10 meter från havet, där du kan njuta av utsikten och lyssna på de avkopplande ljuden från havet från din balkong. Våra sex lägenheter är idealiska för grupper av människor, par och familjer med barn och de som vill njuta på bryggan (kaj) framför lägenheten eller en stor stenstrand som ligger bara 60 meter bort. I lägenheten på 32 m2 har du till ditt förfogande ett fullt utrustat kök, luftkonditionerat vardagsrum med dubbelsäng och TV / SAT ingår i priset, badrum med dusch, sovrum med dubbelsäng och balkong med utsikt över havet och stranden . Också på en pir framför huset har du två solstolar och en solskydd / lägenhet där du kan koppla av och njuta av. Huset är omgivet av tallar och oleander. Också du har ett grillutrymme tillgängligt och en parkeringsplats. Dubrovnik, en av de mest attraktiva och kända städerna i Medelhavet, ligger bara 1 timmes bilresa från Klek (70 km). Gå och besök denna Adriatiska pärlan. Bortsett från bad och vatten rekreation turister har tillgång till fyra tennisbanor, en minigolfbana, en bordtennisbana, en bowlingbana samt barnens lekplats. Klek ligger på huvudvägen vid Dalmatiens kust, 70 km från Dubrovnik och det är ett perfekt läge för dagsutflykter. Bland turistmål rekommenderar vi Ston, Mljet, Korcula, Makarska (70 km) och Split (130 km) och i närliggande Bosnien och Hercegovina Medjugorje (50 km), Mostar och Sarajevo.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Vinka

Från havet 10 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Maria ( Klek)

Lägenhet i Klek 33 m2, 100 m från sandstranden. Den består av ett rum med en säng för 2 personer, 1 säng för 1 person och en soffa. Den innehåller ett badrum, kök, terrass och trädgård. Avstånd till affärer, restauranger, postkontor upp till 100 m. Priset är 40 euro per dag.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Maria

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Nela ( Klek)

Lägenhet Nela ligger i Klek och i byggnaden är det möjligt att gratis cyklar. Denna luftkonditionerade enhet med kokmöjligheter inklusive gratis Wi-Fi, balkong och uteplats. Gästerna kan använda det fullt utrustade köket med ugn och mikrovågsugn. Det privata badrummet har badkar eller dusch, hårtork och badrockar. Från enheterna har utsikt över havet och bergen. Lägenhet Nela har en trädgård med grillmöjligheter. Tvättmaskin finns också, kemtvätt och strykning. Gästerna kan använda gratis parkering i lägenheten. Dubrovnik flygplats ligger 71 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nela

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Klek

Klek  - Vapen Klek är en liten kuststad som ligger i den vackra viken längs huvudvägen mellan Split och Dubrovnik. Det ligger nära den kroatiska gränsen till Bosnien och Hercegovina, i kommunen Slivno, i Dubrovnik-Neretva län. Det brukade vara en integrerad del av den berömda Dubrovnik-republiken och har idag cirka tvåhundra invånare med jordbruk, fiske och turism. Boende erbjuds uteslutande i lägenheter och rum i privata hus. Omgiven av forntida olivträd, tallar, oleander och andra medelhavsväxter är Klek den perfekta destinationen för en lugn, trevlig och romantisk vistelse för par och familjer. En vacker stenstrand sträcker sig hela byns längd. Stranden är ren, och besökare erbjuds möjligheten att hyra skotrar, pedalbåtar, parasoller, solstolar och cyklar. Förutom bad och vatten rekreationsmöjligheter för turister finns fyra tennisbanor, minigolf, bordtennis, boule och en lekplats. I mitten finns en stor parkering i skuggan av antika olivträd. Från Klek organiseras dagliga utflykter till Mali Ston och till mynningen av floden Neretva och halvön Pelješac. Skönheten och magin i floden Neretva kan uppleva genom fotosafari i en traditionell Neretva-båt. Sök efter prisvärda lägenheter och rum i Klek och ta direktkontakt med ägarna av privat boende. Välkommen till Klek!

Klek Väderprognos