Lägenheter och privat boende Korčula - Korčula

Korčula är en historisk befäst stad på den skyddade östkusten på ön Korčula. Gamla stan är omgiven av murar och gamla stengator är anordnade för att möjliggöra fri luftcirkulation, men samtidigt för att skydda mot stark vind. Korčula är byggd som en stark fästning på en odling som skyddar det smala sundet mellan öarna Korčula och halvön Pelješac. Att bygga utanför murarna var förbjudet förrän på 1700-talet då det passerade...

Sortera efter:

Lägenheter Mak

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 15 personer

från 30 €

Semesterhus Villa Kastel

Korčula - Korčula

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

från 150 €

Semesterhus Nevenka

Korčula - Korčula

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Villa CEBALO

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 54 €

Lägenheter Duhović

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Bradley Račišće

Korčula - Korčula

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

från 42 €

Lägenheter Iris

Korčula - Korčula

Från havet 300 m
Kapacitet 5 personer

från 60 €

Lägenheter Lilly

Korčula - Korčula

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Robinson turism Šime

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 40 €

Lägenheter Milea

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

från 36 €

Lägenhet Svalina

Korčula - Korčula

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Sirius

Korčula - Korčula

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Vejo

Korčula - Korčula

Från havet 500 m
Kapacitet 40 personer

på förfrågan

Lägenheter Maja

Korčula - Korčula

Från havet 70 m
Kapacitet 3 personer

från 35 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Semesterhus KAMENA VILA PORED MORA

Korčula - Korčula

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 90 €

Lägenheter Mak ( Korčula - Korčula)

Tillbringa en lugn semester på ön Korčula, i en liten by Kneza 10 km från staden Korčula. Njut av tystnaden och skuggan av träd bort från stadens rörelse. Vi erbjuder dig 3 lägenheter med havsutsikt, bara 25 meter från stranden. Ana lägenhet för 2 + 1 personer 35 m2 med en terrass på 40 m2. Katarina - lägenhet med två sovrum för 4 + 1 personer 45 m2 med en terrass på 40 m2. Marijana - lägenhet med tre sovrum och ett vardagsrum för 6 + 2 personer 120 m2 med en terrass på 60 m2. Parkering, pir, grill, internet. Välkommen till Villa-MAK !!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mak

Från havet 10 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 30 €

Semesterhus Villa Kastel ( Korčula - Korčula)

Kastel - castrum - ett medeltida hus som är fast beslutet att försvara sig mot attacker. På grund av de tjocka stenmurarna och golvet i separata golv i tjockt stenvalv med en smal öppning för skjutstegen, underlättar försvaret mot angripare. Villa Kastel - i kategorin fyra stjärnor (****) ombyggdes och utvidgades i medeltida castrum. Villa Kastel i kategori 4 stjärnor (****) från staden Korcula ligger 4 km från stranden 100 m från närmaste restaurang 70, 150 och 400 m och 150 m från butiker. Det finns fyra dubbelrum (två med luftkonditionering, ett med en terrass, ett med balkong), 2 kök, 4 badrum med toalett, vardagsrum med öppen spis, satellit-TV och trådlöst internet och ett rum med biljardbord. Markstorleken är 5000 m2 skuggig norr och söder gård (vardera 100 m2), en hög terrass på 30 m2, 30 m2 pool, kapell. John, tidskrift, grill, skuggad parkering och en olivlund.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Kastel

Från havet 100 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 150 €

Semesterhus Nevenka ( Korčula - Korčula)

Huset ligger i en vik, 3 km långt från centrum av staden Korcula. Det kan hyras som helhet eller lägenhet 4 + 1. Bottenvåningen har inga trappor och det är lämpligt för rullstol. Huset består av 4 sovrum, 2 kök, 2 badrum, 2 terrasser. Priserna är ungefärliga och de exakta priserna är tillgängliga på förfrågan. Vi hyr från 01.05.-01.10. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Nevenka

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa CEBALO ( Korčula - Korčula)

