Lägenheter och privat boende Kućište

Kućište är en liten turistort i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av Pelješac-halvön, cirka 6 km väster om Orebić. I Kućište bor bara cirka 200 fastboende som befinner sig bredvid fiske som huvudsakligen bedriver turism. Nära staden ligger en populär resort Perna med ett hotellkomplex och ett läger. Ändå är de flesta av boendefaciliteterna belägna i ett privat familj boende vars gästvänliga ägare erbjuder...

Utvalda lägenheter och privata boende i Kućište

Sortera efter:

Lägenheter Orsula - Pelješac

Kućište

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

från 45 €

Lägenheter Jurković

Kućište

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

från 60 €

Lägenheter Srsen - Kuciste

Kućište

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

från 50 €

Lägenheter Mirjana

Kućište

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Marko

Kućište

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenhet Kučište-Viganj

Kućište

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

från 40 €

Lägenhet Iva

Kućište

Från havet 40 m
Kapacitet 2 personer

på förfrågan

Lägenheter Orsula - Pelješac ( Kućište)

Bottenvåningen lägenhet 4 personer (2 + 2) 35 m + 35 m terrass. Den består av två separata sovrum med säng för två (180 x 200), badrum, kök och terrass med utsikt över havet och ön Korculu. Lägenheten är bekväm, fullt utrustad: luftkonditionering, satellit-TV och internet. + Sommarkök. I priset ingår: Internet, luftkonditionering, semesteravgift och parkeringsplats för din bil. Lägenheten på första våningen 6 personer (2 + 2 + 2) 53 m + 13 m balkongterrass + Det består av tre separata sovrum med säng för två (180 x 200) + enkelrum, badrum, kök, balkong med utsikt över havet och ön Korcula, och terrass med utsikt över havet och ön Korcula. I priset ingår: Internet, luftkonditionering, semesteravgift och parkeringsplats för din bil. Lägenheten är bekväm, fullt utrustad: luftkonditionering, satellit-TV och internet. + Sommarkök på bottenvåningen. Bottenvåning lägenhet för 2 personer (2 + 0) 17 m + 12 m terrass Sovrum med dubbelsäng, kök, TV, Wi-Fi, luftkonditionering, badrum med toalett, kylskåp, terrass, grill. Lägenheten är bekväm, fullt utrustad: luftkonditionering, satellit-TV och internet. Det är 40 meter från stranden, 300 meter från de lokala butikerna, postkontor och restaurering. I priset ingår: Internet, luftkonditionering, semesteravgift och parkeringsplats för din bil.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Orsula - Pelješac

Från havet 30 m
Kapacitet 13 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Jurković ( Kućište)

Jurkovic Apartments ligger på en liten plats som heter Perna på halvön Peljesac. Lägenheterna ligger i ett idylliskt läge, precis vid havet, 2 km från centrum, 500 m från närmaste butiker och 100 m från restaurangen. Lägenheterna ligger i ett nytt och modernt hus med vacker utsikt över Peljesac-kanalen och ön Korcula, och den gamla staden Korcula. Huset har en egen stor parkeringsplats. Alla lägenheter är utrustade med toalett, kök, terrass med vacker utsikt, luftkonditionering samt TV och parabol. Välkommen till lägenheterna Jurkovic!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jurković

Från havet 10 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Srsen - Kuciste ( Kućište)

Apartments Srsen ligger i Kućište, adress Kuciste 158. De två identiska lägenheterna med en yta på 25 kvm på bottenvåningen och har en terrass med vacker utsikt över havet, ön Korcula och Peljesac-kanalen. Varje lägenhet har ett sovrum med dubbelsäng storlek 1,40 mx 2,00 m. Luftkonditionering, internet och TV med satellit finns också tillgängliga för våra gäster. Ett kök med en del matbord: Mikrovågsugn och kaffebryggare och kylskåp med del frysning förutspås tekodje för våra gäster. Toaletter med toalett och del för Dusch och terrass med uteservering och utsikt över trädgården och havet är en direkt sammansättning av dessa lägenheter. Parkering i huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Srsen - Kuciste

Från havet 100 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Mirjana ( Kućište)

Lägenheten har 2 sovrum, en platt-TV med satellitkanaler, ett kök med diskmaskin, en tvättmaskin och två badrum med bubbelbadkar. Lägenheten erbjuder gratis wi-fi, luftkonditionering och gratis parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mirjana

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Marko ( Kućište)

Lägenheter Marko ligger i en liten by nära Perna Orebic på halvön Peljesac. Lägenheterna ligger i ett idylliskt läge, så de är bara 30 meter från stranden, bara 2 km från centrum av Orebic, 300 m från ett litet snabbköp och 50 från två fina restauranger med utsikt över havet. I närheten finns även surfskolor, där du kan hyra vindsurfutrustning. Alla lägenheter är belägna i en nybyggd (2006), ett modernt och välutrustat hus med vacker utsikt över Peljesackanalen och den gamla staden Korcula (ön Korcula ). Huset har 7 lägenheter .. för mer information vänligen kontakta oss.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marko

