Lägenheter och privat boende Hvar - Sućuraj

Sućuraj är en pittoresk liten stad på östspetsen av ön Hvar i Kroatien, som ligger 77 km från staden Hvar. Den har cirka 400 invånare, och befolkningen bedriver turism och fiske som den främsta ekonomiska verksamheten. Sućuraj är kommunens centrum och det administrativa centrumet för ön Hvar. Klimatet i Sućuraj är mycket gynnsamt för turism året runt och kännetecknas av långa, varma och torra somrar och milda och korta vintrar, vilket...

Sortera efter:

Lägenheter Vini i Ivana

Hvar - Sućuraj

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Robinson turism Viskovic

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

från 60 €

Robinson turism Sandra

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

från 65 €

Lägenhet Bepo

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

från 50 €

Lägenheter Frane

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

från 40 €

Lägenheter Pansion Ivan

Hvar - Sućuraj

Från havet 150 m
Kapacitet 50 personer

på förfrågan

Lägenheter Ida

Hvar - Sućuraj

Från havet 150 m
Kapacitet 25 personer

från 27 €

Lägenheter Franić

Hvar - Sućuraj

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenhet Vuljan-Raueiser

Hvar - Sućuraj

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

från 40 €

Lägenheter Rolanda

Hvar - Sućuraj

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

från 25 €

Lägenheter Jure

Hvar - Sućuraj

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Raueiser

Hvar - Sućuraj

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 40 €

Lägenheter Vini i Ivana ( Hvar - Sućuraj)

I en lugn del av Sucuraj, inga bilar, bara 50 meter från centrum finns det en stenhistoria med bara tre lägenheter som erbjuder fred och avkoppling. Alla sviter är luftkonditionerade, rymliga, fullt utrustade med minst två balkonger, var och en med en egen parkeringsplats i trädgården. Vi har en liten lekplats för barn. All annan information på vår webbplats http://www.sucuraj.com/ap/vini-i-ivana/.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vini i Ivana

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Robinson turism Viskovic ( Hvar - Sućuraj)

Lägenheter Viskovic ligger i den lugna och lugna vik Pobij, 8 km från den lilla byn Gdinj. Robinzon-typen av turism är idealisk för människor som inte kommer att gå ifrån upptagen vardagens liv och tillbringa semester i harmoni med naturen. Tillgång till huset är möjligt med vägen. Parkeringsplats ligger nära huset. Robinzon typ av turism beskrivning: solceller elkraft (ljus och mobil pfones), vattenförsörjning från tanken, GSM-signal är nåbar, det finns gasverktyg, tillgänglig väg till huset är sista 3 km macadam. Viken är särskilt lugn och tyst i juni och september. September är känd för konstant lugn, mestadels soliga dagar och fortfarande varmt hav. För stora grupper av gäster som hyr våra två lägenheter tillsammans erbjuder vi extra rabatt, speciellt för bokning 15 dagar.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Viskovic

Från havet 10 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 60 €

Robinson turism Sandra ( Hvar - Sućuraj)

House Sandra ligger i en lugn vik i Pelinovik, i byn Bogomolje. Bogomolje är en liten by längs vägen och består av flera byar. Det ligger 15 km väster om Sucuraj. Vägen som går genom Jerkov dvor till byn Bogomolje leder till bukten Pelinovik som ligger på södra sidan av ön. Pelinovikbukten ligger cirka 3 km från byn Bogomolja. I byn finns en butik och ett postkontor. Det finns restauranger i de närliggande vikarna. Alla vikar är anslutna på väg (macadam). Huset i bukten ligger på stranden och passar alla naturälskare och de som vill ha en lugn och avkopplande semester. Huset har en stor terrass med utsikt över havet. Den har två våningar och har cirka 70m2. På första våningen finns ett utrustat kök, vardagsrum och en terrass som har tillgång till stranden. Kylskåpet är på el medan spisen är gas. På övervåningen finns rum och badrum med dusch. Den har totalt 3 dubbelrum. Två rum har tillgång till balkongen. Viken har ingen el och vatten, så vi använder alternativa energikällor. El finns på solpaneler 220 V (ekonomisk användning), vatten är regnvatten från cisternen (kräver ekonomisk användning). Grillen ligger bakom huset. Parkeringsplats på gården. Tillfartsvägen är delvis asfalterad och delvis makadam. Husdjur välkomna.