Lägenheterna CEBALO ligger och djupt dolda i den pittoreska viken Vrbovica, cirka 4 kilometer från centrum av staden Korčula. (se vägplanen). Bara några hus i viken, omgivna av kullar och skogar, och en lokal väg utan mycket trafik över lägenheterna som placeras på flera terrassliknande nivåer, erbjuder varje gäst en nödvändig tyst för en oförglömlig semester. Lägenheterna är borta 10 - 20 meter från en «privat» sten och sandstrand skyddad mot starkare vind med ett gradvis havsdjup. en idealisk plats för barn att simma. Ovanför lägenheterna, vid vägen, finns en täckt privat parkeringsplats, medan det finns en brygga för förtöjning av båtar. Information och planer på vägen som leder till en kilometer bort restauranger och butiker finns i lägenheterna. även information om skeppslinjer, utflykter, läkare, kvällsunderhållning i stan, möjligheter att hyra cyklar, knallar, bilar och båtar i stan. Lägenheterna är utrustade med all nödvändig utrustning och klädsel för bekväm bostad. Gratis WiFi Internet inuti och utanför lägenheter på stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa CEBALO

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 54 €

Lägenheter Duhović ( Korčula - Korčula)

Villa Duhović - lägenheter direkt vid havet för 3 + 1, 2 + 0, 2 + 1, 6 + 0, 4 + 0 personer - mycket lugnt vik - Tri žala Villa ligger i en lugn vik, ca. 5 km från stadens centrum. Direkt kommer till en privat strand 15m från lägenheten, som är uteslutande för gäster villor. Villan ligger i ett avskilt område och det finns inga närliggande hus i närheten. Omgiven av grönska, fågelsång och hav. Privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Duhović

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Bradley Račišće ( Korčula - Korčula)

Lägenhet A4- Nikola ligger på andra våningen i familjehuset i centrum av den lilla staden Racisce 12 km från staden Korcula. Den består av två rum med två dubbla (dubbla) sängar och en extrasäng, kök och vardagsrum med bäddsoffa och badrum med badkar och tvättmaskin. På norra sidan finns en balkong på 16 m 2 med utsikt över havet och centrum och på södra sidan en balkong på 6 m2 med utsikt över trädgården. Kapaciteten är 4 personer med en extra person i extrasängen och en person i bäddsoffan.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bradley Račišće

Från havet 20 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 42 €

Lägenheter Iris ( Korčula - Korčula)

Lägenheter IRIS ligger i Korcula stad, men utanför Gamla stan. I närheten av havet, på 3 min kan du nå stränderna. Parkering finns, men bilen är inte nödvändig. Lägenheter Iris erbjuder en helt oberoende rymlig lägenhet med 1 sovrum och en studio. EN-SOVRUM APARTMENT ligger på västra sidan av huset, du kommer att njuta av privatlivet eftersom andra ingångar är från östra sidan. Det finns också en liten privat trädgård och utomhusområdet med trädgårdsmöblerna under pergola. Det finns ett sovrum med dubbelsäng med luftkonditionering och takfläkt också. Badrum med dusch. Balkong med bord och stolar, där du kan äta eller bara vila. Fullt utrustat kök (spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, köksredskap) med matplats och vardagsrum där det finns en bäddsoffa. STUDIO APARTMENT är rymligt och bekvämt, idealiskt för ett par, har ett fullt utrustat kök och matplats, en dubbelsäng och en separat soffa för att slappna av, en rymlig garderob. Badrum med badkar. Sängkläder och handdukar ingår. WIFI är gratis och obegränsat genom lägenheten och utanför. IDEAL bas för att utforska Korcula stad och närliggande stränder genom att gå. På sommarsäsongen kan du också nå centrum av staden inom 5 minuter med vatten taxi. Från bryggan nedanför hotellet kan du också börja varje dag simma på en av de obebodda holarna med vackra stränder som Badija eller Vrnik.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Iris

