Lägenheter och privat boende Podgora

Podgora är en liten stad och en kommun som ligger i hjärtat av Dalmatien och är en integrerad del av den populära Makarska rivieran. På grund av dess gynnsamma läge är platsen mycket tidigt bebodd och nämndes först på 1500-talet. Invånare i Podgora har historiskt övat segling och fiske, och från mitten av förra seklet har turism en viktig roll i ekonomin. Det milda klimatet året runt är en förutsättning för en trevlig sommarlov...

Utvalda lägenheter och privata boende i Podgora

Sortera efter:

Lägenheter Lidija

Podgora

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

från 50 €

Lägenheter Roščić

Podgora

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

från 50 €

Lägenheter Sapunarić

Podgora

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

på förfrågan

Semesterhus Villa Alegra

Podgora

Från havet 2.5 km
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Lägenheter Marina

Podgora

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Krzanic

Podgora

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

från 55 €

Lägenheter Nikolina

Podgora

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

på förfrågan

Semesterhus Tolusic

Podgora

Från havet 1.5 km
Kapacitet 12 personer

från 250 €

1 recensioner - 5/5

Lägenheter Lucija

Podgora

Från havet 20 m
Kapacitet 2 personer

från 29 €

Semesterhus Nina

Podgora

Från havet 2 km
Kapacitet 4 personer

från 60 €

Lägenheter Java 1&2

Podgora

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

på förfrågan

Lägenheter Lendić

Podgora

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

på förfrågan

Lägenheter Ćošković

Podgora

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

på förfrågan

Lägenheter MARINO

Podgora

Från havet 150 m
Kapacitet 15 personer

från 40 €

Lägenheter Villa Podgorka

Podgora

Från havet 30 m
Kapacitet 30 personer

från 40 €

Semesterhus Stone house Pivčevi

Podgora

Från havet 3.5 km
Kapacitet 5 personer

från 80 €

Lägenheter Lidija ( Podgora)

Lägenhet bult i 2001 Beläget vid avfarten från Podgora. Lägenheten ligger på marken Golv och är modernt inredda. I närheten finns olivträd och bredvid Balkongen är ett apelsinträd Det ger Fresh AIR och när Temperaturerna är höga.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lidija

Från havet 150 m
Kapacitet 6 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Roščić ( Podgora)

Kära gäster. Vi erbjuder dig en oförglömlig semester i Dalmatiens pärla - Podgora. Vi har en tradition att tillhandahålla tjänster över 50 år och ett stort antal av våra gäster kommer tillbaka år efter år vilket är vår stora tillgång. Lägenheter Roščić ligger i den mest attraktiva delen av Podgora, i hotellzonen. Ett nära avstånd till stranden, promenaden, butiken, kyrkan, vattensporten etc. gör oss särskilt intressanta för alla kategorier av besökare. Tack vare vårt praktiska läge behöver du inte en bil under din vistelse i Podgora. Lägenheterna är helt nya med moderna interiörer, luftkonditionerade, med trådlöst internet, privat parkering, barnsängar vid behov etc. Lägenheterna hyrs året runt. Av arrangemang arrangerar vi transport från flygplatsen till lägenheten. Välkommen. SPECIALERBJUDANDE! För vistelser längre än 7 dagar i maj och juni och i september och oktober ger vi 10% rabatt. För vistelser längre än 10 dagar, i maj och juni och i september och oktober kommer vi att ge ett plus 1 dag gratis.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Roščić

Från havet 100 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 50 €

Lägenheter Sapunarić ( Podgora)

Sapunaric lägenheter har att erbjuda två lägenheter: havsutsikt, luftkonditionering, parkering, Wi-Fi. Boka prisvärt boende i Podgora på Makarska Riviera.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Sapunarić

Från havet 100 m
Kapacitet 11 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Villa Alegra ( Podgora)

