Lägenheter och privat boende Korčula - Korčula

Korčula är en historisk befäst stad på den skyddade östkusten på ön Korčula. Gamla stan är omgiven av murar och gamla stengator är anordnade för att möjliggöra fri luftcirkulation, men samtidigt för att skydda mot stark vind. Korčula är byggd som en stark fästning på en odling som skyddar det smala sundet mellan öarna Korčula och halvön Pelješac. Att bygga utanför murarna var förbjudet förrän på 1700-talet då det passerade...

Sortera efter:

Lägenheter Mak

Korčula - Korčula

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

från 40 €

Semesterhus Villa Kastel

Korčula - Korčula

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 150 €

Semesterhus Nevenka

Korčula - Korčula

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Villa CEBALO

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 54 €

Lägenheter Bradley Račišće

Korčula - Korčula

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

från 48 €

Lägenheter Iris

Korčula - Korčula

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

1 recensioner - 1.0/5

Lägenheter Lilly

Korčula - Korčula

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Robinson turism Šime

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 60 €

Lägenheter Milea

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 36 €

Lägenheter Vejo

Korčula - Korčula

Från havet 500 m
Kapacitet 40 personer

på förfrågan

Semesterhus KAMENA VILA PORED MORA

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 90 €

Lägenheter Mak ( Korčula - Korčula)

Tillbringa en lugn semester på ön Korčula, i en liten by Kneza 10 km från staden Korčula. Njut av tystnaden och skuggan av träden borta från stadens liv. Vi erbjuder dig 3 lägenheter med utsikt över havet, bara 25 meter från stranden. Ana lägenhet för 2+1 personer 35 m2 med terrass på 40 m2. Katarina - tvårumslägenhet för 4+1 personer 45 m2 med en terrass på 40 m2. Marijana - lägenhet med tre sovrum med vardagsrum för 6+2 personer 120 m2 med en terrass på 60 m2. Parkering, brygga, grill, internet. Välkommen till Villa-MAK!!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mak

Från havet 20 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Villa Kastel ( Korčula - Korčula)

Kastel - castrum - ett medeltida hus som är fast beslutet att försvara sig mot attacker. På grund av de tjocka stenmurarna och golvet i separata golv i tjockt stenvalv med en smal öppning för skjutstegen, underlättar försvaret mot angripare. Villa Kastel - i kategorin fyra stjärnor (****) ombyggdes och utvidgades i medeltida castrum. Villa Kastel i kategori 4 stjärnor (****) från staden Korcula ligger 4 km från stranden 100 m från närmaste restaurang 70, 150 och 400 m och 150 m från butiker. Det finns fyra dubbelrum (två med luftkonditionering, ett med en terrass, ett med balkong), 2 kök, 4 badrum med toalett, vardagsrum med öppen spis, satellit-TV och trådlöst internet och ett rum med biljardbord. Markstorleken är 5000 m2 skuggig norr och söder gård (vardera 100 m2), en hög terrass på 30 m2, 30 m2 pool, kapell. John, tidskrift, grill, skuggad parkering och en olivlund.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Kastel

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 150 €

Semesterhus Nevenka ( Korčula - Korčula)

Huset ligger i en vik, 3 km långt från centrum av staden Korcula. Det kan hyras som helhet eller lägenhet 4 + 1. Bottenvåningen har inga trappor och det är lämpligt för rullstol. Huset består av 4 sovrum, 2 kök, 2 badrum, 2 terrasser. Priserna är ungefärliga och de exakta priserna är tillgängliga på förfrågan. Vi hyr från 01.05.-01.10. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Nevenka

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa CEBALO ( Korčula - Korčula)

