Lägenheter och privat boende Drašnice

Drašnice är en liten by belägen i Podgora kommun i Kroatien. Det ligger bara tio kilometer söder om Makarska. Idag har den en befolkning på drygt tre hundra invånare. Namnet Drašnice har sitt ursprung i en taggig växt, som förekommer rikligt i det bredare området i Dalmatien. Livet i området kring Drašnice blomstrade sedan forntiden, och resterna av den materiella kulturen i området dateras till 8000 år tillbaka i historien. Det som...

Sortera efter:

Lägenheter The Power Of Adriatic Sea

Drašnice

Från havet 10 m
Kapacitet 24 personer

från 35 €

Lägenheter ANTONELA

Drašnice

Från havet 150 m
Kapacitet 19 personer

från 20 €

Lägenhet Jereb

Drašnice

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 45 €

Lägenheter Visković

Drašnice

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

från 50 €

Lägenheter Valentino

Drašnice

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 40 €

Lägenheter The Power Of Adriatic Sea ( Drašnice)

Apartmani Adriatiska havet har en fantastisk utsikt över havet, med idealisk utsikt över havet och havet. Om du vill se vad du tycker om när du vill, kommer du att vara säker på att du kommer att vara medveten om att du kommer att ha en skönhet som du kan se när du är på semester, är duktig, vänlig och vänlig, vänlig och vänlig. (A2 + 1) (A2 + 2) (A2 + 2) (A2 + 3) (A5 + 2) Svi apartmani imaju terase s pogledom efter mer jag plažu. Također svojim gostima osiguravamo besplatan parkering. Se mer information om den här kontakten ..

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter The Power Of Adriatic Sea

Från havet 10 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 35 €

Lägenheter ANTONELA ( Drašnice)

Välkommen till våra lägenheter Antonela. Lägenheterna ligger i en lugn del av staden, nära centrum. Våra lägenheter är mycket bekväma och utrustade med all utrustning som behövs för semester. Vår plats Drasnice finns i rik, grön natur, kristallklart hav och vackert. Det är en liten kustfiskeby som är perfekt för familjesemestrar. I vårt hem, förutom värdarna av värdarna och som är tillgängliga för gäster under hela vistelsen, erbjuder vi också försäljning av färsk fisk, olivolja, vin, konjak och hemlagad genomsnitt. Vi ser fram emot varje möte med våra gäster och jag försäkrar dig att du kommer att ha ett trevligt boende och semester.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter ANTONELA

Från havet 150 m
Kapacitet 19 personer

Pris från 20 €

Lägenhet Jereb ( Drašnice)

Drašnice en liten stad nära Makarska, lugnt och lugnt ställe, perfekt för semester. Lägenheterna är 50 m2 (2 +2) och är trevligt inredda. terrass med utsikt över havet. Luftkonditionering, mikrovågsugn, TV, internet ...

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Jereb

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Visković ( Drašnice)

Lägenheter Viskovic ligger i en liten plats nära havet, som heter Drasnice i närheten av staden Makarska. Båda lägenheterna har luftkonditionering, gratis internet, TV, gratis parkering och balkong med utsikt. För att inte vara förvirrad, ligger lägenheterna i andra raden, så ta en titt på gatan och lägenhet på tredje våningen har utsikt över havet. Lägenheterna ligger i centrum, avstånd från stranden max. 20 meter och ligger nära alla stora anläggningar, som Konzum (marknaden), bageri och ett par barer och restauranger. Vi erbjuder två lägenheter: en mindre och den andra större. Den mindre lägenheten ligger på tredje våningen, en våning för 4 personer (2 rum, kök, badrum, balkong, parkering). Den större lägenheten ligger på första och andra våningen i huset, har två våningar för 6 personer (det finns 2 sovrum, kök, vardagsrum där två personer kan hyras i en extrasäng, 2 badrum, 2 balkonger och gratis parkering). Dina värdar är till din tjänst under hela din semester och för att ge dig en trevlig vistelse. Dessutom har vi ett speciellt förråd för alla dina saker som inte har plats i lägenheterna. Om du gillar ren bergsluft, lukten av salt på morgonen och tillräckligt med sol hela dagen, är lägenheterna Viskovic rätt plats för dig!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Visković

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Valentino ( Drašnice)

Apatrtments Valentino ligger bara 7 meter från havet. Framför byggnaden finns en stor terrass på stranden som gästerna kan använda för att sola, vila i skuggan av solskydd, läsa en favoritbok, dricka en favoritdrink eller till och med en romantisk middag. Anläggningen erbjuder boende i två enheter. Enhet nr 1 är anpassad för att rymma 4 personer och består av 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, matsal och kök med balkong. Enhet nr 2 är lämplig för 2 personer och består av kök, matsal, badrum och sovrum med balkong. Gästerna har möjlighet att hyra båt, jetski eller kanot. Också om de stannar längre än 7 dagar har de en ledig båt på 1 timme tillgänglig. Gästerna har fullständig integritet och fred, men kan när som helst vara till deras förfogande för hjälp.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Valentino

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Drašnice

Drašnice  - Vapen Drašnice är en liten by belägen i Podgora kommun i Kroatien. Det ligger bara tio kilometer söder om Makarska. Idag har den en befolkning på drygt tre hundra invånare. Namnet Drašnice har sitt ursprung i en taggig växt, som förekommer rikligt i det bredare området i Dalmatien. Livet i området kring Drašnice blomstrade sedan forntiden, och resterna av den materiella kulturen i området dateras till 8000 år tillbaka i historien. Det som är unikt i Drašnice är perfekt bevarade stenhus av bönder och köpmän som bodde i dem fram till den stora jordbävningen 1962. Samma år började de bygga Adriatiska motorvägen, vilket möjliggjorde befolkningsflyttning till kustområden. Samtidigt upplever staden snabb utveckling av turismen tack vare dess vackra stenstränder och kristallklara havsvatten. Den lokala befolkningen har alltid varit engagerad i jordbruk och fiske, och idag är deras främsta turism. Drašnice erbjuder sina gäster ett varierat och bekvämt boende i rum och lägenheter i familjehus. Besök Drašnice och koppla av i denna vackra och fridfulla Medelhavsatmosfär och klimat. Kontakta direkt ägarna av privat boende i Drašnice. Välkommen till Drašnice!

Drašnice Väderprognos