Vackert fritidshus, bara för dig ... Villa Alegra ligger i en gammal by, 2,5 km från havet, och erbjuder dig unik upplevelse av Medelhavet som det en gång var. Byggdes 1902, och helrenoverades 2009, erbjuder semesterhus 115 m2 ren komfort. Vad en gång var en gammal ruin, har erkänts av ägarna som en stor potential för en semester som kommer att förbli alltid ihågkommen. Villa Alegra är inte bara ett tre sovrum + tre badrum hus, men det är vackert inredda i klassisk stil med Medelhavet beröring, kommer du verkligen njuta av och vill komma tillbaka. Bottenvåningen består av stort sovrum, kök och badrum. Över bottenvåningen finns ytterligare sovrum, i en oberoende anläggning, med eget badrum. Första våningen består av stort vardagsrum, kök, matsal, badrum och sovrum. Trädgårdsmöbler finns på gården, där öppen grill finns också. Huset är lämpligt för 6 personer. Kök är fullt utrustade med: * Elspis * Kylskåp och spis * Frysbox 15 L * Mikrovågsugn * Kaffebryggare TV och satellit finns i vardagsrum, som i bottenvåningen sovrum. Första våningen och bottenvåningen sovrummet är luftkonditionerade. I 2 badrum finns också tvättmaskiner. Parkering för två bilar finns på tomten och 1 husdjur är tillåtna.

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Villa Alegra

Från havet 2.5 km
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Marina ( Podgora)

Lägenheter Marina är idealisk för en lugn och avkopplande semester, belägen i ett lugnt läge i andra raden från stranden men nära staden, havet, stranden och alla större attraktioner, bara 30 meter från Villa Nedika. Alla våra lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna är utrustade med: Luftkonditionering, Gratis Internetanslutning, SAT-TV, Mikrovågsugn, Vattenkokare och annan nödvändig utrustning. För varje lägenhet finns en parkeringsplats bredvid vårt hus. Alla lägenheter har egen ingång. Det finns möjlighet att använda grillen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Marina

Från havet 60 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Krzanic ( Podgora)

Podgora är en turistisk och fiskare plats strax under det imponerande berget Biokovo, på Makarska riviera, som är den vackraste delen av Adriatiska kusten. Podgora, 10 km söder om Makarska, har steniga stränder skuggade av de gamla tallarna. Den orörda naturen kring Podgora liknar den lilla delen av Eden. Podgora är en idealisk plats för att ta korta utflykter till Split, Dubrovnik, Sanctuary Medjugorje eller till närmaste öar Hvar, Brac eller Korcula. Fast ligger i centrum av byn, vårt hus, vetter mot havet. Stormarknader och en liten marknad, med ecco färsk frukt och grönsaker, ligger nära huset. Parkeringsplats för din bil är reserverad på allmän parkering. Hideaway stränder för naken simmare är till hands (500 m), samt möjligheten att spela tennis, dykning, hyra en cykel, hyra båt, segla, fisk picknick eller bergsklättring. Om du föredrar nattlivet, kan du besöka en diskotek i open air i Podgora eller i Makarska. För gourmans är den bästa restaurangen det tredje huset långt ifrån oss. Våra helt nya lägenheter, (3 stjärnor) har luftkonditionering, satellit-TV, extra laddat trådlöst internet och ett fullt utrustat kök. Lägenheterna ligger 20 m från den konkreta stranden, 100 m från den steniga stranden och 600 m från den steniga stranden som skuggas av tallarna.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Krzanic

Från havet 20 m
Kapacitet 12 personer

Pris från 55 €

Lägenheter Nikolina ( Podgora)

Lägenheterna är nyrenoverade med all nödvändig utrustning för en trevlig och avkopplande semester!