Lägenheterna CEBALO ligger och djupt dolda i den pittoreska viken Vrbovica, cirka 4 kilometer från centrum av staden Korčula. (se vägplanen). Bara några hus i viken, omgivna av kullar och skogar, och en lokal väg utan mycket trafik över lägenheterna som placeras på flera terrassliknande nivåer, erbjuder varje gäst en nödvändig tyst för en oförglömlig semester. Lägenheterna är borta 10 - 20 meter från en «privat» sten och sandstrand skyddad mot starkare vind med ett gradvis havsdjup. en idealisk plats för barn att simma. Ovanför lägenheterna, vid vägen, finns en täckt privat parkeringsplats, medan det finns en brygga för förtöjning av båtar. Information och planer på vägen som leder till en kilometer bort restauranger och butiker finns i lägenheterna. även information om skeppslinjer, utflykter, läkare, kvällsunderhållning i stan, möjligheter att hyra cyklar, knallar, bilar och båtar i stan. Lägenheterna är utrustade med all nödvändig utrustning och klädsel för bekväm bostad. Gratis WiFi Internet inuti och utanför lägenheter på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa CEBALO

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 54 €

Lägenheter Bradley Račišće ( Korčula - Korčula)

Lägenhet A4- Nikola ligger på andra våningen i familjens hus i centrum av den lilla staden Racisce 12 km från staden Korcula. Den består av två rum med två dubbelsängar (dubbel) och en extrasäng, kök och vardagsrum med bäddsoffa samt badrum med badkar och tvättmaskin. På norra sidan finns en balkong på 16 m 2 med utsikt över havet och centrum och på södra sidan en balkong på 6 m2 med utsikt över trädgårdarna. Kapaciteten är 4 personer med en extra person på extrasängen och en person på bäddsoffan.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bradley Račišće

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 48 €

Lägenheter Iris ( Korčula - Korčula)

LÄGENHETER IRIS ÄR belägna i staden Korčula, men utanför den gamla stadskärnan. I närheten av havet, på 3 minuter kan du nå stränderna. Parkering tillhandahålls, men bilen är inte nödvändig. Apartments Iris erbjuder en helt oberoende rymlig lägenhet med 1 sovrum och studiolägenhet. Sängkläder och handdukar ingår. Gratis trådlöst nätverk. STANDARDLÄGENHET med egen ingång, lite privat trädgård och uteplatsen med trädgårdsmöblerna i skuggan av grönskan. Även balkongen med bord och stolar, där du kan äta eller bara vila. Det finns ett sovrum med stor dubbelsäng med luftkonditionering och takfläkt också. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök (spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, köksredskap). STUDIO LÄGENHET är rymlig och bekväm, är idealisk för ett par, har ett fullt utrustat kök och matplats, en dubbelsäng och en separat soffa att koppla av på, en rymlig garderob. Badrum med badkar. Utanför studion finns en rymlig terrass till ditt förfogande. LÄGENHETER IRIS ÄR EN IDEAL bas för att utforska staden Korcula* och närliggande stränder** till fots. * Under sommarsäsongen kan du nå centrum av gamla stan inom 10 minuter med vattentaxi. ** Från bryggan nedanför hotellet kan du också åka vattentaxi varje dag och simma på en av de obebodda öarna med vackra stränder, som Badija eller Vrnik

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Iris

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

1 recensioner - 1.0/5
Lägenheter Lilly ( Korčula - Korčula)

Studio lägenhet i Korcula, 350 m från stranden, med en terrass, lämplig för 2 personer utan barn, fullt utrustat, med TV, AC och Wi-Fi. Det finns en fri parkeringsplats framför byggnaden. En stor stormarknad ligger mycket nära. Det tar 25 minuter att gå till centrum, 10 min med taxi båt från hotellets strand. Lugnt mysigt ställe

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lilly

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Robinson turism Šime ( Korčula - Korčula)