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Kučište-Viganj ( Kućište)

Lägenhet Petkovic, som ägs av familjen Petkovic, ligger i Kuciste (Dubrovnik-Neretva län). Boendet ligger 50 m från närmaste strand och 100 m från centrum. Ett boende är lämpligt för minst 2 och max 3 personer. Gästerna har tillgång till: balkong/terrass, trädgårdstomt, bestick och köksredskap, sat-TV, internetuppkoppling, värme, sängkläder, handdukar, spjälsäng, barnstol, grill, utomhusdusch. Specialarrangemang inkluderar: förberedelse av specialiteter, frukostförberedelser, produkter från egen trädgård, olivolja, vin, grappa, säsongsplockning, bergsklättring och vandring, sport- och fritidsaktiviteter, adrenalin och extremsporter, båttur, vindsurfing, rodd (strandkanot , kanot, kajak), hyra skoter, cykel (mountainbike), biltransfer, båtplats, växlingskontor, massage, frisör- eller kosmetologtjänster, barnpassning (barnvakt). Adress: Kuciste 107, 20267 Kuciste, Kroatien, telefon: +385 99 7948974 (kroatiska, engelska, slovenska), +385 98 786894 (kroatiska, slovenska), +385 98 427029 (kroatiska, engelska, franska, tyska, kroatiska). • minikök, matsal, sovrum 1 (2 pers.), badrum, extra WC, balkong/terrass, parkering per arrangemang, trädgårdstomt • kamin (gas/el), extrasäng (1 pers., sovrum), mini - Kylskåp, mikrovågsugn, bestick och köksredskap, satellit-TV, internetuppkoppling, luftkonditionering mot avgift, fläkt, värme, insektsnät, sängkläder, handdukar, hårtork, dusch, tvättmaskin per arrangemang, spjälsäng, baby stol, grill, utomhusdusch • priserna är ungefärliga i € per dag, rabatt för längre vistelse, turistskatt ingår inte i priset, ingen tillgång för rullstolar, husdjur är tillåtna mot avgift

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kučište-Viganj

Från havet 100 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Iva ( Kućište)

Denna vackra nya studio lägenhet ligger i en lugn miljö vid ingången till Kučište, bara 2 kilometer från Orebic på halvön Peljesac. Det ligger i centrum av staden på bottenvåningen i ett familjehus, ca 20m2. Den består av en dubbelsäng, ett vardagsrum med kök och toalett. Framför lägenheten finns en gård på ca 5 m2 med en vacker havsutsikt. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering, TV och internet, och gästerna har till sitt förfogande en grill framför huset och de är utrustade med parkering för fordonet. Lägenheten ligger 80 meter från havet och från snabbköpet, postkontoret, restaurangerna och kaféerna ca 100 meter bort. Omedelbart under huset finns också en båt som kör flera gånger om dagen till Korčula stad. Den speciella fördelen för surfande älskare är närheten till "surfzon", som har flera skolor och centra för uthyrning av utrustning för vindsurfing och kitesurfing. Lägenheten ligger 100 m från centrum. I mitten finns en butik, postkontor, restaurang och cafébar. Också inom en radius av 1 km finns en surfzon, där du kan surfa, samt hyra surfutrustning, cyklar, kanoter ... båtbrygga för Korčula ligger bara 40 meter från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Iva

Från havet 40 m
Kapacitet 2 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Kućište

Kućište  - Vapen Kućište är en liten turistort i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på södra sidan av Pelješac-halvön, cirka 6 km väster om Orebić. I Kućište bor bara cirka 200 fastboende som befinner sig bredvid fiske som huvudsakligen bedriver turism. Nära staden ligger en populär resort Perna med ett hotellkomplex och ett läger. Ändå är de flesta av boendefaciliteterna belägna i ett privat familj boende vars gästvänliga ägare erbjuder mysiga rum och lägenheter. Även om det är en liten stad är den känd för sina sandstränder, tjocka skuggor av tallar, rent vatten, restauranger och tavernor med lokala specialiteter och berömda Pelješac-viner. Allt ger idealiska förutsättningar för en trevlig och bekväm familjesemester. På grund av dess plats och permanenta västliga vindar från sommaren på Pelješac-kanalen mellan öarna Korčula och halvön Pelješac, är Kućita perfekt för surfing. Nära Kućišta är staden Orebić som är idealisk för kvällspromenader längs kusten. Vi rekommenderar en dagsutflykt till den närliggande historiska staden Korčula, där den gamla staden du kan uppleva den sanna stämningen under de senaste århundradena. Älskare av aktiva semestrar och natur kan njuta av vandring och klättra till den högsta toppen av St. Elijah i Peljesac på 960 meter över havet, som erbjuder hisnande utsikt över öarna Korčula, Vis, Mljet och hela skärgården i Dubrovnik. Besök denna lilla och lugna stad på halvön Pelješac, där du säkert kommer att tillbringa en drömsemester. Hitta prisvärda lägenheter, rum och privat boende i Kućišta på halvön Pelješac och kontakta fastighetsägare direkt och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Kućišta!

Kućište Väderprognos