Lägenheter och privat boende Podaca

Podaca är en liten turist- och kustplats på Makarska rivieran. Det ligger 35 kilometer söder om Makarska och 2 kilometer öster om Zaostrog. Det tillhör administrativt till Gradac kommun. Den består av tre byar: Kapeć, Viskovića Vala och Ravanje, där cirka 650 fastboende bor. Byn nämndes först på 1400-talet. Många år senare, på kullen ovanför bebyggelsen, byggdes ett torn för försvar från turkarna, som idag erbjuder vacker panoramautsikt...

Sortera efter:

Lägenheter Aurelia - Podaca

Podaca

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

från 25 €

Lägenhet Slavko

Podaca

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

från 30 €

Lägenhet Vistica

Podaca

Från havet 70 m
Kapacitet 5 personer

på förfrågan

Lägenhet Primorac Podaca

Podaca

Från havet 150 m
Kapacitet 22 personer

från 25 €

Lägenhet Eden

Podaca

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Aurelia - Podaca ( Podaca)

Aurelia-lägenheter ligger i familjen med en stor trädgård omgiven av grönska och privat parkering. Lägenheterna är nyrenoverade och luftkonditionerade, bara 3 minuters promenad från stenstranden Vala. Lägenheter Aurelia är en idealisk destination för dig som söker lugna familjesemestrar och avkoppling.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Aurelia - Podaca

Från havet 100 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 25 €

Lägenhet Slavko ( Podaca)

Ett fritidshus med en lägenhet på bottenvåningen. Huset är inhägnad i grönska med en trädgård och är ett idealiskt val för familjer med barn. För dem som letar efter en vistelse i grön, är intimiteten att vistas, detta ett riktigt erbjudande. Lägenheten ligger i mitten av staden och återigen isolerad från utsikt över omgivningen. Den är utrustad med all nödvändig utrustning att stanna, och de vackra stränderna och de långa promenaderna längs havet kommer att förbli i ditt minne länge.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Slavko

Från havet 150 m
Kapacitet 3 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Vistica ( Podaca)

Stor lägenhet nära havet, i ett familjehus med parkering. Lägenheten har ett stort sovrum med balkong, badrum och sovrum med kök och balkong. Boendet har ett perfekt läge mellan de största turistattraktionerna, Dubrovnik (100 km), Split (100 km), Makarska (35 km), Medjugorje (30 km)

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Vistica

Från havet 70 m
Kapacitet 5 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Primorac Podaca ( Podaca)

Podaca var belägen 1 km från havet, men den övergavs efter jordbävningen 1962, när en plats vid havet byggdes. Podace nämns för första gången år 1477 i ett turkiskt dokument. I mitten av gamla stan finns en svärdskyrka. Ivana Krstitelja byggdes från 12 -13-talet och dessutom en barockkyrka av sv. Stjepan Prvomucenik (1762.) som ligger mitt på kyrkogården. I ingången till platsen står ett stentorn ovalt i form, vilket tjänade som ett försvar från turkarna. Idag samlas turismen i Podaca runt den vackra stranden och privat boende som finns i vackra stenhus. 4-bädds lägenhet ***, badrum / toalett, balkong / havsutsikt 25-35 EUR / dag (01.06.-30.06.) 35-45 EUR / dag (01.07.-31.08.) 25-35 EUR / dag (31.08.-30.09.) 3-bädds lägenhet ***, badrum / toalett, balkong / havsutsikt 25-30 EUR / dag (01.06.-30.06.) 32-37 EUR / dag (01.07.- 31.08.) 25-30 EUR / dag (01.09.-15.09.) 2-bäddsrum *** badrum / toalett, balkong / terrass, havsutsikt 15-20 EUR / dag (01.06.-30.06.) 22-24 EUR / dag (01.07.-31.08.) 15-20 EUR / dag (01.09.-15.09.) Alla lägenheter är helt nya med nytt kök, wc och badrum För grupper har vi rabatt och för dem som bor längre än 14 dagar. Barn under 11 50% rabatt, 2 år och mindre utan kostnad.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Primorac Podaca

Från havet 150 m
Kapacitet 22 personer

Pris från 25 €

Lägenhet Eden ( Podaca)

Lägenhet Eden ligger i ett gammalt, autentiskt dalmatiskt stenhus. Endast cirka 40 meter från havet och stranden, men också så långt ifrån sommarmassan. Fredlig och behaglig. Lägenhet (hela våningen) består av två sovrum, båda med tre sängar (max 6 personer). Kök, matsal, badrum och en liten hall är en integrerad del av denna rymliga lägenhet i en djup nyans. Framför finns en stor terrass för att kyla och njuta av vackra solnedgångar eller tyst, varma kvällar, goda morgnar ... Grillning tillåts. Husdjur tillåtet. Parkering säkrad och gratis. Jag svarar på alla dina frågor i privata meddelanden. Vi kan göra en överenskommelse om allting.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Eden

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Podaca

Podaca  - Vapen Podaca är en liten turist- och kustplats på Makarska rivieran. Det ligger 35 kilometer söder om Makarska och 2 kilometer öster om Zaostrog. Det tillhör administrativt till Gradac kommun. Den består av tre byar: Kapeć, Viskovića Vala och Ravanje, där cirka 650 fastboende bor. Byn nämndes först på 1400-talet. Många år senare, på kullen ovanför bebyggelsen, byggdes ett torn för försvar från turkarna, som idag erbjuder vacker panoramautsikt över hela området. Podacas invånare är främst engagerade i turism, men också inom fiskeri, jordbruk och olivodling. De flesta turisttjänster erbjuds i privat boende, där vänliga värdar erbjuder bekväma hus, villor, rum, lägenheter och flera barer och restauranger. Podaca är en mycket lugn plats som passar för familjesemestrar, särskilt på grund av det trevliga Medelhavsklimatet i detta område och vackra stenstränder. I närheten ligger det vackra berget Biokovo och naturparken Biokovo, som kommer att glädja alla som älskar sport och aktiv semester. Besök Podaca, denna lilla och fridfulla kuststad Makarska riviera, och koppla av med ljudet från vågorna, kristallklart Adriatiska havet och vackra stränder. Boka ditt boende i Podaca - lägenheter, rum och fritidshus är billigare upp till 40% (utan att betala höga provisionskostnader). Välkommen till Podaca!

Podaca Väderprognos