Lägenheter och privat boende Drvenik

Drvenik är en turistisk liten plats belägen i kommunen Gradac i Dalmatien i Kroatien. Det ligger 27 km söder om den berömda turistorten Makarska och är en del av den magiska Makarska rivieran. Efter den stora jordbävningen 1962 flyttade invånare i övre Drvenik från sluttningarna av Biokovo-berget till kusten. Drvenik upptar två vikar, Donja och Gornja Vala, där många privata familjshus, lägenheter, hotell och villor byggs. Dess turisterbjudande...

Utvalda lägenheter och privata boende i Drvenik

Sortera efter:

Lägenheter Niko

Drvenik

Från havet 150 m
Kapacitet 31 personer

från 34 €

Rum Mol

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

på förfrågan

Lägenheter Katarina

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

på förfrågan

Lägenheter NMN

Drvenik

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Antunovic

Drvenik

Från havet 20 m
Kapacitet 40 personer

från 50 €

Lägenheter Divić

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 19 personer

från 35 €

Lägenheter Meri

Drvenik

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

från 45 €

Lägenheter Antony

Drvenik

Från havet 70 m
Kapacitet 18 personer

på förfrågan

Lägenheter Ana

Drvenik

Från havet 30 m
Kapacitet 21 personer

på förfrågan

Lägenheter Villa Gary Drvenik

Drvenik

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

från 90 €

Lägenheter Jagmić

Drvenik

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenheter Ivica

Drvenik

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Bodo

Drvenik

Från havet 80 m
Kapacitet 20 personer

från 45 €

Lägenheter Vesna

Drvenik

Från havet 200 m
Kapacitet 31 personer

från 50 €

Lägenheter Green oasis

Drvenik

Från havet 60 m
Kapacitet 9 personer

från 55 €

Lägenhet Mare

Drvenik

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

från 90 €

Lägenheter Niko ( Drvenik)

Välkommen till lägenheter Niko. Drvenik är en vacker och fridfull plats för familjer eller ungdomar som vill tillbringa en lugn och solig semester. Lägenheterna Niko ligger 150 meter från havet och stranden. Butiken ligger 50 m från huset. Anläggningen erbjuder 8 lägenheter som är utrustade med kök, sovrum, vardagsrum med bäddsoffa, badrum och balkong. De är utrustade med internettjänst, TV. Lägenheterna är luftkonditionerade vilket faktiskt är en oumbärlig del av tjänsten. Lägenheternas kapacitet varierar från storleken på lägenheten. Om du är intresserad av att stanna, är vi mycket glada att höra dina frågor.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Niko

Från havet 150 m
Kapacitet 31 personer

Pris från 34 €

Rum Mol ( Drvenik)

Beläget i Donja Vala på en naturlig stenstrand erbjuder pensionatet Mol sina gäster den underbara havsutsikten på havet och de närliggande öarna. Som en av de bakre platserna vid Adriatiska kusten är vi stolta över att våra gäster måste göra bara några steg från sina rum för att nå stranden. Som en del av vårt erbjudande, öppet för alla gäster, finns en restaurang med terrass där du kan njuta av lukten av kaffe och havet i de tidiga morgontimmarna, luktet av tallar och skräp av havmåsar. På kvällstimmarna kan du njuta av den magnifika solnedgången när du väljer måltider i vår rika restaurangmeny baserad på medelhavsköket. Alla rum är elegant inredda och utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, kylskåp, badrum med hårtork och internetanslutning. Perfekt läge för borading Mol, inhemska medelhavsmat, bekväma och moderna rum, trevlig atmosfär och vänlig personal är bara några av anledningarna att besöka. Kära gäster, besök pensionat Mol och upplev något speciellt!

Kategorisering Kategorisering - Rum Mol

Från havet 10 m
Kapacitet 40 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Katarina ( Drvenik)

Lägenheterna Katarina ligger i ett privat hus, som ligger bara två meter från havet i hamnen med utsikt över hela staden och stranden. Från centrum ligger vi bara 80 meter från affären och närmaste restaurang ligger på 10 meter.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Katarina

Från havet 10 m
Kapacitet 9 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter NMN ( Drvenik)

Moderna och fullt utrustade lägenheter i centrum av Drvenik, ligger andra raden till havet. Anläggningen ligger i centrum och mindre än två minuters promenad till stranden. Lägenheterna är nya, med luftkonditionering, satellit-TV, mikrovågsugn, vattenkokare och alla köksredskap. Anläggningen ligger 30 m från lekplats och bucalist. Parkering är 10 m från huset. I närheten av byggnaden finns postkontor, utbyte kontor, butik, bageri och kassaskåp, kaféer och flera restauranger med olika innehåll.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter NMN

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Antunovic ( Drvenik)