Från havet 300 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Lilly ( Korčula - Korčula)

Studio lägenhet i Korcula, 350 m från stranden, med en terrass, lämplig för 2 personer utan barn, fullt utrustat, med TV, AC och Wi-Fi. Det finns en fri parkeringsplats framför byggnaden. En stor stormarknad ligger mycket nära. Det tar 25 minuter att gå till centrum, 10 min med taxi båt från hotellets strand. Lugnt mysigt ställe

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lilly

Från havet 350 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Robinson turism Šime ( Korčula - Korčula)

Nära den gamla staden Korcula, bara 15 km bort ligger den vackra bukten Pupnatska luka där våra lägenheter ligger. Om du letar efter lägenheter långt ifrån stadsljud och du vill ha lugn och ro, då är våra lägenheter det rätta valet för dig. Pupnatska luka bay ligger på en skyddad del av ön och har ingen infrastruktur, men lägenheterna drivs av solenergi som är tillräcklig för belysning, laddning av mobiltelefoner, bärbara datorer etc. Bredvid lägenheten finns en utomhusdusch uppvärmd av solceller energi, och nedanför lägenheten finns en liten privat strand, så havet ligger bara några steg från lägenheten. Den vackraste sandstranden på ön ligger 40 meter från lägenheten. Alla lägenheter har privata terrasser med utsikt över havet och den vackra stranden, två sovrum, utrustat kök med gasspis och kylskåp samt badrum (toalett och dusch). Utomhusgrillen ligger intill lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Šime

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Milea ( Korčula - Korčula)

Lägenheter (2 +1 och 4) ligger i den vackra bukten Zrnovska Banja 3,5 km från staden Korcula och bara 5 meter från havet. De har parkering och förtöjning. Pebble Beach nära lägenheterna. Lägenhet (2 + 1) har ett sovrum för 2 personer med extra säng för en tredje person (45 m2 och 20 m2 terrass), har en takfläkt. Lägenhet (4) har två sovrum för 4 personer (75 m2 och terrass 20 m2) utrustade med luftkonditionering. Varje terrass har havsutsikt. I närheten finns restauranger och butiker.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Milea

Från havet 10 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 36 €

Lägenhet Svalina ( Korčula - Korčula)

Vi erbjuder ny lägenhet i ett lugnt område i staden Korcula, perfekt för semester. Lägenheten har två dubbelrum, badrum, matsal, kök och terrass. Lägenheten har luftkonditionering, tillgång till internet. Avståndet från havet är 100 meter, och 1,5 kilometer från gamla stan (15 minuters promenad). Supermarket och busshållplats i närheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Svalina

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Sirius ( Korčula - Korčula)

Lägenhet: 2 sovrum (sovplatser: 5 - 6). Lägenheter med: Terrass. Trädgårdsutsikt. Gratis parkering. Kök med: Köksvaror. Kylskåp. Ugn. Spishäll. Tvättmaskin. Populära faciliteter: Familjerum * Husdjur är tillåtna

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Sirius

Från havet 300 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Vejo ( Korčula - Korčula)

Rum och sviter, 500 m från havet, halvpension, parkering, internet, luftkonditionering, god mat och full service. För detaljer, besök vår hemsida eller maila oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vejo

Från havet 500 m
Kapacitet 40 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Maja ( Korčula - Korčula)