Kategorisering Kategorisering - Robinson turism Sandra

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 65 €

Lägenhet Bepo ( Hvar - Sućuraj)

Vi erbjuder dig: Lägenhet A4 + 1 (4 + 1 personer) (2 rum, en hel bottenvåning - 80 m2 + 100 m2 terrass). Lägenheten består av:  två rum med dubbelsäng: badrum med duschkar och toalett: utrustat kök och matsal (1 extra säng): stor terrass med bord och stolar: ytterdusch på terrassen: parkering framför huset: grill finns i ryggen av huset. Lägenheten kan bekvämt rymma 5 personer, och den är idealisk för en familj eller en grupp vänner. Huset ligger några minuters promenad från Cesminica stenstranden, liksom från livsmedelsbutiker och restauranger i Sucuraj centrum. Badning är möjlig också strax under huset 20 m bort på stranden, men inte lämpligt för mycket små barn. Huset är åtskilt från havet endast genom lokal väg som hamnar på färjan (vägen är aktiv endast när färjan kommer var 1.5: e timme med 30 bilar). Värdarna kommer att vara glada att erbjuda dig de hemgröna ekologiskt rena grönsakerna från sin egen trädgård, hushållsolivolja etc.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Bepo

Från havet 10 m
Kapacitet 5 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Frane ( Hvar - Sućuraj)

I södra delen av den lilla staden Sućuraj, bara 20 m från stranden, finns ett hus FRANE. Centrum av staden ligger 200 m bort. Huvudstranden Česminica ligger också 200 m bort. Huset ligger några minuters promenad från Cesminica stenstranden, liksom från livsmedelsbutiker och restauranger i Sucuraj centrum. Badning är möjlig också strax under huset 20 meter bort på stranden, men inte lämpligt för mycket små barn (mestadels steniga). Den stora innergården framför huset som omfattas av palmer är tillgänglig för alla gäster som lekplats för barn och / eller parkering för bilar. Det finns en grill bakom huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Frane

Från havet 10 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Pansion Ivan ( Hvar - Sućuraj)

Vi har 8 studiolägenheter för 2, 4 studiolägenheter för 3, 4 lägenheter för 5 personer. Studio lägenheter har 1 extrasäng. Alla har kök, badrum, luftkonditionering, TV, balkong och trådlöst internet. Sucuraj är intressant eftersom det har många cykelleder och mycket Sucuraj är omgivet av hav, så det har många stränder och vikar för simning. I alla vikar finns cyklar och bilar tillgängliga. Från fastlandet är det bara 30 minuters färjetur så mycket billigare resa. Vårt hus är från närmaste strand är ca 150 m. I byn finns det många turistbåtar som organiserar turer med picknick till närliggande öar och Makarska Riviera, nära Dubrovnik och Medjugorje som intressanta gäster och turnerar staden. Vi accepterar stora grupper.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pansion Ivan

Från havet 150 m
Kapacitet 50 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ida ( Hvar - Sućuraj)

IDA lägenheter ligger i en lugn del av Sucuraj. Vi har 4 studior för 2 personer, 3 studiolägenheter för 3 personer, 1 stor lägenhet för 4-6 personer. Studio lägenheter har 1 extrasäng. Alla har kök, badrum, luftkonditionering, TV, balkong och trådlöst internet. Sucuraj är intressant eftersom det har många cykelleder. Sucuraj på toppen av ön, omgiven av havet så det finns massor av stränder och vikar för att simma alla vikar är tillgängliga med cykel och bilar. Från fastlandet är det bara 30 min. färjetrafik så det är mycket billigare att resa. Lägenheterna är från närmaste strand är ca 150 m, liksom till stadens centrum. Stranden är en kombination av grus och sand är idealisk för barn. I byn finns många turistfartyg som organiserar resor med picknick på närliggande öar och Makarska Riviera, och nära Dubrovnik och Medjugorje.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ida

Från havet 150 m
Kapacitet 25 personer

Pris från 27 €

Lägenheter Franić ( Hvar - Sućuraj)

I en lugn del av Sucuraj, omgiven av mycket gröna träd finns det familj Franic hus. Centrum är nära och havet ligger 20 m bort. På södra sidan finns terrass med vacker havsutsikt, bord och grill som kan användas av alla gäster. Parkeringsplats ligger framför huset. Lägenhet för 8 + 2 personer (första våningen) - 4 dubbelrum - kök med stort vardagsrum (2 extra sängar) - balkong med havsutsikt - SAT-TV - tvättmaskin - badrum - grill. Priser på begäran.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Franić

Från havet 10 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Vuljan-Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Huset innehåller 4 nya lägenheter. Lägenheterna ligger 50 m från centrum och 200 m från havet. Alla lägenheter är för 2 + 1 personer. Har luftkonditionering, TV-satellit, trådlöst internet, hårtork ... Ägarna har Dalmatian restaurang Pirate Harbour där du kan njuta av Dalmatiens lokala mat och grillade specialiteter, särskilt i fisk och bläckfisk. Kom och se och du kommer inte göra misstag.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vuljan-Raueiser

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Rolanda ( Hvar - Sućuraj)

