Lägenheter och privat boende Korčula - Lumbarda

Boende Lumbarda - ön Korčula. Lumbarda är en liten fiskeby med cirka 1200 invånare. Det ligger i östra delen av ön, cirka sju kilometer från den berömda gamla staden Korčula. Lumbarda är byggd runt en liten vik och de sandiga kullarna med utsikt över bukten och omges av stora vingårdar och olivlundar. Vägen som leder från staden Korčula till Lumbarda passerar genom ett pittoreskt område och de berusande dofter av tallskogar och olivlundar....

Sortera efter:

Lägenheter Mate Cebalo

Korčula - Lumbarda

Från havet 300 m
Kapacitet 16 personer

från 65 €

Lägenheter Silvana

Korčula - Lumbarda

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

från 40 €

Lägenhet Salečić

Korčula - Lumbarda

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Marinero

Korčula - Lumbarda

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

från 50 €

Lägenhet Arija

Korčula - Lumbarda

Från havet 500 m
Kapacitet 2 personer

från 30 €

Lägenheter Music

Korčula - Lumbarda

Från havet 60 m
Kapacitet 4 personer

från 70 €

Lägenheter Radojkovic

Korčula - Lumbarda

Från havet 30 m
Kapacitet 9 personer

från 60 €

Lägenheter Jurjević

Korčula - Lumbarda

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Mate Cebalo ( Korčula - Lumbarda)

Tvåbädds lägenheter på första och andra våningen, två sovrum med dusch / wc, kichen tv, terrass, vin, olja. Lumbarda är en by med mycket vackra steniga och sandstränder, klart havsvatten, plats för familjer med små och stora barn. Grk vin och bra fiskrestauranger - det är ett bra val för din semester, om du bestämmer dig för att besöka ön Korcula. Cebalo familjehus ligger 200 - 300 meter från stränderna, byns centrum, restauranger och andra turistfaciliteter. Vi erbjuder lägenheter belägna bland tallar med fantastisk utsikt. Vi erbjuder även hushållsprodukter cyklar att hyra, konsultera utflykter, sport och rekreation som Lumbarda erbjuder.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Mate Cebalo

Från havet 300 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Silvana ( Korčula - Lumbarda)

Studio lägenhet Silvana ligger mitt i sandiga vik Tatinja, några meter från havet. Det ligger på första våningen i autentiskt dalmatiskt hus, nyrenoverat och luftkonditionerat. Det har två sängar (plus en liten extra säng), kök (fullt utrustat), badrum med dusch bad, TV, balkong med vacker utsikt över Tatinja Bay, Korcula Archipelago, halvön Peljesac och staden Orebic.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Silvana

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Salečić ( Korčula - Lumbarda)

Vi hyr en lägenhet för 2 +2 personer (50 kvm). Lägenheten har ett kök, sovrum och badrum. Dessutom ingår: luftkonditionering, satellitmottagare, tillgång till internet, parkering och två terrasser. En terrass har en vacker utsikt mot havet. I närheten finns en sandstrand och en restaurang.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Salečić

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Marinero ( Korčula - Lumbarda)

Marinero lägenheter ligger nära havet och tallskogarna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marinero

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 50 €

Lägenhet Arija ( Korčula - Lumbarda)

Den moderna lägenheten Arija ligger på sydkanten av Korcula, bara 500 meter från havet. Lägenheten har luftkonditionering, en LCD-kabel och TV, Wi-Fi, fullt utrustat kök, terrass och gratis parkeringsplats. Gästerna kan njuta av ett lugnt boende och smaka värdens hemlagade specialiteter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Arija

Från havet 500 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Music ( Korčula - Lumbarda)

