Lägenheter och privat boende Korčula - Brna

Brna är en liten turistplats belägen i en stor vik på södra stranden av ön Korčula. Brna utvecklades under 1800-talet under Austro ungerska imperium, då det byggdes en brygga som användes som hamn för invånarna i den närliggande byn Smokvica och främst för export av premiumviner från Korčula. Under 1970-talet blev Brna en populär destination för sommarhus för invånarna i Smokvica, och är idag en populär destination för turister...

Sortera efter:

1 recensioner - 5/5

Lägenhet Kosirina

Korčula - Brna

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

från 45 €

Lägenheter Ema

Korčula - Brna

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

från 60 €

Lägenheter Bleus

Korčula - Brna

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

från 30 €

Lägenhet Klara Maris

Korčula - Brna

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

från 120 €

1 recensioner - 5/5
Lägenhet Kosirina ( Korčula - Brna)

Lägenhet, 50 m2, första våningen: separat ingång, vardagsrum med bäddsoffa, kök, sovrum, badrum, luftkonditionering, satellit-TV, balkong med havsutsikt. Lägenheterna ligger i en lugn avskild plats i Brna-bukten, 400 m från centrum av Brna, 10 m från havet, 20 m från stranden, parkering 5 m. Möjlighet att använda utomhusgrill, internet, båt, båtbrygga. Supermarket 500 m, restaurang 500 m, 20 m stenstrand, klippstrand 10 m, 800 m sandig Dessa nybyggda lyxlägenheter ligger på ön Korcula i Brna, en av de vackraste och bäst bevarade öarna i Kroatien . Brna är en vik och by på öns södra strand, som ligger 4 km sydväst om Smokvica och 20 km sydost om Vela Luke. Brna erbjuder en unik kombination av vacker natur och rent hav, och värdarna kommer att välkomna dig med kulinariska specialiteter och originalviner, du kommer snabbt att vilja träffa vänner och kommer igen ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kosirina

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Ema ( Korčula - Brna)

Lägenhet Ema erbjuder gratis Wi-Fi och havsutsikt, ett boende beläget i Brna på den vackra ön Korčula. Lägenheten ligger vid stranden och har en grill. Denna luftkonditionerade lägenhet har 1 sovrum, en plattskärms-TV och ett kök med diskmaskin. Fastigheten har också 1 badrum med dusch. Lägenheten har en terrass där du kan göra en grill. Välkommen till Brna och lägenhet Ema!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ema

Från havet 30 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Bleus ( Korčula - Brna)

Brno Bleus Apartments ligger i en lugn fiskeby, och erbjuder luftkonditionerade lägenheter med gratis Wi-Fi och satellit-TV. En frodig trädgård fylld med medelhavsplanter och en grill och en möblerad terrass. Alla sviter har en sittgrupp, ett skrivbord och ett fullt utrustat kök. Privat badrum med dusch, kostnadsfria toalettsaker och hårtork. Balkong med utsikt över havet. Smokvica by, där gästerna kan prova lokala viner, ligger 3,5 km bort. Kaféer och barer ligger några steg, medan fiskrestaurangen och färsk matmarknaden finns framför huset. Istruga-stranden, känd för sin helande lera och olika sportanläggningar, ligger 300 meter från Bleus Apartments. Mud City ligger 8 km bort. Många cykelvägar finns på 500 meter. Den medeltida staden Korcula finns 30 km. Busstationen finns i Smokvica, 3,5 km, medan hamnen finns i Vela Luka, 18 km bort. Närmaste flygplats ligger i Split, 120 km bort, på fastlandet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bleus

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Klara Maris ( Korčula - Brna)

Apartment Klara Maris ligger 4 km från Smokvica på ön Korčula. Staden Korčula ligger 28 km bort. Jag rekommenderar denna plats till alla sanna naturälskare, som kommer att kunna njuta av att simma i en av vikar nära huset. Huset är avskilt, så gästerna kommer att kunna njuta av avskildhet. Huset använder uteslutande solenergi, så användningen av större konsumenter är inte möjlig. De sista 600 m av vägen till huset är inte asfalterad. Närmaste butik ligger 4 km bort, liksom en restaurang och pizzeria. Stranden ligger 300 meter bort.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet  Klara Maris

Från havet 300 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 120 €

Turistguide - Korčula - Brna

Korčula - Brna  - Vapen Brna är en liten turistplats belägen i en stor vik på södra stranden av ön Korčula. Brna utvecklades under 1800-talet under Austro ungerska imperium, då det byggdes en brygga som användes som hamn för invånarna i den närliggande byn Smokvica och främst för export av premiumviner från Korčula. Under 1970-talet blev Brna en populär destination för sommarhus för invånarna i Smokvica, och är idag en populär destination för turister från hela världen som har till sitt förfogande ett hotellkomplex och ett antal lägenheter och rum i privata hem. Brna ligger i en mycket djup vik och är mycket populär bland båtförare som använder den som en säker förankring eftersom den är väl skyddad från farliga vindar. I den grunda delen av viken finns en liten stenstrand Žal, omgiven av hundraåriga tallar som ger bekväm skugga under varma sommardagar. Gästerna kan använda ett par kaféer och restauranger som erbjuder färsk mat och lokalt vin. I närheten av Brna ligger en populär Istruga-vik, där en sandstrand och lera med läkande egenskaper. Privat boende Brna. Välkommen till Brna på ön Korčula!

Korčula - Brna Väderprognos