På första våningen i ett privat hus hyrde studiolägenhet (2 personer) och lägenheter (2 +2) med egen ingång från parkeringsplatsen. Framsidan är en stor terrass med utsikt över havet och Peljesac och Korcula. Huset är omgivet av en trädgård (palm, bungelvila, citroner, mandariner, apelsiner, plommon, fikon, oliver, fikon, tomater, bönor, rosmarin, lavendel, aubergine, stevia, avokado ...), och det finns ingen hundra meter från havet. Perfekt för dem som vill komma ifrån staden. I Sucuraj finns flera restauranger, kaféer, postkontor, stormarknad, marknad, frisör, konditorivaror ... Färjetransfer från Drvenika tar resan 30 minuter och under sommaren finns det 11 dagliga linjer när det gäller att byta turistfärjor och femton gånger om dagen. Om du väljer att simma på stränder utanför staden, är det inte ett problem eftersom de flesta av stränderna är tillgängliga

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Rolanda

Från havet 100 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 25 €

Lägenheter Jure ( Hvar - Sućuraj)

Den romantiska lilla fiskehamnen Sucuraj kan nås inom en halvtimme färjetur från fastlandet. Det erbjuder allt för en avkopplande semester: kristallklart vatten för simning, pittoreska restauranger precis vid hamnen, affärer, båtturer. Våra lägenheter ligger direkt vid havet, bara 200 meter från centrum och också 200 meter från stranden Cesminica. Klicka på panoramafotoet av Sucuraj där den exakta platsen kan ses. Alla lägenheter har luftkonditionering, digital satellit-TV och höghastighetsinternet via W-LAN. Från terrassen har du en underbar utsikt över havet och halvön Peljesac. Parkeringen ligger framför huset. På gården finns en grill för våra gäster. Båtturer är tillgängliga efter överenskommelse. Lägenheter A och B: Lägenheterna ligger på 2: a våningen och är 30 m2 vardera. Sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med matplats, pentry och bäddsoffa för 3: a och 4: e person, badrum med dusch, terrass 15 kvm. Användning av tvättmaskin möjlig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Jure

Från havet 20 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Raueiser ( Hvar - Sućuraj)

Raueiser Apartments ligger i en lugn del av Sucuraj på ön. Centrum (hamn) är 100 m, och närmaste strand Česminica 300 m. Lägenheterna ligger på andra våningen och är fullt utrustade för en bekväm vistelse. Alla lägenheter har luftkonditionering, balkonger, digital satellit-tv och trådlöst internet. Alla gäster var privat parkering nära huset. Runt huset finns en rymlig trädgård med bord och grill, som alla gäster kan använda. På ägaren kan hyra en cykel eller scooter. Det finns också en frukost.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Raueiser

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 40 €

Turistguide - Hvar - Sućuraj

Hvar - Sućuraj  - Vapen Sućuraj är en pittoresk liten stad på östspetsen av ön Hvar i Kroatien, som ligger 77 km från staden Hvar. Den har cirka 400 invånare, och befolkningen bedriver turism och fiske som den främsta ekonomiska verksamheten. Sućuraj är kommunens centrum och det administrativa centrumet för ön Hvar. Klimatet i Sućuraj är mycket gynnsamt för turism året runt och kännetecknas av långa, varma och torra somrar och milda och korta vintrar, vilket gör det till en av de soligaste och varmaste platserna på ön Hvar, med mer än 2 700 soltimmar årligen . Sućuraj är mycket väl ansluten till fastlandet med färjetrafik från Drvenik på Makarska rivieran, och resan är mycket kort och tar cirka 25 minuter. Under sommarmånaderna går färjan upp till 15 gånger per dag, medan vintermånaderna upp till 5 gånger per dag. Res- och gästfrihetsindustrin i Sućuraj började utvecklas i mitten av 60-talet av 1900-talet, som i många andra öar och kuststäder i Dalmatien. Nära stadens centrum finns det två stränder, Česminica och Bilina, medan Perna-bukten ligger 1,5 km och Mlaška-bukten 3 km från staden. Dessa två vikar är unika i Adriatiska havet eftersom båda har en vacker sandstrand med liten naturlig sand som ingen annan i den närmaste och avlägsna omgivningen. Dessa stränder är särskilt lämpliga för familjer med små barn. Sućuraj har olika möjligheter till rekreation och aktiv semester: dag- och nattfiske, cykling, segling, dykning och utflykter till andra delar av de dolda vikarna på ön Hvar eller en resa till halvön Pelješac och ön Korčula. På kvällen kan du koppla av med ett sommarfest med rikt innehåll som fiskarnas nattfest. I Sućuraj kan turister bo i privata lägenheter, pensioner, hus, rum, hotell eller campingplats. Vi föreslår att du bor i lägenheter i ett privat familj boende på grund av billigare priser och vänliga värdar. Välkommen till Sućuraj på Hvar ön!

Hvar - Sućuraj Väderprognos