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Nikolina

Från havet 50 m
Kapacitet 6 personer

Pris på förfrågan

Semesterhus Tolusic ( Podgora)

Stenhus i gamla Podgora på kroatiska kusten erbjuder fantastisk utsikt över dalmatiska öarna Hvar, Brac och halvön Pelješac. Vid foten av nationalparken Biokovo, 300 meter över havet i landsbygdsmiljö är vårt renoverade sotnehus perfekt för semester. 5 rum för 12 personer (3 dubbelrum och 2 trebäddsrum), stor trädgård med grill och parkeringsplatser för 6 bilar, dalmatiska värdshuset inom fastigheten erbjuder all förutsättning för en oförglömlig tid i Podgora. På andra sidan vår position bara 5 km från staden Makarska och 2 km från de vackraste stränderna i Kroatien kallar du dig för roligt och underhållning. Minsta vistelse 6 dagar. Pris per dag 01.05-30.06. 250 € / dag. 01.07-15.07 300 € / 15.07-15.08. 350 € / 15.08-15.09. 300 € / 15.09.-15.10. 250 € /

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Tolusic

Från havet 1.5 km
Kapacitet 12 personer

Pris från 250 €

1 recensioner - 5/5
Lägenheter Lucija ( Podgora)

Studio lägenhet för 2 personer, TV, luftkonditionering, Wi-Fi, 30 meter från havet, andra våningen i huset med balkong, utsikt över havet.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lucija

Från havet 20 m
Kapacitet 2 personer

Pris från 29 €

Semesterhus Nina ( Podgora)

En vacker liten stenhus husformad för avkoppling och mediterisk expiriance, med utsikt över Adriatiska havet. På andra våningen finns ett sovrum med luftkonditionering, på första våningen ett annat rum med en soffa som passar för 2 personer. På bottenvåningen finns ett kök med matbord och litet badrum med tvättmaskin. Bakom huset finns en liten grillträdgård med sittgrupp. Bredvid huset finns en gammal gårdskyrka från 1800-talet (All Saints). Till nästa vackra poebbystrand ligger ca 2,5 km. Vi ser fram emot din arrivall, och önskar att du trivs!

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Nina

Från havet 2 km
Kapacitet 4 personer

Pris från 60 €

Lägenheter Java 1&2 ( Podgora)

Lägenheterna ligger i ett familjehus och består av två dubbelrum - varje rum har luftkonditionering och en balkong (i Java 2 ligger söderut rummet med balkong, medan nord plus extra säng för 5: e person), badrum med toalett, kök Timme -TV, Wi-Fi. Lägenheterna är rymliga och mäter ca 75-80 m2. Gemensam användning av rummet för en grill som är separat från lägenheten. Lägenheterna är anslutna till en stor terrass som är idealisk för 2 familjer (med samma terrass ingå i en annan lägenhet). Tillgång till huset är aktiverat med bil. Säker parkering ligger ca 180 m bort. Lägenheterna är borta från strandpromenaden och stranden ca 150 m.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Java 1&2

Från havet 150 m
Kapacitet 8 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Lendić ( Podgora)

I huset finns flera lägenheter. Lägenheterna är utrustade med balkonger och havsutsikt. Det finns Wi-Fi, parkering, grill. Huset ligger i blommor och grönska, mycket trevlig semester. Värdarna är mycket vänliga.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Lendić

Från havet 200 m
Kapacitet 20 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter Ćošković ( Podgora)

Våra lägenheter ligger vid ingången till Podgora, i det inte så bullriga området och lämpar sig för familjesemester. Ny lägenhet, i en ny byggnad, utrustad med moderna möbler för att säkerställa en trevlig vistelse för våra besökare. Stenfasaden och den naturliga skuggan på gården ger en typisk dalmatisk atmosfär. Anläggningen ligger en kort promenad från havet, stranden, mitten och butikerna. Den omedelbara närheten av skog och olivträd garanterar en frisk och ren luft, och vandringsleder kan njuta av den vackra utsikten över havet, öarna och bergen.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Ćošković

