Lägenheter och privat boende Živogošće

I den sydligaste delen av Makarska Rivieran, vid foten av Biokovo-berget, finns en liten turiststad med namnet Živogošće. Den består av tre mindre sammankopplade byar Porat, Mala Duba och Blato, som ligger längs Adriatiska kusten. Det ligger bara 20 km från Makarska, 80 km från Split och 120 km från Dubrovnik. Som en bosättning nämndes Živogošće först i mitten av 1200-talet. Franciskanerkloster, grundat på 1600-talet, var de kommande...

Utvalda lägenheter och privata boende i Živogošće

Sortera efter:

Lägenheter Neda

Živogošće

Från havet 150 m
Kapacitet 30 personer

från 30 €

Lägenheter Rajnpreht

Živogošće

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Beti

Živogošće

Från havet 100 m
Kapacitet 21 personer

från 30 €

Lägenheter Ivop

Živogošće

Från havet 150 m
Kapacitet 21 personer

på förfrågan

Lägenhet Villa Mila

Živogošće

Från havet 50 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Lägenheter Kalacic

Živogošće

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenhet Nevenka

Živogošće

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 60 €

Lägenheter Žarko & Ana

Živogošće

Från havet 40 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

Lägenheter Ferdo

Živogošće

Från havet 10 m
Kapacitet 31 personer

på förfrågan

Lägenheter Reljić

Živogošće

Från havet 90 m
Kapacitet 26 personer

på förfrågan

Lägenheter Milorad Juran

Živogošće

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter LM

Živogošće

Från havet 100 m
Kapacitet 16 personer

från 60 €

Lägenheter Neda ( Živogošće)

Makarska Riviera är rik på moderna orter som besökts av turister från hela världen. Zivogosce är en av dem. Liten stad som ägnas åt fiske, olivodling och turism. Det faktum att det ligger vid havet gör det till en idealisk sommardestination för familjer, par, äventyrare och älskare av verklig Medelhavsatmosfär. Lägenheterna NEDA ligger vid ingången till staden. Från vackra stränder kilometer långt bort cirka 100 m. I närheten finns nudiststränder som leder gångvägen genom tallskogen. För alla våra gäster har vi en parkeringsplats nära byggnaden. Våra gäster kan använda utomhusgrillen och gärna behandla olika typer av vin och sprit som vi gjorde.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Neda

Från havet 150 m
Kapacitet 30 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Rajnpreht ( Živogošće)

Rajnpreht familjehus erbjuder 2 sviter för en bekväm semester. Gäst har tillgång till luftkonditionering, TV, gratis trådlöst internet och gratis parkeringsplats. Huset är omgivet av grönska, citron, fikon och mandarin träd.  1). Lägenhet A4 + 1 innehåller 2 dubbelrum, vardagsrum med utrustat kök (med ugn) och matsal, badrum och en balkong med utsikt över havet. Vardagsrummet är ett bekvämt hörnuppsättning  2). Studio lägenhet 2 + 1 innehåller ett dubbelrum med badrum, vardagsrum med kök och balkong med utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rajnpreht

Från havet 30 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Beti ( Živogošće)

Våra lägenheter ligger i Živogošće - Blato. De ligger ca 100 meter från havet och de är fortfarande i närheten av alla intressanta turistattraktion och lokala stränder. Vi Våra lägenheter är utrustade med standarder för moderna turistiska erbjudanden. Alla kök är fullt utrustade med mikrovågor. I rummen finns också radio med cd-skivor. Du är fri att använda en stor sommardrädgård där du kan njuta av och prova en grill. Om det finns något annat du vill veta, vänligen kontakta oss dina värdar. Vi är här för att göra din vistelse vacker och bekväm.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Beti

Från havet 100 m
Kapacitet 21 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Ivop ( Živogošće)

Vi kan erbjuda boende i en av våra sex lägenheter. Alla lägenheter har havsutsikt, terrass eller balkong, luftkonditionering, satellit / kabel, WiFi internetuppkoppling, kök och dusch. För att säkerställa att dina fordon är parkerade framför huset. Lägenheterna har centralvärme, vilket gör dem lämpliga att hyra när som helst på året.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivop

Från havet 150 m
Kapacitet 21 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Villa Mila ( Živogošće)

Villa Mila är nybyggda lägenheter belägna 50 m från havet, ligger i Zivogosce Mala Duba lämplig för familjer med barn och människor som vill ha lugn från buller och stadsliv

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Villa Mila

Från havet 50 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Kalacic ( Živogošće)

Lägenheter Kalacic är idealiska för dem som söker en lugn semester eller för familjer med barn, eftersom de ligger i ett område där det inte finns några vägar eller tillgång med bil. Bort från stranden ca 100 m och det finns ingen väg mellan anläggningen och stranden. De ligger i bottenvåningen, ansluten av en terrass och omgiven av grönska och bergsbiokovo utsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Kalacic

