Lägenheter och privat boende Igrane

Igrane är en liten turiststad i Dalmatien, 15 km söder om Makarska. Denna pittoreska lilla by, med bara 400 invånare, blir ett alltmer populärt turistmål på grund av dess exceptionella skönhet. Igrane är känd för den vackra stranden och en tallskog, som ger naturlig skugga under de varma sommardagarna. Stranden är stenig och sträcker sig längs den nästan 2 kilometer långa kustlinjen. Stranden har mycket naturlig skugga och är lämplig...

Sortera efter:

Lägenheter Tonko

Igrane

Från havet 40 m
Kapacitet 24 personer

från 45 €

Lägenheter Adriatic

Igrane

Från havet 90 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenhet Oleandar

Igrane

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

från 55 €

Lägenheter Knežić

Igrane

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenhet Danijel

Igrane

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Tolj

Igrane

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

från 30 €

Lägenheter Villa Igrane

Igrane

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenhet Tolj

Igrane

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Ankora

Igrane

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 30 €

Lägenheter Tonko ( Igrane)

Igrane är en liten och lugn plats belägen mellan berg Biokovo och Adriatiska havet, bara 15 kilometer öster om staden Makarska. Lägenheter Tonko: har 2 lägenheter A4 lägenheter på bottenvåningen, en lägenhet A6 på 1: a våningen och två app4 på andra våningen. Varje lägenhet A4 är 45 m2 stor, plus ytterligare 12 m2 stor balkong med underbar havsutsikt. Varje lägenhet har: 2 sovrum, 1 badrum, 1 kök med matsal, satellit-TV, luftkonditionering, gratis trådlöst internet, gratis parkeringsplats och avståndet från havet är bara 50 meter. Lägenhet A6 är 100 m2 stor, plus balkongen som har ytterligare 20 m2. Lägenheten har 3 rum med dubbelsängar, 2 badrum, 1 vardagsrum, 1 kök med matsal, luftkonditionering, satellit-TV, gratis trådlöst internet, diskmaskin, tvättmaskin och gratis parkeringsplats.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tonko

Från havet 40 m
Kapacitet 24 personer

Pris från 45 €

Lägenheter Adriatic ( Igrane)

Vårt hus ligger i Igrane, en liten dalmatisk stad med lång historia. Huset har en funktion av urban villa och innehåller fyra lägenheter A 4 + 1. Varje lägenhet består av två sovrum med badrum och balkong och separat kök och matsal. Alla rum har luftkonditionering, och alla rum har satellit-TV. För alla gäster gratis trådlöst internet och parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Adriatic

Från havet 90 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Oleandar ( Igrane)

Lägenheten Oleander ligger i staden Igrane med rent hav, mildt klimat och vackra stränder. Lägenheten är en del av ett familjehus med egen ingång och har 36 m2. Den består av två sovrum, kök och badrum, terrass på 20 m2 och privat tomt som endast är tillgänglig för gäster i lägenheten. Lägenheten ligger 50 m från stadens strand, 100 m från affären, postkontor, turistbyrå. Parkering är 20 meter från huset. Lägenheten är fullt utrustad för en trevlig vistelse för 4 personer. Lägenheten har dubbelsäng och två sängar för en person, det är luftkonditionerat, det finns nät mot insekter på windows, kabel-TV. I köket finns en gasspis, mikrovågsugn, stort kyl / frys och all nödvändig porslin och bestick. Gästerna har tillgång till tvättmaskin, strykjärn och hårtork. Sängkläder och handdukar finns. Vid behov är det möjligt att placera barnsängen i sovrummet. Lägenheten Oleandar är lämplig för familjer med barn som gillar att koppla av i en nyans av olivträd på den stora gården med sandlåda och gunga.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Oleandar

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Knežić ( Igrane)

Fullt möblerade lägenheter i ett lugnt område i centrala Igrane, tredje raden mot havet. Lägenheterna ligger en minuts promenad från centrum och 2 minuter till stranden. Lägenheterna har satellit-TV, internet, luftkonditionering, gemensam terrass med grill, havsutsikt och parkering.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Knežić

Från havet 50 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Danijel ( Igrane)

Oberoende hus för uthyrning, område på 70 m2, belägen i en lugn dalmatisk by Igrane. Lägenheten ligger vid havet och består av mark och första våning. Bottenvåningen har ett fullt utrustat kök, vardagsrum och badrum med hydromassage dusch. På övervåningen finns två luftkonditionerade rum med balkonger och ett annat badrum. Lägenheten är utrustad med alla bekvämligheter: Kök: disk, 2 kylskåp, frys, grill, spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, frysfack, Övrigt: luftkonditionering, satellit-TV, Wi-Fi, handdukar, sängkläder, hårtork

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Danijel

Från havet 10 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Tolj ( Igrane)

Lägenheter Tolj ligger i Igrane på två platser. Det första huset ligger 50 meter från havet och ytterligare 150 meter från havet. Lägenheterna är nyinredda och lämpar sig för familjeturism.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Tolj

Från havet 50 m
Kapacitet 10 personer

Pris från 30 €

Lägenheter Villa Igrane ( Igrane)

Lägenheter Villa Igrane ligger i hjärtat av en liten fiskeby på Makarska-kusten. Lägenheter 1 och 2 är för 4 + 1 personer. De är mycket bekväma och har alla faciliteter. Det är också möjligt att hyra hela huset. Detaljer på förfrågan. Studio är för 2 + 1 personer. Vid små barn är också 2 + 2 möjlig. Beachesare några minuters promenad från huset samt annat innehåll.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Igrane

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Tolj ( Igrane)

Lägenheter Tolj ligger i en liten fiskeby på Makarska rivjei Games. Lägenhet och läge är lämpliga för en familjesemester, full av fred, lugn och renlighet. Vi är glada att välkomna dig!

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Tolj

Från havet 150 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ankora ( Igrane)

Lägenheter Ankora ligger i ett vackert läge i centrum. Alla boendeenheter i byggnaden är studiolägenheter (2 + 1) på 25 m2 med balkong med havsutsikt. De är utrustade med ett minikökblock, en dubbelsäng och en bäddsoffa för en vuxen eller två barn upp till 12 år. Parkering finns nära huset.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ankora

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 30 €

Turistguide - Igrane

Igrane  - Vapen Igrane är en liten turiststad i Dalmatien, 15 km söder om Makarska. Denna pittoreska lilla by, med bara 400 invånare, blir ett alltmer populärt turistmål på grund av dess exceptionella skönhet. Igrane är känd för den vackra stranden och en tallskog, som ger naturlig skugga under de varma sommardagarna. Stranden är stenig och sträcker sig längs den nästan 2 kilometer långa kustlinjen. Stranden har mycket naturlig skugga och är lämplig för familjer med små barn och äldre personer. Igrane har ett mycket varierat turismerbjudande, som inkluderar ett hotell, camping, lägenheter och rum i privata hus, restauranger, kaféer på stranden, olika sportaktiviteter ... Gäster som älskar sportaktiviteter kan njuta av dykning, cykling, minigolf , vandring, vattensporter ... Sök efter billiga lägenheter, rum och fritidshus i Igrane. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40% på dyra byråavgifter. Välkommen till Igrane!

Igrane Väderprognos