Lägenheter och privat boende Korčula - Prižba

Prižba är en liten plats i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på södra kusten av ön Korčula och erbjuder en fantastisk utsikt över det öppna havet och ön Hvar. Den består av två vikar: Vela och Mala Prižba som bildades på båda sidor av halvön i längden på 4 km. Administrativt hör det till kommunen och staden Blato, som ligger bara 10 kilometer bort. Från Vela Luka är 15 km och från staden Korcula 40 km bort. Dessa vikar...

Sortera efter:

Lägenhet Buran II

Korčula - Prižba

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Semesterhus Franciska

Korčula - Prižba

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Jakov

Korčula - Prižba

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

från 60 €

Semesterhus Kamena kućica

Korčula - Prižba

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

från 35 €

Lägenheter Nikša

Korčula - Prižba

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

från 30 €

Lägenhet Gabrijela

Korčula - Prižba

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Vinačac

Korčula - Prižba

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 50 €

Lägenheter Kraljević

Korčula - Prižba

Från havet 80 m
Kapacitet 22 personer

på förfrågan

Lägenheter Sara Maris

Korčula - Prižba

Från havet 30 m
Kapacitet 11 personer

från 35 €

Lägenhet Buran II ( Korčula - Prižba)

Lägenheter Buran, som ägs av familjen Nadilo, ligger i Prizba (Dubrovnik-Neretva län). Boendet ligger 10 m från närmaste strand och 500 m från centrum. En bostadsenhet är lämplig för minimalt 4. Gästerna har tillgängliga: balkong / terrass, trädgårdsplats, diskmaskin, bestick och köksredskap, sat-TV, internetuppkoppling, luftkonditionering, sängkläder, tvättmaskin, barnsäng, grill, utomhusdusch . Speciella arrangemang inkluderar: båtförtöjning.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Buran II

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Franciska ( Korčula - Prižba)

Semesterhus *** för uthyrning i Prižba, en av de vackraste turistorten på ön Korcula, bara 7 km från staden Blato. Detta funktionellt inredda fritidshus (Villa Franciska ***) ligger på ett stort parti på plats Prižba på ön Korcula. Huset har 3037 kvadratmeter privat egendom (privatliv garanteras). Njut av din första kopp kaffe på morgonen på terrassen med vacker havsutsikt. Simning roligt väntar på den första steniga stranden och den närliggande stenstranden. Om du vill utforska vackra vikar och små öar på Prizba-Karbuni riviera är det möjligt att hyra båtar, kajaker, jetskoter och motorcyklar i POWER-RENT-företaget i Prižba. Besök Blato, en av de vackraste och äldsta staden på ön med sina pittoreska gator och torg. Restaurangen erbjuder kulinariska läckerheter och delikatesser för varje smak.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Franciska

Från havet 80 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Jakov ( Korčula - Prižba)

Grscica är en liten turistort som ligger i den södra delen av ön Korcula. Perfekt om du vill ha en lugn och romantisk familjesemester. I viken har du en liten stenstrand bara 20 meter från lägenheten, och större betongstrand 50 meter från lägenhet med rutschkana särskilt intressant för barn. Nära Grscica finns det många vackra små och dolda vikar, stränder och små öar som du kan besöka med båt (som du kan hyra, eller din värd kan ta dig dit med en träfiskebåt), och det finns särskilt attraktiva platser för dykning . I viken finns en restaurang och ett dykcenter. Lägenheter Jakov som ligger bara 5 meter från havet är extremt attraktivt på grund av den stora privata terrassen med havsutsikt och vänliga värdar som alltid står till ditt förfogande och om du vill kan du fiska med dem. Alla lägenheter är för 4 + 1 person utrustad med: 1 rum (dubbelsäng) + 1 rum (2 enkelsängar), kök och vardagsrum, badrum, privat terrass + TV + Wi-Fi + luftkonditionering + grill i trädgården + parkering + tvättmaskin på begäran + båt (för uthyrning). Specialrabatt i maj, juni och september.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jakov

Från havet 10 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 60 €

Semesterhus Kamena kućica ( Korčula - Prižba)

I centrum av den lilla fiskebryggan Grscicaa ligger romantiskt stenhus bara några meter från havet. Hemligheten för husets skönhet är att den byggdes av handgjord sten Dalmatian, utformad för att ge all komfort, samtidigt som charmen i de gamla dalmatiska byggnaderna behålls. Vilket rum i huset gör det ännu trevligare är den hisnande utsikten över havet och bukten Grš? Ica. Trä, handgjorda möbler heminredning bidrar till den speciella atmosfären och den romantiska atmosfären. Interiören består av ett sovrum för två personer, badrum, kök och vardagsrum, ett galleri där det finns en dubbelsäng och en terrass. I närheten finns en restaurang, ett dykcenter, vindsurfing och strand och lekpark. På förfrågan organiserar vi en båtresa som inkluderar en rundtur i de omgivande öarna, fiske och skaldjur lunch. Vi erbjuder även hyrbåtar, kajaker och cyklar och hemlagade produkter - frukt och grönsaker, extra jungfruolja, brandy och handgjorda ekosouvenirer. Kristallklart vatten, lugn och ro, hemlagad mat och mysig atmosfär i Grscica ger komfort för ett perfekt tillflyktsort från det livliga livet i vardagen. Perfekt för familj och vänner.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Kamena kućica