Från havet 100 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Nevenka ( Živogošće)

Lägenhet med kök och två badrum. Väggmålad innergård och terrass. Lägenheten ligger bredvid stranden. Två parkeringsplatser. 80 euro per dag i säsong. Av säsong 60 euro.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Nevenka

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Žarko & Ana ( Živogošće)

Lägenheter ŽARKO & ANA KLINAC ligger 40 meter från havet. Vi har 4 lägenheter tillgängliga. Varje lägenhet har havsutsikt. Lägenheterna består av sovrum, kök, toalett, terrass. Gästerna har till förfogande: privat parkering, gratis Wi-Fi, luftkonditionering. Vi har även utomhusgrill. Lägenheterna ligger nära nudiststranden Velika Duba - vacker strand som har nyans av tallar. Under preseasonen har vi mycket rimliga priser. Välkommen till en Mala Duba - en idealisk plats för din semester!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Žarko & Ana

Från havet 40 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ferdo ( Živogošće)

Ferdo Apartments ligger på Makarska Riviera, i en liten plats som heter Živogošce Blato, som ger en unik upplevelse av den naturliga miljön. De ligger i en blindgata med bara några minuters promenad från stranden och centrum. Fullt utrustat för att göra din vistelse så trevlig som möjligt: ​​luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, parkering, terrass med utsikt över havet, luftkonditionering, Wi-Fi och parkering. Det finns två lägenheter för 3 personer, fem lägenheter för 4 personer och en lägenhet för 5 personer. Huset har ett gemensamt område för grill och socialisering. Vi kommer gärna att informera dig om de många aktiviteter och bekvämligheter som berikar din semester. Vi ser fram emot att ha dig som vår gäst!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ferdo

Från havet 10 m
Kapacitet 31 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Reljić ( Živogošće)

I södra delen av Dalmatien, mellan Split och Dubrovnik, 20 km från Makarska, där berg förenar Adriatiska havet ligger i Živogošće Porat. Kommer att ge dig en underbar semester och njuta av vandringen genom orörd natur och simning på två stora stränder och få nudiststränder. Platsen har en rik historia från vilken vi rekommenderar epigram på klippan vid havet, som är skrivet på 4: e århundradet. Och ett franciskansk kloster från 1500-talet. Lägenheter Reljić ligger i centrum och 100 m från havet, har 9 lägenheter varav sex I 2 + 1, två 4 + 2 och en 6 + 3. Varje lägenhet har ett bekvämt sovrum, kök, badrum och terrass med utsikt över hav. Huset har grill, privat parkering och trådlöst internet. Våra års erfarenhet av gästfrihet garanterar dig ett varmt välkomnande och en trevlig vistelse i ditt sommarhem.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Reljić

Från havet 90 m
Kapacitet 26 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Milorad Juran ( Živogošće)

Lägenheter Milorad Juran fullt utrustade och moderna lägenheter i hjärtat av Dalmatien i Živogošće, bara 18 km från Makarska, den perfekta platsen för din semester

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Milorad Juran

Från havet 50 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter LM ( Živogošće)

Oll finns på vår webbadress.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter LM

Från havet 100 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 60 €

Turistguide - Živogošće

Živogošće  - Vapen I den sydligaste delen av Makarska Rivieran, vid foten av Biokovo-berget, finns en liten turiststad med namnet Živogošće. Den består av tre mindre sammankopplade byar Porat, Mala Duba och Blato, som ligger längs Adriatiska kusten. Det ligger bara 20 km från Makarska, 80 km från Split och 120 km från Dubrovnik. Som en bosättning nämndes Živogošće först i mitten av 1200-talet. Franciskanerkloster, grundat på 1600-talet, var de kommande två århundradena centrum för det kulturella och andliga livet, med ett rikt bibliotek och värdefullt konstverk. Under de senaste fyrtio åren utvecklas Živogošće snabbt tack vare turism och byggandet av privata hus var vänliga värdar började hyra lägenheter och rum. Medelhavsvegetationen, bergen, havet, olivlundarna och tallskogarna skapar en idealisk sommaratmosfär där gästerna maximalt kan koppla av och glömma alla sina bekymmer. Huvudattraktionen är 6 km sammankopplade stränder, rent och förorenat hav, allt beläget vid foten av berget med den högsta toppen Sutvid 1155 meter över havet. Besök Živogošće och hitta din perfekta lägenhet för oförglömliga semestrar. Kontakta direkt ägare av privat boende i Živogošće och spara upp till 40%. Välkommen!

Živogošće Väderprognos