Nära den gamla staden Korcula, bara 15 km bort ligger den vackra bukten Pupnatska luka där våra lägenheter ligger. Om du letar efter lägenheter borta från stadens buller och du vill ha lugn och ro, då är våra lägenheter rätt val för dig. Pupnatska luka bay ligger på en skyddad del av ön, och har ingen infrastruktur, men lägenheterna drivs av solenergi som är tillräcklig för belysning, laddning av mobiltelefoner, bärbara datorer etc. Bredvid lägenheten finns en utomhusdusch som värms upp av solenergi. energi, och nedanför lägenheten finns en liten privat strand, så havet ligger bara några steg från lägenheten. Den vackraste sandstranden på ön ligger 40 meter från lägenheten. Alla lägenheter har privata terrasser med utsikt över havet och den vackra stranden, två sovrum, utrustat kök med gasspis och kylskåp samt badrum (toalett och dusch). Utegrillen ligger bredvid lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Šime

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Milea ( Korčula - Korčula)

Lägenheter (2 +1 och 4) ligger i den vackra bukten Zrnovska Banja 3,5 km från staden Korcula och bara 5 meter från havet. De har parkering och förtöjning. Pebble Beach nära lägenheterna. Lägenhet (2 + 1) har ett sovrum för 2 personer med extra säng för en tredje person (45 m2 och 20 m2 terrass), har en takfläkt. Lägenhet (4) har två sovrum för 4 personer (75 m2 och terrass 20 m2) utrustade med luftkonditionering. Varje terrass har havsutsikt. I närheten finns restauranger och butiker.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Milea

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 36 €

Lägenheter Vejo ( Korčula - Korčula)

Rum och sviter, 500 m från havet, halvpension, parkering, internet, luftkonditionering, god mat och full service. För detaljer, besök vår hemsida eller maila oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vejo

Från havet 500 m
Kapacitet 40 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus KAMENA VILA PORED MORA ( Korčula - Korčula)

Njut av avkopplande, säker och privat upplevelse på norra kusten av ön Korčula. Huset har vacker panoramautsikt, och ligger längs havet. När du väl kom hit kommer du att bli kär i denna plats och dess kristallklara hav 10 m från huset, mildt klimat och ett rikt kulturarv. Två lägenheter är bekväma för 8 max 9 personer. Varje har kök, vardagsrum, badrum, 2 sovrum 60 m2 terrass, gratis WiFi, utomhus sten BBQ. Privat strand är några steg ner. Njut av :)

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus KAMENA VILA PORED MORA

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 90 €

Turistguide - Korčula - Korčula

Korčula - Korčula  - Vapen Korčula är en historisk befäst stad på den skyddade östkusten på ön Korčula. Gamla stan är omgiven av murar och gamla stengator är anordnade för att möjliggöra fri luftcirkulation, men samtidigt för att skydda mot stark vind. Korčula är byggd som en stark fästning på en odling som skyddar det smala sundet mellan öarna Korčula och halvön Pelješac. Att bygga utanför murarna var förbjudet förrän på 1700-talet då det passerade faran för attacker mot staden. I stadens historiska platser ingår den centrala katedralen i St Mark (inbyggd romansk-gotisk stil 1301 till 1806), ett fransiskansk kloster med en vacker venetiansk gotisk kloster från 15-talet, rådhuset, palatset av de tidigare venetianska guvernörerna, därefter palatset av den lokala kommersiella royalty från 15- och 1500-talet och massiva stadsmurar och torn. En av de största turistattraktionerna är födelseplatsen för de största och mest kända resenärer och upptäcktsresande genom tiderna - Marco Polo, som föddes 1254 i gamla stan i Korčula. Staden Korčula har totalt 5 634 invånare. Folket i Korčula håller fortfarande levande gamla folkkyrkoremonier och dansar med svärd - den berömda Moreška, som går tillbaka till medeltiden. Tidigare dansades Moreška endast vid speciella tillfällen, men numera hålls denna dans två gånger i veckan, mest för nyfikna turister. Förutom hotellboende erbjuder staden Korčula mycket billigare boende i privata hem. Sök efter prisvärda lägenheter och rum i Korčula. Välkommen till Korčula!

Korčula - Korčula Väderprognos