Vi erbjuder dig en charmig lägenhet i en lugn del av Žrnovska Banja bukten på norra sidan av Korčula. Närmaste strand och 2 restauranger ligger 70 m bort, en liten marknad 100 m och 3 km är den gamla staden Korcula. Du kommer lätt att bli kär i den vackraste viken på Korcula, Žrnovska Banja och flera olika stränder. Positionen är idealisk eftersom du kan nå andra berömda vikar som Orlanduša, Vaia, Samograd, Bačva, Pupnatska luka, Rasohatica och Lumbarda. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng 140x200 cm och en futon i vardagsrummet för en tredje person eller 2 barn. Med eget badrum, kök och trädgård med delvis havsutsikt. Köket är komplett med krukor. Du kan njuta av en promenad genom gamla stan med rika historiska journaler och en djup tradition, badad i vackra vikar med kristallvatten, färsk fisk och vin. Zrnovska Banja är en vik med moderna familjehus, marknader, flera restauranger och det finns också möjlighet att hyra båtar och cyklar samt organiserade båtutflykter till omgivningarna. Stranden i Žrnovska Banja är sten och nära Orlanduša, Medvidnjak, Vaia, Samograd, Bačva, Pupnatska hamnen, Rasohatica, Pavja Lukas jungfruar, där du kan hitta en lugn plats och njuta av det vackra Medelhavslandskapet och kristallklart havet . KORČULA Gamla stan är en medeltida muromgärdad stad som ligger på det ovala hålet i landet, som är djupt orienterat i Peljesac-kanalen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Maja

Från havet 70 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 35 €

Robinson turism Robinzon vila sa bazenom ( Korčula - Korčula)

Du kommer att ha ditt eget paradis eftersom lägenheten ligger lugnt på södra sidan av ön Korcula i bukten Rasohatica. Den två sovrummet ligger på övervåningen i huset, det finns två fler lägenheter på bottenvåningen. Semesterlägenheten är designad i Robinson-stil: enkel utrustning, el och varmvattenförsörjning med solenergi (220 V), spis och kylskåp med propangas ger dig känsla att du är i den dolda pärlan. Bara njut av den privata stranden 10 m från huset eller i privat pool med havsvatten :)

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Robinzon vila sa bazenom

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Semesterhus KAMENA VILA PORED MORA ( Korčula - Korčula)

Njut av avkopplande, säker och privat upplevelse på norra kusten av ön Korčula. Huset har vacker panoramautsikt, och ligger längs havet. När du väl kom hit kommer du att bli kär i denna plats och dess kristallklara hav 10 m från huset, mildt klimat och ett rikt kulturarv. Två lägenheter är bekväma för 8 max 9 personer. Varje har kök, vardagsrum, badrum, 2 sovrum 60 m2 terrass, gratis WiFi, utomhus sten BBQ. Privat strand är några steg ner. Njut av :)

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus KAMENA VILA PORED MORA

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 90 €

Turistguide - Korčula - Korčula

Korčula - Korčula  - Vapen Korčula är en historisk befäst stad på den skyddade östkusten på ön Korčula. Gamla stan är omgiven av murar och gamla stengator är anordnade för att möjliggöra fri luftcirkulation, men samtidigt för att skydda mot stark vind. Korčula är byggd som en stark fästning på en odling som skyddar det smala sundet mellan öarna Korčula och halvön Pelješac. Att bygga utanför murarna var förbjudet förrän på 1700-talet då det passerade faran för attacker mot staden. I stadens historiska platser ingår den centrala katedralen i St Mark (inbyggd romansk-gotisk stil 1301 till 1806), ett fransiskansk kloster med en vacker venetiansk gotisk kloster från 15-talet, rådhuset, palatset av de tidigare venetianska guvernörerna, därefter palatset av den lokala kommersiella royalty från 15- och 1500-talet och massiva stadsmurar och torn. En av de största turistattraktionerna är födelseplatsen för de största och mest kända resenärer och upptäcktsresande genom tiderna - Marco Polo, som föddes 1254 i gamla stan i Korčula. Staden Korčula har totalt 5 634 invånare. Folket i Korčula håller fortfarande levande gamla folkkyrkoremonier och dansar med svärd - den berömda Moreška, som går tillbaka till medeltiden. Tidigare dansades Moreška endast vid speciella tillfällen, men numera hålls denna dans två gånger i veckan, mest för nyfikna turister. Förutom hotellboende erbjuder staden Korčula mycket billigare boende i privata hem. Sök efter prisvärda lägenheter och rum i Korčula. Välkommen till Korčula!

Korčula - Korčula Väderprognos