Lägenheter och privat boende Brist

Brist är en liten turistplats i Split-Dalmatia län. Det ligger vid foten av det imponerande berget Biokovo, på den sydligaste delen av Makarska Rivieran i kommunen Gradac. Platsen för Brist är uppkallad efter almträdet (kroatiska ordet - brijest), och det nämndes först 1571. Emellertid är bosättningen mycket äldre, vilket framgår av många arkeologiska fynd, och var beläget inåt i sluttningarna av Biokovo, liksom alla andra gamla bosättningar...

Sortera efter:

Lägenheter M&F

Brist

Från havet 150 m
Kapacitet 14 personer

från 40 €

Lägenhet Senka - Brist

Brist

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Perkov

Brist

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

från 30 €

Lägenhet Pansion - Franka

Brist

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenhet Marijo

Brist

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Color Miošić

Brist

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

på förfrågan

Lägenhet Milijana

Brist

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

på förfrågan

Lägenheter Pećar

Brist

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

på förfrågan

First minute erbjudande

Lägenheter Vežić

Brist

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

från 16 €

Lägenheter LORA

Brist

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

på förfrågan

Lägenheter M&F ( Brist)

M&F Apartments är två identiska lägenheter och passar för större grupper av gäster. Varje lägenhet har två sovrum och ett vardagsrum. Lägenheterna är välutrustade för en bekväm vistelse. Lägenheterna är luftkonditionerade, har värdeskåp, tvättmaskin, strykjärn och strykbräda, TV / lör. Fönster och balkongdörrar har insektsnät. Grillen är på gården med sin egen sittgrupp. Solstolar, trampolin för barn, gården är inhägnad. Parkering finns i garaget. Lägenheterna ligger bara några minuters promenad från havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter M&F

Från havet 150 m
Kapacitet 14 personer

Pris från 40 €

Lägenhet Senka - Brist ( Brist)

Vårt hus ligger i centrum nära havet. Det finns två moderna studiolägenheter. Lägenheterna har balkong med vacker havsutsikt.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Senka - Brist

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Perkov ( Brist)

Två separata studiolägenheter i en lugn dalmatisk by Brist. Lägenheterna har enkel och modern inredning. Parkeringsplatser finns tillgängliga. Närmaste stränder ligger bara 100 meter bort. Brist har klarblå hav och naturliga stenstränder.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Perkov

Från havet 40 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 30 €

Lägenhet Pansion - Franka ( Brist)

I skuggan av palmer på sandstranden (solstolar, parasoll, ...) Veža familj väntar dig i Pansion Franka, klädd i den finaste sten från ön Brac. Ett saga hus i vilken vänlig och värdig värd sedan 1968 omfamnar och skämmer bort sina gäster. Med öppna händer och själar. Anpassat hus är det sista i Brist (cul-de-sac) och också gömd från buller. Inuti finns 10 lägenheter. Framför huset finns en observationsplattform med utsikt som sträcker sig hela vägen till Gradac, Pelješac och Hvar. Gäster som använder antingen halvpension eller middag serveras med läckra dalmatiska, mediterranska måltider av sina vänliga värdar. Att slicka fingrarna. Måltiderna är förberedda på olivolja, som har blivit belönad flera gånger och anses vara en av de bästa i Dalmatien från en expertvy. Med den typ av mat kan du alltid gå för en smuts av hemgjord örtviny och ett glas hjemmelagat rött vin.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Pansion - Franka

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Marijo ( Brist)

Vi erbjuder boende för 4-6 personer två sovrum, ett kök, badrum. Fullt utrustat, wi-fi. GRATIS PARKERING. Avstånd från havet 50 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Marijo

Från havet 50 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Color Miošić ( Brist)

Välkommen till våra moderna och bekväma lägenheter Color Miošic. Om du vill tillbringa din semester i ett lugnt och vackert litet ställe på Makarska Riviera, så Brist ditt idealiska val. Våra lägenheter är nya, rymliga, välutrustade (men alla är inredda i en annan färg) och med havsutsikt. Varje lägenhet är utformad för max 4 personer, perfekt för familjesemester. I närheten finns den vackra sandstranden och strandpromenaden med en längd på ca 6 km, perfekt för promenader, löpning eller cykling. Du är nära en utmärkt restaurang med lokala delikatesser (inn Little Mare) och cocktailbar (Kacic court) som ägs av världsmästaren vid tillagningen av cocktails. Vi erbjuder våra gäster och lokal olivolja. Och om du vill göra en resa och lära känna lite mer Split eller Dubrovnik, ligger båda städerna på bara 100 km avstånd. Kom och se själv. Vi är säkra på att du kommer att vara nöjd.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Color Miošić

Från havet 50 m
Kapacitet 16 personer

Pris på förfrågan

Lägenhet Milijana ( Brist)

Lägenhet med två dubbelrum, kök och badrum. Rummen har en liten balkong med utsikt över Peljesac och Hvar. Det ligger i centrum av Brist nära Gradac, den första raden till havet, bara tio meter från stranden. Om du vill tillbringa en lugn semester bort från stadsbuller och överdrivna sommarfolk, är Brist den rätta platsen för dig. Här är en vacker strandpromenad från där du kan besöka det omgivande området av den vackra Makarska rivieraen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenhet Milijana

Från havet 10 m
Kapacitet 4 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Pećar ( Brist)

