Lägenheter och privat boende Orebić

Orebić är en hamnstad för sjömän och en berömd turistdestination i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på halvön Pelješac på den perfekta platsen för din semester. När du är på semester i Orebić och hyr en lägenhet eller rum i privat boende kan du njuta av bad, sola, vandra, besöka Maritime Museum och Franciscan kloster med en av de vackraste utsikten över Adriatiska havet. Orebic ligger tvärs över sundet från den berömda...

Utvalda lägenheter och privata boende i Orebić

Sortera efter:

Lägenheter Sveti Anton

Orebić

Från havet 400 m
Kapacitet 36 personer

från 30 €

Lägenheter Vidić

Orebić

Från havet 300 m
Kapacitet 32 personer

från 130 €

Lägenheter Zona

Orebić

Från havet 150 m
Kapacitet 24 personer

från 20 €

Lägenheter Antonia

Orebić

Från havet 200 m
Kapacitet 22 personer

från 40 €

Lägenheter Pretner

Orebić

Från havet 10 m
Kapacitet 13 personer

från 46 €

Semesterhus Villa Noa

Orebić

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

från 140 €

Lägenheter Villa Maris

Orebić

Från havet 80 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenhet M

Orebić

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

från 65 €

Lägenheter Dora i Kati

Orebić

Från havet 80 m
Kapacitet 8 personer

från 45 €

Lägenheter Jerry

Orebić

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Last minute erbjudande First minute erbjudande

Semesterhus Karmen

Orebić

Från havet 150 m
Kapacitet 7 personer

från 110 €

Lägenheter Tri vlake

Orebić

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 60 €

Semesterhus House Lido Orebic

Orebić

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 110 €

Lägenheter Oasi d'Oro

Orebić

Från havet 50 m
Kapacitet 22 personer

från 50 €

Lägenheter Clementina sunrise Orebić

Orebić

Från havet 60 m
Kapacitet 10 personer

från 50 €

Lägenheter Villa Iva

Orebić

Från havet 20 m
Kapacitet 18 personer

från 60 €

Lägenheter Diana

Orebić

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenheter Mokalo

Orebić

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

från 50 €

Lägenheter Mirjana

Orebić

Från havet 200 m
Kapacitet 13 personer

från 30 €

Lägenhet Tonci

Orebić

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Semesterhus Zlatko

Orebić

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 130 €

Lägenheter Irena

Orebić

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

från 30 €

Lägenheter Ljiljana

Orebić

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

från 100 €

Lägenheter Eva i Iva

Orebić

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Nikolica

Orebić

Från havet 50 m
Kapacitet 60 personer

från 60 €

Lägenheter Sveti Anton ( Orebić)

Vårt hus Sveti Anton ligger på södra sluttningarna av Pelješac halvön, i ett mycket trevligt och lugnt område innan du kommer in i Orebic. Vackert landskap, vacker natur, intressant kultur och hälsosamt klimat är kvaliteter som gör oss annorlunda än andra platser. Stranden i Trstenica ligger mycket nära vårt hem och ligger en kort promenad bort (400 meter eller 5 minuters promenad). Huset har 8 modernt utrustade och bekväma lägenheter. Varje lägenhet på första våningen har en balkong eller en terrass med utsikt över det vackra havet och omgivande öar, och några av dem på kullen Sveti Ilija. Lägenheterna på bottenvåningen har en terrass med utsikt över den vackert anlagda trädgården av blommor och citrus träd. Den tredje våningen är utrustad med luftkonditionering. Internet (WiFi) är tillgängligt i alla lägenheter och är gratis för våra gäster samt privata parkeringsplatser som inte behöver bokas i förväg. Alla boende enheter har satellit-TV. De har också ett fullt utrustat kök med matplats och ett badrum med dusch och gratis handdukar. På gården finns en stenmurad grill för gästerna, och vi står till ditt förfogande när som helst för hjälp med att förbereda lokala specialiteter. Närmaste stormarknad ligger 400 meter från huset, medan restauranger och barer ligger cirka 15 minuters promenad bort. Gästerna kan ta färjan, 2,2 km från huset, till den vackra ön Korčula.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sveti Anton