Apartment Music ligger i en liten fiskarby cirka 5 kilometer från Korcula Gamla stan. Det ligger på en översta våning i familjens hus (som du kan se på bilden), vid havet, nära de få restaurangerna som erbjuder bra lokal mat. Den har två sovrum, vardagsrum med kök, badrum med dusch, stor terrass och parkeringsplats framför huset. Lägenheten är det perfekta valet för personer som vill ha integritet (det är den enda lägenheten i huset och det finns ingenting ovanför). Närmaste strand ligger cirka 50 m från lägenhet, busstation ca 100 m och centrum 200 m. Det finns också två sandstränder cirka 1 km bort

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Music

Från havet 60 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 70 €

Lägenheter Radojkovic ( Korčula - Lumbarda)

Apartments Radojković ligger i Lumbarda på ön Korčula, 1,9 km från Bilin Zal i Przina. Här erbjuds boende med gratis WiFi, grillplats, en trädgård och gratis privat parkering. Alla lägenheter har en sittgrupp med soffa, en matplats och ett fullt utrustat kök med en mängd olika köksredskap, inklusive mikrovågsugn, kylskåp, ugn och spis. Det finns också ett fullt utrustat eget badrum med dusch och gratis badprodukter. Biluthyrning finns i lägenheten. Närmaste flygplats är Dubrovniks flygplats, som ligger 150 km bort, och boendet erbjuder transferservice till/från flygplatsen mot en avgift. I Lumbarda kan du också se: folkloreföreställningar, fiskekvällar på fredagar, klapakonserter, kyrkokörskonserter, grekiska vinfestivalen Kulturevenemang, utställningar av lokala artister och gästartister, rekreations-, sport- och underhållningsaktiviteter för vuxna, beachvolleyboll, futsalturnering, dragkamp, lastkapplöpning, barnprogram simskola, vattenspel (för simmare), tävling i byggandet av sandtorn, lekrum för barn och konstverkstäder

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Radojkovic

Från havet 30 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Jurjević ( Korčula - Lumbarda)

Vår lägenhet Jurjevic ligger i familjens hem, som ligger bara 5 minuters promenad från stadens centrum. Vi erbjuder bekvämt boende, med en vacker utsikt över det blå havet och doftande naturen. Lägenheten har ett stort sovrum, badrum, kök och vardagsrum och terrass. Med soffan i vardagsrummet i lägenheten kan du bekvämt njuta av 4 personer. Vi har också en utomhus spis och en rymlig parkeringsplats. Stranden Pržina och Bilin Zal är idealiska för att sola och koppla av och njuta av barnen. En rik lokal gastronomi som du inte kan motstå. Kom och se själv.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jurjević

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Korčula - Lumbarda

Korčula - Lumbarda  - Vapen Boende Lumbarda - ön Korčula. Lumbarda är en liten fiskeby med cirka 1200 invånare. Det ligger i östra delen av ön, cirka sju kilometer från den berömda gamla staden Korčula. Lumbarda är byggd runt en liten vik och de sandiga kullarna med utsikt över bukten och omges av stora vingårdar och olivlundar. Vägen som leder från staden Korčula till Lumbarda passerar genom ett pittoreskt område och de berusande dofter av tallskogar och olivlundar. Lumbarda har historiskt alltid varit förknippad med staden Korčula. Här var på 300-talet f.Kr. en grekisk bosättning, då fanns det de romerska bondvillaerna (gårdar), men sedan 1500-talets rika ädlare och jordägare byggde sina sommarhus kallade Kaštel i de bästa positionerna, och några av dem är fortfarande väl bevarad. Idag lever Lumbarda mestadels av turismen. Det finns ett antal hotell, restauranger, butiker, läger, ett stort antal lägenheter och rum och en liten marina. Turister och besökare lockas främst av vackra sandstränder och traditionella rätter som färsk grillad fisk kryddad med olivolja och åtföljd av utmärkt lokalt vitt vin. Lägenheter, rum och fritidshus Lumbarda. Privat boende i Lumbarda. Välkommen till Lumbarda på ön Korčula!

Korčula - Lumbarda Väderprognos