Från havet 200 m
Kapacitet 12 personer

Pris på förfrågan

Lägenheter MARINO ( Podgora)

Lägenheter MARINO har tre lägenheter. Boka billiga boende i Podgora.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter MARINO

Från havet 150 m
Kapacitet 15 personer

Pris från 40 €

Lägenheter Villa Podgorka ( Podgora)

Villa Podgorka 4 * är totalrenoverat år 2017. Villa har 6 lägenheter 2 + 2 och 2 studiolägenheter. Lägenheterna är modernt inredda och fullt utrustade. Villan ligger i centrum av staden, nära stranden och alla attraktioner på platsen. Personalen i villan kommer att uppfylla alla dina önskemål och göra din semester oförglömlig.

Kategorisering Kategorisering - Lägenheter Villa Podgorka

Från havet 30 m
Kapacitet 30 personer

Pris från 40 €

Semesterhus Stone house Pivčevi ( Podgora)

Huset är helt renoverat i traditionell dalmatisk stil för att passa alla dina behov, under din semester stannar säkert ditt hjärta och själ. Det byggdes 1706 och brändes under Napoleon invasionen. Huset återuppbyggdes 2008 av ägaren. Huset har 2 sovrum, 2 badrum, fullt utrustat kök, satellit-TV, luftkonditionering, uteplats och terrass. Rummen är rymliga, stonewalled, utrustade med högkvalitativa trämöbler för din komfort. Huset erbjuder en riktigt avkopplande atmosfär och ligger i ett område fullt av gamla stenhus omgivna av olivträd, trädgårdar, tallskogar och vingårdar. Ägaren kommer att berätta historien om huset vid ankomsten. Det ligger i den gamla byn Podgora, 4 km från stranden och centrum. Fredlig, lugn och mysig med en fantastisk utsikt över närliggande öar och havet, och solnedgången för att komma ihåg. Massor av cykel och vandringsleder och tillgång till Biokovo Mountain Nature Park (1762m över havet). Vandringsleder markerade. Tillgång med parkering finns 40 meter från huset Ägaren är tillgänglig 24/7 per telefon och är lättillgänglig för att hjälpa till med alla behov för att förbättra sin gästvistelse Gäst kommer att njuta av huset helt av sig själva. Ägaren bor på en annan plats men är tillgänglig på telefon för att hjälpa och vägleda

Kategorisering Kategorisering - Semesterhus Stone house Pivčevi

Från havet 3.5 km
Kapacitet 5 personer

Pris från 80 €

Turistguide - Podgora

Podgora  - Vapen Podgora är en liten stad och en kommun som ligger i hjärtat av Dalmatien och är en integrerad del av den populära Makarska rivieran. På grund av dess gynnsamma läge är platsen mycket tidigt bebodd och nämndes först på 1500-talet. Invånare i Podgora har historiskt övat segling och fiske, och från mitten av förra seklet har turism en viktig roll i ekonomin. Det milda klimatet året runt är en förutsättning för en trevlig sommarlov med massor av sol, men är också lämplig för en semester under den milda vintern. Under sommarmånaderna organiserar Podgora många evenemang och fester som fiskekvällar, folklore-kvällar ... Denna plats är ett paradis för dem som vill tillbringa sin semester bort från stadens liv, omgiven av medelhavsvegetation, vackra stränder och kristall klart hav. Sport- och rekreationsaktiviteter som är möjliga i Podgora är fotboll, basket, volleyboll, tennis, cykling, vandring, dykning, segling och andra vattenaktiviteter. Oavsett om du bestämmer dig för att tillbringa en semester på ett av de berömda hotellen, eller i en av de många lägenheterna och pensionaten, kommer du säkert att tillbringa en oförglömlig semester i Podgora. Lägenheter, rum och fritidshus i Podgora. Kontakta direkt ägare av privat boende och spara upp till 40%. Välkommen till Podgora!

Podgora Väderprognos