Lägenheter och privat boende Drvenik

Drvenik är en turistisk liten plats belägen i kommunen Gradac i Dalmatien i Kroatien. Det ligger 27 km söder om den berömda turistorten Makarska och är en del av den magiska Makarska rivieran. Efter den stora jordbävningen 1962 flyttade invånare i övre Drvenik från sluttningarna av Biokovo-berget till kusten. Drvenik upptar två vikar, Donja och Gornja Vala, där många privata familjshus, lägenheter, hotell och villor byggs. Dess turisterbjudande...

Sortera efter:

Lägenheter Zvonimir

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter Antony

Drvenik

Från havet 70 m
Kapacitet 18 personer

från 35 €

Rum Mol

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

på förfrågan

Lägenheter Ana

Drvenik

Från havet 30 m
Kapacitet 21 personer

på förfrågan

Lägenhet Katarina

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenheter NMN

Drvenik

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Gary Drvenik

Drvenik

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

från 90 €

Lägenheter Zvonimir ( Drvenik)

Lägenheter Lägenheterna ligger bara 10 meter från havet, med vacker utsikt över havet, stranden och staden. Alla lägenheter är utrustade med TV och satellitprogram. Lägenhet 1 (4 + 2) Lägenhet 1 (cirka 50 m2) ligger på andra våningen. Den har två dubbelrum, två badrum, kök, matsal och vardagsrum, med möjlighet att använda två extra sängar. Lägenhet 2 (4 + 2) Lägenhet 2 (ungefär 60 m2) ligger på tredje våningen. Det är inrett samma som lägenhet 1, men också med luftkonditionering. Lägenhet 3 (2 + 2) Lägenhet 3 ligger på andra våningen (ungefär 40 m2). Den har ett dubbelsäng rum, kök, matsal och vardagsrum, med ytterligare två sängar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Zvonimir

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Antony ( Drvenik)

Lägenheter Antony är utrustade i en familjevänlig miljö, idealisk för din semester. Alla lägenheter har satellit-TV, luftkonditionering, internet, balkong och vacker utsikt. Avståndet från havet är 70 meter. Inom byggnaden har vi en plats att parkera ditt fordon. Du har möjlighet att använda grillen, om så önskas. Vi önskar dig ett trevligt ställe :)))

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antony

Från havet 70 m
Kapacitet 18 personer

Pris från 35 €

Rum Mol ( Drvenik)

Beläget i Donja Vala på en naturlig stenstrand erbjuder pensionatet Mol sina gäster den underbara havsutsikten på havet och de närliggande öarna. Som en av de bakre platserna vid Adriatiska kusten är vi stolta över att våra gäster måste göra bara några steg från sina rum för att nå stranden. Som en del av vårt erbjudande, öppet för alla gäster, finns en restaurang med terrass där du kan njuta av lukten av kaffe och havet i de tidiga morgontimmarna, luktet av tallar och skräp av havmåsar. På kvällstimmarna kan du njuta av den magnifika solnedgången när du väljer måltider i vår rika restaurangmeny baserad på medelhavsköket. Alla rum är elegant inredda och utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, kylskåp, badrum med hårtork och internetanslutning. Perfekt läge för borading Mol, inhemska medelhavsmat, bekväma och moderna rum, trevlig atmosfär och vänlig personal är bara några av anledningarna att besöka. Kära gäster, besök pensionat Mol och upplev något speciellt!

Kategorisering Kategorisering - Rum Mol

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ana ( Drvenik)

Kom och spendera en perfekt semester i Apartments Ana, och njut av utsikten över de vackra solnedgångarna. Vi har en lång tradition i turismen och vi är trevliga värdar. Våra lägenheter har balkonger med utsikt över havet eller en rymlig terrass med grill. De är utrustade med luftkonditionering, internet och parkering. Om du inte gillar sommarmassor är det här den perfekta platsen att koppla av. Vi ligger i en lugn del av Drvenik, och stranden ligger bara 150 meter från huset (inom gångavstånd). Njut av skuggan av tallskogen som sträcker sig över stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ana

Från havet 30 m
Kapacitet 21 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Katarina ( Drvenik)

Lägenheterna Katarina ligger i ett privat hus, som ligger bara två meter från havet i hamnen med utsikt över hela staden och stranden. Från centrum ligger vi bara 80 meter från affären och närmaste restaurang ligger på 10 meter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Katarina

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter NMN ( Drvenik)

Moderna och fullt utrustade lägenheter i centrum av Drvenik, ligger andra raden till havet. Anläggningen ligger i centrum och mindre än två minuters promenad till stranden. Lägenheterna är nya, med luftkonditionering, satellit-TV, mikrovågsugn, vattenkokare och alla köksredskap. Anläggningen ligger 30 m från lekplats och bucalist. Parkering är 10 m från huset. I närheten av byggnaden finns postkontor, utbyte kontor, butik, bageri och kassaskåp, kaféer och flera restauranger med olika innehåll.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter NMN

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Gary Drvenik ( Drvenik)

Villa Gary byggdes 2020 och ligger i Drvenik på den södra delen av Makarska Rivieran. . Varje lägenhet har 2 sovrum och en utdragbar säng i vardagsrummet och en balkong med utsikt över havet. Bara några minuters promenad från närmaste butiker och restauranger och kaféer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Gary Drvenik

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 90 €

Turistguide - Drvenik

Drvenik  - Vapen Drvenik är en turistisk liten plats belägen i kommunen Gradac i Dalmatien i Kroatien. Det ligger 27 km söder om den berömda turistorten Makarska och är en del av den magiska Makarska rivieran. Efter den stora jordbävningen 1962 flyttade invånare i övre Drvenik från sluttningarna av Biokovo-berget till kusten. Drvenik upptar två vikar, Donja och Gornja Vala, där många privata familjshus, lägenheter, hotell och villor byggs. Dess turisterbjudande är baserat på den naturliga skönheten och de lugna omgivningarna, långa stränder, kristallklart havsvatten, tallskog, gångvägar vid havet och bergssluttningen, sport- och rekreationsinnehåll, cykelleder, natursköna vyer, historiska och arkeologiska platser och traditionell dalmatisk mat. I Drvenik finns det en färghamn där färjor körs till ön Korčula och Sućuraj på ön Hvar flera gånger om dagen, särskilt under turistsäsongen. Trots den lugna, pittoreska staden har Drvenik privat boende, lägenheter, hus, villor, hotell och campingplatser. Besök Drvenik och koppla av och ta en paus från den hektiska livsstilen i denna oas av lugn och ro och naturlig skönhet. Sök efter prisvärt privat boende i Drvenik. Välkommen till Drvenik!

Drvenik Väderprognos