Lägenheter och privat boende Brijesta

Brijesta är en liten fiske- och turistby i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger i en djup naturlig vik på norra sidan av Pelješac-halvön, 23 kilometer från staden Ston, som den administrativt tillhör. I byn bor bara cirka 100 fastboende, som bedriver turism, jordbruk och fiske. Under de senaste åren utvecklar särskilt turismen så de flesta lokalbefolkningen erbjuder kvalitetslägenheter och rum i sina privata hem. Förutom 200 bäddar...

Sortera efter:

Lägenheter Sunce

Brijesta

Från havet 40 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet NAL Biskup

Brijesta

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Sunce ( Brijesta)

Lägenheter vid havet med stora terrasser och vackra havsutsikt. Priset på varje är 55 euro / dag. Turistskatt parkeringsplats Wi-Fi internet ingår i priset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sunce

Från havet 40 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet NAL Biskup ( Brijesta)

Lägenheter Nal Biskup ligger i Putniković, och erbjuder en privat strand i avskild plats. Anläggningen ligger 15 meter från havet och innehåller enheter med kokmöjligheter och gratis trådlöst internet (WiFi), satellit-TV och luftkonditionering. Lägenheten har en terrass och sittgrupp. Det har också ett fullt utrustat kök med ugn och kylskåp. Privat badrum med badkar eller dusch och bidé. Rummen har utsikt över havet. Gäster gratis kan konsumera produkter odlade i grönsaksgården, och i närheten av lägenheten Nal Biskup finns aktiviteter som simning, vandring och dykmask och snorkling.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet NAL Biskup

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Brijesta

Brijesta  - Vapen Brijesta är en liten fiske- och turistby i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger i en djup naturlig vik på norra sidan av Pelješac-halvön, 23 kilometer från staden Ston, som den administrativt tillhör. I byn bor bara cirka 100 fastboende, som bedriver turism, jordbruk och fiske. Under de senaste åren utvecklar särskilt turismen så de flesta lokalbefolkningen erbjuder kvalitetslägenheter och rum i sina privata hem. Förutom 200 bäddar i privat boende finns det också två bilcamping (Zakono och Vrela) med 400 lägerplatser. Platsen är väldigt lugn och tyst och är idealisk för dig som vill tillbringa sin semester bort från stadsmog och trafikstockningar. Här är en vacker stenstrand med kristallklart vatten. Flera små holmar (Tajan, Lovorikovac och Pucenjak), som ligger i den stora viken är lämpliga för bad och fiske. Besök Brijesta, denna lilla, lugna och fridfulla by, och spendera semestern med mycket solsken, värme, orörd natur och de berusande dofter av Adriatiska halvön Pelješac. Lägenheter, rum och fritidshus i Brijesta. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40%. Välkommen till Brijesta på halvön Pelješac!

Brijesta Väderprognos