Från havet 400 m
Kapacitet 36 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Vidić ( Orebić)

Vi välkomnar dig till vårt hem. Tack för att du bestämde dig för att tillbringa din semester i våra lägenheter. Vi kommer att göra vårt bästa för att välkomna dig så vänligt vi kan, för att göra din vistelse oförglömlig och rolig. Med många års erfarenhet av turism och en avkopplande familjär atmosfär, kommer vi att säkerställa din vila i lugn och avskildhet, och vi kommer att vara tillgängliga för dig när som helst. Våra Vidić-lägenheter ligger på den vackraste delen av Adriatiska kusten, på de södra sluttningarna av halvön Pelješac, i ett mycket trevligt och lugnt område i centrum av Orebić. Vackert landskap, vacker natur, intressant kultur och hälsosamt klimat är de egenskaper som skiljer oss från andra platser. Avståndet till närmaste stenstrand är 300 m (3-4 minuters promenad), och du kan nå den största sandstranden Trstenica efter en kort promenad (10-15 minuters promenad). Perfekt för en bilfri semester. Vi erbjuder boende i 3 lägenheter för 8-12 personer och i dubbelrum och trebäddsrum med eget badrum och användning av köket. Varje rum och lägenhet har en terrass med en vacker utsikt över havet och de närliggande öarna. Internet (WiFi) finns tillgängligt i alla lägenheter och är gratis för våra gäster, liksom privata parkeringsplatser som inte behöver bokas i förväg. Alla boenheter har satellit-TV. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök med matplats och badrum med dusch och gratis handdukar. På gården finns en trädgård med grill och trädgårdsmöbler för gästerna och en lekplats. Husdjur är tillåtna i lägenheterna. Vi erbjuder också en tvättservice. Den närmaste stormarknaden ligger 100 meter bort, medan restauranger och barer ligger 300 meter bort. Gästerna kan besöka ön Korčula med färja eller båt, 1 km bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vidić

Från havet 300 m
Kapacitet 32 personer

Pris från 130 €

Lägenheter Zona ( Orebić)

Lägenheterna är nyinredda och modernt utrustade med kvalitets-TV och höghastighetsinternet. I omedelbar närhet (mindre än 50 meter) finns en stormarknad, en vit butik, en textilaffär, ett bageri, en cafébar, en restaurang, en fotbollsplan, en buss, en busshållplats. Anläggningen ligger 150 meter från sandstranden. Huvudpromenaden vid havet ligger 100 meter från fastigheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zona

Från havet 150 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 20 €

Lägenheter Antonia ( Orebić)

Antonio lägenheter ligger i en lugn och grön miljö. Säker parkering med naturlig skugga. Varje gäst är välkommen med en flaska vin. Det finns också möjlighet att köpa vin, konjak, sherry och olivolja.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antonia

Från havet 200 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Pretner ( Orebić)

Pretner Lägenheter i Orebic på halvön Peljesac ligger på ett lugnt ställe, nära havet, rakt ut till den främsta sandstranden Trstenica. Privat egendom på 2000 m2 omfattar från södra sidan trädgården full av grönska med medelhavs vegetation och en öppen spis som är tillgänglig för gästerna. Från norra sidan finns citrus- och olivträd och stor parkeringslinje. Varje lägenhet är luftkonditionerad och utrustad med satellit-TV och trådlöst internet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pretner

Från havet 10 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 46 €

Semesterhus Villa Noa ( Orebić)

