Lägenheter och privat boende Korčula - Blato

Blato är en charmig liten stad som ligger i centrum av ön Korčula, 40 km från staden Korčula. Staden byggdes i amfiteaterform på flera kullar runt en liten central dal. Känd för sin huvudgata Zlinje, en lång allé av täta träd där alla viktiga offentliga byggnader ligger som skolor, hotell, banker, butiker, kommunal byggnad, medicinsk center. Det finns en vacker stadspark som ger tjock skugga under sommarmånaderna. För alla besökare...

Sortera efter:

Lägenheter Olivera

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenheter Kapor

Korčula - Blato

Från havet 30 m
Kapacitet 17 personer

på förfrågan

Lägenheter Bačić Ivica

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenhet Danca

Korčula - Blato

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

på förfrågan

Semesterhus Vista

Korčula - Blato

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Semesterhus Ivana

Korčula - Blato

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Olivera ( Korčula - Blato)

I bukten Karbuni finns lägenheter Olivera som ligger bara 10 meter från havet. Det finns två lägenheter. En lägenhet för fyra personer, som har ett sovrum med fyra bäddar, ett badrum, ett fullt utrustat kök, luftkonditionering och en balkong med utsikt över havet. Andra lägenheten har två sovrum med kök, badrum och en stor innergård. Lokalbefolkningen kommer att erbjuda gratis lunch och en rundtur på de omgivande öarna med båt. Karbuni var en säker fiskehamn och är idag en favoritankarplats för seglare. De närliggande små öarna som skyddar mot vinden kommer att ge dig en vacker utsikt, men är också den perfekta utmaningen för utflykter som båtliv, kajakpaddling eller kanot. Från bukten Karbuni till staden Blato är asfalterad väg som går genom pittoreska vingårdar och olivlundar, som är lämplig för promenader, cykling och njuta av det vackra ölandskapet. Vi erbjuder hemgjord olivolja och konjak.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Olivera

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Kapor ( Korčula - Blato)

Inte långt från havet ligger detta familjehus med fyra vackra semesterlägenheter. Lägenheterna har en gemensam pool. Lägenheterna är vackert och smakfullt inredda med en underbar panoramautsikt över havet. På bottenvåningen finns ett gemensamt rum med biljardbord och en grill. Bara några steg nedanför huset finns två fiskrestauranger, ett café och stranden. Ägaren bor på bottenvåningen. Låt dig förtrollas av naturen, landet och folket i Korčula.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kapor

Från havet 30 m
Kapacitet 17 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Bačić Ivica ( Korčula - Blato)

Karbuni ligger på södra sidan av ön Korcula. Höger i kommunen Blato och stadens centrum ligger inom 7 km, liksom från Vela Luka. Huset ligger bara 10 meter från havet. Det finns två sovrum lägenheter att hyra. Alla lägenheter har en terrass med havsutsikt, tillgång till internet och satellit-TV.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bačić Ivica

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Danca ( Korčula - Blato)

Vi ligger på norra sidan av ön Korcula, i en liten och lugn Danca-bukt. Avståndet från Blata är 14 km och från havet bara 10 m. Elektricitet drivs av ett solsystem och allt annat är på gas. Vattnet är från stadens vattenförsörjningssystem. Tillbringa din semester i lugn och ro bort från stadsmassorna med det rena och varma havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Danca

Från havet 10 m
Kapacitet 3 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Vista ( Korčula - Blato)

House Vista ligger i orten Prigradica på norra sidan av ön Korcula. Prigradica ligger 4 km från Blato, 11 km från Vela Luka och 40 km från staden Korcula. I Prigadica hittar du lugna omgivningar och lägenheter vid havet för att fullt ut njuta av havet och solen. Samtidigt kommer du att vara nära alla turistattraktioner på ön Korcula har att erbjuda samt kulturella evenemang, arkeologiska, njut av delikatesser .... Hus Vista I luftkonditionerade och erbjuder 3 sovrum för 6 personer, toalett, kök (diskmaskin), matplats och 30 m2 terrass paneler utrymme erbjuder fantastisk utsikt över havet och ön Hvar. Trappor leder från huset till stranden (ca 100). Stranden är stenig, belägen på en stenig kust. Havet nära stranden är ljust och 1-4 meter djupt. Lite längre fram finns en stenstrand idealisk för barn. Från Split har en direktlinje för att nå platsen. Avgår från Split vid 5 pm och anländer till Prigradica klockan 7 oclock. Det är också möjligt att anlända med båt eller färja från Rijeka från Drvenika eller Orebic.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Vista

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Semesterhus Ivana ( Korčula - Blato)

Stuga, bottenvåning, kök, vardagsrum (TV, parabol, kombinerad spis gas, ugn, vattenkokare, kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp med frys, bord, soffa, diskmaskin, brödrost), sovrum nr 1 med en enkelsäng, dubbelsäng, garderob), sovrum nr 2 (dubbelsäng, garderob), badrum (dusch med stuga), toalett-toalett (tvättmaskin), täckt terrass med trädgårdsmöbler med grill, privat parkering med 2 platser

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Ivana

Från havet 30 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Korčula - Blato

Korčula - Blato  - Vapen Blato är en charmig liten stad som ligger i centrum av ön Korčula, 40 km från staden Korčula. Staden byggdes i amfiteaterform på flera kullar runt en liten central dal. Känd för sin huvudgata Zlinje, en lång allé av täta träd där alla viktiga offentliga byggnader ligger som skolor, hotell, banker, butiker, kommunal byggnad, medicinsk center. Det finns en vacker stadspark som ger tjock skugga under sommarmånaderna. För alla besökare erbjuder Blato en mängd olika innehåll och tjänster och boende i många lägenheter i privata familjehus. Klimatet i Blato liknar klimatet på hela ön Korčula och kännetecknas av långa, torra och varma somrar och korta, milda och våta vintrar. Medeltemperaturerna sjunker aldrig under 10 ° C i januari och februari, medan sommarmånaderna i genomsnitt är över 20 ° C. Blato fick sitt namn efter ett angränsande fält som regelbundet översvämmades under kraftiga regn. Efter 1911 tömdes fältet och skapades en liten sjö som torkar upp under sommaren. Under sin långa historia var ekonomin inriktad på produktion av jordbruksprodukter, särskilt vin. Olivolja, vin, johannesbröd och fikonträd är de viktigaste produkterna. Nyligen har turism och hyra av lägenheter och hus en viktig roll i den lokala befolkningens inkomst. Lägenheter och fritidshus i Blato - Korčula. Välkommen till Blato på ön Korčula!

Korčula - Blato Väderprognos