Öster om Podaca till Gradac ligger Bristas kust med 450 invånare. Brist är en perfekt plats för familjeturism. Lägenheter PEAR ligger på ett lugnt ställe, som innehåller fyra lägenheter, varav två tvåbädds lägenheter (+ var och en har ettbäddshjälp) och två fyrabädds lägenheter. Alla lägenheter är luftkonditionerade, har kök, badrum, balkong och havsutsikt. Framför huset finns grill, parkeringsplats, stenstrand ligger bara 80 meter från huset. Välkommen till lägenheter Pećar!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Pećar

Från havet 100 m
Kapacitet 14 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Vežić ( Brist)

Fastigheten ligger i den lilla staden Brist 38 km sydost om Makarska. Vi hyr boende under sommarsäsongen från 15.6. till 15,9. (högsäsong 10.7. - 20.8.) I vår anläggning finns 5 boenheter, lägenheter för 5,4,3 och 2 personer och ett rum med badrum för 2 personer. Fastigheten har en egen parkeringsplats med 5 parkeringsplatser framför fastigheten, luftkonditionering, satellit-TV och Wifi internetuppkoppling. Lägenheterna ligger på 1: a och 2: a våningen och rummet ligger på 2: a våningen så att de inte är lämpliga för personer i barnvagnar eller ens för små barn på grund av avståndet på 10 m från motorvägen. Alla enheter, utom lägenheter för 3 personer, har sina egna balkonger med utsikt över havet. Alla gäster kan gemensamt använda 2 terrasser på 24 m2 vardera med bord med stolar. Ett grillrum på norrsidan, 5-7 meter från fastigheten, finns också gratis. Vi säljer också vår hemmagjorda dalmatiska olivolja, erhållen från fruktarna i valstitolivlunden med 120 föryngrade olivträd. Eftersom vi också har fikon och mandelträd förutom oliver, säljer vi också mogna och torkade fikon och mandlar i skal och kärnor. MÅLBESKRIVNING OCH ANVÄNDNING: - Avstånd från bostaden till stranden: luftavstånd 70 m, gångavstånd minst 170 m, bil minst 700 m; - Avstånd till boende - butik är minst 700 m; - Avstånd till boende - restaurang är minst 400 m; - Avstånd till städerna är: Dubrovnik 115 km, Ploce 17 km, Makarska 38 km, Split 104 km; - Gästerna kan använda grillrummet gratis mellan 10-12, 17-19 eller 20-22 timmar; - Vi accepterar inte gäster med husdjur (t.ex. hundar, katter etc.); - Parkering framför huset ingår i priset. - Användning av trådlöst wifi-internet ingår i priset. - Sänglinne, handdukar och toalettpapper ingår i priset. - Användningen av luftkonditioneringsapparater ingår i priset. - Skatt och turistskatt ingår i priserna. - För att stanna 1 - 3 dagar ökar priset + 30%; - För en vistelse på 10 - 30 dagar sänks priset -10%; - Du får rabatt - X% för X månader (X är minst 0,3 och högst 15) från betalningen av utbetalningen till början av din vistelse; - Rabatter för vistelsens längd och för utbetalningen läggs till så att den totala rabatten kan uppgå till - 25%; - Betalningen är delvis en förskottsbetalning och resten, upp till fullt pris, betalas den första vistelsedagen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Vežić

Från havet 70 m
Kapacitet 16 personer

Pris från 16 €

Lägenheter LORA ( Brist)

Om du planerar en semester bort från bruset, precis vid havet och stranden, är detta rätt val för dig. Privat boende i Brist (en liten plats på Makarska Rivieran) och våra lägenheter i ett familj hus, en fantastisk kombination för din nästa semester. Alla lägenheter är fullt utrustade. Sängkläder, handdukar, torkdukar, rengöringsprodukter, satellit-TV, internet, parkering vid huset, turistskatt ingår i priset. Kom - du kommer att gilla det, och vi kommer att göra allt för att din vistelse i vårt hus blir vackrare.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter LORA

Från havet 10 m
Kapacitet 10 personer

Pris på förfrågan

Turistguide - Brist

Brist  - Vapen Brist är en liten turistplats i Split-Dalmatia län. Det ligger vid foten av det imponerande berget Biokovo, på den sydligaste delen av Makarska Rivieran i kommunen Gradac. Platsen för Brist är uppkallad efter almträdet (kroatiska ordet - brijest), och det nämndes först 1571. Emellertid är bosättningen mycket äldre, vilket framgår av många arkeologiska fynd, och var beläget inåt i sluttningarna av Biokovo, liksom alla andra gamla bosättningar på Makarska Rivieran. Den nuvarande platsen för Brist bildades i slutet av 1800-talet när befolkningen flyttade längs kusten. Platsens hela längd sträcker sig en vacker stenstrand perfekt för familjer med barn, och erbjuder en oförglömlig utsikt över ön Brač och Hvar. Längs stranden finns en strandpromenad som förbinder närliggande platser Podaca och Gradac och är idealisk för trevliga promenader vid solnedgången. Det intressanta med Brist är att det finns fler registrerade bäddar i privat boende än boende (bara cirka 400 invånare). Annars kan boende bara hittas i lägenheter, rum och fritidshus inom privat familjebostad. Platsen är idealisk för alla som vill njuta av lugn och ro och koppla av på de vackra stenstränderna. För älskare av natur och aktiva helgdagar rekommenderar vi att du går till Biokovo Nature Park (vandring, promenader, paragliding ...), och de som letar efter en god natts kul, rekommenderar vi att du går till den närliggande staden Makarska. Vi önskar er en trevlig vistelse på denna vackra lilla dalmatiska plats! Välkommen till Brist!

Brist Väderprognos