Lägenheter och privat boende Kućište

Kućište är en liten turistort i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av Pelješac-halvön, cirka 6 km väster om Orebić. I Kućište bor bara cirka 200 fastboende som befinner sig bredvid fiske som huvudsakligen bedriver turism. Nära staden ligger en populär resort Perna med ett hotellkomplex och ett läger. Ändå är de flesta av boendefaciliteterna belägna i ett privat familj boende vars gästvänliga ägare erbjuder...

Utvalda lägenheter och privata boende i Kućište

Sortera efter:

First minute erbjudande

Lägenheter Orsula - Pelješac

Kućište

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

från 35 €

Lägenhet Vesna

Kućište

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Mirjana Perna

Kućište

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

från 74 €

Lägenhet Marko

Kućište

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Jurković

Kućište

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenhet Kučište-Viganj

Kućište

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

från 35 €

Lägenheter Srsen - Kuciste

Kućište

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

från 40 €

Lägenheter Matko

Kućište

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenhet Iva

Kućište

Från havet 40 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenheter Orsula - Pelješac ( Kućište)

Bottenvåningen lägenhet 4 personer (2 + 2) 35 m + 35 m terrass. Den består av två separata sovrum med säng för två (180 x 200), badrum, kök och terrass med utsikt över havet och ön Korculu. Lägenheten är bekväm, fullt utrustad: luftkonditionering, satellit-TV och internet. + Sommarkök. I priset ingår: Internet, luftkonditionering, semesteravgift och parkeringsplats för din bil. Lägenheten på första våningen 6 personer (2 + 2 + 2) 53 m + 13 m balkongterrass + Det består av tre separata sovrum med säng för två (180 x 200) + enkelrum, badrum, kök, balkong med utsikt över havet och ön Korcula, och terrass med utsikt över havet och ön Korcula. I priset ingår: Internet, luftkonditionering, semesteravgift och parkeringsplats för din bil. Lägenheten är bekväm, fullt utrustad: luftkonditionering, satellit-TV och internet. + Sommarkök på bottenvåningen. Bottenvåning lägenhet för 2 personer (2 + 0) 17 m + 12 m terrass Sovrum med dubbelsäng, kök, TV, Wi-Fi, luftkonditionering, badrum med toalett, kylskåp, terrass, grill. Lägenheten är bekväm, fullt utrustad: luftkonditionering, satellit-TV och internet. Det är 40 meter från stranden, 300 meter från de lokala butikerna, postkontor och restaurering. I priset ingår: Internet, luftkonditionering, semesteravgift och parkeringsplats för din bil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Orsula - Pelješac

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 35 €

Lägenhet Vesna ( Kućište)

Lägenheten ligger i ett gammalt stenhus i byn Bostäder på halvön. Landsbyar är gamla kaptener på dalmatiska kusten under Sv. Ilija. Det är en idealisk plats för dem som gillar vandring, promenader, besöker gamla byar. Om du vill ha en lugn semester utan folkmassorna och klamret i orterna så väljer du rätt ställe för en semester. Bort från havet och stenstrand 100 meter. Tillgångsvägshus ligger 100 meter från huvudvägen. Det har utsikt över staden Korcula, staden och ön Korcula och många öar. Den består av ett kök, vardagsrum, två dubbelrum, badrum med toalett, separat toalett, tvättmaskin, två terrasser (en täckt), parkering och utomhusgrill. Lägenheten är luftkonditionerad, har gratis internet och satellit-TV.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vesna

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Mirjana Perna ( Kućište)

Lägenheter Perna Mirjana

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mirjana Perna

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 74 €

Lägenhet Marko ( Kućište)

Lägenheter Marko ligger i en liten by nära Perna Orebic på halvön Peljesac. Lägenheterna ligger i ett idylliskt läge, så de är bara 30 meter från stranden, bara 2 km från centrum av Orebic, 300 m från ett litet snabbköp och 50 från två fina restauranger med utsikt över havet. I närheten finns även surfskolor, där du kan hyra vindsurfutrustning. Alla lägenheter är belägna i en nybyggd (2006), ett modernt och välutrustat hus med vacker utsikt över Peljesackanalen och den gamla staden Korcula (ön Korcula ). Huset har 7 lägenheter .. för mer information vänligen kontakta oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marko

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Jurković ( Kućište)

Jurkovic Apartments ligger på en liten plats som heter Perna på Peljesac-halvön. Lägenheterna ligger på ett idylliskt läge, precis vid havet, 2 km från centrum, 500 m från närmaste butiker och 100 m från restaurangen. Lägenheterna ligger i ett nytt och modernt hus med en vacker utsikt över Peljesac-kanalen och ön Korcula och gamla stan i Korcula. Huset har en egen stor parkeringsplats. Alla lägenheter är utrustade med toalett, kök, terrass med vacker utsikt, luftkonditionering och TV och parabol. Välkommen till lägenheterna Jurkovic!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jurković

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Kučište-Viganj ( Kućište)

