Lägenheter och privat boende Korčula - Blato

Blato är en charmig liten stad som ligger i centrum av ön Korčula, 40 km från staden Korčula. Staden byggdes i amfiteaterform på flera kullar runt en liten central dal. Känd för sin huvudgata Zlinje, en lång allé av täta träd där alla viktiga offentliga byggnader ligger som skolor, hotell, banker, butiker, kommunal byggnad, medicinsk center. Det finns en vacker stadspark som ger tjock skugga under sommarmånaderna. För alla besökare...

Utvalda lägenheter och privata boende i Korčula - Blato

Sortera efter:

Lägenhet Live a dream

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

från 100 €

Lägenheter Olivera

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenheter Kapor

Korčula - Blato

Från havet 30 m
Kapacitet 17 personer

på förfrågan

Lägenheter Bačić Ivica

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Semesterhus Ivana

Korčula - Blato

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

från 65 €

Lägenheter Gršćica

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenhet Live a dream ( Korčula - Blato)

Lägenhet "Lev en dröm" Rätt definition. Fantastiskt läge och utsikt. Dussintals små öar fulla av växtlighet, verkligen kristallklart hav. Omöjligt att glömma detta lilla paradis. Bekväm lägenhet med en typisk havsatmosfär. Ett sant nöje att bo där. En stor terrass med matbord och solplats i fullständig avskildhet fullbordar en mycket trevlig vistelse. Francesco, en före detta kryssningsfartygskapten, väntar på dig med yttersta tillgänglighet och vänlighet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Live a dream

Från havet 10 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 100 €

Lägenheter Olivera ( Korčula - Blato)

I bukten Karbuni finns lägenheter Olivera som ligger bara 10 meter från havet. Det finns två lägenheter. En lägenhet för fyra personer, som har ett sovrum med fyra bäddar, ett badrum, ett fullt utrustat kök, luftkonditionering och en balkong med utsikt över havet. Andra lägenheten har två sovrum med kök, badrum och en stor innergård. Lokalbefolkningen kommer att erbjuda gratis lunch och en rundtur på de omgivande öarna med båt. Karbuni var en säker fiskehamn och är idag en favoritankarplats för seglare. De närliggande små öarna som skyddar mot vinden kommer att ge dig en vacker utsikt, men är också den perfekta utmaningen för utflykter som båtliv, kajakpaddling eller kanot. Från bukten Karbuni till staden Blato är asfalterad väg som går genom pittoreska vingårdar och olivlundar, som är lämplig för promenader, cykling och njuta av det vackra ölandskapet. Vi erbjuder hemgjord olivolja och konjak.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Olivera

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Kapor ( Korčula - Blato)

Inte långt från havet ligger detta familjehus med fyra vackra semesterlägenheter. Lägenheterna har en gemensam pool. Lägenheterna är vackert och smakfullt inredda med en underbar panoramautsikt över havet. På bottenvåningen finns ett gemensamt rum med biljardbord och en grill. Bara några steg nedanför huset finns två fiskrestauranger, ett café och stranden. Ägaren bor på bottenvåningen. Låt dig förtrollas av naturen, landet och folket i Korčula.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kapor

Från havet 30 m
Kapacitet 17 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Bačić Ivica ( Korčula - Blato)

Karbuni ligger på södra sidan av ön Korcula. Höger i kommunen Blato och stadens centrum ligger inom 7 km, liksom från Vela Luka. Huset ligger bara 10 meter från havet. Det finns två sovrum lägenheter att hyra. Alla lägenheter har en terrass med havsutsikt, tillgång till internet och satellit-TV.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bačić Ivica

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Ivana ( Korčula - Blato)

Stuga, bottenvåning, kök, vardagsrum (TV, parabol, kombinerad spis gas, ugn, vattenkokare, kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp med frys, bord, soffa, diskmaskin, brödrost), sovrum nr 1 med en enkelsäng, dubbelsäng, garderob), sovrum nr 2 (dubbelsäng, garderob), badrum (dusch med stuga), toalett-toalett (tvättmaskin), täckt terrass med trädgårdsmöbler med grill, privat parkering med 2 platser

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Ivana

Från havet 30 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 65 €

Lägenheter Gršćica ( Korčula - Blato)

Bekväma och städade lägenheter i den lilla fiskeviken Gršćica med vacker utsikt över hela bukten kommer att ge dig en oförglömlig och avkopplande semester! Huset ligger precis vid kusten, men mitt i bukten. Det ligger 5 meter från en lugn restaurang och 50 meter från den lokala stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Gršćica

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Korčula - Blato

Korčula - Blato  - Vapen Blato är en charmig liten stad som ligger i centrum av ön Korčula, 40 km från staden Korčula. Staden byggdes i amfiteaterform på flera kullar runt en liten central dal. Känd för sin huvudgata Zlinje, en lång allé av täta träd där alla viktiga offentliga byggnader ligger som skolor, hotell, banker, butiker, kommunal byggnad, medicinsk center. Det finns en vacker stadspark som ger tjock skugga under sommarmånaderna. För alla besökare erbjuder Blato en mängd olika innehåll och tjänster och boende i många lägenheter i privata familjehus. Klimatet i Blato liknar klimatet på hela ön Korčula och kännetecknas av långa, torra och varma somrar och korta, milda och våta vintrar. Medeltemperaturerna sjunker aldrig under 10 ° C i januari och februari, medan sommarmånaderna i genomsnitt är över 20 ° C. Blato fick sitt namn efter ett angränsande fält som regelbundet översvämmades under kraftiga regn. Efter 1911 tömdes fältet och skapades en liten sjö som torkar upp under sommaren. Under sin långa historia var ekonomin inriktad på produktion av jordbruksprodukter, särskilt vin. Olivolja, vin, johannesbröd och fikonträd är de viktigaste produkterna. Nyligen har turism och hyra av lägenheter och hus en viktig roll i den lokala befolkningens inkomst. Lägenheter och fritidshus i Blato - Korčula. Välkommen till Blato på ön Korčula!

Korčula - Blato Väderprognos