Som du kan se på bilden kan du på klapperstensstranden precis framför huset använda solstolar och njuta av att surfa på internet i skuggan av pinjeträd. Älskare av natur och ensamhet kan finna sin frid på de närliggande avskilda stränderna. Vi erbjuder förfriskningar hela dagen i vår pizzeria, som ligger på husets bottenvåning, och där vi erbjuder vår utmärkta hemgjorda glass. Vi hoppas att du kommer att uppleva en oförglömlig sommarsemester i våra lägenheter. Drveniks geografiska läge möjliggör snabba dagsturer till Split, Medjugorje, Mostar, Dubrovnik, Hvar, Korcula, Biokovo Nature Park - och många mindre, men intressanta och trevliga platser ... Välkommen till Apartments Antunović!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Antunovic

Från havet 20 m
Kapacitet 40 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Divić ( Drvenik)

Apartments Divić ligger vid havet i Drvenik-Gornja Vala, känt för sina vackra stränder och kristallklara hav. Rymligt boende, stora terrasser och nära kontakt med havet kommer att finnas kvar i ditt minne. De ger unik komfort och en trevlig atmosfär med lokala produkter som kompletterar helhetsupplevelsen. Gästerna har till sitt förfogande alla medföljande faciliteter såsom stora terrasser för umgänge, eldstäder för att tillaga grillrätter... Fastigheten består av 7 enheter som skiljer sig i storlek och antal bäddar. Nära huset finns många restauranger och andra turistanläggningar.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Divić

Från havet 10 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 35 €

Lägenheter Meri ( Drvenik)

Meri studiolägenheter ligger 200 meter från stranden. De består av en dubbelsäng, en enkelsäng, ett kök, ett badrum och en balkong. I erbjudandet ingår luftkonditionering, parkering och internet. Njut av solen i Drvenik!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Meri

Från havet 200 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Antony ( Drvenik)

Lägenheter Antony är utrustade i en familjevänlig miljö, idealisk för din semester. Alla lägenheter har satellit-TV, luftkonditionering, internet, balkong och vacker utsikt. Avståndet från havet är 70 meter. Inom byggnaden har vi en plats att parkera ditt fordon. Du har möjlighet att använda grillen, om så önskas. Vi önskar dig ett trevligt ställe :)))

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Antony

Från havet 70 m
Kapacitet 18 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ana ( Drvenik)

Kom och spendera en perfekt semester i Apartments Ana, och njut av utsikten över de vackra solnedgångarna. Vi har en lång tradition i turismen och vi är trevliga värdar. Våra lägenheter har balkonger med utsikt över havet eller en rymlig terrass med grill. De är utrustade med luftkonditionering, internet och parkering. Om du inte gillar sommarmassor är det här den perfekta platsen att koppla av. Vi ligger i en lugn del av Drvenik, och stranden ligger bara 150 meter från huset (inom gångavstånd). Njut av skuggan av tallskogen som sträcker sig över stranden.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ana

Från havet 30 m
Kapacitet 21 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Villa Gary Drvenik ( Drvenik)

Villa Gary byggdes 2020 och ligger i Drvenik på den södra delen av Makarska Rivieran. . Varje lägenhet har 2 sovrum och en utdragbar säng i vardagsrummet och en balkong med utsikt över havet. Bara några minuters promenad från närmaste butiker och restauranger och kaféer.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Gary Drvenik

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 90 €

Lägenheter Jagmić ( Drvenik)

Vacker plats Drvenik ligger på den vackraste delen, på Makarska Rivieran. Drvenik med sin flera kilometer långa strandpromenad längs havet, miles av stränder, vacker utsikt, sport- och rekreationsanläggningar och markerade gångvägar och bergslandskap blir snart en favoritplats för alla turister. Lägenheterna Jagmić ligger i Drvenik, 28 km söder om Makarska. Međugorje ligger bara 65 km bort. För alla våra gäster har vi gratis parkering. Alla boendeenheter har satellit-TV och Wi-Fi. Vissa enheter har en sittgrupp och en matsal. Köket har spis och kylskåp. Alla enheter har ett eget badrum med dusch och balkong. Tillgängliga handdukar och sängkläder. Framför huset finns en lekplats. Njut av det kristallklara och varma havet, gästfriheten hos människor och det rika köket. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jagmić

Från havet 150 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Ivica ( Drvenik)

Välkommen till Apartments Ivica! Lägenheterna ligger alldeles intill stranden och väcker en sommaratmosfär. Det finns 3 lägenheter, två av dem är studiolägenheter. På bottenvåningen finns en studiolägenhet med utsikt över stranden och havet. Den består av en dubbelsäng, badrum, kök och terrass. På första våningen finns de återstående två lägenheterna. En av dem har en vacker havsutsikt som du kan njuta av varje morgon och kväll. Det har också en dubbelsäng, badrum och kök. Den andra lägenheten är utrustad med en dubbelsäng, en bäddsoffa, ett badrum och ett kök.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ivica

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Bodo ( Drvenik)