Ssci.Staff säger: engelska, kroatiska Beläget i Postup, i ett lugnt läge, erbjuder det nyrenoverade huset Noa en vacker utsikt över Adriatiska havet, öar och vingårdar. Denna perfekta tillflyktsort har en stor terrass med en grill där du kan tillbringa dina dagar med att koppla av. Den har två sovrum med dubbelsäng och en smart-TV. Gratis wifi finns på fastigheten. Det finns också en parkeringsplats för bilar. Vi finns alltid tillgängliga för alla våra gästers behov. Postup är en lugn by med vacker utsikt över Korčula, Mljet och Lastovo. Längs Postup finns det många små byar som du kan utforska och njuta av. Huvudstaden Orebić ligger 6 km bort, 10 minuters bilresa från oss. Du kan hitta många kvalitetsrestauranger som serverar färsk mat från vänliga bönder och naturligtvis - stadsfiskare. Här har vi många privata och lugna stränder som ligger bland skogar alldeles intill havet. Perfekt att njuta av! Postup är hemmet för det berömda röda vinet med samma namn. Pelješko vin anses vara bland de bästa kroatiska vinerna. Du kan njuta av att besöka de många lokala vingårdarna över halvön. Möjliga endagsturer till: öarna Korčula och Mljet, en promenad längs de längsta murarna i Europa i Ston, ett besök i Dubrovnik eller Medugorje. För den mer äventyrliga finns aktiviteter som vandring, cykling och segling

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Noa

Från havet 1 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 140 €

Lägenheter Villa Maris ( Orebić)

Villa Maris är mycket trevligt och nytt hus, med utomhus bubbelpool, bara 80 m från den största sandstranden Trstenica, ca 300 m från restaurangerna, ca 150 m från kaféer, ca. 250 m från affärer, ca. 800 m långt från det gamla centrumet Orebic. Trevligt och tyst ställe. Parkering. På den höga bottenvåningen finns 2 fina och lyxiga lägenheter 2+2 och 1 trevlig lägenhet för 2 personer, studio. Varje lägenhet är utrustad med SAT-TV, luftkonditionering, Wi-Fi och diskmaskin. Lägenheterna är mycket trevliga, kvalitet och modernt utrustade.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Maris

Från havet 80 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet M ( Orebić)

Studio M ligger 3 meter från havet, i gågatan i Orebic. Gäster tillåts tillträde med bil till parkeringen, som ligger bredvid lägenheten. Den är utrustad med luftkonditionering, gratis Wi-Fi-anslutning, satellit-TV och allt annat som kommer att vara trevligare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet M

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Dora i Kati ( Orebić)

Om du vill tillbringa din semester på ett litet, lugnt ställe, omgiven av ren, orörd natur och letar efter boende, ligger du på rätt ställe. Vi har en lägenhet där du bekvämt kan rymma upp till fyra personer. Perfekt för familjer med ett eller två barn. Det ligger i centrum av Orebic, bara 50 meter från banken, butiken, kyrkan och närmaste restaurang och pizzeria. Stranden ligger 80 meter från lägenheten samt ambulansen. Postkontoret och hamnen ligger bara 130 meter bort. I vår lägenhet kommer du att välkomnas med en flaska vårt hemlagade vin, hemlagad olivolja, som är en otrolig krydda i vår region och en uppfriskande drink som välkomnande välkomst. Funktioner i lägenheten: Parkering, användning av grill, terrass, trädgård användning, luftkonditionering, TV, satellit och digital markbunden mottagare, mikrovågsugn, kylskåp, frys, ugn, sängkläder, handdukar, vattenkokare, kaffebryggare. Uppehållsskatt ingår i priset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Dora i Kati

Från havet 80 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Jerry ( Orebić)

Lägenheter Jerry första raden till havet. Privat parkering. Varje lägenhet har egen balkong och terrass. 5 minuters promenad till banken, postkontor, affärer, centrum. Lägenheterna ligger i en lugn del av Orebic, bara 10 meter från havet. Varje lägenhet har en separat ingång, parkering, en balkong och en terrass med solstolar och parasoller. I lägenheten finns ett fullt utrustat kök, badrum, rum, luftkonditionering, hårtork, mikrovågsugn, kassaskåp, larm, handdukar och sängkläder.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jerry

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Karmen ( Orebić)

Holiday Home Karmen erbjuder boende i Orebić med 130 kvadratmeter bostadsyta fullt utrustat för sju personer, två stora terrasser med sitt- och matplats, en delvis havsutsikt, en privat parkering framför huset. Som en speciell egenskap att lyfta fram är trädgården, ett privat utrymme på 160 kvadratmeter med citron- och apelsinträd dolda från vyn med solstolar för daglig vila och kvällssamlingar en öppen spis. Och för de som inte gillar folkmassor och värmen i augusti, prova Orebic i september och början av oktober kommer du att älska det