Lägenhet Petkovic, som ägs av familjen Petkovic, ligger i Kuciste (Dubrovnik-Neretva län). Boendet ligger 50 m från närmaste strand och 100 m från centrum. En boende enhet passar för minimalt 2 och maximalt 3 personer. Gästerna har tillgång till: balkong / terrass, trädgårdstomt, bestick och köksredskap, satellit-TV, tillgång till internet, värme, sängkläder, handdukar, barnsäng, barnstol, grill, utomhusdusch. Särskilda arrangemang inkluderar: förberedelse av specialiteter, frukostberedning, produktion från egen trädgård, olivolja, vin, grappa, säsongsplockning, bergsklättring och vandring, sport och fritidsaktiviteter, adrenalin och extrema sporter, båttur, vindsurfing, rodd , kanot, kajak), hyra en scooter, cykel (mountainbike), bilöverföring, båtförtöjning, utbyte kontor, massage, frisör eller beautician tjänster, barnpassning (barnvakt). Adress: Kuciste 107, 20267 Kuciste, Kroatien, telefon: +385 99 7948974 (kroatiska, engelska, slovenska), +385 98 786894 (kroatiska, slovenska), +385 98 427029 (kroatiska, engelska, tyska, slovenska, franska). • minikök, matsal, sovrum 1 (2 pers.), Badrum, extra toalett, balkong / terrass, parkering per arrangemang, trädgårdspot • spis (gas / kraft), extrasäng (1 pers., Sovrum), mini -fat, mikrovågsugn, bestick och köksredskap, satellit-TV, tillgång till internet, luftkonditionering med tilläggsavgift, ventilator, uppvärmning, insektsnät, sängkläder, handdukar, hårtork, dusch, tvättmaskin per arrangemang, barnsäng, barn stol, grill, utomhusdusch • Priserna är ungefärliga i € per dag, rabatt för längre vistelse, turistskatt ingår inte i priset, ingen tillgång för rullstolar, husdjur är tillåtna med tilläggsavgift

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kučište-Viganj

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Srsen - Kuciste ( Kućište)

Lägenheterna Srsen ligger i Kućište, adress Kuciste 158. De två identiska lägenheterna med en yta på 25 kvm på bottenvåningen och har en terrass med en vacker utsikt över havet, ön Korcula och kanalen Peljesac. Varje lägenhet har ett sovrum med dubbelsäng storlek 1,40 mx 2,00 m. Luftkonditionering, internet och TV med satellit finns också tillgängliga för våra gäster. Ett kök med en del matbord: Mikrovågsugn och kaffebryggare och kylskåp med frysning del förutses tekodje för våra gäster. Toaletter med toalett och del för dusch och terrass med uteservering och utsikt över trädgården och havet är en direkt sammansättning av dessa lägenheter. Parkering i huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Srsen - Kuciste

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Matko ( Kućište)

Lägenheter Matko Vi är belägna i Peljesac, Kučište Första raden mot havet med utsikt över Korčula Lägenheterna har en stor parkeringsplats i skuggan, de är utrustade med wf, satellit-TV, kök, sovrum, toalett, luftkonditionering, terrass med utsikt över havet och Korcula. För alla frågor står vi till ditt förfogande Välkommen till lägenheterna Matko

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Matko

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Iva ( Kućište)

Denna vackra nya studio lägenhet ligger i en lugn miljö vid ingången till Kučište, bara 2 kilometer från Orebic på halvön Peljesac. Det ligger i centrum av staden på bottenvåningen i ett familjehus, ca 20m2. Den består av en dubbelsäng, ett vardagsrum med kök och toalett. Framför lägenheten finns en gård på ca 5 m2 med en vacker havsutsikt. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering, TV och internet, och gästerna har till sitt förfogande en grill framför huset och de är utrustade med parkering för fordonet. Lägenheten ligger 80 meter från havet och från snabbköpet, postkontoret, restaurangerna och kaféerna ca 100 meter bort. Omedelbart under huset finns också en båt som kör flera gånger om dagen till Korčula stad. Den speciella fördelen för surfande älskare är närheten till "surfzon", som har flera skolor och centra för uthyrning av utrustning för vindsurfing och kitesurfing. Lägenheten ligger 100 m från centrum. I mitten finns en butik, postkontor, restaurang och cafébar. Också inom en radius av 1 km finns en surfzon, där du kan surfa, samt hyra surfutrustning, cyklar, kanoter ... båtbrygga för Korčula ligger bara 40 meter från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Iva

Från havet 40 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Kućište

Kućište  - Vapen Kućište är en liten turistort i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av Pelješac-halvön, cirka 6 km väster om Orebić. I Kućište bor bara cirka 200 fastboende som befinner sig bredvid fiske som huvudsakligen bedriver turism. Nära staden ligger en populär resort Perna med ett hotellkomplex och ett läger. Ändå är de flesta av boendefaciliteterna belägna i ett privat familj boende vars gästvänliga ägare erbjuder mysiga rum och lägenheter. Även om det är en liten stad är den känd för sina sandstränder, tjocka skuggor av tallar, rent vatten, restauranger och tavernor med lokala specialiteter och berömda Pelješac-viner. Allt ger idealiska förutsättningar för en trevlig och bekväm familjesemester. På grund av dess plats och permanenta västliga vindar från sommaren på Pelješac-kanalen mellan öarna Korčula och halvön Pelješac, är Kućita perfekt för surfing. Nära Kućišta är staden Orebić som är idealisk för kvällspromenader längs kusten. Vi rekommenderar en dagsutflykt till den närliggande historiska staden Korčula, där den gamla staden du kan uppleva den sanna stämningen under de senaste århundradena. Älskare av aktiva semestrar och natur kan njuta av vandring och klättra till den högsta toppen av St. Elijah i Peljesac på 960 meter över havet, som erbjuder hisnande utsikt över öarna Korčula, Vis, Mljet och hela skärgården i Dubrovnik. Besök denna lilla och lugna stad på halvön Pelješac, där du säkert kommer att tillbringa en drömsemester. Hitta prisvärda lägenheter, rum och privat boende i Kućišta på halvön Pelješac och kontakta fastighetsägare direkt och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Kućišta!

Kućište Väderprognos