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Nikša ( Korčula - Prižba)

Lägenheterna Nikša ligger på södra sidan av ön Korcula i bukten Prižba. Objektet har en vacker utsikt över havet och det är omgivet av 3 öar och en halvö.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikša

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Gabrijela ( Korčula - Prižba)

Gabriel Apartments är familjeägt och Kuzma Telenta har en lång tradition att hyra över 40 år. De ligger i Dubrovnik-området på ön Korcula södra sidan av bukten Prizba. Våra lägenheter ligger nära havet, de är ganska rymliga och lämpar sig för familjer med barn. Lägenheter 1 och 2 för 6 medan lägenheten 3 för 4 personer. Våra lägenheter är lämpade för vindsurfing och i närheten finns en seglingskola och dykning. De också ublizini och tennisbanor samt för älskare av cykel och vandringsleder som de har. Vi har en utomhusdusch och grill. Köken är utrustade med den grundläggande inventeringen vi tillhandahåller egna sängkläder och handdukar stora och små att använda. Vi har en privat strand och båtförtöjning

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Gabrijela

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vinačac ( Korčula - Prižba)

Vinačac Apartments ligger i en lugn vik på ön Korucula. Vi har 2 helt nya lägenheter med 2 + 2 bäddar. Bayen är tyst och gästerna har sitt eget utrymme för simning och privat parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vinačac

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Kraljević ( Korčula - Prižba)

Huset ligger i grönt trä 80 m avstånd till havet. Det finns 4 lägenheter: Lägenheter A1 (50 m2) och A2 (50 m2) vardera med 2 dubbelrum, kök och badrum: Lägenhet A3 (130 m2) med 4 dubbelrum, kök, matsal och 2 toalett och lägenhet A4 m2) med 2 dubbelrum, kök och matsal. Nära huset har vi 6 parkeringsplatser för bilar och lekplats med trompolin, bordtennis och gungor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kraljević

Från havet 80 m
Kapacitet 22 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Sara Maris ( Korčula - Prižba)

Självstående hus i en oförskämd miljö med 3 lägenheter, idealisk för familjeturism, långt bort från trafikbuller, med direkt tillgång till en mysig stenstrand, i tystare delen av stan. Värdarna står alltid i viloläge för att erbjuda bästa möjliga gästfrihet och att få gästerna att känna sig som hemma

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sara Maris

Från havet 30 m
Kapacitet 11 personer

Pris från 35 €

Turistguide - Korčula - Prižba

Korčula - Prižba  - Vapen Prižba är en liten plats i Dubrovnik-Neretva län i Kroatien. Det ligger på södra kusten av ön Korčula och erbjuder en fantastisk utsikt över det öppna havet och ön Hvar. Den består av två vikar: Vela och Mala Prižba som bildades på båda sidor av halvön i längden på 4 km. Administrativt hör det till kommunen och staden Blato, som ligger bara 10 kilometer bort. Från Vela Luka är 15 km och från staden Korcula 40 km bort. Dessa vikar var nyligen obebodda, men utvecklingen av turismen på 1960-talet upplever hela ön Korcula en turismboom och i Prižba byggdes första stugor och fritidshus för invånare i staden Blato. Idag är dessa hus anpassade till modernt boende för gäster och en fantastisk semester i lägenheter, villor och privata rum. På den lilla halvön Ratak, i centrum av Prižba, ligger en vacker stenstrand med klart havsvatten och ett litet kloster i Sisters of Mercy. Prižba omges av många vingårdar som producerar berömda Korčula-viner, frodiga vintergröna skogar och medelhavsvegetation med sina aromatiska dofter. Det finns en liten bilcamp, några restauranger och barer, postkontor, butiker, pizzeria och kiosk. Du kan hyra en cykel och upptäck ön och dess vackra stränder. Det är också möjligt att hyra en liten motorbåt för att besöka öns kust och de närliggande obebodda öarna Stupa, Crklica, Sridnjak och Vrhovnjak, där du kan njuta av privatlivet med bad och solbad. Vi inbjuder dig att besöka denna dolda del av ön Korčula. Hitta boende i ett antal bekväma och moderna rum och sviter och upplev all magi, smaker och arom i Medelhavet. Boende i Prižba på ön Korčula. Lägenheter, rum och andra turistfaciliteter Prižba - Korčula. Välkommen till Prižba!

Korčula - Prižba Väderprognos