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Karmen

Från havet 150 m
Kapacitet 7 personer

Pris från 110 €

Lägenheter Tri vlake ( Orebić)

Tri Vlake-lägenheter ligger i Viganj nära Orebic på halvön Peljeac och erbjuder boende med matlagningsutrustning. Gratis WiFi och gratis parkering finns, och stranden ligger bara några steg bort. Alla lägenheter har en sittgrupp och en TV och ett fullt utrustat kök med matbord. Huset byggdes av mina föräldrar efter mycket avgång efter att ett gammalt familjehus förstördes i jordbävningen 1962, där mina förfäder bodde från gamla tider. På grund av detta har huset en speciell betydelse för mig och min syster. Dess fördelar är: utseende och storlek anpassad till lokal arkitektur, trädgårdar i Medelhavsvegetationen omgiven av, inhägnad och kaklad trädgård och sviter utrustade för våra behov (konstnärliga bilder, familjeminnen). Att arbeta med människor var mitt professionella intresse och jag älskar det nu - att umgås, hjälpa, att ha kul. Dessutom älskar jag havet, segling och fiske. Jag gillar att titta på en bra film, lyssna på musik och dans.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tri vlake

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 60 €

Semesterhus House Lido Orebic ( Orebić)

HUSINTERIÖR: Enfamiljshus, med kapacitet för 6+2 personer. Helt renoverad 2011., omgiven av träd. 500 m från centrumet, lugnt läge, 30 m från havet, 30 m från stranden, i en återvändsgränd, i det gröna, riktning sydväst. För privat bruk: tomt 500 m2 (omringad av staket) med träd, naturträdgård. 4-rums-hus 100 m2, gemytlig inrett: vardagsrum 16 m2 med 1 bäddsoffa för 2 personer, sat-TV (LCD/LED), DVD-enhet och luftkonditionering. Utgång till balkongen. Ett dubbelrum 16 m2. Utgång till balkongen. Ett dubbelrum 15 m2. Ett dubbelrum 10 m2. Hela huset är endast för ditt bruk. HUSDJUR ÄR INTE TILLÅTNA. Bokning är inte tillåten för barn under 20 år utan närvaro av sina föräldrar. KÖK: Öppet kök, (4 kokplattor, ugn, glaskeramiskt nav) mikrovågsugn, kylskåp och extra miniköksblock (kylskåp + 2 kokplattor). Wi-Fi: Internet (trådlöst LAN (WLAN) gratis. BADRUM: Badrum med dusch, bidé, toalett och separat toalett/handfat. Elvärme. Terrassmöbler. Faciliteter: spjälsäng. www.houselidoorebic.com Vi har belönats märkningen Safe Stay in Croatia, som är en garanti för att vi har antagit nationella och internationella hälso- och säkerhetsstandarder i linje med de riktlinjer som föreskrivs av World Travel and Tourism Council.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus House Lido Orebic

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 110 €

Lägenheter Oasi d'Oro ( Orebić)

Lägenheterna "Oasi d'Oro" ligger i ett familjehem i Orebić på halvön Pelješac. Nybyggda och eleganta lägenheter ligger mellan huvudvägen och strandpromenaden, i närheten av huvudstranden Trstenica. Residenset har privat parkering, luftkonditionerade interiörer med WiFi och en liten bokhörn. Alla våra eleganta och smakfullt inredda lägenheter har balkong med utsikt över havet och / eller St. Elias-kullen, fullt utrustat kök med diskmaskin, vardagsrum / matplats med platt-TV med satellitkanaler samt eget badrum med hårtork. Huvudstranden med strandbar, vingårdar, restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bagerier, kiosk, souvenirbutik ligger alla en kort bit bort. Inte långt borta kan gästerna besöka olika attraktioner som sjöfartsmuseet och franciskanerklostret eller njuta av sportaktiviteter som fotboll, tennis, minigolf, jet-ski, vindsurfing ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Oasi d'Oro

