Lägenheter och privat boende Drače

Drače är en liten turist- och fiskeläge i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger i en stor vik på norra kusten av Peljesac-halvön, 30 km nordväst om staden Ston. Tillhör administrativt Janjina kommun och här bor bara 70 fastboende. Dess invånare har traditionellt levt av jordbruk, vinodling och fiske, men idag blir turism och turisttjänster som tillhandahåller boende i privata familjhem en allt viktigare gren av ekonomin. Omgivningarna...

Sortera efter:

1 recensioner - 4.0/5

Lägenheter GLAVOR DRAČE

Drače

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

från 25 €

Lägenheter Mladenka

Drače

Från havet 10 m
Kapacitet 19 personer

från 55 €

1 recensioner - 4.0/5
Lägenheter GLAVOR DRAČE ( Drače)

Vårt hus ligger 20 m från stenstrand som har sand inuti, och 500 meter från en liten fiskarby som heter Drače (80 km från Dubrovnik). Vårt hus har vacker havsutsikt och det är omgivet av fin anlagd olivlund (5000 m2). Det finns 3 lägenheter på bottenvåningen och 2 lägenheter på första våningen. det finns två grillar tillgängliga att använda och det finns parkering för alla bilar. - Lägenhet A1 (5 personer) Lägenhet A1 har ett dubbelrum med extra säng för en person och badrum. Det innehåller också kök med vardagsrum och ett annat badrum. I vardagsrummet finns soffa (extrasäng för 2 personer). Det har balkong och terrass med havsutsikt. Denna lägenhet har grill till förfogande. Lägenheten ligger på bottenvåningen. - Studiolägenhet A2 (3persons) Denna studiolägenhet har ett rum med dubbelsäng och extra säng för en person. Det finns också kök och badrum. Den har balkong med havsutsikt. Lägenheten ligger på bottenvåningen. - Studiolägenhet A3 (4 personer) Stor och rymlig studiolägenhet (51 m2) ligger också på bottenvåningen. Den har kök, stort vardagsrum (42m2) med dubbelsäng och extrasäng för 2 personer, WC (3,1 m2) och badrum (4,2 m2). Stor skuggig terrass är framför lägenheten (44m2) med havsutsikt. Lägenheten ligger på bottenvåningen. - Studiolägenhet A4 (2 personer) Denna studiolägenhet har ett rum med två sängar. Det finns också kök och badrum. Den har balkong med havsutsikt. Denna lägenhet ligger på första våningen. - Lägenhet A5 (4-5 personer) Denna lägenhet har ett dubbelrum med extra säng för en person. Det finns också kök och badrum. Den har soffa i vardagsrummet (extrasäng för 2 personer). Lägenheten två balkonger har havsutsikt. Denna lägenhet ligger på första våningen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter GLAVOR DRAČE

Från havet 20 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Mladenka ( Drače)

Lägenheterna ligger på första raden mot havet på halvön Pelješac på en liten och lugn plats Luka Dubrava. Platsen är lugn och fridfull, perfekt för semestrar och små barn. Lägenheterna är fullt möblerade och utrustade och varje lägenhet har en vacker havsutsikt. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mladenka

Från havet 10 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 55 €

Turistguide - Drače

Drače  - Vapen Drače är en liten turist- och fiskeläge i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger i en stor vik på norra kusten av Peljesac-halvön, 30 km nordväst om staden Ston. Tillhör administrativt Janjina kommun och här bor bara 70 fastboende. Dess invånare har traditionellt levt av jordbruk, vinodling och fiske, men idag blir turism och turisttjänster som tillhandahåller boende i privata familjhem en allt viktigare gren av ekonomin. Omgivningarna i Drace är mycket frestande, och hela viken omges av vackra gamla cypresser, olivträd, agaves och färgglada blommor. I viken finns det flera mindre öar (Dubovac, Galicak, Lovorikovac) som du kan besöka om du hyr en motorbåt. Stränderna är sand och grus, mycket rent och snyggt idealiskt för den perfekta familjesemestern utan folkmassorna och bullret. I Drace finns en liten hamn som beror på vågbrytaren väl skyddad från vindar och kan binda mindre båtar och båtar (djupet är upp till 3 meter). Naturälskare och aktiva semesterälskare kan njuta av den orörda naturen, vandra, gå eller cykla på de många preparerade spåren som leder till de omgivande mindre städerna och vikarna. För alla älskare av gastronomi och äkta dalmatiska delikatesser erbjuder Drače två restauranger där du kan smaka färska fiskspecialiteter, dalmatisk rökt skinka, ost och ett av de bästa röda vinerna från halvön som Plavac. Kontakta direkt lägenhetsägare, spara upp till 40% på höga byråavgifter och njut av den lugna, lugna och naturliga miljön i Drace- och Peljesac-halvön. Boende i Drace på Peljesac. Lägenheter, rum och annat privat boende i Drače (Peljesac-halvön). Välkommen till Drače!

Drače Väderprognos