Anläggningen ligger i "Donja vala" i Drvenik, bara 70 meter från stranden. Huset är nyrenoverat och varje boendeenhet innehåller en smart-TV, luftkonditionering, ett utrustat kök ... Privat parkering finns i trädgården. Förutom boende erbjuder vi också möjlighet till halvpension i en krog precis intill stranden. Idrottsplatser och en barnpark ligger bara 20 meter från huset. Längs de vackra stränderna, njut av de många anlagda strandpromenaderna, stigarna på Biokovo-berget, trimspår och andra faciliteter på denna lugna och charmiga plats. Välkommen!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Bodo

Från havet 80 m
Kapacitet 20 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Vesna ( Drvenik)

Apartments Vesna ligger nära havet och stranden i Drvenik. Alla lägenheter har en balkong med utsikt över havet, och gästerna kan njuta av kvällssolnedgångarna. De flesta lägenheterna är för 3 personer, vi erbjuder även en rymlig lägenhet för en grupp på 10 personer och en lägenhet för 5 personer. Lägenheterna har luftkonditionering och platt-TV. Gratis parkering finns i närheten av boendet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vesna

Från havet 200 m
Kapacitet 31 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Green oasis ( Drvenik)

Denna anläggning ligger 2 minuters promenad från stranden. Green Oasis Apartments ligger i Drvenik i regionen Split-Dalmatien och erbjuder gratis WiFi och gratis privat parkering. Det är husdjursvänligt. Lägenheterna har luftkonditionering, ett fullt utrustat kök med matplats, en platt-TV och ett eget badrum med badkar eller dusch. I lägenheten kan gästerna koppla av på terrassen eller i trädgården.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Green oasis

Från havet 60 m
Kapacitet 9 personer

Pris från 55 €

Lägenhet Mare ( Drvenik)

Lyxlägenhet Mare i centrum av staden - den perfekta platsen för din semester! Om du letar efter den perfekta platsen att koppla av och njuta av den vackra kustlinjen, är Apartment Mare det perfekta valet för dig. Beläget i hjärtat av Drvenik, erbjuder vår lägenhet förstklassigt boende nära stranden och havet samtidigt som den ger lugn och ro för fullständig avkoppling. Apartment Mare är rymlig och bekväm, med två elegant inredda sovrum. Varje sovrum har sitt eget badrum och balkong, vilket garanterar avskildhet och komfort under din vistelse. Njut av den friska havsbrisen medan du smuttar på ditt morgonkaffe på balkongen och njut av det fantastiska landskapet. Dessutom erbjuder Apartment Mare ett stort kök och matplats, utrustad med allt du behöver för att laga läckra måltider och njuta av kvalitetstid med din familj eller vänner. För den som gillar att laga mat utomhus finns det även möjlighet att använda en grill eller öppen spis. Du kan njuta av smakerna av grillade delikatesser eller mysa vid brasan för en minnesvärd upplevelse. För din bekvämlighet finns två luftkonditioneringsenheter tillgängliga för att säkerställa en behaglig temperatur under varma sommardagar. Gratis WiFi och internet ingår också, så att du kan hålla kontakten med resten av världen. Parkeringsplats finns för gäster som anländer med bil. Vårt vänliga team står till ditt förfogande för alla frågor och information du kan behöva. Vår största önskan är att säkerställa din bekväma och oförglömliga semester vid Adriatiska kusten. Boka din vistelse på Apartment Mare idag och gör dig redo för en oförglömlig sommar i Drvenik!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Mare

Från havet 100 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 90 €

Turistguide - Drvenik

Drvenik  - Vapen Drvenik är en turistisk liten plats belägen i kommunen Gradac i Dalmatien i Kroatien. Det ligger 27 km söder om den berömda turistorten Makarska och är en del av den magiska Makarska rivieran. Efter den stora jordbävningen 1962 flyttade invånare i övre Drvenik från sluttningarna av Biokovo-berget till kusten. Drvenik upptar två vikar, Donja och Gornja Vala, där många privata familjshus, lägenheter, hotell och villor byggs. Dess turisterbjudande är baserat på den naturliga skönheten och de lugna omgivningarna, långa stränder, kristallklart havsvatten, tallskog, gångvägar vid havet och bergssluttningen, sport- och rekreationsinnehåll, cykelleder, natursköna vyer, historiska och arkeologiska platser och traditionell dalmatisk mat. I Drvenik finns det en färghamn där färjor körs till ön Korčula och Sućuraj på ön Hvar flera gånger om dagen, särskilt under turistsäsongen. Trots den lugna, pittoreska staden har Drvenik privat boende, lägenheter, hus, villor, hotell och campingplatser. Besök Drvenik och koppla av och ta en paus från den hektiska livsstilen i denna oas av lugn och ro och naturlig skönhet. Sök efter prisvärt privat boende i Drvenik. Välkommen till Drvenik!

Drvenik Väderprognos