Från havet 50 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Clementina sunrise Orebić ( Orebić)

Nybyggda lägenheter Clementina soluppgång i Orebić, nära stranden, strandpromenaden, restauranger, bagerier. Privat parkering, terrass med havsutsikt. Lägenheterna inkluderar WiFi, satellit-TV, luftkonditionering, diskmaskin, hårtork, strykjärn, mikrovågsugn, vattenkokare, babysäng. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Clementina sunrise Orebić

Från havet 60 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Villa Iva ( Orebić)

Fullt utrustade lägenheter Villa Iva, som ligger första raden till havet i Orebić på Pelješac. Det ligger 20 meter från den vackra stranden och 10 minuters promenad till centrum. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Iva

Från havet 20 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Diana ( Orebić)

Lägenhet för 2-5 personer, ca. 100 m från stranden. I mitten, lugnt läge. Den har 2 sovrum (varje rum har luftkonditionering), kök, satellit-TV, trådlöst internet, badrum. Balkong med havsutsikt. Parkering. Rekommenderade utflykter från Orebic: Korcula Island, ca. 15 min båttur. Mljet National Park, ca. 1h 30 min båttur. Dubrovnik, ca 120 km. Split, ca. 2 h 30 min med katamaran. I centrum, nära färjan, erbjuder vi bekvämt boende till ett överkomligt pris.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Diana

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Mokalo ( Orebić)

I den lilla byn Mokalo, 3 km öster om Orebic på Peljesac halvön, är våra lägenheter. Huset är omgivet av en vacker natur i en tallskog, olivlundar och de berömda vingårdarna Postup. Under platsen ligger en av de vackraste vikarna på halvön. Gästerna kan njuta av poolen som ligger 50 m från huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mokalo

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Mirjana ( Orebić)

Lägenheter Mirjana ligger 250 m från stranden och centrum (detaljist, marknad, bank, postkontor). Lägenheten har en kapacitet på 6 + 2, 2 + 1 och 2 personer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mirjana

Från havet 200 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Tonci ( Orebić)

Lägenheten är en våning i huset - hela lägenheten med 80 kvadratmeter yta. Det finns två sovrum, vardagsrum med luftkonditionering, kök, badrum, stor terrass, trädgård med grill, som du kan använda och skuggig parkering och internetuppkoppling i hause. Vi har också en stor trädgård där dina barn kan leka. Med utsikt över Mount St. Elias erbjuder en trevlig atmosfär för semester. Terrassen är en trevlig dag att sola eller läsa en bok och njut av nattvyn av den stjärnklara himlen. Dess mycket lugna och tystnad - rätt plats att ladda batterier.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tonci

Från havet 300 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Zlatko ( Orebić)

House Zlatko ligger i en liten by Mokalo vid Orebic, perfekt för lugn och avkoppling, medan dess boendeposition för att besöka kroatiska pärlor: Dubrovnik, Korcula, Mljet National Park och halvön Peljesac. Huset har två sovrum, vardagsrum, kök och badrum, fullt möblerade och utrustade. Det finns luftkonditionering, diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, grill, däck, utomhusdusch .... vacker stor trädgård på 700 m2 med havsutsikt och ön Korcula ger ytterligare njutning av din semester. Stranden är 200 m lätt gångväg. Parkering finns i trädgården.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Zlatko

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 130 €

Lägenheter Irena ( Orebić)

Lägenheterna är utrustade för en trevlig vistelse. Värdarna har lokala produkter: vin, konjak och olivolja. Välkomna gäster som en presentflaska vin du väljer. Priser förhandlingsbara.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Irena

Från havet 50 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Ljiljana ( Orebić)

