Lägenheter och privat boende Korčula - Brna

Brna är en liten turistplats belägen i en stor vik på södra stranden av ön Korčula. Brna utvecklades under 1800-talet under Austro ungerska imperium, då det byggdes en brygga som användes som hamn för invånarna i den närliggande byn Smokvica och främst för export av premiumviner från Korčula. Under 1970-talet blev Brna en populär destination för sommarhus för invånarna i Smokvica, och är idag en populär destination för turister...

Sortera efter:

Lägenheter Bleus

Korčula - Brna

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

från 30 €

Lägenhet Kosirina

Korčula - Brna

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Ivan

Korčula - Brna

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

från 40 €

Lägenheter Kuzma

Korčula - Brna

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenhet Ema

Korčula - Brna

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Bleus ( Korčula - Brna)

Brno Bleus Apartments ligger i en lugn fiskeby, och erbjuder luftkonditionerade lägenheter med gratis Wi-Fi och satellit-TV. En frodig trädgård fylld med medelhavsplanter och en grill och en möblerad terrass. Alla sviter har en sittgrupp, ett skrivbord och ett fullt utrustat kök. Privat badrum med dusch, kostnadsfria toalettsaker och hårtork. Balkong med utsikt över havet. Smokvica by, där gästerna kan prova lokala viner, ligger 3,5 km bort. Kaféer och barer ligger några steg, medan fiskrestaurangen och färsk matmarknaden finns framför huset. Istruga-stranden, känd för sin helande lera och olika sportanläggningar, ligger 300 meter från Bleus Apartments. Mud City ligger 8 km bort. Många cykelvägar finns på 500 meter. Den medeltida staden Korcula finns 30 km. Busstationen finns i Smokvica, 3,5 km, medan hamnen finns i Vela Luka, 18 km bort. Närmaste flygplats ligger i Split, 120 km bort, på fastlandet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bleus

Från havet 50 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Kosirina ( Korčula - Brna)

Lägenhet, 50 m2, första våningen: separat ingång, vardagsrum med bäddsoffa, kök, sovrum, badrum, luftkonditionering, satellit-TV, balkong med havsutsikt. Lägenheterna ligger i ett lugnt avskilt område i Brna bay, 400 m från centrum av Brna, 10 m från havet, 20 m från stranden, parkering 5 m. Möjligheten att använda grillgrillar, internet, båt, båtdocka. Stormarknad 500 m, restaurang 500 m, 20 m stenstrand, stenstrand 10 m, 800 m sandstrand Dessa nybyggda lyxlägenheter ligger på ön Korcula i Brna, en av de vackraste och bäst bevarade en av öarna i Kroatien . Brna är en vik och hamn på södra kusten av ön, som ligger 4 km sydväst om Smokvica och 20 km sydost om Vela Luke. Brna ger en unik kombination av vacker natur och rent hav, och värdarna välkomnar dig med kulinariska specialiteter och ursprungliga viner, du kommer snabbt vilja göra vänner och kommer igen ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Kosirina

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Ivan ( Korčula - Brna)

Brna är en vik och bosättning på södra kusten av ön Korcula. Det ligger 4 km sydväst om Smokvica och 20 km sydost om Vela Luka. Brna ger en unik kombination av vacker natur och rent hav. Anläggningen, som innehåller två lägenheter, byggdes i centrum av Brnabukten. Båda lägenheterna har fullt utrustat kök och en terrass med vacker utsikt över hela stället. I varje lägenhet finns två sovrum och extrasängar. De privata badrummen har dusch, grundläggande toalettartiklar och en hårtork. Privat parkering är 10 m från lägenheten.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivan

Från havet 10 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Kuzma ( Korčula - Brna)

Kuzma Apartments ligger i en lugn vik Brna bredvid havet. Varje lägenhet har två stora terrasser med utsikt över havet. Varje gäst kommer att vara välkommen med två flaskor vin. Hela huset har gratis Wi-Fi.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kuzma

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Ema ( Korčula - Brna)

Lägenhet Ema erbjuder gratis Wi-Fi och havsutsikt, ett boende beläget i Brna på den vackra ön Korčula. Lägenheten ligger vid stranden och har en grill. Denna luftkonditionerade lägenhet har 1 sovrum, en plattskärms-TV och ett kök med diskmaskin. Fastigheten har också 1 badrum med dusch. Lägenheten har en terrass där du kan göra en grill. Välkommen till Brna och lägenhet Ema!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Ema

Från havet 30 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Korčula - Brna

Korčula - Brna  - Vapen Brna är en liten turistplats belägen i en stor vik på södra stranden av ön Korčula. Brna utvecklades under 1800-talet under Austro ungerska imperium, då det byggdes en brygga som användes som hamn för invånarna i den närliggande byn Smokvica och främst för export av premiumviner från Korčula. Under 1970-talet blev Brna en populär destination för sommarhus för invånarna i Smokvica, och är idag en populär destination för turister från hela världen som har till sitt förfogande ett hotellkomplex och ett antal lägenheter och rum i privata hem. Brna ligger i en mycket djup vik och är mycket populär bland båtförare som använder den som en säker förankring eftersom den är väl skyddad från farliga vindar. I den grunda delen av viken finns en liten stenstrand Žal, omgiven av hundraåriga tallar som ger bekväm skugga under varma sommardagar. Gästerna kan använda ett par kaféer och restauranger som erbjuder färsk mat och lokalt vin. I närheten av Brna ligger en populär Istruga-vik, där en sandstrand och lera med läkande egenskaper. Privat boende Brna. Välkommen till Brna på ön Korčula!

Korčula - Brna Väderprognos