Vårt boende är särskilt lämpligt för grupper eller familjer med barn. Orebic är perfekt för dig som vill ha en semester i lugn miljö, men även för dig som gillar en mer aktiv semester. Gäster i Orebic har möjlighet att turnera och utforska de närliggande öarna. Vi finns i centrum av Orebic och allt nödvändigt innehåll är tillgängligt till fots. Stranden ligger bara några minuters promenad bort. På 50m avstånd finns butik, bageri, apotek, café och snabbmat. Och i närheten finns andra faciliteter som restauranger och andra aktiviteter. Huset ligger på en lugn gata med utsikt över havet, trädgården och gatan. NED - Lägenhetens storlek är 61 m2 + altan 16 m2 + balkong 7 m2. Terrassen är i naturlig skugga med en relaxavdelning (utemöbler och solstol) och ett matbord. Lägenheten har ett badrum, 2 sovrum, en matplats och ett kök. Den har även gratis parkering, luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi och ett fullt utrustat kök. UPP - Lägenheten är 61 m2 + altan 4 m2 + balkong 7 m2. Terrassen och balkongen är täckta med markiser för nödvändig skugga och utrustade med utemöbler. Lägenheten har ett badrum, 2 sovrum, en matplats och ett kök. Här finns även gratis parkering, luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi och ett fullt utrustat kök.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ljiljana

Från havet 70 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Eva i Iva ( Orebić)

Två nya, moderna lägenheter (Eva och Iva) ligger i ett lugnt område i Orebić, 5 minuters promenad från stranden. De ligger på första våningen i det privata huset och har en terrass och en balkong med utsikt över trädgården och bergen. Vi erbjuder gratis WiFi och gratis privat parkering och en grill. Perfekt för familjen med barn eller två par. För större sällskap (8-10 personer) kan ni boka båda lägenheterna och njuta av sällskapet på en stor terrass. Lägenheterna har egen ingång. Varje lägenhet är luftkonditionerad och har kök med vardagsrum, 2 sovrum och 2 badrum med duschkabin. Det fullt utrustade köket har spishäll, kylskåp, diskmaskin och köksutrustning. Varje lägenhet har även en tvättmaskin och en platt-TV med streamingtjänster.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Eva i Iva

Från havet 200 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Nikolica ( Orebić)

Våra lägenheter ligger intill havet och fungerar som en bra utgångspunkt för friluftsentusiaster som är sugna på att simma, vandra, cykla och mer i det omgivande området. Våra bekväma lägenheter är omgivna av medelhavsvegetation som ger lugn och ro för din fullständiga vila. Inuti varje lyxlägenhet hittar du modern inredning, ett badrum med dusch och tvättmaskin, ett fullt utrustat kök med diskmaskin, luftkonditionering, WiFi, SAT-TV och en terrass med en fantastisk utsikt. Ytterligare förmåner med Nikolica Luxury Apartments inkluderar en parkeringsplats per lägenhet och en utomhuspool och solstolar. Vi har även en dusch framför huset, i trädgården och en grill på den stora terrassen till ditt förfogande så att ni kan grilla och njuta tillsammans. Avstånd från havet och stranden är 40 m och från restaurangen är det 20 m. Avståndet från en trafikväg är 4 km.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikolica

Från havet 50 m
Kapacitet 60 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Orebić

Orebić  - Vapen Orebić är en hamnstad för sjömän och en berömd turistdestination i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på halvön Pelješac på den perfekta platsen för din semester. När du är på semester i Orebić och hyr en lägenhet eller rum i privat boende kan du njuta av bad, sola, vandra, besöka Maritime Museum och Franciscan kloster med en av de vackraste utsikten över Adriatiska havet. Orebic ligger tvärs över sundet från den berömda staden Korčula. Färjor till staden och ön Korčula kör ofta, och det är mycket tillrådligt att besöka denna antika stad. Orebić fick sitt namn efter familjen som byggde om slottet i den befästade bosättningen 1586. år. Under 1800-talet hade Orebić 17 av de viktigaste nautiska kaptenerna i Österrike-Ungern, och kallas därför även sjömansstaden. Turism är en av de viktigaste sektorerna i ekonomin och en viktig inkomstkälla för lokalbefolkningen, särskilt under sommarmånaderna. Idag besöker turister från Ungern, Tyskland och Italien ofta denna vackra stad. Orebić är en plats där du garanterat slappnar av och laddar batterierna för de kommande utmaningarna! Lägenheter Orebić. Privat boende Orebić - direktkontakt med ägarna av familjens boende! Välkommen till Orebić!

Orebić Väderprognos